Hot legs

Våga visa benen!
 
Nu är det äntligen möjligt att enkelt skapa perfekta silkeslena ben, dölja åderbrock, ärr och utslag. En ny trend ha skapats – Golden Legs – makeup för benen!

Golden Legs är 100 % vattenfast bara minuter efter appliceringoch kan till och med stå emot svett och klor. Den är helt oljefri och färgar inte av sig på kläder, handdukar eller lakan. Golden Legs innehåller exklusivt 24 karats rent guld för vackra guld skimrande reflektioner. Den är lätt att applicera, ger inga ränder och torkar snabbt till en lysande matt guld finish med silkeslik reflektion. Benen får en fantastisk färg och blir härligt mjuka, jämna och sensuella

Obs! Som första gångs kund så har du 10 % på din första beställning! Förutom det så har vi just nu kampanjpris på Golden Legs i vår webbshop. Vilket ger en rejäl rabatt. Som grädde på moset…uppge kod Bea i din beställning så skickar vi med en hemlig gåva…;)

http://www.cosmetiqann.se/campaigns

 

Bort med allt som tynger..

Rensa, kasta, släng och gör er av med ALLT som tynger och håller tillbaka!

Idag har jag rensat bort ALLT gammalt skit som påminner mig om negativa händelser. Jag har också varit inne i min blogg och”städat” bort ett 70 tal gamla inlägg..fanns ingen som helst anledning att ha dem kvar. Eftersom jag kände att dom höll mig tillbaka. Jag har under året genomgått en inre transformation och det är såå tydligt och manifesterar sig genom att jag dagligen får kvitton på positiva händelser. Mitt nya liv skiljer sig radikalt från det gamla. Jag har lärt mig att hålla energivampyrer och falska människor borta. Jag litar på magkänslan direkt och försöker inte att ursäkta eller försvara det som verkar skumt! Numer så ser jag bara till att hålla mig så långt borta som möjligt från allt och alla som inte ger en skön magkänsla!

 

 

Det intressanta är att NÄR man gör det, så är  det först då som det äkta, positiva och rena kommer. Ja vill säga detta till er alla, känns det inte bra så ÄR det inte bra och självklart det motsatta. Vill passa på att ge min nya underbara kloka varma driftiga chef Ann Sundqvist Cosmetiqann en stor eloge för att hon är den HON är, och att hon låter mig vara den JAG är! Livet blir så mycklet lättare när vi får vara dem vi är utan några reservationer.

 

 

På rätt plats..

Hej alla fina,

jo det var ju ett ta sedan jag skrev ett blogginlägg. Så jag tänkte bara att jag skulle uppdatera er alla om vad jag gör idag.

Idag mår jag som en prinsessa och tycker att livet leker. Jag har ett kanonjobb som är skräddarsytt efter min personlighet. Jag arbetar numer som försäljningsansvarig Beauty & Wellness på COSMETIQANN.

 

 

 

Time out

Mina vänner jag har bestämt mig för att jag skall ta en time out.

Jag behöver verkligen det och känner att jag medvetet behöver dra mig tillbaka! Just nu har jag så mycket jag behöver ta i tu med som jag verkligen vill fokusera på så därför kommer jag ta ett uppehåll från bloggandet ett ta framöver. Kanske kommer jag att göra något inlägg då och då men för tillfället så tar jag en behövlig time out från allt och lägger fokus på lite ”viktigare saker”. Alla ni som har följt mig skall ha ett extra stort tack..och även om jag har sagt det förr så tåls det att sägas igen. Ni är väldigt värdefulla och speciella för mig  skall ni veta, sååå stor värme och kärlek till er. Hur länge det blir vet jag som sagt inte men ni får ha en trevlig vår tills vi hörs igen.

Ta hand om er!

 

Plötsligt händer det!

Godmorgon häxan Bea här! Idag så kommer några av er att få en alldeles alldeles speciell och underbar dag! För vad dom helst kan ju hända och någon gång så inträffar ju det vi längtar efter och önskar. Livet är som ett lotteri, simsalabim och helt out of the blue så var det din tur att vinna! Trust me, tärningen är kastad undrar vilka av er som vinner?

Jag vill gärna ha..

någon av dessa. MEN det finns inte på kartan just nu..men man kan ju alltid önska..En knallgull basewater från Mullbery och eller en corallröd från Gucci. Tror Gucci vinner om jag måste välja..men kunde jag så tog jag bägge..

En sak i säker i vår är det knallfärgat som gäller..och jag som 78 svarta väskor..suck! Äsch det finns ju schyssta billiga alternativ om man nu ”bara” vill ha en klatchig sommar väska.