Länge sedan sist!!// SOOL ger massa energi:))

Ja tyvärr jätte länge sedan jag bloggade alls.. Har varit massa annat och livet som rullar på i 200 knyck. Tyvärr har min höft/rygg inte blivit bättre och jag har nu inte tränat på en månad. Att inte kunna springa Göteborgsvarvet i år heller gör mig jätte ledsen och troligtvis kommer jag aldrig att få möjligheten att kunna nå 1,35 som var mitt mål.. Jag får istället hitta andra sätt att träna och hitta nya mål som skall nås istället. Att alltid ha ett mål med det man gör ,gör det oerhört mycket enklare att faktiskt fullfölja på bästa sätt!! 

Mitt mål inför denna sommaren/hösten som nu ligger framför oss är att få firman att rulla på ändå bättre att hjälpa fler klienter att nå just DERAS mål och hitta deras balans i livet! Det finns inte mycket som slår känslan av att se sina klienter nå sina mål och ändå längre.

Sedan har jag nu kört en DETOX kur som börjar lida mot sitt slut, kroppen har blivit mycket piggare, min hy är mycket bättre och jag som led av svettningar på nätterna har blivit botad och de har varit min största vinst med denna kur. Att sedan midjemått samt vikt pekar nedåt är väl isig en liten vinst men det va inte målet med denna kur. 

Nu kör vi fullt ös mot sommaren och ser till att vi hittar massa ny energi i sol och frisk luft samt att tänka oss för vad det gäller maten vi stoppar i er… ÄT REN MAT då håller sig kroppen ren och pigg// Kör hårt!!

SUND SJÄL-SUND KROPP

Att ligga hemma och fundera ger bra perspektiv!!

Har nu legat hemma i soffan i fosterställning några dagar och min mage/rygg/höft värker. Har haft så här av och till nu under ett år och hoppas att jag snart kan få klarhet i vad som försigår i min kropp.. Jag lider med alla som lever med kronisk värk och som blir mer eller mindre begränsade i vad man kan göra och inte göra.. Att vilja utvecklas, prestera om än lite, något som gör att man mår bra, att kunna ha med sig kroppen när man vill uträtta saker det tycker jag borde vara en regel att ALLA skulle ha tillgång till.. Nu säger jag inte att jag har det så illa, jag har ont men inte i rörelse utan efter.. Så jag kör på tills kroppen tar stopp…TOTALT fel men när det inte hjälper att vila heller VAD gör man då??? Nu skall jag på en MR till vecka och hoppas på svar.. Även om svaren blir negativa så hoppas jag på en bra förklaring till vad och varifrån smärtan egentligen kommer ifrån..

Som tur är har jag en kropp som svarar mig vid rörelse och som gör att mitt humör hålls uppe av att jag får endorfiner att strömma i kroppen och som gör att jag inte ligger pall för att jag är deprimerad iallafall.. 

Jag vill bara slå ett slag för alla som lider av något som begränsar dem i vad de vill göra<3 Jag sänder er den största kramen och hoppas att ni på ert sätt kan hitta ljus glimtarna i vardagen som gör at ni orkar kämpa vidare!!

NUUU till massa positivt:)) Företaget hakar sig fram och positiv resons har jag fått oerhört boostande för den egna själkänslan..

Hoppas ni alla får en fin dag och att ni har er ljsglimt i vardagen<3

Fullt ös och SOOOL!!!

Hade önskat att dygnet hade fler timmar för tillfället,känns som tiden går på tok för fort och dagarna rinner bara mellen fingrarna.. Inget negativt i sig men just att tiden rusar på gillar jag inte!!

Företaget rullar på och det känns verkligen fantastiskt att det utvecklats på detta sätt det kunde jag aldrig hoppats på,jag trodde nog bara att ett par personer skulle komma… Men nu är jag i full gång och jag hoppas att många många fler hittar till mig och att jag kan få chansen att hjälpa någon till en sund balans i kropp och själ!!

Aloe vera försäljningen rullar oxå på och jag tycker verkligen ni borde prova dessa fantastiska rena produkter av ekologisk odlad Aloe vera!!

Gå gärna in på min hemsida: www.sundsjalsundkropp.se där finns även länken till min Myaloevera sida där ni kan se utbudet på ett överskådligt sätt,jag hälsar er hjärtligt välkommna och hoppas ni alla får en toppen dag:))

Inga täta inlägg:(( Livet i 200 knyck!!

Ja just nu går livet runt runt runt i 200 knyck, ska verkligen inte klaga men vissa saker hinns ju tyvärr inte med då, som tex blogga… Mitt företag går framåt och det innfinner sig eufori i kroppen när det visar sig ge resultat bland mina kunder!! Att man kan glädja sig såå mycket över andras prestationer, att kunna hjälpa andra till framgång i den egna utveckligen känns verkligen fantastiskt kul.. Att jag ger ut vertyg som används så att det leder till framgång och därmed stärker själförtroendet till att fortsätta att bygga upp sin livsstil på nytt igen!!

Vår livsstil idag är inte alltid lätt att följa så som den ”borde” vara, våra liv går på tok för fort och vi har svårt att hinna med allt som ”MÅSTE” göras, laga mat,handla,träna,vara mamma etc.etc. Detta gör ju inte saken lättare i kampen för att våra kroppar och vår hälsa skall vara på topp!! Det gäller att hitta sitt eget sätt att tackla vardagen och att planera på rätt sätt så att allt lätt och okomplicerat kan åtgärdas snabbast mäjligt!! PLANERING!!

Tråkiga måsten tyvärr med det leder oftast till att slutresultatet blir en framgång!!

Man skall leva som man lär, men just nu går ju mitt liv i 200 knyck och även om det är positivt och roligt så vet jag att bromsen måste tryckas på så att det onda ekorrhjulet inte spinner på!! VÅR och SOL är här så nu njuter vi och lever för dagen// KRAM

Hej hopp ett tag sedan sist!! Semester och ny boostad!!

Efter en toppen vecka med soool och ett par grader har man fått en massa frisk luft och ett knippe med ny boostad energi till kroppen!! Livet på en pinne att bara vara och ta dagen som den kommer och inga måsten… Önskade ibland att livet va lite mer åt detta håll hela tiden!

Att dessutom fått äran att mysa och busa med lilla brorsdotter har varit helt fantastiskt och denna lilla varelse är verkligen såå go<3<3<3. Har nog aldrig målat såå många blommer på en vecka som denna, det va nämligen stora nöjet jag målade och hon fyllde i,hur kul som helst!

Att sedan få fira sin lilla 8 åring i lördags och söndags känns hur konstigt som helst,vart har tiden tagit vägen?? Min lilla bebis,8 ÅR!! Jaja åren går och jag blir givetvis inte en enda dag äldre:))

Söndag erbjöd sedan äntligen lite träning igen efter en veckas vila, GRIT på schemat med ett gäng tappra deltagare.. Nu börjar man se att de bara är de riktiga fantasterna kvar när solen lyser ute.. Hoppas ni alla får en toppen vecka och att min blir bättre än den började..

Pekfingret fastanade i mixerstaven i morse, ibland bör man tydligen inte göra sig till och äta nyttigt.. Men nu är fingret limmat och stripsat så nu känns det lite bättre igen! Kram så länge:)) VÅREN ÄR HÄR!!!

SNÖ,minusgrader,sol och semester!!

Semester i fjällen med nära och kära är enligt mig den bästa boosten till ny kraft..Massor med friskluft,sol,umgänge och många glada skratt.. Att bara vara och finna lugn i att få vara tillsammans är det absolut  bästa som finns.. Barnens framgångar i backen som stärker deras självförtroende till max och umgänget runt om kring som gör att vi boostar oss ordentligt ett bra tag framöver!! Kroppen får sig lite motion även om det inte blir som vanligt, och själen ett lugn som behövs för maximal återhämtning.. Ibland är livet så där lite extra bra och lyxigt och det är fjällsemester för mig!! Att inte behöva bry sig om hur man ser ut, kunna springa runt i fula underställ och bara njuta och slippa bry sig ett enda dugg, det måste väl ändå vara det bästa av det bästa!! Hoppas ni alla har en bra dag//Kram kram

Tempo tempo tempo!!

Fräste till jobbet, tok beställde sista sakerna till några anställdas fantastiska resa i välgörenhetens tecken!! VIPS kom då en lite sköterske elev som gjorde ytterst bra ifrån sig och trots att man är lite seg i skallen när man haft elever för att man försöker vara ur pedagogisk så är det ju så kul att få visa vårat fantastiska yrke, och vår fantastiska arbetsplats!! 

Idag blev det offentligt att vi gör det igen…SÅÅ KUL!! Vi är bland det BÄSTA I SVERIGE och DE BÄSTA I VÄSTRA GÖTALAND, när det gäller vårdcentralerna.. Vi trodde aldrig att vi skulle vara så högt än en gång!! Man patient ankäterna är sammanställda och resultatet släpt och WHIII det känns toppen att gensvaret för vårat jobb är så stort och så positivt!!

Det är när responsen blir så här som man vet att ens tro är på rätt väg när det gäller vården i Sverige!!

Sedan fräste jag mot Munkedal i röda faran och utvecklingsamtal för lilla Fi och kostkund samt tre massage innan det blev träning mat samt ett glas rött!! Ibland känns livet så där lite extra bra och idag är en sådan dag!! 

Några kost och motionsprogram samt planering för en SPA dag är nu gjord och jag laddar för en sista hektisk dag innan SEMESTER i fjällen!! LOVEEELY<3<3<3<3

 

Ny dag,nya möjligheter!

Vaknade tröttare än tröttast idag, men direkt man kommer upp och iväg så känns det som alla delar på kroppen sitter på rätt ställe även huvudet:)) Idag känns det lite bättre och tomhetskänslan har lagt sig något..  Idag är ju en ny dag som erbjuder nya möjligheter och nya bekantskaper.. Att hela tiden träffa och lära känna nya människor måste väl vara det som är mest intressant i livet.. Att se hur olika vi alla är och hur olika bagage alla går runt och bär på,att det är det som gör hur vi beter oss hur vi handlar i olika situationer samt hur vi väljer att leva våra liv. Det är ju inte säkert att vi har något val, utan lever på ett visst sätt för att klara vardagen! Det är väl denna vetskap som gör att jag verkligen gillar mitt jobb på alla plan.. Att aldrig veta vem, som kliver in genom dörren,att aldrig veta hur dagarna skall se ut.. Att hjälpa människor på det plan de befinner sig JUST NU är väl den största utmaningen i livet!! Att hitta rätt för varje enskild person:))

Tänk om man fick möjlighet att se och höra varje individ,så många vi skulle ha möjlighet att hjälpa genom livet!!

 

OJ OJ lite djup idag, men faktum kvarstår!! Se till hela människan och hitta balans i kroppen, då finner du HÄLSA!!

Ha en toppen dag:))

 BOOSTADE mig till max på frukosten idag med favoriten GRANATÄPPLE!!

Rätt ord är TOM!!

Känslan när man inser att allt man trott om någon är FEL!! Att det enda man känner sig är tom och man undrar var känslan som fanns precis innan uppvaknandet tog vägen.

Tro kan förflytta berg och tro kan göra en oerhört besviken på många sätt.. Hoppas att tomheten snartfylls med värme igen och att rokänslan i kroppen infinner sig. Just nu kokar jag inombords och det är tur att ingen finns inärheten.. När det känns som allt hår på huvudet står rätt upp och att ansiktsfärgen blivit mer tomatliknade.. Det är då jag vet att ,just det snart dax för kvinnas fantastiska vecka:))) Att en tidigare ganska snäll och beskedlig varelse kan bli så fullständigt förändrad och bli totalt rabiat!!!

Hoppas helvetet snart bryter loss….

Långsamt att vara själv….

Sitter här i min ensamhet och har landat efter en hektisk dag. Tränat och nu fått i mig lite påfyllnad så att kroppen kommer på fötter igen. Jag är en person som uppskattar ensamhet lika mycket som att umgås me när ensamhet inte är ett eget val är det oerhört tråkigt. Känslan av att vara helt ensam och inte kunna prata med någon.. Jag får väl väcka lill skruttan så någon har lust att tjöta lite!! Hahah ja det är inte bra att träna sent på kvällen blir som en duracellkanin och då har jag defenitivt ingen lust att sitta här och bara glo och inte kunna somna.. Jaja varva ner och försöka njuta av ensamhet och lugn så kanske jag somnar innan jag skall upp igen!! 

oppas eran nattsömn blir toppen och att ni drömmer fina drömar<3<3<3