Finfix by Dr Vikor

Jag besökte Klinik Vasaparken och duktige Dr Vikor igår. Han fyllde på botoxen som hade släppt rejält i pannan och runt ögonen plus körde juvederm voluma i ansiktet och lite i läpparna. Det blev mest att korrigera upp de ytor där det gått ur så inga större förändringar och jag är som alltid jättenöjd 🙂

Glöm inte att uppge DECEMBER som kod när ni bokar och få rabatt på erat besök !


Once a horsegirl..,

Got this picture of my beloved stallion Lightning that I had for 11 years (since he was 2).


It brings back so many memories.. It now feels like an entire life since I finally sold him after my injury that stopped me from riding anymore and also stopped my carrear at the time. 

This horse was truly special individual and I had some of the best moments of my life together with him.

 I Miss him very much. I miss that life too. Once a horsegirl-always a horsegirl ..
#memories #myhorse #lightning #soulmate #specialOne #willneverforgetyou

Egentid

Är både metalt och fysiskt långt från topp at the moment. Småsjuk och känningar i ögonen (dessa jävla infektionerna) .. Samt mycket att tänka på som byggt upp en stress i min kropp som jag för närvarande försöker lugna ner med Me-time , vila och har sociofobi , undviker telefonen och orkar ej hålla så mkt koll på FB och annat.. Skönt att slippa sådana intryck ibland.


Missade min tid på Salong kungakronan idag 🙁 .. Fick ställa in den pga ögonen, vågar ej riskera att ögoninfektion bryter ut nu såhär innan bröllopet på lördag…

Men ser fram emot bröllopet , ska äntligen få bekanta mig mer med Daniels vänner så det ska bli trevligt.

Måste bara hitta en klänning..,

Tror ni denna kan funka?

Jag vet att den är kort och väl urringad.. Men tänkte isåfall ha kaval eller ha en sjal till och troligast kilklackar… 

Fuck my Life..

Har fått strax över 2 timmars effektiv sömn inatt…

Helt sinnessjukt – i know… Fullmåne och huvudbry skapar ihop med Insomnian från yttre rymden inte särskilt bra förutsättningar för någon skönhetssömn.. Och som om inte detta var olyckligt nog så börjar naturligtvis byggarbetsbanket från helvetet bröta igång tidsenligt klockan 07.00 här på gården..

Har god lust att förpassa byggarbets-crewet till sankte Per… Ellermigsjälv för den delen. 

Ja jag har som ni märker vaknat på fel sida ur min icke -sömn.

Skönt att bygghelvetet är slut OM ETT ÅR. Då kanske man kan få nån vila tänker jag…

Blah!!!

Här kommer en fin bild på Fluffisarna iaf. Idag känns de som enda trösten i en gråmulen tillvaro både på in och utsidan.

Statlig Bestraffning

Upptäckte idag att En räkning från CSN som går på autogiro hade failat denna månad då det inte fanns tillräckligt med pengar på mitt konto när det skulle dras.

Får man någon skriftlig påminnelse tro med månne en lagom tillrättavisande summa under 100 kronor för detta helt omedvetna misstag?

Nä inte från CSN inte naturligtvis utan där får man minsann en elektronisk käftsmäll till reminder med 450 kronor i extra avgift – som man ska betala även om man styrt upp det hela helt kort efter missödet i sig inträffade..
Helt fucking jävla s j u k t tycker jag..


Cute Friends :)

Isa o Perry tillhör mina allra närmsta vänner.

Var förbi dem idag för lite häng och för o hämta en grej som Perry hjälpt mig med . Fick då en försenad födelsedagspresent till min stora överaskning 🙂 . Jättefnt ihopplock av saker som passar mig.

Det värmde i hjärtat 🙂