Om en vecka köper jag Grekland för en krona

Tja, tja bloggen och alla greker!

Grekland

Grekland

Grattis! Om en vecka är ni mitt folk. Eftersom det är total ekonomisk kris i Grekand och inga planer på att betala tillbaka lånen finns, är jag övertygad om att Grekland kommer att gå i konkurs. Det kommer att försvinna ut ur EU och klara sig på oliver och fetaost ett långt tag framöver.

Som tur är finns jag. Jag kan tänka mig att köpa Grekland för 1 krona och ta över styret som Hennes Majestät Gretchen I. Självklart måste vi döpa om det till Gretchland men efter alla tråkigheter kan det vara bra att börja bygga upp konceptet helt från grunden. Med fokus på sol och bad och bra mat. Det är ett trevligt land med tusenårig historia om än en bångstyrig sådan. Historia alltså. Jag tror dock att om någon skulle lyckas med att reboota ett land så är det jag men det är något framtiden får utvisa. Tills dess följer vi utveckligen i denna katastrof till misskött ekonomi med spänning.

/Gretchen

Alla borde ha min nyckelknippa 

Tja, tja bloggen och alla med lås!

  

Tänkte slå ett slag för min helt vanliga Gretchen-nyckelknippa. Innan jag fixade den här hittade jag aldrig mina nycklar men nu har jag koll jämt. Ett plus är att den inte bara är praktisk utan även väldigt snygg och ett konstant samtalsämne. Erkänn att du hade velat ha en likadan?

/Gretchen

Möte med TV

Tja, tja bloggen och alla TV-tittare!

  
Är på väg till ett möte med ett TV-bolag. Riktigt vad vi ska prata om vet jag inte riktigt men bara att de visar intresse för mig betyder att de har bra smak. Jag är ju som gjord även för TV, menar jag. Vad hade du helst velat se mig göra i TV?

/Gretchen

Regnbågsbilderna gör mig glad

Tja, tja bloggen och alla kärleksfulla!

Rainbow Gretchen

Rainbow Gretchen

Vart jag vänder mig på nätet möts jag av dessa regnbågsbilder, vilket visar att väldigt många av mina nära och kära bryr sig om allas lika rätt i världen. Det gör mig lycklig. Ännu lyckligare är jag för att min bild är snyggast hittills men så är jag ju gudomlig också.

/Gretchen

Gretchis USA

Tja, tja bloggen och alla giftassugna amerikaner!

#LoveWins

#LoveWins

Vilken glädje att USA igår godkände samkönade äktenskap. Efter alla vindar mot de som gayar sig som i Ryssland, Indiana osv så känns det härligt att USA visar vägen. Alla människor ska ha samma rättigheter vare sig de vill eller inte och eftersom världen allt som oftast vänder sina blickar mot det stora landet i väster så är det extremt bra att de visar vägen. Det är liksom inte något konstigt. Jag har själv aldrig brytt mig om folks läggning då den endast är intressant om man vill vara med själv. Vad andra hittar på i sängkammaren är deras ensak.

/Gretchen

Starbucks borde ha hemkörning

Tja, tja bloggen och alla kaffesugna!

Helt vanlig utsikt på morgonen

Helt vanlig utsikt på morgonen

Något som slog mig hårt i morse var tanken på att Starbucks borde ha kaffe för hemkörning. Tänk om man kunde förbeställa så att  det stod en vacker yngling med ett lite lagom utbud av kaffe lätt lutad över sängen. Vem vill inte vakna så liksom? Istället ska man behöva vakna till ett gäng sovande modeller av blandade kön överallt för att fixa sitt eget kaffe. Det är liksom inget värdigt liv….

/Gretchen

Skägg – djävulens påfund?

Tja, tja bloggen och alla skäggiga!

Snyggt skägg

Snyggt skägg

Jag har tidigt tagit avstånd från skägg. Jag förstår det nästan inte alls. Jo det kan vara skitsnyggt och trends håller i sig hur länge som helst. Jag har sett fantastiska modeller med skägg och tycker absolut att det ser fantastiskt ut. På bild.

För någon vecka unnade jag mig med en härlig yngling. Han hade skägg. Efter 5 timmars tokhångel hade jag knappt någon haka kvar och läpparna ska vi inte tala om. Det kändes som att de var sandpapprade. Det kändes så värt det där och då men dagen efter var det som att jag fått en ofrivillig kemisk peeling. Är det tanken med skägg? Att män vill hålla oss härliga tjejer på avstånd? Snälla förklara för jag begriper verkligen ingenting.

/Gretchen

Gretchen gör slut

Tja, tja bloggen och alla helgfirare!

Äntligen fredag, brukar man säga. Oftast brukar min arbetsvecka börja på fredagar men nu är jag ju som sagt ledig. Att vara ledig betyder att jag vaknade klockan 7(!) för att ta emot min senaste  partner, golvläggaren. Idag ska det göras klart med de sista golven och våra vägar kommer att skiljas åt. Någonstans kan jag tycka att relationen tappat sin charm även om han ser gudomligt bra ut (Thor).

Red Gretchen

Red Gretchen

I början hade vi telefonkontakt (han ringde och stämde av tiden han skulle komma) sedan hade vi vår första dejt  (igår när han kom och lade in mattor i köket och hallen, vilket jag ville ha). Nu känns det som att jag snart fått ut det mesta ur den här relationen. (alla golv inlagda) och att det är dags att gå vidare. Vi håller liksom på att växa ifrån varandra och vill olika saker (han vill hem och fira helg och jag vill få ordning i min våning). Så är det med relationer. Man får värdesätta den tiden man får tillsammans liksom.

Ha en härlig fredag!

/Gretchen