GÅ OCH RÖSTA

Har du fyllt 18 så måste du rösta ! Även om du inte har koll så rösta på ändå, dessutom så finns det massor med människor som kan svara på frågor vid alla vallokaler. Din röst är viktig så snäll slarva inte bort den och rösta inte på SD 

Här kommer ett tips på en tjej som jag tycker verkar rätt vettig 

 

 

W O R K @MODECENTER

Här kommer fler jobb – bilder. För er som har ett företag, kanske en egen klädesbutik och vill förnya eller designa nya snygga påsar kontakta A V I S E RA!  De har funnits i 20 år och kan allt som har med påsar att göra och skräddarsyr den precis efter din önskan, dessutom kommer de flesta påsarna ni ser i butikerna idag från dom.  

 

Förra veckan fick alla inbjudna en varsin goodiebag men allt ifrån solglasögon till fina böcker och produkter i… you name it! Självklart kom påsarna från AVISERA! 😉

Och en massa mingel så klart! 

F A S H I O N S H O W

Jag fick äran att få jobba under mode veckan i Nacka modecenter hela förra veckan. Det har varit ritkgit kul att få se en massa fina kläder och fått träffa en hel del grymma designers. Under veckan har det varit massor av fashion show’s och en hel del mingel, man har även fått  titta på de nya kollektionerna som  snart kommer att säljas i butikerna och det finns sjukt mycket snygga plagg vill jag lova! D- brand framförallt har GALET snygga kläder som kommer finnas i butik om ett par månader om jag minns rätt, så håll utkik!! 

 Måste bara skryta om att det är jag som har tagit denna sjukt snygga bild. Tror nog alla som känner mig redan vet om det eftersom jag redan har berättat det för ALLA. Man kanske borde bli fotograf ?! HA, HA 

 

 

 

FBI BAKOM RATTEN!!

FBI är alltså min kära mor (som även heter FBI på min kontaktlista haha) Hon har precis fått körkortet och det är väldigt konstigt att se henne köra bil, det brukar alltid vara jag som får skjutssa henne överallt. Men för ett par dagar sedan skjuttsade hon mig och Ines till en inflyttningsfest och utan att vara allt för elak kan jag säga att det tog ungefär 40 minuter att komma dit istället för typ15 minuter, med andra ord hon kör EXTREMT sakta……

 

B L A C K & W H I T E 

F A M I L Y

Kan vi diksutera hur otroligt snygga alla i min familj är!?! Det bästa av allt är att dom är världens finaste människor som alltid ställer upp och finns där. Tack för att ni finns….

 

Hahah, vad kommer det bli av denna lilla människa….

Kan vara världens sötaste skor, tusen tack till världens finaste familj som köpte dom när de var i spanien. Amina har på sig dom precis hela tiden! 

Min AMONIII

VI TOG DE TILL EN ANNAN NIVÅ!

 För 2 dagar sedan åkte jag, min gudmor, hennes son,  hans cykel, deras två hundar och min lilla syster tillsamman hem till Sverige. Vi hade sammanlagt 14 resväkosor! Ni kan ju bara gissa hur mycket vi hade att göra den morgonen. Min gudmor är världens kontrollfreak så hon  hade precis ALLT planerat som tur var så vi hann få med oss allt. Men ni skulle ha sätt hur alla tittade på oss på flygplatsen hahah de hade bokstavligen packat ner hela sitt liv i alla dessa resväskor. Min gudmor har bott i Spanien i ett par år men ska nu flytta tillbaka till Sverige så hon hade ganska mycket hon ville få med hem. Men huset finns kvar och jag kommer aldrig sluta att åka dit, det känns ju som mitt andra hem nu ! Jag är dock lyckligast i världen som får ha henne hemma i Sverige, även fast jag inte vet hur länge jag blir kvar här. 

 

 

 Sista natten på Gran Canaria. Vi var bjuda på middag hos grannarna och jag kunde inte låta bli att ta denna fantastiska bild, måste säga att jag är väldigt nöjd. Ser extra mycket fram emot att gå min fotokurs nu så jag kan bli ännu bättre  och dela med mig av massor med snygga bilder till er! 

Är du på Gran Canaria och vill bli snygg i håret?

Hår har alltid varit extremt viktigt för mig. Det värsta som finna är att gå till en frisör som klipper för mycket eller helt enkelt inte gör de som man vill ha det. I Sverige klipper jag alltid mig på en och samma ställe  men på Gran Canaria har jag mitt favorit ställe hos Elisa som är helt FANTASTISK. Som ni ser på bilden hade jag väldigt slitna toppar och det är för att jag inte ville klippa mig någon annan stans så jag väntade helt enkelt tills vi kom till Spanien. Jag klippte topparna och fönade håret, tyvärr är jag för feg för att färga håret men det kommer väl snart. Är lite sugen på att färga de till en nyans ljusare. 

 

För er som är på Gran Canaria nu eller har planer på att åka dit och känner för att bli snygg i håret, kanske bara föna det snyggt innan utgång eller klippa/färga besök Elisas frisörsalgong på Shopping Center San Agustin, 269, 3 rd floor. Tala om för henne att ni läst om detta på min blogg så kommer hon fixa ett bra pris för er och jag kan garantera att ni kommer bli nöjda! 

ps. Ni kan även nå henne på : 928 795 799 eller 678 347 704

Före och efter bild 

Alla har sina magiska sätt  att föna håret på, detta tar priset hon anväder sig av flera borstar i håret och sedan fönar hon ut de efter  5 minuter och VILKEN volym det blir!