Fjärde gången gillt…

Jag har gått i dessa tankar i flera månaders tid och nu bestämt mig för en nystart. Jag ska under en månads tid prova på att blogga här. Så hädanefter om ni vill läsa vad jag har för mig så får ni kika in här. Jag provar på i en månad och beslutar mig för om jag ska komma tillbaka hit eller stanna där.

Jag får tacka Finest för allt fint jag har fått genom dem. Jag har lärt känna många nya fina vänner tack vare Finest, fått många fina inbjudningar till sprudlande event och pressvisningar samt mycket annat. Jag har Finest att tacka för väldigt mycket.

Kramar

En helt vanlig lördag, mys-lördag

Hallå bloggen. Det har varit segt den här veckan, men jag har som sagt varit sjuk. Nu är det däremot mycket bättre! Jag håller på med en förändring som jag outar här imorgon eller på måndag.

I övrigt är jag faktiskt ganska trött. Jag har sovit konstigt hela veckan och drömt knasiga drömmar. Feberdrömmar, ni vet. Det är stört hur drömmar kan påverka en. Nu minns jag förstås inte vad jag drömde, men jag kommer ihåg att det var helt skruvade drömmar. En av drömmarna kommer jag ihåg, där en barndomsvän fick sin panna klyven av ett mini-lok vars tågspår gick rakt nedanför balkongen till hennes barndomshem… Ja, ni hör ju hur skruvat det låter. Hahaha…

Jag har en skön och stillsam lördag i alla fall. Jag och barnen myser och tittar på filmer. Vi vilar och tar igen oss helt enkelt.

Glöm inte att tävla om de fina besticken från Bambino, vars tävling avslutas ikväll. Här kommer du till tävlingen. Lycka till mina fina.

Fredagsmiddag: mäktig lasagne!

Hemma sedan ett tag tillbaka och bestämde mig för att göra en riktigt god lasagne till middag, för det gillar vi hela familjen minsann 😉 Vem gillar inte lasagne? Jag har flera olika typer av lasagne som jag får ta och dela med mig av härinne någon dag – kanske ska köra en lasagnedag här i bloggen, där jag enbart postar mina egna varianter på lasagne, höhö? 😉 Skämt å sido. Lasagne är brutalt gott alltså. Man riktigt rullar efter att ha ätit en mäktig lasagne – precis som det ska vara!

Radiointervju snart då

Hej hopp!

Sitter i stan och väntar på att komma till radion där jag och Maggie ska bli intervjuade 🙂 Kommer att delge er klippet senare, så får ni höra hur vi låter. Observera dock att jag är snorig och hostar lite lätt 😉

Maggie: Ja, hon är faktiskt förkyld!

Vinnarna av de tre antivirusprogrammen från Panda Security

Vinnarna av en varsin uppsättning av det bästa antivirusprogrammet från Panda Security är inga mindra än…

*trumvirvel*

1. Sofia Andersson:

Jag har haft otur med datorn då min klantiga lillebror klickade på viruslänkar via MSN så att datorn fick virus och käkade upp halva datorn. Jag hade ett gratis antivirusprogram som inte klarade av det viruset och på så sätt får jag skylla mig själv. Jag skulle gärna vilja vinna detta antivirusprogram. Ska inte spela offer så, men jag pluggar på gymnasiet och studiebidraget är inte så högt. Jag ger studiebidraget till mina föräldrar då pappa blev varslad från jobbet nyligen + jobbar extra på en mataffär när jag hinner, eftersom jag har läxor att göra också. Tack för en bra blogg och en schysst tävling!

– Du påminner om mig när jag var yngre. Vi hade inte heller så mycket pengar och när jag sommarjobbade gav jag alltid hälften av pengarna till mina föräldrar som tack för att de finns och ställer upp för mig. Klart att ni ska ha ett antivirusprogram. Min lillebror var likadan då vi skaffade dator och Internet (jag var ca 15 år då).

2. Miina:

Först vill jag berömma dig för en otroligt bra och välskriven blogg. Jag behöver verkligen ett antivirus. Det är fler än en gång som jag förlorat alla bilder på barnen på grund av virus slarv. Skulle bli jätteglad!

– Usch vad tråkigt att förlora alla bilder. Jag förlorade också en hel del arbeten för ett par år sedan då ett otäckt virus trängde sig igenom brandväggen. Lyckligtvis förlorade jag inte särskilt mycket, men det var nog också för att jag hade ett riktigt bra antiviru-program. Varsågod, du är en av vinnarna!

3. Annika Nilsson:

Min laptop har fått virus och går inte få igång,
efter ett e-vykort sa den hej då med buller och bång.
Jag har tagit den till farbror doktorns dataklinik,
men han säger: ”den är död, begrav den som ett lik”.
Så en liten begravning har nu i all stillhet ägt rum,
och med den följde tyvärr alla bilder i mitt fotoalbum.
Sorgen är stor, men nu måste jag frammåt se,
och jag tror att Panda Security mig ny glädje kan ge!
För aldrig mer ett dåligt virusskydd jag ska ha,
snälla Emma-Lou, låt Panda Security förgylla min dá!

– Jag känner mig nästan som Jultomten idag, hähä. Det är trist när ens dator pajar för något så simpelt som ett sketet virus som ett antivitusskydd kan hjälpa dig ifrån. 

Stort grattis till alla vinnare! Mejla mig er hemadress, så postar jag era antivirusprogram! Mejladressen hittar ni i headern eller presentationen.

Ligger nedbäddad i sängen…

Hej svejs, här mår jag inge vidare faktiskt. Det är den här förbannade förkylningen som bara blir värre? Jag sov knappt något alls natten till idag, utan somnade till strax före 04 imorse. Då vaknade jag av att yngsta sonen kom in och jag fick sitta upp med honom till ungefär 04:45 för att trösta honom till sömns. På något vis har den lilla korven blivit rädd för diskmaskinen när den piper att den är färdig. Inte för att den tjuter precis, men den piper så att man ska höra att den är färdig. Jag vet inte vad det är som gör honom rädd, för jag har fått honom att förstå att det är diskmaskinen som låter för att den är klar med disken. Puuh. Fick honom att somna till slut i alla fall. De resterande timmarna jag knappt sov, svettades jag som en gris (kroppen jobbar mot febern) och hostade sönder lungorna typ.

Nepp, det blir bara att vila av idag, förutom en del jobbmejl jag kommer att beta av. Mötet som planerat blir ju inte av idag heller, men det får jag ta senast fredag, så det är ingen brådska. Jag måste vila nu, är så fruktansvärt svag i hela kroppen, helt dan… Det här att jag blev genomblöt igår och kall en längre tid, gynnade nog inte denna förkylning särskilt mycket. Inte för att det är bakterier i kyla som man blir sjuk av, utan att det försämrar immunförsvaret. Och för att sist, men inte minst glömma; den där jäkla knuten också! 😉

Hoppas att ni andra mår bra i alla fall!