Dax för något nytt….

Hej alla älskade läsare som troget följt min blogg, nu har jag valt att byta forum och jag hoppas att ni följer med och fortsätter läsa.

Så nu mera kan ni läsa vidare på www.missanki.spotlife.se ni kommer få följa med i min resa runt om i världen, få tips och inspiration men även det vardagliga liv jag här i vårt vackra Sverige.

Något udda

Små skadad som man är kan man ju inte låta bli att leta udda och unika hotell i världen för en ny upplevelse. Läste om 15 udda hotell i Europa idag på aftonbladet. Men det var väll 2st av dem jag skulle tänka mig provbo för skoj skull.

Några mil utanför Boden kan man finna Tree Hotel, pris från 3500kr per natt.

Detta i Finland Kakslauttanen Igloo Village,  tyckte jag såg läckert och trevligt ut. Att bo i små igloon 🙂  Pris från 400Eur per natt.

För den som helt enkelt kanske vill överraska med något helt otippat och annorlunda 🙂

Ännu en Härlig dag…

Japp då var tisdagen även avklarad och på fredag e det löning!!

Dagens middag bestod av en härligt god kycklingfile serverad matvete smaksatt med curry och en klassisk sallad.  Jag kör ofta min sallad nu förtiden både till lunch och middag att tillsätter min rostbiff , kyckling eller fisk. Faktiskt mycket gott och än så länge har jag inte lyckats tröttna. 

Det är ju inte det roligaste att laga mat till en själv då försvinner all fantasi, men en dag kanske den kommer tillbaka. Jag ser mig själv stå i mitt framtida kök och slänga ihop en härlig 3-rättersmiddag igen. Frågan är bara när och till vem…

 

Så var det ju det här med träningen också, blir att skaffa kort igen på Friskis så jag kommer igång igen, om våren ändå kunde vara här nu så man kan ge sig ut på löprundor och powerwalks igen.

Harmoni för själen….

Fick en trevlig söndag, började med att ta en kortare promenad själv för att rensa tankarna lite. Strax där efter fick jag ett trevligt samtal som ledde till att jag fick trevligt sällskap för långpromenad, det slutade med att vi värmde oss efter med varm chocklad och smörgås. Känns som harmoni i själen min vilket jag behövde en liten dos av.

Nu har jag beslutat mig för att ta bort mina naglar och låta mina riktiga få återhämta sig lite över sommaren. Dock ser mina stackars naglar fruktansvärt misshandlade ut, det blir att fila och ge stärkelse ett bra tag framöver. Det blir att lacka dem nytt varje dag för så här kan de ju inte få se ut på jobbet.

feel lost in my own life

Ibland blir saker och ting helt enkelt inte som man planerat och ibland känner man sig som världens ensamaste även fast man vet att man inte är det. Vissa dagar känns det som om man gått vilse i livet och man försöker bara hitta tillbaka till den rätta vägen igen…idag är en sådan dag.

Det känns som om jag nyligen vaknat, har inte gjort någonting men ändå har dagen passerat. Jag får helt enkelt hoppas på en bättre dag imorgon….

my sweet hearts

På den stora dagen fann jag inga hjärtan att köpa till mig själv, men några dagar senare står dem nu på mitt bord. Bättre sent än aldrig….

Började morgonen med ett samtal från fina Vickan som snart ska svänga förbi på en fika och hämta post. Jag har hunnit städa och får se om jag senare beger mig ut på en promenad så man får röra på sig lite. Hade bokat bord på mitt favorit tapas place La Bodega, men kvällen har fått ändrade planer så det blir istället en lugn hemma kväll. Kan nog ändå behövas då jag varit lite små dålig, man behöver ju vila också.

that´s it for to night

Hade kunnat bli en galen kväll som förr men duktiga jag tog t-banan hemmåt när vi efter ett antal drinkar senare rundade av…. var tvungen att byta vid Odenplan och sen åka ytterligare 1 station men väl på t-banan igen glömde jag detta och passerade min end hållplats St.  Eriksplan…det var bara att byta igen vid Fridhemsplan…orka med mig.

Väl hemma jag fann en munk och nu ska jag decka…..BYE!

aw väntar på Vassa Eggen

Japp då har även denna vecka passerat, underbara fredag hoppas på bättre och mer sömn i natt. Somna inte förrän kl 03:00 här om natten är det fullmåne eller?

Det har gått lysande denna vecka på jobbet och hoppas det blir en lika lysande vecka nästa vecka 😉  Ikväll ska jag träffa min älskade ”bror” Max som jag inte sett på år och dar då han pluggat i Uppsala. Det blir aw på Vassa Eggen men nog rätt lungt med tanke på att jag mått lite illa sen igår eftermiddag. Bara jag inte åker på någon kräksjuka…fy farao!

Hoppas ni alla får en riktigt trevlig fredag! KRAM

ännu ett lyckat event!!!

Äntligen hemma efter ännu en arbetsdag som vart lite längre än vanligt.

När telefonerna stängdes av kl 18:00 avrundade alla för dagen själv stannade jag kvar med några andra kollegor för attdra igång kvällens event tillsammans med Swedbank som bjudit in 50 damer för mingel och information om vårt företag samt Private banking så klart.

Vi serverad härlig champagne en Fransk Pinot Noir som var väldigt friskt och gott, efter att samtliga personer hållit sina tal serverades även sushi och alla kunder fick chansen att prova på varsin spa behandling. Alla vart riktigt nöjda och det bokades flitigt efter och många presentkort såldes. En lyckad kväll helt enkelt, alla parter var nöjda.

En underbar känsla var det när jag äntligen gled ur mina höga klackar och satte mina trötta fötter i uggsen..aaahhh skönt var det även att promenera hem, få lite frisk luft och hinna varva ner. Väl hemma 21:30 fixade jag lunch låda till imorgon och nu skall det slappas lite framför tv:n innan det är dax att sova.