SjälaVånda

Ni som känner mig märker att jag knappt syns på nätet och inte svarar i telefon etc just nu.
Förutom att jag varit rent fysiskt sjuk (som fan) så är jag dessutom fortfarande i tidigare nämnda svacka , och det tar bokstavligt talat musten ur mig när själen blöder.
Det leder till att jag isolerar mig.
Helt.
Jag har gjorde det en hel del nu det sista och jag vet att det är av ondo men Jag känner mig helt mästrad av dessa känslorna, låg på energi, bitvis melankolisk och ledsen, bitvis helt apatisk och bitvis jävligt frustrerad då jag är helt handlingsförlamad.
Många ser mig som en person som alltid är glad och positiv , det beror mycket på att jag väljer att inte umgås med någon när jag är ur balans.

Försöker låta bli att hamna i alltför mörka tankar på varandet och varför saker och ting är som de är. Försöker låta bli att känna hopplöshet och maktlöshet i vissa situationer , men det är svårt.
Jag får ofta höra från mina vänner att jag är duktig på att lyssna och hjälpa andra, men att jag aldrig pratar om hur jag själv mår om det inte är bra., vilket stämmer. Jag kan vara ganska sluten och privat av mig och har alltid hanterat mina bekymmer och min inre smärta själv utan att visa eller dela den eller heller försöka förklara den för mina nära.
Brukade tidigare använda bloggen till att kanalisera diverse existensiella betänkligheter och allehanda själavånda… Så jag gör väl ett försök här igen helt enkelt att få ur mig lite av det jag är oförmögen att uttala verbalt.

Alla kämpar vi mot problem och bekymmer . Alla känner vi oss Vilsna och svaga ibland…
Mitt mörker är kanske tidvis djupare och starkare än gemene mans… Men vill gärna tro att så är även mitt Ljus .

Önskar er alla en God Natt. Och till mina vänner som läser detta – no worries (som vanligt) . Ska bara kriga klart mot mig själv så är jag snart goa gamla Dez igen.

(null)

TotalBlock!

Fått massa material av min extremt talangfulla konstnärsgoding Hani som pushar mig och tycker jag borde släppa loss och måla nånting. Fick Tillochmed förmålade canvas så det bara ska vara att sätta igång!
Men Gawd vad svårt!, försöker komma på vad jag ska måla för nåt , hur gjorde man ? Vad brukade jag ens teckna back in da days när jag ritade jämt?

Snacka om kreativ blockering . Nu vet jag vad hon pratade om i sommras !

Antar att det ”bara” är att börja med något, frågan är bara vaaaaad . Mjälp!

(null)

(null)

Krasselkatt och Vinnardragning

Legat inne hela veckan och Min feber går åt helt fel håll tyvärr. spenderat dan ömsom frossandes och ömsom svettandes och nerbäddad. Fan alltså!
Eftersom en redig tattoo-session väntar mig nästa tisdag så blir det lugna puckar för mig denna kommande helg… Ska upp och kolla läget med gänget i uppsala och kika på deras stamp-event , men hålla mig i kragen och näst intill nykter.
Fasar redan lite inför smärtan .. Plågsamt som fan det där med tatueringar…men det blir gott att äntligen börja få fjärilens färger på plats så den är flygfärdig till våren :)

Första vinnaren drogs ju idag!
så Stort Grattis till min läsare Maria Persson – en specialprintad InOne-piece är påväg till dig imorgon med posten :) Skicka gärna en bild på dig i den framöver :)

:Fortfarande en kvar att lotta ut om ännu en vecka så ni har fortfarande chansen :

(null)

(null)

(null)

Dez Diggar – MatHem

Imorgon är det dax för matleverans igen..

För något år sedan började jag använda mig av MatHem.se för att plocka och leverera mina matvaror.
Måste säga att jag är otroligt nöjd!
Jag väljer själv matvaror med deras smidiga app , får god koll på vilka varor som är på extrapris, slipper sista minuten frestelser och långa köer i matbutikerna samt får allting bekvämt levererat på tider som passar mig.

Rekommenderas!

(null)

(null)

(null)

Tisdags-mode

Varit helt kaputt idag.. Sedan jag införde den Heliga Vilodagen måndag då jag mest myser runt och gottar mig – så har allehandla måndags-symptom istället börjat dyka upp på tisdagar. Märkligt det där…
Har sovit/legat helt utslagen i halvmedvetslöshet mest hela dagen. Drömt en massa wierd shit dessutom…
Kvicknade till en stund på kvällen och styrde lite käk samt såg en film, men känner mig febrig och hostig och på g att bli riktigt risig… Min roomie har ju varit typ dödssjuk de senaste 2 veckorna så hoppas innerligt att jag klarat mig från vad det nu var han åkte på för skit.

Har retirerat till sängen nu igen och medicinerat för natten. Satsar på att vara piggare imorgon då jag även tänkt dra första vinnaren i InOne-tävlingen :)

Nighty night!

(null)

(null)

IMG_5746.JPG

TävlingsDax!

Ni har väl inte missat att det pågår en tävling här på bloggen där jag lottar ut 2 specialtryckta jumpsuits från inOnestore.se

Den förste vinnaren dras nu under Onsdagen och får då sin inonepiece skickad hem till sig!
Tävlingen pågår en hel vecka till och nästa måndag lottas den sista ut till en tursam läsare

För att vara med så måste du gilla InOne s sida på Facebook samt skriva en kommentar här på bloggen eller via mail till Decemberwiklund@hotmail.com


Om ni vill beställa en InOne direkt så får ni 15% rabatt när ni uppger December2015

Go Cosy!

IMG_5530.JPG

IMG_5778-0.JPG

IMG_5804.JPG

Restingday

Har haft luren på ljudlös och gjort Jack shit de nada denna heliga vilodag – vilket varit hur skönt som helst :)
Sov länge, klättrade i en inOne-piece och styrde lyxig frulle med rostisar, T och löjrom… Kollat en dokumentär , ätit massa mat, chillat med fluffisarna och somnade igen ett par timmar i eftermiddags….
Precis så ansträngande som en Helig Vilodag skall vara! :)

Bjuder på en bild av årets festligaste snögubbe som vi byggde i helgen!

IMG_5782.JPG

IMG_4862.JPG

Dez Diggar – Shopusa.se

Vill passa på o tipsa er om en bra site jag blivit sponsrad att skriva om!
Beställer ju ofta grejjer från usa vilket kan bli krångligt med tullavgifter, frakt och moms etc samt att det ibland tagit månader för sakerna att ens dyka upp. Många amerikanska säljare på tex ebay erbjuder heller ej att skicka saker till sverige, men
Siten ShopUsa.se löser dock biffen utan bekymmer och fixar så man har en ”egen” adress i usa dit man enkelt beställer och sen får sakerna bekvämt skickade till sverige.

Såfort lite dollars trillar in står tex dessa godingar från Jeffrey campbell på musthave-listan .

Signa upp och börja fynda bland alla amerikanska godbitar!

Http://www.shopusa.se är adressen.

IMG_5787.JPG

IMG_5786.PNG

Helgens Blygsamheter

Såg naturligtvis till att vara mäkta uppvärmd och redo inför lördagens Connected OldSchool som bjöd på fett fäztliga tuneZ, en ljudnivå maxad till bristningsgränsen, oväntad upptäckt av HeliumTorsken (i skräckblandad förtjusning) mixat med en fulsprattlande joddlare , elit och krafspatrask..
Precis hemkommen från efterfestandet där vi bland annat fördjupat oss i BäverFakta och hittat en tillfredsställande italiensk översättning för FulSprattel – och förbereder mig nu så smått inför min Heliga Vilodag i min pimpade nya InOne-piece med mättade receptorer och frid i själen samt kramp i skrattmusklerna. :D
Har för övrigt ett vunnet vad att inkassera i slutet av februari, och konstaterat att jag nog tamejfan lyckats hitta några av Svea Rikes absolut festligaste individer att omge mig med – Vilket är Fantastiskt.

Snipp Snapp Snorum!
;)

IMG_5751.JPG

IMG_5753.JPG

IMG_5752.JPG

IMG_5750.JPG

IMG_5738.JPG

IMG_5748-1.JPG

IMG_5769.JPG

IMG_5764.JPG

IMG_5768.JPG

IMG_5735-0.JPG

IMG_5765.JPG

IMG_5766.JPG

IMG_5780.JPG

IMG_5779.JPG

IMG_5745.JPG

QualityHäng med våra godingar igår

Halloj!
Fått massa omtänksamma mess från vänner och bekanta efter mitt domedagsinlägg igår . No worries ppl, jag har mina svackor ibland men det märker sällan omvärlden eftersom jag isolerar mig när dem inträffar.
Gav mig iaf en käftsmäll imorse och släpade upp mig på kanten av avgrunden för att fixa dagens måsten. Går rätt bra ändå trots att den jäkla ångesten ligger i periferin och kryper i bröstkorgen.
Men wth – bit ihop och existera genom det hela. All good in the hood .
Nog om detta !
Igår var jag och R på the Pelican och mötte goa vännerna Anders och Hani som vi inte träffat på evigheter.
Härligt att träffa dessa good-energy ppl och det strålade om dem båda.
Hani hade med sig presenter från Amsterdam och ett helt kit med målargrejjer så jag ska sätta mig och se om man kan ventilera lite och vara kreativ någon dag. :)

IMG_5598.JPG

IMG_5600.JPG

IMG_5601.JPG

IMG_5603.JPG

IMG_5672.JPG