Kommunikationsproblem

Keso: Kommer du hit snart eller?

Jag: Ja.

Keso: Ja?

Jag: Ja?

Keso: JA?

Jag: Jaaaaaaa???

Keso: Ja som i yes?

Jag: Men JAAAA?!?!?!?

Shiiiit alltså. Hur svårt kan det vara?

Nog för att man kan tappa lite av språket när man bott utomlands ett längre tag men inte ens Victoria Silvstedt som spelar mer blåst än vad hon är (hoppas jag) har glömt bort ordet ja.

Trött efter en sömnlös natt

Har sovit så himla dåligt inatt.

Har nämligen haft killbesök i sängen hela natten… av Nizze… hunden alltså.

Nizze hade lagt sig så sött över båda kuddarna när jag kom hem och skulle lägga mig. Hans puppy eyes sa liksom please flytta inte på mig, pleeeease!!! Så jag lade mig blixtstilla längst ut på sängkanten och balanserade. Där låg jag och kände flåset från Nizze i nacken och kunde inte somna. Efter någon timme insåg jag att det inte gick och flyttade lite på honom, då lade han sig PÅ mig. Gaaaah. Har legat i en och samma ställning typ hela natten för att hundskrället skulle sova gott.

Jag ska bara flytt… Näe okej, Jag ligger här jag. Stilla. Rör inte en fena. Kul. Lite så har jag känt.

Inatt blir det en hundfri natt, det är ett som är säkert. Han vet att han inte får sova i mammas säng så då försöker han med mig istället. Men nähädu den går jag inte på igen! Förstår inte att jag förr jämt sov med hunden i sängen? Det är ju sjukt drygt. Fastän han är liten tar han upp plats som en sumobrottare.

 

 

Me and my man.

Pussens matschema senaste veckan

Förra torsdagen åkte jag ju hem till Dalarna och lämnade pussen kvar pussen likt yesterdays trash. Eller ja, egentligen hade han lite plugg kvar att göra men det låter inte lika fränt. Nu vill ni säkert se vad pussen ätit sen jag åkte från dag ett fram till mållinjen. Visst vill ni? Klart ni vill, ni bara dööör av nyfikenhet.

MEN LUGNA NER DIG!!! Jag ska visa. Guuu’ va’ du tjötar. Shiiit. Take a chill-pill va..


Thaimat med efterrättsbuffé.
Älskar pussens sista MMS-kommentar: Made it to the end, och så en bild när han käkar mat hemma hos sina föräldrar. Haha. Sötis.

Om pussen gillar (förlåt, ÄLSKAR) Mc Donalds och färdigpizzor och passar på när jag är borta? Ehhh, svar ja. Sourcreme käkar han också nu när jag är borta för han vet att han inte får några pussar annars. Förstår dock inte att den karln inte rullar fram. Han är spiksmal men äter som en slaskgris. En annan går upp fem kilo bara av att titta på alla hamburgare.

Nu förstår ni vem som lagar maten hemma va?

Gårdagen

Hade en riktigt rolig sjukampskväll igår med gamla hemtjänstgänget. Bland annat skulle vi springa tio varv runt en grej-i-marken så man blev alldeles yr i bollen och sen springa fram och tillbaka. Jag sprang givetvis åt fel håll sen när jag kom på det gjorde jag värsta vurpan, slog runt och fick stora gräsfläckar på byxorna som jag gick runt med hela kvällen, precis som när man var sju år.

Men jag gillade nog undersköterskastafetten mest: blåa tossor på skor och hår, handskar, förkläde samt blöja och kateter.

Det är så roligt att umgås med andra som jobbar inom vården, för det är de enda personer man kan sitta och prata kiss- och bajsminnen med samtidigt som vi käkar och ingen blir äckelmagad.

Nu ska några vänner och jag (i det strååålande regnet) strax dra iväg på skogshuggarhelg hos en vän. Vad det betyder? De ska klyva ved och ha sig, tror jag. Själv ska jag fika. Om jag nu klarar av att köra ut i bushen… Cyklade MAX sex kilometer igårkväll och vaknade idag (nyss) med vääärsta träningsvärken i låren. Tecken på att man borde börja träna? Eh ja, kanske. Som sagt, KANSKE.

BFF

 Det var ett år sedan sist som jag träffade bästaste vän Keso men varje gång vi ses är det som om tiden stått stilla och vi pratar på som om det var igår vi sågs sist.

Keso och jag brukade i princip göra allt tillsammans, förutom att skita. Det kunde vi göra i fred. Alla trodde jämt att vi var ett par. Om jag var ute på byn utan Keso frågade alla ”VART ÄR KESO DÅ?” Eller om Keso var ute utan mig var det ”Vart har du Christoffer då?” BITCH PLEEEASE, vi kan vara ute utan varandra också!

Keso och jag har känt varandra sen… sen… jag vet inte när? Sen vi var väldigt små i alla fall. Sen slutade vi umgås ett tag då jag sa att jag var kär i henne. Det var min brors fel. Han sa ”Keso kommer bli FETT SNYGG när hon blir äldre du borde bli tillsammans med henne nu innan någon annan tar henne.” Brors ord = min lag, typ. Då blev Keso rädd. Sen efter ett tag fann vi tillbaka till varandra igen. Jag var ju bög hellooo.

 


 

För mig är en vän någon jag kan lita på och som alltid finns där. En kompis är någon jag kan umgås och ha roligt med. Jag har många kompisar men endast några få riktigt nära vänner. Men de vännerna är väldigt dyrbara i mitt liv. Vänner jag aldrig vill förlora, och ni vet vilka ni är.

Nu ska vi ner på byn och leka. 7-kamp står på schemat.

Årest mest bisarra konstnär

En konstnär från Holland vid namn Bart Jansen vars katt blev överkörd gav inte katten någon vanlig kattbegravning i skogen eller på gården inte, nej han stoppade istället upp katten och gjorde kattskrället till en helikopter. En katthelikopter.

Katten Orville ställdes (flögs) sedan ut på en festival i Amsterdam där besökarna kunde få sig en titt när katten flög runt.

 


Haha, alltså seriöst? Vilka människor det finns. Vem kommer ens på tanken att göra om sin (numera) döda katt till en helikopterkatt???

Squirrel family

Visst är vi söta i min familj? Erkänn? Grymt bra gener.

Känns som att jag lever som en konung här hemma. Jag har inte varit ute med hunden en endaste gång sedan jag kom hem. Jag har inte diskat. Inte städat. Inte tvättat. Inte lagat mat. Bara levt som en kooong, som drottning Silvia hade sagt.

Borde kanske börja hjälpa till lite… JAG SA KANSKE!!

Borde kanske framförallt inte skriva det här? Då inser väl mamma hur bortskämd jag är när jag är hemma och direkt sätter mig på arbete…

Nej nu blir det frukost sen får vi se vart trökvädret tar dagen. Så jääävla trött på det gråa och allt regn, vart i helskotta är sommaren?! Vill ha sol, bruna ben och gå lättklädd utan att frysa. Sommaren är kort, med Tomas Ledin, kan vara den låt som faktiskt stämmer till 100 %. Svensk sommar. Pfft.

Roligaste jag sett på länge

HAHAHA!

Har ni sett detta klipp när gubben står och pinkar och en Björn springer förbi? Hahaha. Åh jag dööör. Skrattar så tårarna sprutar.

Älskar hur frugan skriker PAAASSA DIIIG, spriiing fö’ heeelveteee!!! GUBBJÄVEL UPP FÖR HELVETE! Så sött hur rädd gumman är om gubbjäveln sin.

HAHAHAHA. Nej. Måste sluta se om detta klipp nu, svimmar snart av andnöd annars.