90-tals fest, Connected och Good Energy Ppl

Så är det åter Den Heliga Vilodagen Måndag :). 
Haft en fantastisk helg omgiven av ännu mer fantastiska vänner som gett mig Good Energy i mängder. Fan vad roligt vi alltid har tillsammans 🙂

Overgroundat på 90-talsfesten i Slottskogen där det dök upp inte mindre än 11000 pers. Tyvärr halvdant arrangerat med köer in absurdum, men stämningen var taggad och ren nostalgi trots att Aqua var en besvikelse och vi inte orkade stanna kvar för o vänta på E-type (som jag för övrigt gogodansat för på ett event för hundratals år sen uppe i norr) . 

Hade först tänkt vara 90-talsrejvare men eftersom det var så sjukt varmt denna dag och den outfiten innebar ett par utsvängda lackbrallor , så fick jag modifiera om min klädsel till baywatch tema vilket visade sig vara väldigt uppskattat. 🙂

Min Dx2 kompanjon och festligare hälft Dave var fab som vanligt i sina Buffalos och vi bar matchande Nightshades från Dior.

Vi kickade sen hem för omformulering och gangstrade på mig mina nya huggisar och en mer nattvänlig outfit innan vi sportade vidare  på Connecteds storsta fest för sommaren. 

Grymt riggat och Function One ljudsystem gjorde min kväll tillsammans med mainacten Makida ochfet stämning på folket. Till råga på allt fick jag två goda vänner från väldigt motsatta gängkonstellationer att ha skoj på en o samma filt. Detta är det underbara med stamp… oavsett allt annat så kan folk bara släppa sina vanliga motsättningar , egon och fördomar eller whatever som försegår ute i ”verkligheten” – och umgås i den symbios som ravekulturen innebär. Bra musik och Good Energy. Det finns en annan förståelse för det unika och Man kan vara sig själv utan filter, och utan att bli lika dömd som man ofta blir i andra sammanhang.

Tyvärr började det regna fram emot morgonkvisten och inte ens ”solskensprogg” kunde blidka vädergudarna så vi valde tillslut att röra oss hem till Högkvarteret och ägna oss åt sedvanlig efterfest förstås 😀
Nu blir det att hålla sig (iaf någolunda) lugn i två veckor fram till Ozora tänker jag. Köra lite Rehab på min stackars hårt härjade lekamen och få lite rekorderliga Must-do’s uträttade här hemma. 

Som en Äkta Nykterist..

Lyckades lägga band på mig och ta det chill ikväll så man kan vara Game imorgon . 

Har faktiskt i skrivande stund tillochmed krupit ner i sängen och nu blir det ett avsnitt av Silikone Valley innan det e dax o sova .Imorgon blir det All In på 90-talsfesten och Connected.

Nighty night

Shit – vad hände egentligen?

I måndags mötte jag upp med Nära vännerna Perry o Isa för lite käk och vin här i Gamlestan innan turturduvorna skulle bege sig till grekland nästkommande dag.  ​

Dave och Anders joinade så småningom och vi begav oss tillslut till Högkvarteret för lite efterhäng och (som mången gång förr) Hade vi för trevligt för att sluta vid vår tilltänkta tid vilket resulterade i att natten förvandlades till tidig tisdagmorgon och mina vänner var tvugna att skynda hem för att packa det sista innan avfärd ;). 

Dave hängde kvar förstås och vi tog oss samman och åkte runt på mina sponsormissons under dagen. Först ut var hos trevlige Patrik på Salong OSS där det var dax att fylla på min havererande Botox vilket gick lika smärtfritt som vanligt 🙂

Uppge DECEMBER och få 20% rabatt!!!


Därefter rullade vi till Salong Kungakronan i Krokslättdär ägarinnan Madde förbarmade sig över mina stackars plågade fransextensuons.. (de har verkligen fått utstå mycket på sistone när jag både varit pollenallergisk och ledsen över pojkvännen) …  

Nån timme senare var de tiptop igen och känns nu redo för alla väntande festivaler.

Jag och Dave lyckades naturligtvis i sann Dx2-anda slå ihjäl ytterligare ett dygn under många skratt och menande Deeptalks.. vi drog tillochmed o solade med Emelie en sväng innan vi tillslut insåg att om vi inte slutar nu så är det ju strax helg igen….
Ligger därmed nerbäddad hemma i min egen säng nu och har tänkt vila både torsdag och fredag för på lördag drämmer det nämligen till med både Stor 90-talsfest i Slottskogen och därefter Connecteds största satsning för säsongen. Kan bli Kul!

Nighty night!

Massakerad men Nöjd efter kanonhelg i Norrköping

Det blev tillslut trots allt en mycket lyckad helg som jag spenderade i Norrköping flankerad av goa babesen Cherise och Jessica :).

Coffe och hans kompanjon tog jättebra hand om oss och utöver våra mycket uppskattade dansanta insatser så hann vi dessutom ut och käka gott på Pinchos , möta upp min gamle vän Charles o ta en pubrunda i Norrköping.

Massa tjejsnack blev det också förstås om allt mellan himlel och jord.  Jag och asroliga Cherise tappade det lite där på morgonen några timmar innan hemfärd. Haha – Hur kul som helst 😀

På hemvägen hade vi minsann lärt oss en läxa efter våra oturliga missöden med att hoppa på fel tåg under ett byte på vägen upp…. vi dubbel och TRIPPELkollade tider, tågnummer o gud vet vad nu på varenda byte och lyckades tack och lov manövrera hem oss utan vidare fails.


Kom hem totalmassakerad i kroppen men med ett stort leende inombords – precis som det ska kännas när man varit iväg på Äventyr en helg 🙂

Nästa vända upp blir om ett par veckor!

Stay Tuuned 😉