Skjuter en tjej i huvet…

Tja boys and girls…

Det finns en JÄTTE seriös telia-tävling på Facebook där man kan delta som årets medarbetare och hårdast arbetande person eller något sånt. Jag har faktist inte läst så noga… Jag har deltagit som den livsnjutande hundägaren som jag är hahahaha.

Om ni röstar på mig så lovar jag att rita en SUPER SNYGG bild på en TJEJ som blir SKJUTEN I HUVET!!! Så laddar jag upp det här på bloggen hahaha.

Vote here people!
https://www.facebook.com/Teliaforetag?sk=app_218369514958257&app_data=52

Jag skissade upp bilden åt er så ni får se vad ni kan förvänta er!!!

NY BLOGG SEN 1 ÅR TILLBAKA :P

http://starcraftstory.com

Min kära dröm som jag nämnde i förra inlägget handlade om en sak.

– Säga upp sig på jobbet
– Börja spela StarCraft på heltid
– Satsa på att bli top 10 i världen på spelet
– Blogga om det och vara nöjd!

Mitt mål är att åka till Korea inom de närmsta 6 månaderna för att tävla i stora tävlingar! Hurra! Det kommer att bli roligt det! Tyvärr är inte den bloggen lika intressant eller rolig som min gamla blog här på Finest. Målgruppen är gamers som vill lära sig mycket så det mesta handlar om just StarCraft!

Men man kanske ska försöka blanda in lite mer av vardagslivet som tidigare!!! YEAH! JA DET SKA JAG GÖRA!! Vilken super idé! WOooooo…….. Jag spelar typ 8-10 timmar per dag för att nå mitt mål.. WOohoo, man hinner tyvärr inte leva ett spännande liv.. så det brukar inte finnas så mycket annat att blogga om än spelandet!

Halloo!!

Jag fick en kommentar i min urminnes döda blogg!! Vad lycklig jag blir! HIHI!

För att komma till frågan ”vad jag gör nu för tiden”. Hmm…! Det är lite svårt att förklara, men jag jagar en dröm som kräver svåra beslut och en del tålamod… 😀 Men jag har ju Naruto-hjärta!! Inget ska stå i min väg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂

Kan väl blogga lite!

Har inga bilder eller något sånt kul – men det har varit en härlig kväll. Vi har festat på Ekerö hos någon kompis – mycket härligt måste jag säga. Vi har spenderat större delen av tiden i poolen, lite på båten och sällan haft ett tomt glas i handen. Perfekt.

Ska försöka få klart min andra blogg under nästa vecka så att jag kan bli aktiv igen! Ciao!

– Amir

Semester???

Jag har en pause i bloggen av den anledningen att jag håller på och bygger ihop min egen blogg på en annan domän. Den ska nog vara klar under veckan med egen design och hela kittet – den kommer dock att vara på engelska eftersom jag har lyckats knyta massa nya kontakter och vänner i Iran, Frankrike och Tunisien.

Känns konstigt att inte ha en egen blogg när man ändå jobbar med webdesign!

– Amir

High heels tjejer!

Jag tycker att svenska tjejer är väldigt dåliga på att ta på sig högklackade skor. Jag ska förresten inte säga ”svenska tjejer” – utan det gäller nästan alla tjejer som bor i Sverige. På vintern förstår vi alla att det är lite väl mycket att kräva men hallå, det är sommar nu! När jag var i Tokyo, Japan såg jag knappt några tjejer utan högklackat, samma gäller i Puerto Banus, Spanien. Då menar jag inte bara i fest miljö utan bara gå ut och gå på stan!

Kolla vilka underbara liner högklackade skor skapar – det är som att gud sände denna uppfinning från himlen. En odödlig ängel med vingar av det unikaste material flög ner med ritningar på högklackade skor och sade att ”alla tjejer bör ta på sig högklackat när det inte är snö ute!”. Lyssna nu på denna ängel – tack!

– Amir

Fest pa ett slott i Tunisien.

Okej, jag har haft skit svart for att hitta en dator i det har landet och nu nar jag har hittat en sa far jag inte koppla in kameran for att ladda upp kort. Men det ar inte det varsta, utan det ar att deras cp tangentbord inte ar som varat. Tar skit langt tid att hitta bokstaverna – jag blir helt galen!!!

Aja, jag har det helt underbart i Tunisien. Det har ar nog den basta resan jag gjort – familjen ar nara, jag for traffa min slakt for forsta gangen och festerna har ar helt otroliga. Igar festade vi pa ett slott – ja ett SLOTT som brudens farforaldrar eller nagot sant bor i. Vi festade pa en innergard och det var live musik som senare pa kvallen byttes ut mot en DJ. Det fanns ett stort dansgolv mitt i det hela och pa platts var det sakert 500 gaster. Alla hade sa klart oandligt med champagne och drinkar, det var kypare som sprang runt med jordens godaste mini matratter eller vad det heter; typ en raka pa pinne, en sushi bit osv… Jag drack sakert en och en halv flaska champagne sjalv och dansade galet hela kvallen.

Ikvall ska vi ata middag med den narmsta familjen igen och imorgon ar den riktiga festen for alla lite ”yngre”. Barbeque fest och disco hela natten. Det hela borjar med lite grillning, sen byter alla om till badklader och senare byter alla om igen for att dansa galet – mycket klader som ska tas med till en fest, uhh…

Jag har tagit sjukt mycket kort sa jag bloggar om allt som hant har dag for dag nar jag kommer hem! Puss och hej!

– Amir

Härligt med trogna läsare!

Ojojojoj… Finest se upp nu – för snart hamnar min blogg på första sidan bland ”mest lästa medlemsbloggar”. Just nu är jag rankad 62:a och jag behöver klättra 2 placeringar till för att hamna på första sidan! Därför utmanar jag mina trogna läsare till att sprida bloggen så mycket som möjligt och läsa så ofta det bara går!!!

Man kan inte vinna något fysiskt genom att anta utmaningen – vinsten är mycket större än så. Vinsten är ett frö i ditt hjärta, ett frö som sakta växer till en lysande och värmande kärlek. En kärlek som bestämt kommer stå tryggt när du behöver något att falla mot. En kärlek som kommer lysa upp de mörka stunderna i ditt liv. Ett ljus som lyser upp via kommentarsfältet eller via ett facebook meddelande. Tack för att ni öppnar era hjärtan!

– Störd Amir som ska kolla på Desperate Housewifes nu.

Hjälpa någon att dö…

Det känns som att jag ska hjälpa någon att dö. Jag stirrade tomt i flera sekunder innan jag samlade tillräckligt med mod för att klara av att rycka ut livet från… Det var hemskt och nu kan ni inte kontakta mig längre…

Jag ska resa bort nu och vill inte få en oväntad telefonräkning – så jag har ryckt ut SIM kortet ur min telefon. Det kändes som att jag dödade – drog ut hjärtat ur min telefon, min stackars telefon! Men han får ett nytt när vi kommer ner till Tunisien.

Om jag överlever resan – dvs inte kraschar och stendör med planet så ses vi väl snart mina vänner! Om vi nu skulle krascha så hoppas jag att det blir på hemvägen. Förresten så brukar jag alltid fantisera om att jag överlever flygkrascher när jag sätter mig på ett plan. Jag brukar fantisera om hur jag varit den enda överlevaren som hamnat på en öde ö – och nu ska jag klara mig själv.

– Överlevaren Amir

Attackerad av min egen tricep?

Vad i hela friden är det som händer med min tricep? Den lever sitt eget liv och försöker ständigt slita sig loss från mig. Jag börjar tro att den snart kommer försöka attackera mig!?

Jag har tränat som en galning sen semestern började och det har blivit väldigt mycket armövningar som armhävningar i olika former, pullups, chins, stå på händer och massa annat. Min tricep verkar protestera dock, den har konstant pulserat sen igår 18:00. Man kan se hur den pulserar lite oregelbundet och den pulserar mycket med! Jag får ryckningar i nästan hela armen när den håller på – vad i helvete är det som händer med mig?!?

Eftersom jag inte kan kontrollera honom och han lever sitt eget lila mini liv i symbios med mig så får jag nog snart ta och döpa honom… Någon som har ett par namnförslag på en hyperaktiv tricep som pulserar?

– Amir och herr tricep