Dålig uppdatering

Skriver via appen på mobilen (för att slippa reklamen.) Önskar att denna app kommer till android market snart, så jag kan ladda ned denna till surfplattan.

Bloggar för övrigt på http://semlan85.wordpress.com -där kan ni följa mig i fortsättningen… Inte för jag inte gillar denna blogg, utan för att jag började blogga där för länge sedan och när jag började här, saknade jag den andra bloggen för mycket. (varför vet jag inte)

Hoppas ni vill följa mig där?!

Kramisar!

tröttsam torsdag

Först vill jag grattulera kronprinsessan och prins Daniel som blev föräldrar i more. 

 

Jag vet inte va jag vill skriva egenligen … Men någon måste det ju vara eftersom ag skriver här. Men idag mår jag verkligen inte bra. Är extremt trött, ögonen går i kors på mig, jätteobbit, tungi huvudet är jag också. 

 

Isaac mår bra, efter vi sänkt hans medicin. Han är mindre våldsam, visst han kan slå till utan förvarning. Men då säger jsg bara till honom. …. Det funkar. Övrigt då? Jo, jag tar and om Isaac medans pappan jobbar, jobbar och återigen jobbar. Jagckäner mig redan utarbetad, sönderstreesad. Jahap, nu fick jag hjärnsläpp… uppdaterar senare… kram 

Ursäkta !

 

Ni får ursäka mig att jag inte bloggat på ett tag, har bara inte haft någon lust. Har försökt bearbeta avslaget jag fick om att Isaacs förskola fick avslag om resur.. (???) Helt jävla sjukt.

 

Har dock inte hänt så mkt på senaste tiden, är fruktansvärt trött bara. Hjälpte mormor med inhandling av diverse matvaror, fast jag var så trött att jag kunde stå och sova. Anledningen till det är att Isaac väkte mig kl 6:15…

 

Fick jättetrevligt besök på eftermiddagen av Jessica. Tog en kopp kaffe och skvallrade lite, skrev ut hennes CV. Så skönt när man är en sådan bra vän och verkligen ställer upp för dem, när dem verkligen behöver en. Så där klappar jag mig själv på axlen…  :))

 

Just har ju glömt att berätta att jag skaffat mig en älskare…. Samsung heter han och är fantastisk både här och där, mest där. 😀

Jo det ligger till såhär: Min laptop vart fuktskadad för ca en månad sedan, och jag fick tillbaka från försökringen ett rekvisitkvotto. Så jag åkte ned till Farsta och Expert och kolla upp med dem om det var Ok att byta ut den mot en surfplatta och Japp. Så nu har jag också hamat i fällan att äga en surfplatta… Samsung Tablet 10,1 Suuuuuuuuuuuuuper nöjd må jag då säga. Min nya kärlek.. 😀

 

Jag måste också tillägga att jag älskar och är stolt över min son !! Mitt fantastiska barn! <3 <3 <3 <3

 

 

 

 

 

 

 

Slapp söndag!

Idag har det varit en slapp dag.

Jo, ha! Jag glömde skriva att vi var hos min mamma på middag igår. Det var jättetrevligt. Måste vi göra om!!

Har kollat på Tre Kronor ikväll i stort sätt hela säsong 2, så i morgon efter Farsta besöket ska jag fortsätta kolla på s3.

Hittat några förskolor att skicka mitt cv och personliga brev till. Får se om dem behöver vikarier eller så…? Jag kan ju alltid höra mig för, det skadar ju ingen.

Nu måste jag sova, så jag orkar upp i morgon bitti.

Uppdaterar så snart som möjligt!

God natt!

Förskolebesök + Barnvakt

Igår var jag varit barnvakt för första gången. Och det var jättekul. <3

Jessicas underbara son Billy var här medan hon utredde några ärenden. Det gick hur bra som helst. Min son kollade på bilar och var inte alls intresserad av att jag och Billy hade mysstund. (?) Han var jätte gosig, tycker jag. Riktigt varm och go.

Billy (3) hjälpte även till med middagen. (jätteduktig) han rörde om i riset och ja, självklart under tillsyn…

Det var så mysigt att jag nu längtar efter en bebis <3

(OBS!!! Att längta är INTE det samma som TILLVERKA/SKAFFA)

Var även över på Isaacs förskola igår, det var jättekul att få träffa barnen och se hur Isaac är med dem. Idag var han ensam kille med 4 tjejer + 2 pedagoger, jag var med i gruppen idag eftersom Isaacs sjukgymnast kom dit och berättade vad hon såg… Vi pratade massor om situationen och hur vi ska jobba med allt kring Isaac.

Förskolan har ansökt om resurs för Isaac för att verksamheten ska funka, eftersom Isaac kräver mycket mer än andra barn och är en resurs ETT MÅSTE! Så får jag höra att de avslagit ansökan…. Men hur kan man göra en sådan idiotisk grejj?? Jag var ute på förskolan och såg hur det såg ut. Det är själva faaaaaaeeen att jag ska behöva strida för Isaacs rätt! Jag kan inte ha honom hemma 5 dagar i veckan hela månaden, för att det är en man kort på förskolan. För att vissa myndigheter inte har ögon i ansiktet!!!!! Grrrrrrrr….

Isaac har rätt att gå på förskola, och vi alla var eniga om detta. Jag sa till M och E att överklaga detta dåliga beslut. #såarg!!!

Det är solklart att en resurs SKA sättas in. Tycker så synd om pedagogerna på förskolan som kämpar för att verksamheten ska gå runt, och Isaac har sina dagar då han mår sämre. Som i går, (fredag) ville han vila före lunch, han sprang in och la sin madrass på golvet. Jag försökte få ut honom till lekrummet, men han vägrade och jag tvingar inte mitt barn till något!!

Sedan kom lunchen inrullandes på avd. och jag försökte få Isaac att komma ut och äta, sa till honom att han får vila efter han ätit. Ok, de gick bra. Fick mata honom med potatis och brunsås. 3 tuggor tog han sedan började han kämpa emot och ville sova.

Taxin kom ca 20 min förtidigt. :)) skönt på en fredag.

God natt, ögonen går i kors. 😉

Migrän-kväll

Huvudvärken började redan kl 8 i morse, tog en Ipren. Värken satt i ett bra tag, på eftermiddagen började huvudvärken ta över och övergå till migrän.

Men både Bella och mormor tog hand om Isaac, vilka änglar! Bella gick till och med ned till Ica nere i Trånkan och handlade hem lite son fattades… Helt underbar. !!

Ni ska ha ett stort tack för att ni hjälpte mig med Isaac då jag hamnade i migrän-koma!

<3 <3

Kram hej!

Härlig morgon!

Isaac är fortfarande hemma. Men verkar bli bättre. Jag fick sovmorgon idag, tack vare att Bella och mormor hjälpte mig med honom. Vilka fina människor. <3 <3

Jag är så tacksam för att ni finns!!

Förhoppningsvis blir det förskola i morgon.

Vi hörs. Kollar på Tre kronor. Nostaliiiii !!

Kram hej!

Inte alls bra!

Det är inte alls bra med lilla Isaac 🙁

Idag är han hemma från förskolan.

Nu har jag fått rätsida på vad som händer, Isaac har 3 olika mediciner för sin epilepsi, och en av dem som heter iktorivil, är beroende framkallande. Och han har haft för hög dos en lång tid, vilket vi ändrat på för några veckor sedan.

Nu har Isaac fått något som heter abstinens besvär. Det är därför Isaac skakade och inte var på topp igår. Idag är han hemma från förskolan för att han är extremt trött. Vi hoppas på att det blir förskola i morgon… Så i dag blir det slapp dag. Bella kommer över senare idag också! Mys!

Kram hej!

Orolig till 1000

Morgonen gick bra idag. Fick i väg Isaac till förskolan, taxin var smått försenad.

Sedan ringer mobilen…. Ser numret. Får panik. Förskolan meddelar att Isaac inte är sitt vanliga jag, han blundar och skakar. sa dem.
– Det kan vara reflektion från solen till snön, då kan Isaacs kramper trigga igång. Eftersom han har epilepsi.

Så nu är jag på hel spänn och kan knappt tänka. Försöker tänka att han kommer bli bättre, men hur ändrar man tanken mitt i allt detta?

Åååååh mammas hjärta! Hoppas du orkar gå till kl 14 idag och utan problem.

Uppdaterar så fort jag vet mer. <3

Ciaoo

Söndag 11/2-12

Idag har jag varit nyttig, min mormor ska få nya fönster i morgon bitti och jag gick över till henne för att flytta sängen och tv:n + att lägga plast på golvet. Så nu sitter min mormor helt ensam utan tv, och har ingenstans att sova. Förutom på soffan då. …

Mina ögon går i kors. Hela jag är slut… Blunda en stund….

Isaac verkar pigg och glad, så det blir förskola i morn… <3 vilket fantastisk förskola Isaac har hamnat på. Är mycket glad att HK (Huddinge Kommun) fixade denna plats åt Isaac….

Vi hörs !

Ps. R.I.P Whitney Houston <3