Say Blush Pink Grapefruit – det perfekta bubblet till hemmabrunchen!

Bjud hem vännerna på en härlig brunch i vår! Say Blush Pink Grapefruit är ett mousserande vin med smak av grapefrukt som passar perfekt till hemmabrunchen. Det mousserande vinet fungerar utmärkt till blåbärspannkakorna, bäriga smoothiebowls och fruktsalladen på brunchbordet.

Say Blush Pink Grapefruit har dessutom en låg alkoholhalt på 6,5 procent – och gör sig utmärkt till en festlig dagsaktivitet.

Doften är medelstor och har en angenäm och naturlig doft av röd grapefrukt, druvjuice och en lätt blommig ton. Bubblorna är behagliga och i den fruktiga smaken finns inslag av blodgrape, aromatisk druvjuice, en trevlig fruktsötma samt klädsam grapefruktbeska.

Say Blush Pink Grapefruit produceras av vinproducenten Rivarose som idag är Provence äldsta och största producent av mousserande viner. Rivarose grundades 1909 och är beläget i Salon de Provence som är en kommun i departementet Bouches-du-Rhône i regionen Provence-Alpes-Côte d’ Azur i Sydöstra Frankrike.

Say Blush Pink Grapefruit finns att beställa i Systembolagets beställningssortiment.

Produktinformation

Say Blush Pink Grapefruit
Artikelnr: 73198
Land: Frankrike
Pris: 79 kr
Alkoholhalt: 6,5%
Råvaror:

Veganvänlig: Ja

Tiden bara rullar!

Tiden bara rullar iväg och som oftast är det mycket som händer. Det med och motgångar i snöblasket och solsken. Vad är bäst egentligen? Medgång i snöblask eller solsken i motgång? Ja, jag vet. Det kan såklart vara medgång i solsken också. Såklart. Hur mår ni? Har ni slutat att läsa min blogg? Det har inte jag. Jag läser den varje dag för att se om det är något uppdaterat. Vanligtvis blir jag förvånad över att inget har hänt. Så? Har vi något roligt att berätta?

Jag ser fram emot sommaren. Regnet är varmare då!

Att tänka positivt!

Jag tänker att:
Är kaffet inte påfyllt i automaten på jobbet så fyller jag på.
Är toalettpappret slut så byter jag.
Är mjölken slut så går jag och handlar.
Är blommorna inte vattnade så vattnar jag.
Är disken inte utplockad så plockar jag ut.
Är lampan på när alla har gått hem så släcker jag.

Om detta händer dagligen och alltid. Ja? Då får det vara så.

Som en långfilm!

Som en obotlig romantiker så är det jobbigt när en ser alla hjärtansbilder som florerar omkring. Eller äh, jobbigt är det inte, det är fint. Men det kan vara jobbigt att bli påmind över det som var så oerhört bra under flera år. Dom bästa sex år av mitt liv i ett förhållande. Vad har hänt sen dess? Gud, mitt liv är som en spännande dramaserie som sänds varje säsong år efter år.

Oj vad det går…..

Tiden bara rinner iväg och jag hinner knappt blogga. Det blev mindre sen min telefon bröjade strula och jag vet liksom knappt hur jag svarar eller skickar sms. Annars hade jag kunnat blogga från mobilen tid och otid. Det kanske är nån vänlig själ som vill hjälpa mig? Det är många saker som ligger på vänt och jag hinner inte allt som jag önskar. Eller jag hinner väl egentligen men jag har prioriterat.

Vad har jag prioriterat? Jadu, säg det? Jag vet längre vad jag håller på eller vet jag? Jag har kontrollen.

Har du?

Qx galan blir bara bättre och bättre!

Årets Qx-gaygala på Cirkus var den bästa galan jag nånsin har varit på. Jag tror jag dog flera gånger om. Jag snuddade vid Helena Bergström ryggdel och Hedda Stiernstedt gick jag förbi flera gånger om. Sist men inte minst så fick jag en bild med världens vackraste Sofia Ledarp. Den känslan slår alla prismottagningar. Jag vet ju hur det känns med tanke på år 2007. Glädje.

Som om det inte var nog dök både Mel C och Victoria Silvstedt upp och fina bästa Bernhard och hela gänget plus så många andra jag inte har träffat sen sekelskiftet. Tjugo år med Qx och galan blir bara bättre och bättre. Tack till alla som gör det omöjliga möjligt.

Tack.
* Ingen nämnd ingen glömd

#qxgaygala #gaygala #qxgala

Så kan det gå!

Jag inser att jag gjorde bort mig på en tillställning jag var på för nån vecka sen eller några?  En flaska skumpa och ett par fina kommentarer som bara jag kan ge. Nu i en tidning att hen är superkänd komiker och jag hade inte en susning. Så kan det gå.

Dominika startar skönhetstjänst I Treatya.com

Dominika Peczynski lanserar Treatya.com, en bokningstjänst för skönhetsbehandlingar i hemmet
 
Treatya.com är en plattform som matchar kunder med frisörer, makeupartister, nagel- och fransteknologer, injektionsbehandlare, massörer etc. och där behandlingarna utförs hemma hos kunden.
 
– Många skönhetsbehandlingar behöver inte utföras på salong eller klinik, säger Dominika. Det är ofta enkelt att vara mobil med produkter och verktyg.
 
För behandlare innebär tjänsten att de slipper vara knutna till en specifik adress eller specifika arbetstider.
 
– En egen salong är en stor investering som alla inte är beredda att ta och även de som arbetar på salong har obokade tider som de kan fylla upp genom Treatya.
 
Genom Treatya kan en behandlare arbeta helt flexibelt och mobilt. Man fyller själv i vilka tider man är ledig, som inte behöver vara de traditionella öppettiderna för en salong, och man sätter själv sina priser.
 
– Jag jobbar mycket och har två barn. Ibland kan jag se ut som ett penntroll i håret i flera månader utan att hinna göra något åt det. Och naglarna ska vi bara inte tala om. Jag har dessutom en liten son som inte är road av att följa med sin mor på salong. För mig är behovet av en tjänst som Treatya uppenbart, säger Dominika.
 
Genom Treatya kan kunder boka behandlingar inom kategorierna hår, makeup, ögonbryn/fransar, fotvård, naglar, massage samt injektioner med fillers.
 
Systemarkitekt för Treatya är Jesper Weissglas.
 

BOKA SKÖNHETS­BEHANDLINGAR HEM TILL DIG