Tack för mig kära Finest

Hej på er alla!

 

Nu är jag tillbaka i Sverige och har jobbat i tio dagar i sträck idag!

Känner att det har varit hur kul som helst att få vara en del utav hela The Finest movement, jag var nog en av dom första lite mer urban lifestyle bloggare på den här sidan och har alltid blivit behandlad med så mycket kärlek och jag har inget annat än kärlek för alla på Finest speciellt så som Alexander Erwik har tagit hand om oss och alltid ställt upp till hundra procent!

Jag är evigt tacksam för det. Så mycket minnen jag har från den här bloggen och den har alltid varit en del av min karriär på något sätt. Jag kommer falla tillbaka som artist ett tag framöver och focusera på min karriär som låtskrivare, vilket för mig in my mind lämnar ingen tid för mitt bloggande.

Känner att det är dags att ta det lite lugnt med alltså sånt och bara be the man behind the music for a minute. Tack till alla som har följt min blogg alla som tagit sin tid att läsa och visat kärlek till mig och mina peeps på Solid Music! Det har varit en riktgit grym resa tillsammans med er! Vem vet Jiggy Jay kanske kommer tillbaka någon dag!

Ha en underbar dag och stay blessed alla mina vänner 🙂

Love// Julimar J-Son Santos

Jobb jobb

Hallå bloggy!

Fan jobbar så hårt i Norge att jag helt glömmer att blogga. Men vi har det skit bra och är i studion från morgon till natt typ haha! Så jag är helt slut efteråt. På tisdag ska vi till Trondheim och sen back till Stockholm! See ya!

Köpenhamn imorgon

Hallå hallå!

Har haft en skit bra helg, spelade ju på DN galans vip och på efterfesten och vi hade mad fun! Tack till Lingman & Co och alla inblandade! Imorgon drar jag iväg och skriver lite i Köpenhamn. Ska jobba med Troelsen som jag skrev Single Ladies med. Vi gör alltid nice musik! Det blir att gå upp skit tidigt imorgon så jag chillar sten hårt idag.. Peace

Ses ikväll på Pure live!

Heyoo!!

Ikväll kör vi en nice show för alla som varit down med DN Galan. Efterfesten är på Pure Nightclub! Har massa jag måste göra nu, spelar även på Vip festen ny på dagen så det är mycket spring haha! Ses på Pure!

Tillbaka i studion

Fan vilken härlig dag det är idag! Tone och Erics låt som vi har skrivit ligger nu etta på svenska iTunes! Skit kul och den är jätte populär i Norge! Sitter i studion med John-Alexis och DurimKid just nu. Vi experimenterar jävligt mycket, försöker hitta något nytt! Back to the music!

Grattis mitt hjärta

Iag är ingen vanlig dag för idag är det min kära mammas födelsedag! Önska attan kunde vara där med dig, men hon e gangsta å ska jobba haha! Så är det i våra familj we huslas!! Men grattis mamma!!

Streess

Hallo!
Ikväll spelar jag på Pride med Eric Saade! Kommer bli dope tror jag. Kan tänka mig vilket röj vi kommer ha haha! Just nu ska jag gå och klippa mig, min afro är out of control på riktigt! Vi hade en kort sound check och sen följde jag med till dans studion bara för att kolla vad dom hade going on till låten vi kör! Ses på scen!

Back in Stockholm

Haft en skön lång helg i Göteborg med min familj, och jag vet har varit sämst på att blogga men det är sommar man flyter iväg lite ibland haha.

Nu är jag tillbaka i Stockholm och vädret förföljer mig jag lovar! När jag var i Göteborg då kom regnet med åska och allt! Idag när jag gick till gymet då var vädret nice och jag tänkte äntligen some justice! Gick in tog en dusch och när jag kom ut såg det ut som översvämning överallt! I give up, åskan var ovanför mitt huve haha!

No luck at all…

Göteborg

Was uuup??

Själv är man på väg till Göteborg och vädret är fett nice all the way yo!! Folk tror jag ska på Springsteen.. Jo jag hade nog gått han är ju riktigt tung men nej. Min kära mamma har äntligen tagit körkort!! Så jävla glad för min mami! Stolt son 🙂 ska bli nice att ha lite sommar hemma faktiskt jag behöver this!!

Trevlig helg

J det har varit en nice helg. Spelade i Strömstad på Pråmen i Lördags, set va nice förutom den långa resan fram och tillbaka som förstörde mig helt. Igår tog jag det jätte chil hemma bara, var helt slut efter hemresan haha! Fan det tar nästan lika långt tid att åka till New York!! Men idag kollade jag ut genom fönstret och vädret är så tråkigt att jag vill bara vara hemma all day! Jaja vi får se vad jag hittar på!