Dimitri Vegas & Like Mike – More & Californication ( MaKi )

Lanserade precis min nya bootleg på YouTube. Jag har slagit ihop låtarna:
”Red Hot Chili Peppers – Californication” och ”Laidbackluke, Dimitri Vegas & Like Mike – More” som var en succé på tomorrowland 2013. Lagt in en ruskigt skön dropp och andra fina sound!

Jag hoppas ni gillar den 🙂

Finns även på Soundcloud att ladda ner!

Succéstatistik på Ironmals!

Det har gått över förväntan med min första släppta track som är en bootleg av låtarna ”Martin Garrix – Animals & Calvin Harris – Iron”. Jag la ut låten på Soundcloud för 13 dagar sedan och de senaste 7 dagarna har låten haft över 235 downloads, 793 spelningar, 81 likes och 42 kommentarer!

Riktigt roligt att få kommentarer som: ”This is amazing!” , ”Awesome!!!”,  ”Big;)” , ”this is SICK! powerful beats from nature! this is a real bomb”. Det uppskattas.

Gör samma sak som 235 andra har gjort, ladda ner Ironmals helt gratis och lägg in den i din låtlista på telefonen så kommer du att prestera betydligt mycket bättre på gymmet!

 Tryck bara på ”Download” texten nedan i rutan så ska allt gå vägen!

MaKi – TodayClub Vol.2! Ta för er! ;)

Blev precis klar med det bästa setet som jag gjort på senare dagar om man säger så. Sjukt fina droppar, bra allsång och underbara extra sounds levereras i denna mix!

Tracklist:
1. Kim Cesarion – Undressed (Brutalitys Naked Bootleg, MaKi edit)
2. Pelari Vs Firebeatz – Cango Vs Wonderful (Miguel Mashup, Maki edit)
3. Avicii – My Feelings For Clanga (Miguel Guillen and MaKi Mashup)
4. At Night vs. Numb vs. Who Is Ready To Jump (Hardwell Smashup)
5. Zedd ft. Foxes – Asura Clarity (Tom Swoon & MaKi edit)
6. John Newman, Arno Cost & Firebeatz – Where’s Your Love Again (Disfunktion Mashup, MaKi edit)

Just nu jävligt tveksamt Avicii!

Jag har setat hela morgonen och lyssnat igenom previews av Avicii´s album som släpptes på youtube igår. Just nu kan jag väl inte påstå att jag ramlade av stolen direkt. Tim har bytt musikstil helt och hållet över en natt och jag är jävligt tveksam över det. Från att vara en relativt hård house deejay som får publiken att släppa loss till feta drops och sköna melodier så drar han till med låtar som ”Hey Brother”(länk) , ”Addicted to you”(länk) som förövrigt är en balad enligt mig. Nee jag vettifan, som det känns nu så skulle jag alla dagar i veckan kunna lyssna till dessa låtar när jag går hemma och dammar å dricker kaffe, men inte fan på dansgolvet. Tror det blir svårt att få folk att dansa till dessa låtar om inte Hardwell, Ingrosso, Juicy M med flera pimpar upp låtarna till lite mer dansvänligt. 

Här har ni länk till Avicii´s Youtube kanal där ni kan lyssna igenom låtarna: Klicka här!

Förövrigt så tyckte jag det var vettigt av Avicii att gå från house till wake me up låten. Men nu känns det som att Tim kommer att stå och spela banjo för publiken om 1 år.

 

Äntligen – Tomorrowland aftermovie 2013 har släppts!

Äntligen har Tomorrowlands aftermovie släppts, Filmen är hela 33 minuter full av glädje, bra mycket gåshud, sjukt bra tracks, snygga brudar och en jävla masa fyrverkerier. Ångesten kryper i hela kroppen…Varför var man inte där?

För er som var där, vilken show tyckte ni var bäst? Själv tycker jag lätt att dimitri vegas & like mike gjorde tok succé! 

Världens bästa klubbar plats 10: Amnesia (Ibiza, Spanien)

Grundaren Antonio Escohotado´s motiv med den otroligt coola klubben Amnesia som ligger i världens ”party mekka” Ibiza var att få folk att släppa sina vardagliga problem och mötas av något extra ordinärt i klubblivet. Han har lyckats rätt bra då Amnesia blivit utsedd till världens bästa klubb år 96,97,98, 99 & 07. Dock har det gått lite trögare för de under de senaste åren men de håller sig fortfarande i toppen. 

Nu släpps den! MaKi – Blockdie

Kört på rätt hårt dessa dagar med att bygga feta drops och mashups till coola vocals. En av de mashups som jag gjort dessa dagar är ”Blockdie” där jag har satt ihop lite av låten ”scorpion- alean” och ”knife party”. Har trixat in en hel del sköna sounds i både drop och breakdown. Hoppas att ni gillar den! 

 

Nothing But The Beat – The Movie

Följ en av världens bästa deejay David Guetta under en timme som handlar om hans liv som artist, crewet bakom och framförallt historian om hur housen blev född och när det slogs ihop med Rnb/hiphop. Det är en ruskigt bra historia och om du är intresserad av house musik kommer du precis som jag sitta klistrad framför filmen och få gåshud då & då!