Lashes and Freddy Wrup 4 me :)

Idag tog Sandra hand om mig på Salong Kungakronan . Mina fransar var i helt horribelt skick eftersom det var hela 5 veckor sen sist… Men nu har jag ett nytt fint set volymfransar igen 🙂 .

Har nu kommit hem och precis beställt två par Freddy Wrup som jag fick av mina goa föräldrar i födelsedagspresent. 

Ett par i svart denim med svarta sömmar och ett par i Eco leather som jag velat ha sen jag såg dessa ljuva skapelser första gången… Sjukt jävla snygga! 

Cant wait ! 😀 

Spoiled with LV 

Igår firade vi goa vännen Anders som fyllde år 🙂 . 

Fick denna grymma Louis Vuitton i födelsedagspresent som änu grymmare Hani satt sin prägel på. Who Does That! 🙂 Verkligen one of a kind och Hur COOL är den inte!!! 🙂 Tyvärr blev det tidig hemgång för oss då vi båda var trötta efter helgens stillsamma bravader  och Daniel dessutom var tvungen att åka tidigare idag för att åka och träffa hans dotter som han inte fått se på en hel månad så vi behövde vår skönhetssömn och några timmars mys..


I fredags umgicks vi med en av mina närmsta vänner Perry och hade låbga givande samtal om allt och inget. Underbart och givande med sådan qualitytime som alltid lämnar en många skratt och insikter rikare..

Idag blev det lunch på Bistro italiano… De har en fantastisk pasta med kalv och svamp i congacsås på menyn …

Kolla föresten in He Art by Hanky på Instagram om ni vill se fler av Hanis  fantastiska skapelser! 

Tacksam 36-åring

Så tickade taxametern över till 36 och jag är nu officiellt närmare 40 än 30…

Ska erkänna att jag nu tillslut känner att nä-nu är det inte så kul att addera fler år..Jag- 40 ??? I dont think so . Dosent seem right. Right?. 😉


Haha, nä fram till nu har det varit lugnt men 36 är ingen kul ålder direkt. Tur då att jag ändå Känner mig neverending young – och att Jag utan problem kan äga uttrycket ”Age is just a number.”Funderar föresten på o dra ihop en liten middag/fest ihop med min goa Virran som också fyllt år idag. Stay tuuned!

Malin gav mig både hårfärg , rosa bubbel o rosa godis förutom sitt underbara leende när jag kom till Bonbon idag för att råda bot på min gråa hårfärg jag inte trivdes i.. Sjukt ho e hon min gamla bästis 🙂


Jag fick denna klocka från Karl Lagerfelt i present av min blivande man tillsammans med en veckas semester som jag får välja var :D. Hur nice är inte det? Love Him!


Vill även säga Tack Alla ni som uppmärksammat uppvaktat mig på min födelsedag 🙂 . Det värmer verkligen och gör mig glad.

Fått Så sjukt många grattishälsningar och flera av er som verkligen hört av sig med så fina ord om vad vår vänskap har betytt . Och presenter har jag också fått !

Är i Sanning Blessed att ha så mycket Good Energy runtom mig. 

img_2068.jpg

Beccis DrömFest – en fantastiskt fantasifull tillställning på Tjolöholms Slott :)

I lördags var det dax för årets grand slam :). 

En av mina närmsta vänner ,Min goa väninna sedan 16 (!!!) år ,tillbaka fyllde år…

 Rebecca är en kissekatt av Rang och var en av de första jag lärde känna när jag flyttade ner till Göteborg.. Vi klickade omedelbart och har genom åren varit med om högt och lågt, rest runt i världen, härjat runt , skrattat, gråtit och funnits där för varandra i vått och torrt :). Hon är en fantastisk människa med ett hjärta av guld och dessutom en av de mest färgstarka karaktärer jag träffat på genom livet och definitivt en av de vackraste tjejer jag känner.


Som alltid när det gäller Beccis så skall festlighetet firas med bravur (hon är inte forna nattklubbsdrottningen för intet) . – sagt och gjort…,Vi anlände vid 17 tiden till Tjolöholms slott som de hyrt för att hysa hennes födelsedagskalas.  Temat var Dröm/Fantasi/cirkus/burleskt.. Och alla gästerna hade VERKLIGEN gått in för sina spektakulära outfits och såg helt fantastiska ut allihop :). Själv hade jag en silver/svart harlekin outfit med skyhöga svarta lackstövlar till.. 
Det bjöds på champagne och plockmat, orkester, operasångare, trollkarlar.. You name it – Hon hade tänkt på ALLT. 

Våran egna Virran satt i bara mässingen som ett skogsväsen på vackra friserhästen Arvid vid ankomsten Medan luftakrobater och skådespelare underhöll innan vi leddes in på slottsgården. 

Alltihop hade ett helt Fantastiskt upplägg, så många kära ansikten , en och annan kändis och framförallt en rent magisk planering som gjorde att allt klaffade till 100 procent och det var happenings nonstop. Riktigt lyckat och förstås hade det inte sparats på krutet i någotsomhelwt avseende.

Allt från burlesk striptease till sångframträdanden av bland annat Papa Dee, sångerskor- violinister, eldartister – och givetvis våra Gothcity gogos- till tjejer som agerade mänskliga fruktfat. Champagnen flödade förstås och det fanns överfulla spritbord som jag tyvärr fick avstå ifrån denna kväll.

De 200 gästerna gick loss och detta var Definitivt en av de mest spektakulära festerna som hållts i vårt avlånga land någonsin!

Världsklass! 🙂


Där prickade becca definitivt in årets fetaste fest . En riktig Drömfest helt enkelt 🙂

Förväntansångest

Wth … Vaknade 06-nånting och kunde inte somna om eftersom jag visste att det om mindre än en timme skulle byggarbets-banket från helvetet börja.Nu är klockan 07.25 och fortfarande tyst !?! Har jag månne blivit bönhörd så alla ställningsbyggarna som arbetar på vår gård plötsligt förintats? 😀

Problemet kvarstår dock , kan inte somna för jag VET att det kommer börja närsomhelst….

Lika bra att gå upp

Disturbed Disorder

Jag kunde inte somna igårkväll, fullmåne och grubblerier är de största bovarna i dramat. Slocknade tillslut runt 02 och vaknade upp ett antal gånger under natten…Inte nog med satt man redan lider av sömnproblem som det är- nu börjar det nämligen bankas utav bara helvete kl 07 varje morgon här i Högkvarteret. Taket ska bytas ut på hela huset och detta ska alltså ta ett år – ja ni läste rätt ETT HELT JÄVLA ÅR. 

Måste komma på någon sorts plan för att rädda några sömntimmar i framtiden, det är lixom alltförsvårt som det är redan.. 

Blev riktigt trött när jag kollade mig i spegeln också. Grått hår är inte min grej. Definitivt inte.

Alright, nu har jag beklagat mig nog, dax att fortsätta brottas med all bråte i mitt förråd

Grey Hair!

Alright, då var man gråhårig.  Kan inte påstå att jag är överförtjust, det blev mycket mörkare än jag ville egentligen. Hade mer silver i åtanke, men hårbotten blev bra där vi tonade ut min egna mörka färg.Tanken är att jag vill vara mörk i botten så jag kan spara mitt hår lite.. Får väl se om man vänjer sig och dessutom tvättar jag ut detta hyfsat snabbt.

I ljuset blir den schysst men inomhus alldelens för mörk . Malin varnade dock och sa åt mig att inte få panik 😉

Ska tvätta ur det ett par ggr så får jag återkomma med ett slutgiltigt omdöme helt enkelt 🙂

#grey #pink #ombre