#tbt – behind the scene

För ett par veckor sedan visade jag lite bilder från 100 Code serien, där jag spelade Sofia Sala i ett avsnitt. Minns ni? 

Nu kör vi en #tbt i samma linje. Fast från andra hållet. Vi kör en behind the scene, från självaste inspelningsplatsen. Eller tja i make och stylistrummet var vi i allafall. 

Mina motspelare blev inga mindre. Michael Nyqvist och Dominic Monaghan (känd från serien Lost och Sagan om ringen filmerna) Magiska Aliette Opheim var också på plats den dagen. Jag mår Så bra i ett sådant sällskap i en sån miljö. Känner mig i mitt rätta element. #Konstnärssjäl

För tillfället hittade jag bara detta ihopplock av bilder från sista inspelningdagen. Jag glömmer ju alltid bort sånt här. Har gjort så mycket jobb som jag faktiskt aldrig sett eller ens minns, he he. 

Godnattis sötnosar! 

En gammal goding och tips på webbshop!

1395539

Jag kikade igenom gamla bilder och trilla över denna gamla goding på mig och Milla. Om jag inte minns helt fel så hade hon redan flyttat till Dubai vid den här tiden och var hemma i Stockholm på ett besök. Tror att vi är på Riche. Nedan är en bild från när jag hälsat på henne i Dubai.

1210048

Camilla öppnade nyligen upp en alldeles egen webbshop där du kan shoppa loss bland både kläder och accessoarer! Ni hittar butiken HÄR.

logo

Mössan på!

Nu ni, är det mössväder ute. Lite mysigt är det väl ändå? 

I skrivandets stund är jag påväg till Mall of Scandinavia för lite shopping och mys. Imorgon har jag intervju ett, av två, till nästa veckas nyhetsinslag. Ska bli riktigt kul för inslaget berör något jag själv tycker är riktigt viktigt! 

Att granska rapporter..

.. Som inte har skickats till mig.

Idag har jag verkligen jagat folk. Jag har bland annat ringt myndigheter för att begära ut rapporter men herregud vad alla ska slussa en vidare fastän jag egentligen redan pratar med rätt person. Dock har jag fått tag på riktigt intressanta personer kring det inslag jag vill göra.

Jag jobbar alltså med ett nyhetsinslag till skolan. Det är faktiskt ganska förvånande för mig själv att jag inte bara tycker att det är otroligt roligt med grävande journalistik, utan det visar sig att jag även är väldigt bra på det. När ens inre private investigator får visa sina kvaliteter. Lite så.

644560_3335314080040_452962283_n

Bilden har inget med inlägget att göra, jag tog det som fanns på datorn aight. 

 

Om ni gillar ”Making a murderer”

… Kommer ni säkerligen gilla Netflix egenproducerade dokumentär ”Amanda Knox”, finns ute på Netflix nu. Dokumentären handlar om Amanda Knox som blott 20 år gammal blir gripen för ett brutalt knivmord på hennes rumskamrat. Fyra år senare frias hon men det råder delade åsikter om hennes skuld, mycket pågrund utav hur media vinklat fallet.

Mycket sevärd!

Barncancergalan

Alltid är det lika tungt att se Barncancergalan och så även denna gång. Jag missade tyvärr första timmen och såg därför inte alla gripande inslag. Men ett inslag jag faktiskt såg och som berörde mig något extremt, är det med 15-åriga Alexander. Han har kämpat mot cancer i flera år och har nu fått sitt dödsbesked. Läkarna uppskattar att han bara har månader kvar. Trots detta är Alexander så ödmjuk och säger att han är mest ledsen över att sin familj ska behöva gå igenom hans bortgång. På galan satt han bredvid sin idol Jakob Eklund (Johan Falk). 

Fina Alexander, vilken hjälte du är! 

Fullsmockad kalendern 

Mängder av kaffe…..

Det är vad som startar denna dag för mig. Jag har verkligen fått vila ut i helgen, men behöver ändå ladda dagen med extra kaffe. Det blir en långis dag.

I förväg hade jag bestämt att denna lördag skulle jag göra exakt NADA på. Jag skulle inte svälla någon jobbig väckarklocka. Inte ha en tid att passa. Inte ett telefonsamtal. Inga måste. No nothing. Bara få vara. 

Det blev en löprunda med hundarna i den fina höstsolen- fruktansvärt skönt och så fantastiskt vackert det har varit ute i helgen. Riktigt sköna dagar 

Nu gasar jag igång denna vecka som kommer bestå av att skriva manus, ringa folk, klippa, redigera. Allt det är i skolan. Sen ska jag även skriva en artikel, två om jag hinner, för ett annat projekt. Jag ska maila min (blivande) mentor och boka tid med kommunfullmäktige för en intervju. 

På det vill jag hinna med en liten blogg/youtube grej och fixa fransarna hos Stephanie. Får se hur mkt jag hinner helt enkelt. Men dags att sätta igång!