Helghäng

Så skönt med en ledig söndag wuhu! Imorgon är jag också ledig och ska fixa massa ärenden. Älskar att ha en ledig veckodag till att uträtta ärenden osv. Ska skriva också såklart. 

Nu ska vi äta lunch och sen ska jag fota lite hundar! 

Vem bar den bäst?

She stole my outfit! 

Ibland händer det att två kändisar dyker upp på röda mattan i samma outfit. Inte alltid till samma gala (men även det händer). Nedan följer några exempel.

Vem bar den bäst tycker ni?  Kylie Jenner och Behati Prinsloo i MoschinoRihanna och Julia Roberts i Gucci


Anna Dello Russo och Gigi Hadid i VersaceAbey Clancy och Taylor Swift har burit samma outfit på röda mattan inte bara en gång, utan två. Vid båda tillfällena bar de även varsin Julien Macdonald klänning 


Kör på repeat

Nu är jag påväg till jobbet igen. Känns nästan som att det är det enda jag skriver om. Påväg till jobbet, påväg hem från jobbet (eller känns det bara så?). Men det är nog för att jag börjat åka kommunalt och då har lite tid för mig och min telefon. Det passar sig helt enkelt att blogga som då. 

Anyhow, jag trivs verkligen där jag jobbar nu. Kollegorna är helt fantastiska och det är hela tiden en glad stämning. Fast jag har ju andra planer i höst men trivs oavsett väldigt bra där jag är nu. 

Mot jobbet! 

Brr. Kallt ute. Det blir bättre till helgen och speciellt efter helgen. 

God morgon hörni! 

Hur mår ni? Fredag idag. Är ni lediga i helgen? Jag jobbar lördag. På söndag ska jag fota lite hundar som söker ett kärleksfullt forever home ❤️.

Idag jobbar jag och är påväg i skrivandes stund. Blir nog full fräs i butiken idag. Löning och allt. 

Produktiv vecka

 

Den här veckan ar verkligen bestått av produktiva dagar. Kanske inte måndagen. Då var det så fint väder så jag får skylla på det, för den här gången. Men sen tog det fart. Jag har jobbat, skrivit på både uppdrag och eget projekt. Även hunnit med ansiktsbehandling hos Elita (berättar mer om det i ett annat inlägg), haft myskväll och tagit igen förlorad tid med en barndomsvän.

En väldigt lyckad vecka so far. Produktiva dagar kräver kreativitet. Den ska få flöda fritt. Även om jag också har fått ett nej på något jag ville, betydde det ett ja till något annat så jag ser även det med optimistiska ögon. Jag känner mig.. Levande. Ja, jag kan inte beskriva det mycket bättre än så. Levande. IMG_0765

Call it a late lunch?

Hur gott är det inte med jordgubbar, vattenmelon, körsbär med mera? Jag ska verkligen gotta ner mig hela sommaren med säsongens alla färska frukter och bär!

Det här fick bli min sena lunch. Vattenmelon och färska jordgubbar. En dag ska jag ha mig ett eget jordgubbsfält (fält – säger man så?)! Detta blev i varje fall en perfekt paus i skrivandet för lite energi. Nu ska jag in i skrivbubblan igen.

IMG_3327IMG_3330