Quicktan Melanotan

Jag använder melanotan från quicktan.se , deras produkter kommer från europas främsta tillverkare och håller toppkvalitet.

  
Är du som jag inte helt förtjust i att ligga och pressa i solen (om dessutom gör dig rynkig på kuppen och ökar risken för hudcancer) – Isåfall rekommenderar jag dig att testa detta och få en grym färg utan att pressa sönder dig :)

Quicktans hemsida hittar ni HÄR

 Där hittar ni även all information om melanotan (som även kallas barbiedrogen då den är känd för att öka ämnesomsättningen och i vissa fall även libidon). Gå in och läs!  

Zzzz

Sovit bort hela denna Heliga Vilodag och börjar ärligt talat bli trött på att vara såhär sänkt hela tiden.

Min allergi synkar illa med pågående förkylning o feber. Fick en allergisk reaktion i fredags och det är efter det jag varit helt utslagen. 

Men imorgon måste jag få lite gjort härhemma åtminstone.. Städa högkvarteret och tvätta , skicka nåt bud till min mormor som fyller år också har jag gjort en beställning hos MatHem.se som levereras under dagen med.
 

Valborgsfirande

  
i torsdags kom söta sussie och RAW Coffe förbi medan jag gjorde mig iordning och därefter var det dax för Genesis valborgsfest där inga mindre än Protonica , liquid soul och Vertical mode spelade . Grym musik med andra ord och det hölls på Gothia Arena igen. Lite skönare stämning denna gång även om det var hemskt varmt och man hade önskat ännu mer deko . I sanningens namn så inser jag mer och mer att jag föredrar rena underground events som inte blir lika kommersiella, men bra insats av Genesis-crewet ändå.

Filmlänk ser ni HÄR

Efter festen fortsatte vi till HQ2 ett redigt gäng , partypartnern Robin bjöd på fest där vi bland annat fick bevittna en mycket uppskattad hjulnings-tävling mellan Assan och Tommy :) – dessutom hjulade Nore in i slutet och satte dem båda två på plats. Grymt trevlig kväll overall med massa intressanta diskussioner och gött häng. Min gamle vän Micke kom dessutom och gjorde oss sällskap. Dessvärre glömde jag helt av att ta några bilder under festligheterna ..

   
 På lördagen var jag hemskt seg och bakfull samt halvkrasslig och hostig. Hade tänkt dra på både grillfest och stamp men det slutade med en tidig sänggång och ett 12 timmars sovpass UTAN att äta några sömnisar (!!!) . Helt sjukt faktiskt … Var alltså helt slut och fick ännu mer feber sen. Idag söndag har jag också sovit och softat i sängen mest hela dan och känner mig dessvärre inte ett dugg bättre trots att jag vilat halva helgen. Tur att det är min Heliga Vilodag imorgon så man kan fortsätta ta det lugnt och förhoppningsvis friskna till :)

  

pyssligt! 

Hängt med goa vänner hela veckan. Pysslat massa och fått inspiration av mina duktiga vänner så börjat leka lite själv och fixa med lite olika grejjer :) . Skulle vilja lära mig göra fina fjäderörhängen och hårband men varit på panduro för införskaffning av material men blir helt tiltad i huvudet därinne … Är nog bäst jag beställer hem material på nätet   … Vore nice och göra sånnahär fina som kommer från Candied Poison…

  
  

Även varit på middag och firat monica som fyllt år :) 

  Drack lite finvin till middan ;)

 Trött tjej efter pysselnatt hos Dave

 

Springtime Culture :) 

Bloggat jäkligt dåligt men skärpning utlovas 

(som vanligt på den Heliga Vilodagen Måndag ;) 

Helgen var grym! Årets första stora utestamp Springtime Culture gick av stapeln och bakom denna stog förstås arrangörena Electronic Culture och Electrotravels. 

   
   Fet location i en gammal folkpark en bit utanför Gbg gjorde inte saken sämre :)  Jag, Perry , Robin och min Festligare Dx2 hälft Dave åkte förstås dit och höll ställningarna.  Tyvärr missade vi nästan alla fullon och progg artister och darkpsy/forest är inte riktigt min melodi , men hade grymt roligt ändå och härjade runt för fullt. 

   
  

Pierre stog för kvällens bästa set av de jag hörde :) . Även shoppen Lalaland Creations var där med sina vackra alster och ägaren Petra är gullig nig att sponsra mig med några plagg och smycken , så håll utkik framöver! 

   
   Vi tröttnade och högg tag i krigaren Tommy o åkte hem på morgonkvisten till Robin i HQ2 där vi avnjöt dagen i varandras trevliga sällskap i solen med vin och bra musik (fullon!) . Ännu senare åkte jag , dave och skäggige perry hem till dave där vi pysslade med smycken och presenter , bokade flygbiljetter till Dave som åker för att representa Dx2 på Transision – samt pratade om betydande ting innan det var dax att avrunda helgen och vila lite då resten skulle upp på jobb.

Själv har jag ju Min Heliga Vilodag.. Guld Värt! ;)

 

Delsjön i goda vänners sällskap

igår (på min Heliga Vilodag) kom min festligare Dx2  hälft på besök, vi drack lite vin och drog sedan till Delsjön där isa och perry redan var. 

Mysigt att sitta och tjöta i kvällssolen :)

   
 Därefter blev det taxi till stan och nya stället Göteburger och avslutningsvis hamnade vi (såklart) hos isa och perry :)

Nice kväll! :)