KittyLove! 

Vad härligt det är att mötas av dessa två pälsbeklädda kärlekstussar när man kommer hem innanför dörren till Högkvarteret :). Det märks verkligen att de saknat mig trots att de blivit omhändertagna av snälla grannen Krystal som både gett mat, rensat lådor  och  busat med dem. Så mycket Kärlek som rymms i så litet format … Helt fantastiskt faktiskt :) 

   
Det kommer upp ett bildregn från Venedig-resan lite senare, men först ska jag styra upp bågot ätbart och vila en stund, den jäkla ögoninfektionen tar musten ur mig totalt.

Last night in Venice

vi var mer än lovligt bakfulla imorse efter gårkvällens insats på devil forest pub :)  

 vi körde all in såklart efter en middag på en av venedigs mysiga smågator. Risotton här är 2 die 4!!! 
  Size up 😉 
 Fucked up couple 😉 
Idag har vi mestadels vilat för att få väck bakfyllan. Varit ute och käkat ett par vändor förstås och strosat längst hamnen i fullmånens sken nu på kvällen :) 

  Wine n dinedagens outfit  
 Imorgon blir det gondolfärd i kanalerna, och lite shopping innan vi beger oss hem till svedala igen :)

Venedig Nästa!

Kom ju tillslut ner till malmö på fjärde försöket igår och Daniel styrde en jäkligt smaklig middag som vi sköljde ner med en Moet.  

 Nu idag sitter jag äntligen tillsammans med min kärlek på ett flyg ner till Venedig i Italien :) .  

 Vi ska spendera helgen därnere med massa mys och kärlek, samt lite shopping och sightseeing i vad som påstås vara Italiens mest romantiska stad :)   

  Vi hade först planer på att ta en charter på en vecka, men då jag inte lyckades fixa kattvakt så fick vi tänka om och övervägde då att dra till tyskland på Psychedelc Experience som också går av stapeln denna helg. Men efter många men fram och tillbaka landade lotten alltså på Venedig och det känns som rätt val att kicka iväg på romantisk getaway istället för festival nu när energin inte har varit på topp.

  

Positiv Energi

Dragan är en kille jag känner som har störtskön inställning till det mesta. Tänkte dela med mig av ett FB inlägg han skrev idag som bara får en att le stort.

Go Dragan!

”När en dag börjar som en skitdag, med sömnbrist, dåliga drömmar, allergiattack i ögonen och svårigheter med i stort sett allt man företar sig, så kan man välja att vika sig under trycket, ta bilen, skita i att träna, köpa snabbmat och trösta sig med onyttigheter och tycka synd om sig själv. 
Eller så tänker man på dagen som en motspelare i ett spel. Ett spel där vinsten är att må som en Gud! Då gör du allt för att vinna! Ta cykeln, ha kul på jobbet, skoja med folk och sprid lite glädje (och få då massor av glädje tillbaka), träna efter jobbet trots att du är trött som ett as, ta en lång dusch och le mot dagen och tänk; vad motherfucker VAD?!?! :) Vem vann? Vem ägde dagen? Spänn fast bältet, in med munskyddet, på med hjälmen och handskarna, ladda geväret, slipa knivarna, skrik ur dig ditt stridsvrål och ta tjuren vid hornen och brotta sedan ner dagen och tryck ner dess ansikte i marken.
När den väl ger sig så hjälper du den upp, kramar om den och tackar för en god match. Den gav dig trots allt en rättvis fight! Du är vid liv. Du har hälsa och kropp. Du kan vinna över hur många sådana här dagar som helst. Kom igen ba! 😉 
Bring me your worst and I’ll show you my best!
Nu blir det ägg, bacon och vin! Skål/Namaste/Amen/Fridens liljor på er och god helg!
Jäklar vilken energi man får av att besegra en sådan här dag 😀 Vill nästan ha fler skitdagar så att jag kan vinna mer. Puss?”

  

and then some..

Eftersom jag suttit och gnällt så mycket online nu det sista så tänkte jag fortsätta i samma bittra andra – för Vad är väl inte blogg och facebook till för om inte ventilera de bekymmer och besvär man dras med och utsätts för 😉

  • Efter att ha hoppat på Fel vagn i förmiddags påväg till sahlgrendka för tråkigheter, så blev jag knappt ens förvånad när SJ’s app visade sig ha havererat när det var dax att boka ÄNNU en biljett i mina försök att färdas ner lot skåneland. Det visade sig gälla hela deras system så även hemsida, telefontjänast och bokningskontoret på centralen låg nere. Även östersundståg hade (som vanligt) tekniska problem, och jag kunde inte annat än garva när västtrafiks app ej heller kunde användas.
  • Fick info att det bara var att hoppa på första bästa tåg, såtog mig ner till centralen och sprang precis in på perrongen när nästa tåg åkte mot Malmö.

Tjurig som få spenderade jag den följande timmen med att intaga mitt livs sämsta sushi i väntan på nästa tåg – som jag otroligt nog sitter på nu och snart anländer till Malmö.
  
hyfsat sönderstressad och sliten, men Nu måste oturen vara över känner jag ändå.

Nästa tåg..

.. Blev också inställt, och efter att ha rännt runt vansinnig med all min packning på centralen i en fruktlös jakt på information och väntan på de extrabussar som skulle sättas in – så retirerade jag högst ovilligt hem till HQ igen.

Jag som skulle fira min darling med skumpa och kärlek ikväll! :( 

Murphus jävla lag har drabbat dan från början till slut. Vi kunde heller ej boka vår tilltänkta getaway till Italienska venedig  på grund av ännu mer tekniktrubbel.

Dax för sömn och medicin som ger mig huvudvärken från helvetet. 

Imorgon får bli en mycket bättre dag helt enkelt.

IMG_7222.JPG

Kemisk Stress och Tekniska Svårigheter

Denna dag har varit högst osamarbetsvillig so far
Stressat sönder mig och haft föga hjälp av en översövd hjärna vars dagsform känns som hubbabubba,(en ny medicin jag börjat med har högst trögstartad effekt på mig och fortsätter det såhär är det ju bara att kassera skiten)

missat
en viktig tid med några minuter och dessutom blivit drabbad av inställt tåg och diverse andra tekniska svårigheter.Men livet ska tydligen inte vara helt okomplicerat har jag märkt..

Inväntar dock nästa tåg mot Malmö i skrivande stund .. Off me go!