Kontemplation rörandes  tendenser…

Försökt somna men har för mycket funderingar som trasslar runt i huvudet.

Vissa människor är så inkörda i sina mönster / beteenden varav vissa naturligtvis är mer specifika än andra..och alla dessa kan man ju närma sig på olika sätt och försöka medvetandegöra för personen i fråga – helst då INTE i affekt förstås utan på ett odömande icke skuldbeläggande sätt.

Då och då råkar man dock på ett Totalt förnekelsestadie hos någon vilket gör det i princip  helt omöjligt att kommunicera vidare överhuvudtaged om den aktuella saken då alla närmanden eller åsikter bara väcker ilska och tvärstopp och hetsig projicering.

Mur Upp – och mindset ogenomtränglig.

Tycker det är skapligt irriterande , men även fascinerande hur människor kan total-blocka vissa händelser/samtal/incidenter ur sinnet. 

Och hur ologiskt det än låter när man orerar om detta så är de fast beslutna att varken mötas i samtalet eller ge vika för sina illusioner.

Undrar hur deras hjärnor fungerar egentligen….
Om man bara för en dag hade fått förmågan att byta plats med en annan människa och uppleva deras tankar, logik, känsloliv…. Vad värdefullt det hade varit att få tänka och känna vad man själv ej förmår att förstå..

Hade det stjälpt eller hjälpt ens egna uppfattning om det hela tro?

Mycket man kan kontemplera över såhär nattedax…, 😉


Black Silver Supremacy!

Har idag varit hos Emily på Topnail.se och efter mitt besök där blev det betydligt mer klös i kattan 🙂

Ascoola futuristiska svarta/silver naglar ska jag ståta med denna jul! 


Passar alldelens utmärkt eftersom det ändå inte blir nåt julfirande i traditionell mening..

Hade med mig små julklappar till tjejerna i form av bubbel, choklad och parfym 🙂 Nu ska dessa hålla på tassarna i en månad och det blir nya först efter nyår , men har inte brutit en enda nagel sen jag började på Topnail så det ska inte vara några som helst problem 🙂


Vill ni ha grymma akrylnaglar så är det totalvät att ta sig till dem i sävedalen!VolymFransar och Gbg

Tillbaka i Götebog och Högkvarteret…  phu vilket flängandedet varit nu det sista.. det tar på krafterna känner jag.

Var och fick superfina nya volymfransar idag av bästa Angelica på Salong Kungakronan 🙂 . Det var hennes födelsedag dagen till ära dessutom, och vi hade massa catching up 2 do eftersom jag ej varit hos just henne de sista gångerna.

Vi kom fram till att det är runt 8 år sen hon först kontaktade mig och undrade om jag var intresserad av att bli sponsrad och samarbeta med Salong Kungakronan. 

8 År Goddamnit!!!! 🙂 Snacka om lojal sponsor! 🙂 Det känns ju som att komma hem när jag kommer till Salongen numera och man kan lixom allt som hänt i varandras liv under denna tiden.
Angelica Minnesstjärna är Helt klart så mycket mer än ”bara” en sponsor. Vi har ju blivit goda vänner under alla dessa år.

Och både Sandra och Madde som också sponsrar mig där är kanonsköna tjejer de också 🙂

Under åren som gott har en hel del vänner och bekanta samt bloggläsare sökt sig till Salong Kungakronan , många jag känner är stammisar och ALLA är lika nöjda.

Jag är inte förvånad.  Detta är definitivt en av Sveriges allra bästa franssalonger! 🙂


1 År Tillsammans 

Vi firar ett år tillsammans idag och är i skrivande stund påväg ut på middag och därefter tar vi in på hotell över natten .

Ett Intensivt år fyllt av känslor på både högt och lågt , En massa äventyr och resor ,  en samhörighet och Kärlek som är omöjlig att mäta i mänskliga mått.

Ser fram emot resten av mitt liv med dig Älskling!

Bästishäng och Winter TamTam

Igår ägnade jag dagen åt att housewifea loss i Daniels lägenhet . Städa, handlade, styrde tacos , bubbel och mysstämning till han kom hem från sin festliga julefrukost med jobbet och med sig hade han två av våra allra bästa guldkorn Dave Och Thomas 🙂


Mys o lite förfest inför Winter tamtam stog på agendan , och även om festen kändes lite väl förpubertal och springbreak aktig i början så ordnade det upp sig rejält under kvällen och vi hade faktiskt jäkligt skoj 🙂

Avalon rev av kvällens bästa set! Därefter var jag ej lika impad längre och med medhåll frånde övriga kickade vi hemåt ett bra tag innan stängningsdax. Dock nöjda med kvällens dansanta insats och retirerade till Daniels crib där vi ägnade oss åt qualitytime av utomjordiska dimensioner 🙂

Adios Norrland!

Så var det redan dax att säga hejdå till mitt kära familjehem. Allt är sig likt och det känns lite som att tiden står still häruppe… förutom att mina föräldrar förstås blir äldre..

Dagarna sprang iväg och mellan all vila och hemlagad mat av bästa kvalisort så har jag mestadels kikat på lägenheter i Köpenhamn och kollat film/chillat. Riktig Rehab från allt som har med vardagsstress och festligheter att göra. Gott för själen att komma hem till tryggheten här då och då 🙂

För tryggt får det dock inte bli , ungefär en vecka är max för annars drabbas jag oftast av DAMP och frustrationer och rastlösa demoner som bara kan dämpas av att bege sig ut och göra nåt vettlöst äventyrligt eller rentutav livsfarligt. 😉

Härmed dax bege sig söderöver igen.. närmare bestämt flyga hem till Kärleken i Malmö och imorgon blir det Finbesök från Göteborg i form av min fantastiske och festligaste vän Dave 😀 

Köpte dessa grymma vinterhandskar nu i stan på vägen mot flyget 🙂 . Grymma tycker jag! Brukar alltid ha problemet att mina naglar är för långa för min hands-storlek – men det slipper jag ju nu .
Morfar <3 

Legat och rehabiliterat mig för fullt sen jag ladade här i norr , haft massa feber och är förkyld men lite piggare idag 🙂 . 

Tog mig iväg och hälsade på min kära Morfar en sväng idag , han är 93 år fyllda och lika rar och positiv som alltid. En riktig krutgubbe helt enkelt!


Köpte föresten denna boken till både Morfar och mina föräldrar i tidig julklapp. En ganska bra present till de som redan har allt de behöver och om man vill ge nåt med lite tanke och mening..


Den innehåller nästan 300 frågor om ens liv , tankar och åsikter som man ska svara på (man skriver i boker allteftesom). När man fyllt i hela har man en biografi om personen i fråga 🙂

Touchdown Umeå

Legat ruggit sjuk o halvillamående nere i malmö ett par dar.. befarade att jag åkt på vinterkräksjukan, men riktigt så illa var det nog ej tack o lov..

Idag var det dax att ta farvöl av min Daniel och bege sig upp till Umeå för att träffa mina kära föräldrar som jag ej träffat på ett helt år.

Efter diverse förseningar kom jag äntligen fram.. 🙂 Urmysig och nostalgiskt som vanligt här hemma i Strand. Och mamma har gått all in med julpynten o bombat huset med myskänsla , ljusstakar och tomtar ÖVERALLT.

Skönt att vara hemma på besök o få sig lite rehab från resten..