FillerFixad – Rabattkod Posh Clinic

Fixade läppar och fejsfillers hos Bella på Salong Fröken Buddha i lackarebäck.

I ansiktet använde vi Decoria (kindben,kinder och lite korrigering av näsa) och i läpparna testade vi denna gången Stylage special lips som jag gillar konsistensen på 🙂

Fick nåt blåmärke och blev förstås svullen, men några dar senare så var man körklar 🙂


Man kan även köpa till lokalbedövning för ca 300. 

Kolla posh_klinik på Instagram , där kan ni även kontakta Bella. Glöm inte att ni får 15% rabatt om ni uppger DECEMBER 🙂

Those were THE dayz!

Har sagt det förr och säger det igen , 2011 var mitt livs allra FESTLIGASTE år hitills (2013/14 gick minsann inte av för hackor heller utan var sannerligen en Era som går till världshistorien med min fantastiske festligare Dx2 hälft Dave ).. Men 2011 är fortfarande – och har alltid varit helt outstanding. 

Det hände så mycket sjuka grejjer det året och vi reste typ nonstop

Jag och min älskade katt Malena var bokstavligt talat ÖVERallt.

Garvade som fan idag när jag fick upp denna gamla kommentar i facebooks ”den hår dagen” funktion… det var SÅ sant 🙂

Från underground skogsfester i Göteborg till ibiza, till las vegas,  till LA  till London… Ja vi FLYTTADE tillochmed till Beirut,  drog till frankrike och jobbade för Playboy cannes på filmfestivalen , hängde i Stockholm , körde events, härjade runt All over- flera gånger om. We Doubled the Trouble (vårt nickname double trouble givetvis) 

Ja gud vilket sjukt roligt och All In we have one gear thats Go – År vi hade :). Vi hann garanterat uppleva mer då än de flesta gör på en livstid. Minnen och minnesluckor för livet 😀

Känner mig som rena rama pensionären nu jämförelsevis men lycklig i sinnet som haft en sånt jäkla ösigt liv faktiskt…

Och än är det ju långt ifrån över 😉 

Bad Luck….

Idag är en såndär dag med jordens oflyt…

Min kära GHD plattång valde att möta sin skapare och jag möttes av ett ned-vomiterat hem efter 9 dagars bortavaro. Atrox (sannolikt) verkar tydligen inte alls tåla katternas nya dyra Royal Canin-foder som dessutom är speciellt framtaget för katter dom lätt spyr….

Hmmmmm…

R.I.P Cilla

Idag nåddes jag oväntat av det sorgliga beskedet att Cilla – vår familjehund och pappas trogna jaktkamrat sen 11 år nu lämnat oss.

Har många fina minnen av Cilla som var en mild och vänlig själ. Hur hon som valp busade runt en massa med min dobermann Garou. Hur hon vaktade hönsenfrån sin hundgård bredvid hönshuset och hur hon chillade med katterna inne i mitt föräldrahem.

En familjemedlem lämnade oss idag , och liksom de andra som försvunnit genom åren så har även hon en speciell plats i hjärtat.

Som min pappa skrev … Allt har en början – och ett slut.

Shopping 4 Shine

Har kommit in i ett riktigt shoppingmode och beställt MÄNGDER med bling och krimskrams till sommaren.

Ska glittra som aldrig för med mina nya vampire-grillz och swarowski-bling ALL ovah

En sida som har sjukt mycket fint är www.houseofemanuelle.com

Blir lite sådär crazy 4 the shiny stuff –som en skata när jag sitter och kollar. Vill ha ALLT!


Köpte en sport BH från hunkemöller i storleken 75 F. Sitter som ett smäck även om jag egentligen har g kupa nu..

Danska Högkvarteret!

Igår var dagen D äntligen kommen efter att ha letat/väntat på ett nytt danskt hem från före jul då Daniels gamla lägenhet brann ner (och näranog han själv på kuppen) …

Efter att ha kollat på en mängd lägenheter varav jag (kräsen som jag är) dissade de flesta. Vi hittade en fabulös takvåning som jag älskade och som vi blev lovade kontraktet på och såg fram emot – men snuvade på härligheten i allra sista stund.

Tillslut efter många rundor så fann vi dock det Danska Högkvarteret belägen på härliga Amagerbro i Köpenhamn- och igår hämtade vi äntligen nycklarna och flyttade in Daniel 🙂 (och en del livsnödvändigheter av mig förstås)

Det är inte helt olikt mitt egna  kära HQ. Samma storlek (113 kvm) och även detta är en etagetrea. Denna har dock både balkong och en enorm takterass som delas med en annan granne. 

Djupa stora fönster ger den massvis med charm och den kommer bli så himla fin når den är inredd och klar 🙂

För alla er som undrar- nej jag flyttar inte ner helt just nu utan har fått ett bra tillfälle att renovera min egna lägenhet de kommande månaderna medan Daniel får fixat sin vårdnadstvist. Tillsvidare bor jag kvar i Gbg och flyttar successivt ner grejjer och husdjur sen.

Härlig lägenhet i bästa tänkbara område 🙂 Ger fina förutsättningar att trivas i lång tid framöver.