iPhone Problems ?

  
Hej på er! Jag har haft sånna sjukt jobbiga dagar sistone med min mobil för den vägrar ladda sig… Det är ngt fel med den och jag har forsökt absolut allt.,,då menar jag allt!!  Nu har jag gjort massa nya och sköna postar på nya sidan bland annat angående iPhone 6 problem som jag har. Ta en tur förbi och kolla nya sidan. Och hur jag gjorde, Browsa i olika kategorier som fashion, lifestyle, dubai, outfits, smink och hår tips samt produkter, recepter och annat coolt 😉 

Jag kommer snart i dessa dagar launcha nya sidan , Sen vill jag tacka alla som läser min blogg och tackar så mycket för min position som topp bloggare på Finest i dessa år och alla fina kommentarer och tips jag fått från er ! Hoppas nya sidan blir en fin och trevlig experience för alla och att ni följer mig vidare på min resa i livet ! 

Nya Sidan<—klicka länken )
Kram 

En offentlig announcement kommer komma snart . 

  

Oasta med Oxfilé och gräddsås

Lätt, enkelt och gott!!

Strimla 100g nötkött, stek i pannan, krydda med salt, peppar och chili

Koka lite pasta 

Blanda köttet med pastan och hell 0,5- 1 dl grädde över och blanda inn lite mer peppar och rör om gott. Smaka till det så det inte blir för stärk peppar smak. Blir det för mycket så går det inte att äta och man måste börja om 🙁 

Garnityr med basilika eller tomater ! Smakligt måltid! 

Dagens Look

Fast det är varmt ute är det sjukt kyligt inomhus, kör en leather pants all Black everything i dag (nästan) haha ! . Jag har nyss varit i D3 och signerat massa papper och nu ska jag i väg och träffa mina designers! 

   
 

Les Beiges et Les Rouges 

   I dag … Såg det såhär ut på golvet i min garderob då jag sorterat mina skor lite. Några av dom… Dethär är några av mina favoriter just nu och ingen hemlighet att jag älskar beiga skor… Dessutom har beiga pumps en förmåga att göra så benen ser längre ut 🙂 vilken man bara kan gilla för långa ben är aldrig fel! 
Jag vill meddela er om att jag också håller på att fixar och trixar med min nya sida (vilket jag är jätte taggad över just nu!!)  så återkommer med adressen dit sen. Jag hoppas ni kommer tycka min min nya page och att ni kan browsa och hitta fram till olika saker bättre på den 🙂 Men Nog om det! 

Jag tycker det är jättekul att få feedback från er och tips från er om vad ni vill veta och läsa och se mer av. Så Bring IT 🙂 Jag har redan fått massa godt tips också som jag redan bakat inn i min nya meny !