RealityCheck!

Igår fick jag en redig realitycheck när jag fick det hemska beskedet att en go väninna näranog höll påatt mista livet för att hennes hjärta höll på att lägga av :(.

Denna personen är en fantastiskt och vacker konstnärssjäl som fullkomligen sprudlar av liv , känslor och energi – och vi är också mycket lika varann i både tankesätt och livsstil. 

Och igår höll hon på att dö.

Hennes hjärta pallade inte med stress, bantningspiller och energidrycker varje dag och har fått permanenta skador.

Det är ju helt sjukt!

Det är lätt att få känslan att man är odödlig och bara köra på. Jag är väldigt mycket ”antingen eller” i mitt tänk och jag älskar också att leva mitt liv fullt ut. Men saker och ting händer hela tiden vänner och bekanta runt om mig och det är nog bara sunt att inse att en vacker dag är det även min tur om man inte är rädd om sig.

Sen är det ju även det där med att leva i rädsla för nåt.. Det är inte min grej alls. Min väninna har dock inget val längre utan det är helomvändning på livsstilsfronten som gäller om hon inte vill dö säger läkarna.

H e l t  s j u k t.

  


Fifty shades of shit

Vi har haft sedvanlig otur när detgäller de köpfilmer vi valt de senaste dagarna. Känns som forntiden med hyrd film men då det finns varken dator, netflix eller appleTv el dylikt här så får man göra som på den gamla goda tiden och gå och styra upp en gammal hederlig dvd-film då och då.

Igår såg vi Fifty shades of grey – vilken var Ännu sämre än boken och skulle i det närmsta beskriva den som innehållslös mjukporr utan känsla.

Fattar inte hypen alls.. Fan vilken skit rent ut sagt. 

  

On the Move

Så har vi lyckats få ner i princip hela mannens bohag så det är redo att flyttas på Söndag. Det tog inte så fasligt lång tid eftersom han bara huserat i sin nuvarande bostad i 6 månader.

Fan jag fasar inför den dag jag själv ska ta mitt pick och pack och förpassa mig från Högkvarteret… Gudars.. Det kommer ta EVIGHETER med alla prylar man samlat på sig genom åren. Daaamn.

Bara mitt förråd är KNÖKfullt med diverse skatter och skräp somska få sig en omgång redan i veckan eftersom min BRF bestälkt en efterlängtad container som nu står på gården. Dax att rensa och bli av med lite bagage! 😉

  

Love Guided by Hoffman

befinner mig sedan i torsdags i köpenhamn hos min framtide Man. Vi har ägnat helgen åt ren qualitytime guidade av Hoffmans fantastiska verk.. Det blev en intensiv upplevelse kan jag lova. Men den gav redigt bra utdelning och vi känns närmare än nånsin. 

 Då spelar det ingen roll att vissa bitches sprider lögner för att försöka sabba harmonin. … Ljug på bara, den ni får att se idiotiska ut i slutänden är er själva och ingen annan.. 

 
Söndagskvällen ägnade vi åt rekreation, pizza och film. Mysigt som fan och jag knarkar kärlek för fullo :)

 

EurosoCap sweden och old bästie love på Bonbon

Har missat blogga om att Malin hjälpte mig byta alla mina tejpextensions samt bleka utväxten förra veckan. Så nu är jag för tillfället helblond/svart eftersom jag inte hunnit få i någon rosa färg ännu i mina nya  euro socap extensions.  

  Massa välbehövligt girltalk hann vi förstås också med. Få människor känner mig så väl som min forna bästis så henne kan man alltid förlita sig på :)

Hon avslutade med en grym styling ! 

Kolla in www.eurosocap.se

Varit sällsamt out of energy idag med tung trötthetskänsla i hela kroppen, huvudvärk och feber.

Var uppe på ett läkarbesök imorse, sen solade jag och käkade sushi på vägen hem. Sen dess har jag mer eller mindre varit sängliggande hela dan. Vetefan riktigt vad som drabbat mig men hoppas det är bättre till imorgon för då blir det att åka till Köpenhamn för att spendera några dagar med kärleken.

Ska bli riktigt nice