Martin Timell har tjockt hår men inga knappar

Martin Timell…han blir ju bara härligare för varje gång man träffar honom. Han känns väldigt bekväm i vår studio. Idag var han förståss extra gullig eftersom han tyckte jag var så snygg i håret. ”Modig och fräck” som han uttryckte det på ett lite lillgammalt sätt….och så var vi inne på hår då.

Martin själv har ju väldigt tjockt och fint hår som tydligen bara blir allt tjockare med åren… Däremot så hade han typ inga knappar i skjortan. Funderar fortfarande på om hans enormt avslappnade ”jag skiter väl i vad jag har på mig-stil” är uttänkt eller på riktigt.

En sak är i alla fall säker och det är att jakes fotopose är väldigt uttänkt. Frågan är väl bara vad han tänkte..

Vem vann väskan!?

Höll ju nästan på att glömma att jag skulle välja en vinnare av min väska… Vem vann då?

Jo det gjorde Karro!

Jag vill ge dig väskan ( den turkosa så klart ) eftersom du gillar den härliga färgen, som en gratulation till ditt nya jobb som lärare och för att du ska slippa gå runt och förnedra dig med ryggsäck. Ryggsäck är a big NONO i vuxen ålder och dessutom kan man ju förväxla dig och tro att du är en elev om du går med rygga. Nej. Tror absolut att du kommer göra succé i plugget med din turkosa skönhet.

Maila mig din adress här på finest så skickas väskan till dig!

GRATTIS KARRO!

Måndag och vi e tebax

Härligt härligt. Nu brakar vi loss igen i din TV. Idag hade vi Morgan och Ola-Conny på besök från Ullared och de hade med sig en jättekasse med reklamsaker för just Ullared. jag snodde åt mig ett örngott med Morgans fejs på. Om man känner sig lite ledsen och ensam kan man ju alltid gråta ut/mysa med Morgan i kuddform.

Jag är inte helt frisk och får då och då hostattacker som e råäckliga och inte vill sluta. Ber om ursäkt för dem som hamnade i sändning. Hatar att vara risig. Har verkligen inte tid!

 

Toystory 3

Detta är alltså inte tvillingarna i ”The Shining” som klätt ut sig, utan två helt vanliga barn som hyllar Buzz på premiären av ToyStory 3. Kan rekommendera er att se den!

Har just sett den. Den var helt otroligt bra faktiskt. Nästan lite läskig, för mig alltså, haha. Men riktigt grym.

Det roliga ( och jobbiga ) var att jag tog fel på tiden så vi, jag Martin och Charlie kom en TIMME och 5 minuter för tidigt till bion. Vi kom typ först av alla och fick förståss superplatser i salongen. Jag som var så sur hela vägen dit för vi var sena och säkert skulle få ”skitplatser”, haha. 

Teatersöndag

 

Har varit på Dramaten och sett ”Körsbärsträdgården” m höggravida Lovisa. Flott på Dramaten med champagne och mazarin i pausen. Igår var jag deckad hela dagen och kvällen. Missade En massa kul under hela veckan som gick.

Är förkyld och våndades för att jag skulle sitta och hosta mig igenom föreställningen…finns inget värre än folk som sitter och hostar på teater ju. Men det gick bra. Eller helt ok i alla fall. Hade laddat upp m halstabletter och dricka. Efteråt ville Lolo promt ta en bild på mamma MarieLouise och mig för hon tyckte mitt röda hår och hennes shockrosa blus var en bra combo. Jag har öst i mer färg i håret nu. Nu e det verkligen oranget.. Hur stavas det? Oerangue..oranch… Brandgult säger vi.  

Jag har naglar igen

Varit hos Sussa och blivit ”hel”. Känner mig härligt snygg i mina hallonröda nails. På lördag ska jag slänga i extra röd färg i håret hos Josefin på Preston och sen på måndag ska jag vara sååååå snygg redan kl 7 på morgonen. Säsongens premiär för Vakna i Tv:n!

Lite sjuk och lite glad

 

..och lite trött dessutom. Har just varit på utvecklingsmöte m Vakna. Konferens. Det var väldigt lyckat alltihop och det känns som vi kan få till en supershow i höst. Alltså mer super än vad den redan är. Hur super kan det bli!? 

Halva mitt huvud och kropp är förkyld. Vänsterhalvan. Jobbigt att vakna med värk, halsont, öronsmärta och feber…på ena sidan. Har inte kunnat gå på alla modevisningar och fester som jag blivit bjuden på vilket gör mig en aning frustrerad. Igår var det Milajki och i förrgår Nina Jarebrink. Och så har jag hört att Ida Sjöstedts var något alldeles extra! Men men, jag försöker ta det lite easy nu för jag vill vara kry på Måndag då Tv-Vakna sätter fart.

Ikväll vill jag på restaurang. Ute. Det är varmt och svettigt ju, så att sitta inne och kura känns dumt. Guldknappen i kväll vågar jag mig inte på. Då blir det sent och dessutom är det sista kvällen med Rod som ska till sin pappa sen en vecka. Jag ska ringa och boka ett bord nu någonstans.