Ett Odjur Mindre 

HA! Det tidigare omnämnda -troligen människoätande- Vidundret som skrämde slag på mig förra helgen och fick mig och min vän att genomsöka hela vardagsrummet (och sen retirera in till sovrummet efter att ha misslyckats kaptitalt med att lokalisera den). Idag gjorde den en ny attack på soffan! Lyckligtvis beväpnade jag mig blixtsnabbt med ett glas 😈 och avhyste därefter odjuret ur Högkvarteret. Numera bor den på fönsterbläcket och är inte välkommen in igen 😄👍 #missioncompleted
  

Project Everglades, rörmokar-skills och blötväder

Regnet öser ner utanför , då känns det extra gött att kunna ligga kvar och mysa med Atrox i sängen efter en natts dålig sömn med massa mardrömmar. 

Just ja jag har ju glömt berätta om en HQincident som inträffade igår… Jag tänkte vara duktig och rensa vattenlåset i duschen eftersom det verkade tilltäppt och vattnet rann igenom dåligt. Sagt och gjort – jag googlade ”rensa vattenlås” och gjorde som på bilderna under svårartade hulkningar (fy fan vad vidrigt!!!). Som väntat var det en jäkla massa hår som täppte till det hela…. Anyway, när jag väl hade rensat klart så satte jag tillbaka det hela som det var innan – och kände mig mighty grym på rörmokeri minsann. Tills jag upptäckte att hela badrummet svämmade över när jag tvättade håret- Ännu värre än innan dessutom :/ . Jag hade föga lust att ge mig ner i det stinkande avgrundshålet igen (och dessutom för mitt liv inte kunde komma på varför det nu var ännu värre än innan mitt fantastiska rörmokeri – så jag fick kalla in min finska karlakarl till granne som heter Jarkko. 5 minuter senare hade han fixat drt hela och nu funkar allt perfekt. Grannar är grymma att ha ibland :)

Nu har jag precis käkar bananpannkakor till frukost , råkade av misstag ta lingonsylt på dem istället för hallonsylt, men det funkade ändå ihop med vaniljkvarg och upptinade bär :)

Imorgon bär det av till Project Everglades som är en psytrancefestival belägen ett par timmar från Göteborg. Morgondagen skulle bjuda på bättre väder så det blir säkert grymt, lineupen ser riktigt najs ut.

C u in the Woods!

   
 

Naglar från Topnail!

Bloggen har bråkat så ni har kanske missat att jag gjorde dessa förra veckan :)

Ni får 10% rabatt på ert första besök – nytt set då endast 450! Ni lär inte bli besvikna då Amy både är snabb och de håller bannemig bäst av alla jag testat. 

Hon sitter både i Sävedalen och Gamlestan – bara att välja :)

Boka på TOPNAIL

Go get!  

    
 

Uppvaktad :)

Totalt har över 600 personer hört av sig och grattat  mig idag på min 35-årsdag :) . Dessa sociala medier gör ju att man känner sig extra uppvaktad dagar som denna – trots att jag valde att bara chilla hemma i min ensamhet eftersom jag haft en faslig migrän och ont i hela kroppen. Säkert väderomslaget som spökar..

Tack alla ni som Grattat mig under dan :)

Bloggen bråkar men tror jag löst det nu

   
 

Vidunder , HQ Häng och Shamansk stillhet i sommarnatten

(Detta skrevs för ca 1 v sen)

Signar off – trött men nöjd och kryper till sängs tidigt denna kväll efter trevligt häng med vänner , hängt vid havet och i Hq samt med mina fina Shamaner ..
 Har kämpat med vilt krånglande och tålamodsprövande mobila enheter… Tänkte ett tag kassera allt som har med mobiltelefoni att göra och börja kommunicera med röksignaler och via flaskpost – men Eftersom jag är ett Tekniskt Geni lyckades jag tillslut överlista dessa djävulens påfund till lurar!..och detta TROTS att en enorm Livsfarlig och antagligen människoätande varelse försökte attackera mig i mitt egna Högkvarter så jag fick inleda värsta jakten för att avhysa (alternativt dräpa) detta monstruösa Odjur då jag fruktade för både livet och framförallt min psykiska hälsa.

   
    
   L
Tyvärr har vi ännu ej lyckats lokalisera vidundret – vilket betyder att den kan vara VARSOMHELST. Inte bra .. Det finns inte plats för både mig och den där skapelsen här helt enkelt… 
      
✨⭐️ Vetefan riktigt hur jag ska göra med mitt tilltänkta 35-årsfirande btw då flera av vännerna är out of town eller jobbar och många av olika anledningar tyvärr inte synkar helt hundra med varandra för tillfället.. Hmm.. Klurigt…

Kanske skulle ta o dra en getaway istället , eller dra till norr och softa :)

Får se vad jag kommer fram till .. Dax att få en natts välbehövlig sömn för imorgon blir det nya naglar hos grymma TopNail Amy :)

  

Helt Jävla Grym ..

.. Är min väninna Isa på att designa saker. Hon har Sjuk stilkänsla och är en otroligt kreativ tjej :)

Denna helt fantastiska drömfångare har hon skapat till mig – bland annat av gamla skräpsmycken som jag hade liggandes hemma. Det är den vackraste drömfångare jag någonsin sett och den ska få en hedersplats här i Högkvarteret :)

Nämnas skall även min gode vän Perry som var schysst nog att köpa material som behövdes för att göra den, så Stort tack till er båda två 😀

Blir inspirerad som fan.. Vill också skapa nåt vackert känner jag. Har köpt en del pysselprylar, kanske skulle ta en vända till panduro och införskaffa det sista 😉

Bilderna gör den inte rättvisa tyvärr! 

    
    
  

Berlin Zoo 

Var oväntat pigg trots all alkohol som serverades under gårdagens födelsedagsfirande. Tur det eftersom det var utcheckning klockan 11 – så det var bara att packa väskorna och bege sig in till Berlin i väntan på flyget som dock inte gick förrän efter kl 17 på kvällen.

Men då vädret verkligen var Strålande (lite för strålande i mitt tycke när temperaturen passerar 30…) – och de flesta butikerna verkade av någon outgrundlig anledning vara stängda så det blev att förpassa sig till Berlin Zoo istället. 

Jag är överlag ganska skeptiskt inställd till många mijöer där vilda djur hålls i bur och hanteras av människor , men har följt ett program på tv som sänds från just detta zoo och intresserat mig lite för deras olika bevarandeprogram för utrotningshotade arter så det var kul att uppleva det på riktigt. Overall är det en fin och välskött anläggning med vackra djur som ser välvårdade ut. Bra miljöer och världens rikaste artutbud tydligen av alla zoo som finns. Man hade dock som vsnligt önskat större inhägnader särskilt åt katterna som ju aldrig riktigt kan få en lika dräglig tillvaro i fångenskap som i det vilda.

Isbjörnarna fanns av någon anledning inte på plats, kanske de flyttat dem för värmen.

2 och en halv timme senare och en lunch på zooresturangen så blev det flygplatsen och nu sitter jag hemma i mitt egna mini-zoo med mina pälsklingar och partypytons och ska laga en grekisk sallad innan jag tar och dammsuger hela lägenheten för att råda bot på allt HÅR som odjuret Atrox fällt under helgens gång.

Later Alligatorz!

   
    
    
 

Mera MK

Kikade in på Michael Kors butik i Berlin igår och införskaffade dessa rosefuldsfärgade nya favoriter. Ett par big blinged swarowski örhängen och ett par solbrillor som har roseguldsfärg både på bågarna och linserna. #win #win

Vi har styrt supercoola outfits inför kvällens fest på ett slott här utanför Berlin. Tyvärr råder fotoförbud på hela spektaklet , men ska ta några före-bilder åtminstonde :)

  

Mera Ozora

Här kommer äntligen fler bilder från härliga Ozora festival i ungern :) . Vilken jäkla upplevelse ! Börjar så smått smälta alla intryck och längtar redan tillbaka. Det var så många rätt på den festivalen att det är svårt att få med alla , men listar några.. Ena är själva Festplatsen. – ✨⭐️ett område de bygger ut mer och mer för varje år bara för denna festival och som innehåller helt otroliga byggnader och konstverk, olika workshops i allt från yoga till eldkonst , uppvisningar och föreläsningar , en egen närbutik såväl som en mängd olika matställen, en gigantisk chilloutarea , en labyrint , en konstutställning, en marknad där man hittar de mest fantastiska smycken/kläder- u name it… För att inte nämna de olika dansgolven som är fett dekade och ljussatta. 

Nästa är är Människorna. Många festivaler blir lätt lite för flummiga för mitt tycke men här råder en perfekt balans mellan hippies och vanliga party-psytranceare. Otroligt glad och go stämning på alla närvarande och folk tog verkligen hand om varandra i värmeböljan som rådde. Naturligtvis var vårt eget crew intet annat än helt Gymma – tack till er vänner som var med och förgyllde denna resan ännu mer :) ✨⭐️ Dessutom lärde jag känna nya härliga personer på kuppen.

Sen har vi naturligtvis MUSIKEN (!!!) . En sjuhelvetes lineup presenterade mer än en av mina top 10 favoriter och precis när man trodde att det inte kunde bli bättre kom nästa artist och dundrade på ett ännu bättre set. Blåsorna under mina sönderstampade tassar talar sitt tydliga språk :) Det GICK helt enkelt inte att sluta dansa. Dock lite ledsen at jag drabbades av solsting , däckade och vaknade utanför vårt tält och tyvärr missade nästan hela min favvo Sonic Species set.. Hann precis dit sista låten -Men det vägdes up by far av Electric Universe och Penta som båda öste loss vad jag anser var ett par av de bästa musikupplevelserna jag haft i mitt liv. Dessutom körde sonic species ett set ihop med Avalon som inte heller gick av för hackor. Total eufori :)