I onsdags. 

I onsdags fyllde svärmor år så då var vi där och firade henne. Åt god mat och tårta!  Har inte bloggat så bra tyvärr eftersom bloggen inte funkar som den ska så blir less!  

Hej kära bloggläsare.

Hej kära bloggläsare.

Min blogg verkar ha fått nåt virus eller något,vilket jag håller på och reda ut just nu. Jag tycker inte det känns så kul och blogga då när endå inläggen blir förstörda. Bilderna försvinner och blandas huller om buller, Vet inte om nå märkt det. Men jag har märkt detta en långt period och mitt bloggande har minskat mindre och mindre pga detta. Vet inte om jag kommer tvingas stänga ner denna blogg och starta upp en ny. Vilket vore sååååå himla sorgligt då jag haft denna blogg i flera,flera,flera år. Men alltid är det dax att gå vidare nån gång och kanske det här är ett tecken. Jag håller som sagt på och utreder detta problem och om det går att lösa,det återstår att se.

Min fina vän Issa!  

Igår träffade jag min fina vän, Issa igen!  Tiden börjar rinna ut och den 20 juni åker hon hem igen, till Texas.  Hon bor där numera.  Älskar då hon är här i Sverige igen och jag får kvalitetstid med henne.  Min fina vän. Igår vart det fika på uteserveringen på Charm och sen bara mys och surr ute i det fina vädret.