Mermaid Nails!

Med framförhållning som en gammal senil skokartong så var det naturligtvis helt omöjligt att få en tid för några veckor sedan när mina naglar behövde styras upp. Nästan 7 veckor gick till idag när jag äntligen kom till Emily och Amy på Topnail i sävedalen. 

Det är för bövelen ett mirakel att de överhuvudtaget satt kvar! Men de såg ut därefter så vi kapade allihop och byggde nya fräscha nude/mermaidglittrande och ASSNYGGA 🙂

Kolla in deras hemsida Www.topnail.se och gillar ni akrylnaglar rekommenderar jag verkligen dessa tjejerna. De tar endast 499 för ett nytt set 🙂

Konfrontationer och KlädJakt

Precis vaknat upp efter en lång sovmorgon här i Göteborg dit vi anlände igårkväll. De senaste 5 dagarna har jag spenderat i Malmö där jag bland annat konfronterat en viss person som tyvärr måste vara i mitt liv framöver och som snackat skit om mig. Hoppades på en ursäkt så vi kunde samexistera någolunda fredligt framöver , men efter diverse gåtor och beskyllningar åt andra håll så insåg jag fakta och att den här personen troligtvis kommer fortsätta sprida dålig energi . Nu har jag åtminstonde försökt så det finns Inte mycket mer jag kan göra åt den saken helt enkelt. Trist.


Här hemma i Göteborg står på dagens agenda att ÄNTLIGEN styra upp mina naglar hos grymma Topnail-emily. Dom är i katastrofalt skick men nu ska dom bli fina igen och glittra till mina vänners bröllop i Amsterdam nästa vecka 🙂 . Jag tänkte bära en leopardfärgad Klänning signerad Cavalli så vi har varit på jakt efter en sandfärgad skjorta till Daniel och letat igenom HELA Malmö utan framgång. Så vi får väl ta en tur här i Göteborg och hoppas på bättre lycka..


Senare bokade jag in en massage åt min blivande man eftersom han har ont i ryggen , och därefter blir det botox-dejt hos Dr Vikor på Klinik Vasaparken 🙂

Middag ska vi förstås också ut och käka nångång ikväll och svänga förbi forna partypartnern Robin och diskutera lite hemligheter. Sen fnular vi faktisk på bio , nya independence day verkar ju kunna vara bra.

Gha!

Alltså min bloggmotivation. Hurfan ska jag råda bot på den egentligen? 

Känns som att mycket som hänt det sista är aningens för personligt för att outa här hela tiden, samt av respekt för andra inblandade…Sen har det hänt roliga grejjer också förstås 🙂 . Just nu ser jag med glädje fram emot mina vänners bröllop i Amsterdam nästa vecka.. Det kommer bli Episkt!


Håller tummar och tår för att vädret är med oss på deras dag. Köpte denna läckra skapelse igår på en liten shoppingrunda i Emporia här i Malmö. Det ska tydligen vara ett av nordens största köpcentrum, jag känner mig dock föga imponerad..Håll ut! Snart får jag dator och jag lever under illusionen att det kommer förändra hela bloggsituationen och att jag lär prestera som aldrig förr.


Update!

Fan halkat efter här i vanlig ordning. Åhh längtar efter min nya dator så jag kan komma in i det här med bloggandet ordentligt igen!Varit nere i Malmö ett par dar och uträttat lite nödvändigheter samt faktiskt tillfrisknat från oheligheterna som drabbade mig. Har nu återvänt ikväll med min blivande man till Blöteborg och haft en både rolig , intensiv och produktiv dag så det är med ett leende jag nu kryper ner i nybäddad säng och konstaterar att livet är rätt gött ändå .Imorgon taggar vi för Avatar midsummer festival! Kommer bli najs ! 


Lips by Vikor

Gjorde läpparna häromdan hos grymme Dr Vikor på Klinik Vasaparken. Blev lite mer svullen än vanligt – antagligen för att jag varit krasslig under veckan som gick… Men nu börjar drt lägga sig och dom är fab som alltid 🙂

Här är en ild från när de var nygjorda. 

Kolla in www.Vikor.se och glöm inte uppge December när ni bokar så får ni rabatt 😉

SPA day!

Bokade SPA till mig och mr Incredible för att fira vår 6-månadersdag, men vi har haft fullt upp och tog oss inte till Steungsbadens Yacht club förrän i Fredags.Man kan väl milt ut uttrycka det som att vi utmärkte oss en del bland gästerna där. Dock är sådant bara roligt tycker både jag och Daniel och SPA:et var mysigt med både inom och utomhuspooler , även om jag kan tänka mig att det hade varit en större upplevelse på kvällstid.


Vi avslutade med en välsmakande lunchbuffe i deras grymma resturang . 🙂