Lycklig som få!

Posted in ♔ Allmänt, ♔ Åsikter/If The Shoe Fits, ♔ Funderingar/Tankar, ♔ Hälsa/Mående/Känslor/Kropp, ♔ Självförtroende/Självkänsla, ♔ Skola/Jobb/Framtid

Helt slut i kroppen, känns bra på ett lustigt sätt 🙂 Kanske pga den fasta tjänsten och lönen. Megasuperlycklig sen alla som glädjs för min skull och gratulerat mig. Tack alla 🙂

Nu är min framtid trygg och säkrad 😀 Nu ska jag njuta med sambon, kanske vila lite.

Lämna en kommentar

Träffade chefen nyss

Posted in ♔ Allmänt, ♔ Åsikter/If The Shoe Fits, ♔ Dear Diary, ♔ Funderingar/Tankar, ♔ Hälsa/Mående/Känslor/Kropp, ♔ Självförtroende/Självkänsla, ♔ Skola/Jobb/Framtid, ♔ Visste ni?

Varit och pratat med chefen, livet blir bara bättre och bättre. Bra människor förtjänar bra saker. Fått det bevisat nu!

Jag har fått en fast tjänst, heltid 😀

Jag vet inte vars jag ska ta vägen med mig själv, äntligen får jag vara lycklig ❤️

Lämna en kommentar

Energitjuv eller en livsgnista i ditt liv?!

Posted in ♔ Allmänt, ♔ Amor Vincit Omnia/Ett Samboliv, ♔ Funderingar/Tankar, ♔ Hälsa/Mående/Känslor/Kropp

Ibland händer saker som inte går att förklara. De som hände förr i ens liv är inte relevant längre, men det hemsöker en varje dag. I drömmarna framförallt. Vet inte hur ofta greppet runt min hals. Vidriga andedräkten säger hur värdelös man är. Och äcklig. Men de påverkar inte mig på samma sätt. Människor som behandlade mig så förut, de existerar inte idag. Att rensa bort negativ energi som förgör istället för att få en att växa. De var aldrig kärlek. Man fick aldrig höra ett ord som förlåt.

De jag har i mitt liv idag vet vad ordet förlåt innebär. De yttrar inte ordet enbart för att få chans på chans. Utan de vet, precis som jag när vi har betett sig illa, vi kan prata, diskutera och lösa saker. De jag har brytit med, de kunde inte det. De visste inte vad ordet förlåt egentligen innebar.

Att sålla bort dålig energi som tar musten ur en, ska man göra direkt, det finns inget i dessa människor som man ska ha. Man ska ha någon peppar på en, bryr sig, får en att vilja kämpa, se mål i livet – det är de man ska vårda högt. Det T har fått mig att kämpa för är jobbet, att inte ge upp, inte gråta över de som sårar en, att jag förtjänar bra saker som körkort och har även drömmar om ett eget hus. Har aldrig varit en lägenhetsmänniska. Vill inte vars beroende av grannar, hyresvärdar för oftast sköter de inte fastigheterna som man önskar. Har du hus kan DU fixa saker själv när DU vill och det passar dig.

Mina drömmar är stora, kanske flyger iväg lite men jag har alltid varit den som vet vad jag vill och vad jag vill ha. Utan att tänka om två gånger.

Jag ville ha T redan första gången jag träffade honom. Redan då kände jag något ovanligt och något spännande. Som att den här människan vill jag spendera mer tid med. En natt, en kväll, en dag var inte nog.

Lämna en kommentar

Älska mer!

Posted in ♔ Allmänt, ♔ Åsikter/If The Shoe Fits, ♔ Funderingar/Tankar, ♔ Viktigt att prata om!

Såg ett avsnitt utav Bones. Dock känns det tragiskt och sorgligt att ens jämföra sig med Temperence. Denna karaktär som varit med om mycket svek, sorg och smärta att hon stänger av känslorna så hon uppfattas som en känslokall bitch i en mindre trevlig benämning. Jag kan ofta relatera till henne för jag uppfattas ofta som en känslolkall bitch i vissa fall speciellt när jag stänger av och inte vill att folk ska såra mig. Fast ofta lyckas folk med det ändå vilket leder till att jag blir ännu mer elak och bygger upp ett större och starkare mur och samlar mycket aggressioner inom mig och i vissa (olämliga) tillfällen kan de komma ut. Tyvärr vid fel tillfällen. Jag blir dessvärre mer hård, härdad, kall och fruktansvärt hjärtlös. Jag tycker inte om det men kanske det är bra?

Ofta stänger jag av alla känslor när det kommer till folk, när de vill såra mig och oftast har det med avsikt till att göra det, mest pga osäkerhet eller avundsjuka. Kanske av rädsla? Men då lägger jag mina känslor på is och jag bygger upp muren direkt, istället för att ge folk en ärlig chans för jag vet folk ljuger för att komma dit de vill så de i slutändan kan skada mig. Jag gör allt bara för att undvika att bli sårad. Jag har varit med om tillräckligt i mitt liv och jag har fått nog av att gråta och jag vet att när jag väl slutar fälla tårar – det är då jag blir sjukt ängslig för det är just då jag slutar bry mig på riktigt och det är då känslor dör. Jag slutar bara bry mig helt och hållet. Inget tar jag åt mig. Folks ord, handlingar. Det rinner av mig, blir kall och tom på känslor. Det är när jag lugnat ner mig som jag blir förvirrad och inte vet vad jag egentligen vill eller känner längre.

Många tar mig för givet, tror att jag stannar för evigt, kan ta vad som helst men jag som alla andra människor därute. Vi har alla en gräns, när den är nådd är det oftast över. Making other people look bad..doesn’t make you look better.

Jag har försökt att bli mer känslomässig och visar vad jag känner fastän jag vet att det inte går. Jag stänger bara av. Så mycket skit man fått utstå, detta maktbehov av folk som trott de äger mig, tror de kan få mig att vilja stanna oavsett situationen men så många har förlorat mig för jag älskar mig själv så pass och har lovat mig själv att dra innan det blir för mycket. Men då får jag skit efter mig när jag väljer att varken förlåta eller ta tillbaka de. Varför ska man utsätta sig för den smärtan? Låta någon behandla en som skit igen?

Kärlek och vänskap ska inte innefatta makt. Kärlek och vänskap ska inte enbart handla om tårar. Det ska vara starkare än makt och tårar. Det ske så mycket mer, skratt och uppskattning. Man ska känna sig älskad, trygg och värdefull.

Man har ofta känt sig oälskad, bortglömd. Man har många gånger somnat med tankar och gråt i halsen för man visste man förtjänade bättre.

Om man visste vad varje person hade gått igenom, vad som rörde sig hos de inombords. Vad deras ord och tårar egentligen betydde hade nog världen varit en betydligt bättre och vackrare plats. Hade inte funnits hat eller missförstånd.

Lär er lyssna, sluta döm! Och för guds skull, älska mer!

Lämna en kommentar

Mått illa hela kvällen

Posted in ♔ Allmänt, ♔ Amor Vincit Omnia/Ett Samboliv, ♔ Hälsa/Mående/Känslor/Kropp

Mått illa ikväll, ända sen jag åt tacorullen. Vet inte om något var dåligt eller om det var något jag inte tålde. Nåja, lite vila kanske det går över?

Hur som, har smittat sambon med förkylningen men det är oundvikligt då man är under samma tak och alla är förkylda.

Nu ska vi fortsätta se Bones sen blir det väl sängen.

2 Kommentarer

Hur är människan funtad?

Posted in ♔ Allmänt, ♔ Åsikter/If The Shoe Fits, ♔ Funderingar/Tankar, ♔ Viktigt att prata om!

Varför har människan viljan att dra ner en annan. Med hat, hårda ord eller kränkningar? Är inte världen full med hat, krig och elände redan? Allt detta hat man känner inom sig, kan man inte vräka ur sig de mot folk som förtjänar det? Våldtäktsmän? Kvinnomisshandlare? Pedofiler? Allt detta hat, all denna skit som finns därute. Det får mig att må så fruktansvärt illa. Det får mig att stänga mig inne i ett rum och aldrig gå ut. Loggar man in på facebook sitter tjejer och klankar ner på andra tjejer i olika grupper där egentligen inget hat ska förekomma, då slängs man ur gruppen. Det räcker att en enstaka tjej frågar en fråga, som vissa tar så sjukt dumt. ”-Såna saker ska man inte behöva fråga om, det är ju så uppenbart. Dumma brud jävla brud!” Seriöst, de sitter praktiskt taget öppet och klankar ner på tjejen, och hetsar på varandra. Tjejen ser hur de skriver om henne. Hur fan tror ni att hon mår? Och varför? Varför? Svara bara på den jävla frågan som hon ställde till er istället? Beter er vuxet och normalt för helvete! Hon bad aldrig om att få bli nedklankad utav er? Hon bad aldrig om att bli hånad. Allt hon ville var bara att få ett endaste svar på en endaste jävla fråga. En enkel, lättsvarad fråga! Var det för mycket begärt. Vad fan är det med er människor? Det ni sysslar med är rena rama jävla mobbningen. Mobbare – ni är så sjukt äckliga. Vill spy på er. Ja jag stoppar fingrarna i halsen, och kräks på er. Får jag göra det? Nej jag ber inte för att vara snäll, jag ber för att visa hur mycket ni äcklar mig.

Att sitta öppet, och diskutera om en annan person som man aldrig någonsin har pratat med, umgåtts med, träffat på riktigt och som man inte ens känner. Öppet på kommentarsfältet, öppet på internet öppet på alla sociala medier. Ursäkta mig, hur funtade är ni? Gör ni det för att såra? Fär att få svar/bekräftelse utav personen? Der funkar nog inte, såna som er vill man hålla sig undan – gärna så långt bort som möjligt. Drama, det är vad ni heter i efternamn. En fråga till er; Mobbade ni folk i skolan? Eller var det så illa att era föräldrar inte kramade er tillräckligt mycket när ni var små eller är det så illa att ni har så allvarliga problem här i livet? Har ni inga vänner så för att få vänner skriker ni efter uppmärksamhet genom att svartmåla en annan på detta sätt? Rannsaka er själva, det finns en jävla bra förklaring till att ingen vill vara vän med er, den förklaringen är hur ni beter er när ni inte får det ni vill. Gnäller, kritiserar, självömkar er själva för att ni inte får eran vilja igenom. Fick ni allt ni pekade på som barn? Seriöst? Inte ens jag fick det. Inte ens nu som vuxen. Men det är bara att bita i det sura äpplet och acceptera. Man kan inte alltid vara lycklig.

Sen en annan vidrig sak, som äcklar mig så fruktansvärt; det där med att våldta, slå en annan människa har jag heller aldrig riktigt förstått. Ni får inte tjejen/killen ni trånar efter så ni våldtar? NI vill bara ha någon slags sjuk makt över en person som ni nu påstår för (ljuger för) att ni älskar så mycket, på riktigt. Men ändå slår ni den personen, Men för vad egentligen? Makt, kontrollbehov, tron på att ni äger den person. Ingen kan äga en annan människa. Att bli älskad, att få ha en person i ens liv; Det ska man förtjäna? Men då ska man behandla personen med fullaste respekt, visa kärlek, uppskattning. Inte ta för givet. Sen att förgripa sig på, att våldta det är att inkräkta på en annan människas värde.

Jag tänkte ladda upp grova bilder på offer som har blivit våldtagna och ihjälslagna men vet att det finns många unga som bloggar här, och till respekt för de så undviker jag. Men en bild lär jag ladda upp för att fånga eran uppmärksamhet. Så ni förstår hur illa det faktiskt är här i världen.

Jag vill inte ens dra upp om pedofiler, ja dessa avskum som förgriper sig på barn. BARN!? Fatta, hur jävla fucked up det är , hur kan man ens ha den tanken i skallen att det är normalt att våldta, sexuellt utnyttja barn? Ja det är så jävla sjukt. KRÄKS PÅ DE! Den dagen jag blir mamma, för det kommer jag att bli en dag (det vet jag!) och jag då får höra att min dotter eller son har blivit utsatt för en pedofil, så kommer jag inte ge mig inte förrän kräket som har förgripit sig på mitt barn, ligger i graven. Det spelar ingen roll hur aset har dött, eller vem som dödat svinet. Han/hon ska väck! Såna äckel ska inte få gå lösa och förpesta världen, att låta de sitta i fängelse är för milt och för snällt. Varför kan inte USA´s lagar komma hit? Vi i Sverige är på tok för snälla mot dessa kräk som våldtar, misshandlar och dödar. Varför är Sverige så jävla ”pluttenuttiga” med såna vidriga avskum? Sen de som förgriper sig sexuellt på djur? What a fuck? Hur sjuka är ni människor? Nej låt mig omformulera mig, ni förtjänar inte att bli kallade för människor. Jag vet inte vad ni är allvarligt talat, men sjuka är ni. Så fruktansvärt sjuka.

Vad fan är det med er? Vad fan är det med mänskligheten? Så jävla fucked up!

Lämna en kommentar