PUSS

Snart öppnar jag min nya blogg!!
Läst era kommentarer både som ramlat in i olika inlägg här samt andra meddelanden och de svarar jag på snart!
Fullt upp med modelljobb i helgen och annat. Wohoo! Update kommer nu snart och jag kommer köra igång med min nya blogg fullt ut! LOVE!!

IMG_2392.JPG

 

WORK & AFTERNOON HÄNG

Snart stänger jag ner här på kontoret och åker mot Emma! Blir afternoonhäng med massa te och förmodligen Emmas last (och även kanske min) nämligen.. bananglass! Mums, som – Ja, bara är gjort på fryst banan som blivit mixad! Jävlar vilket pass jag hade imorse, rygg & biceps och ett jäkla SORE mthhrfkkin ASS från igår. Kunde ändå inte hålla fingrarna i styr utan blev att jag doppade röven i golvet tack vare några ordentligt djupa frontsquats med lagom liten skivstång med 17,5 kg färdigvikt. Måste ju mjuka upp stensätet från igår. Har kört så bra rumppass på senaste att vid sittande tillstånd är jag 10 cm högre, haha, ja! Nästan.

Nåja. De som undrat vad jag egentligen jobbar med så är jag webmaster (haha välvalt amerikanskt ord för att verkligen smaska till min jobb-titulering! ) – Närå, webshops ansvarig för en klädkedja. Jag skissar även och förbättrar/utvecklar exemplar till eventuella nya kollektioner etc. Ja, bilderna visar lite. Har gjort detta snart 2 år! Men för det mesta sköter jag the administrativ stuff. Lite kul att veta kanske! Jag skriver ju aldrig om mitt egentliga ”privat” liv utan mest ytligt om.. Skönhet & hur grymma mina träningspass är. haha. Lite under ytan FAQ idag!;)

Övrigt: lugnt och gött idag. Ska dricka upp min köpp kaffe och svänga runt lite till musiken innan jag släcker ner. Underbar onsdag!!:)

IMG_2341.JPG

IMG_2339.JPG

Nicki Minaj

Nicki Minaj igår med mina underbara tjejer >Lisa<, Wendy, Emma & Agnes!
Tack Spontano för en TOPPEN kväll!
Tycker ni ska ta hem spontanos app om ni vill hitta bra & billiga konsert/event biljetter! Ange lizelott under fliken belöningar och få 50kr rabatt inför eran bokning av nästa evenemang ni är sugna på!

Genom min blogg kommer ni också få grymma erbjudanden som mina vänner och läsare igår som fick gå på och se Nicki Minaj för 205kr ist för 600/person!

GRYM var hon, vilken bejb!!
Nu är jag precis klar med min RUMP-dag med marklyft som avslut som strössel på mitt grymma morgonpass!

IMG_2292.JPG

IMG_2305.JPG

Underbar helg!

Nu sitter jag på kontoret och jobbar. Helt fantastiskt & underbart väder idag, man blir såå glad !! Började även dagen med ett dundergött gympass:)

Jag har haft en helt underbar helg tillsammans med mamma. Bananpannkaks frukostar efter morgon promenader, middagar på favvo restauranger, melodifestivalen, promenad i underbart väder till Djurgården för fika samt besök på akvarium med min dödsgulliga bonus lillasyster Hilda och sedan dagar fyllt av, ja! Take away kaffe’s & shopping!

Nu ska jag snart få till med min nya blogg, be patient!

IMG_2278.JPG

IMG_2279.JPG

IMG_2225.JPG

Skriv ”lizelott” och gå på Nicki Minaj imorgon för 205KR

spintano

Alltså jag är verkligen inte den som vaskar fram och eller upptäcker nya appar, men i helgen hittade jag väärldens guldkorns-app! Nämligen så att jag snappade upp att min bästa vän och nya sambo (kombo) Wendy diggar Nicki Minaj, och eftersom vi knappt hunnit umgåtts sedan hon flyttade in för två veckor sedan så fick jag ett infall att jag ville överraska henne med att bjuda henne till Nicki Minajs spelning som jag på nätet såg ska hållas i Globen imorgon!

Hittade ett företag som heter Spontano, laddade ner >Spontanos App< och hittade direkt till alla upcoming och senaste events, konserter och andra föreställningar som hålls i främst Stockholm (som i mitt fall!)

Bokade mina biljetter på mindre än 1 min genom appen:)
+ i appen såg jag direkt då biljetterna blev sänkta från 600KR till 255(!) KR
Vill ni också gå? Grejen är att om ni laddar ner appen nu och registrerar er som tar 3 sekunder, anger ni mitt namn lizelott under fliken ”belöningar” så laddas erat konto med 50 kronor! (= Då kommer biljetterna kosta 205kr!) SNABBLÄNK till eventet är >här<
fungerar bara för er nya användare som registrerar via appen! SÅ VÄRT!! 😀

(Självklart så sparas de där 50KR rabatten till en annan bokning om ni inte har möjlighet att ta er till just Nicki’s spelning imorgon! )

WOHOO !! tagga Nicki Minaj imorgon med Wendy & Lisa ! ska bli sååå kul!
Också var man på melodifestivalen med mamma i friends arena i helgen och ikväll var vi på Bio, fifty shades of grey 🙂

Nicki_Minaj_3Arena_Dublin_2015_live_concert_date_confirmed_for_Tuesday_March_31st_buy_tickets_The_Pinkprint_tour_announced_Belfast_Odyssey_Arena_Trey_Songz_special_guest_buy_tickets_music_scene_ireland

 

 

Lovable

Åh våren är äääntligen här! Så fantastiskt väder var det igår! 🙂 jag och Emma gick världens härligaste promenad i solen från stan till gamlastan, drack kaffe och bara hade det allmänt härligt! Hittade massor av fint igår med. Visar sedan!

Här är en klänning från Sheinside, jag gillar inte att bära klänning (äger inga klänningar!) men denna känns väldigt ”boho” laidback och är såå fin! Sheinside har massa fina nyheter nu, ni borde spana in:) klänningen finns >här!<

IMG_2122.JPG

IMG_2123.JPG