JEANS 3 VECKOR EFTER FÖRLOSSNING & FLUMM


Sooo this happened today! Fick på mig mina favorit jeans och kunde knäppa dem! ❤️Bara tre veckor efter förlossning. Gooo Mama! 🙂 Mina längre promenader med hundarna har gjort mer nytta, snabbare än förväntat. Sen är det ju ett bonus att Jamie dricker så mycket mjölk från mig. Han suger ut fett också typ haha. Kände mig glad och fin i jeansinvigandet, efter att ha gått flera månader i bara mjukis och leggins. But jeans aint comfortable though. Kommer ni ihåg den läskiga filmen Ghostship? När alla dansar, mår bra på en kryssning och plötsligt kommer en vass lina och skär sönder alla dem på mitten? Plötsligt ramlar deras underkropp av. Killing the vibe. Sååå skönt kändes det typ at ha jeans på sig igen. 

Smile through the pain


Sen hade jag förträngt att det finns en sliskig spöke som drar ner ens gylf hela tiden. Näääähmen har vart på killkalas eller? (Gammalkärring röst) HAHA varför sa man så när man var liten? Inte som det var vanligt att man var på ”killkalas” och drog ner sin gylf när man var typ sju. Orgie typ HAHAHA psykos. Fick den sjuka tanken ute med Gucci och började hackade av skratt. Sedan började hon släpa sin gråhåriga rumpa i trottoaren. Dog av skratt och sedan blev hon heeelt lycklig av att jag skrattade och försökte hoppa på mig. Såg ut som en tvär skrämmande ritual typ. 
Titta Laaaang. Fattar inte hur Adriano fick det smeknamnet från Gucci. Hon måste typ vart en kines i sitt förra liv. Mrs Lang.


Och Iaaan. Haha! Hur uppstår Ian ur Junior? Maybe he wås Brittish yu knöw. Nej men Adriano är lika wierd som mig med att skapa smeknamn. Kallar ju fan Shiwan för Hiv. HAHA först var det Shiwi. Sedan blev det Diwi. Sedan Div. Piw. Och nu hiv. Så fiiint.


HAHA Jamies nya smeknamn är Shrimp och Mr’OTrejb. HAHAHA svär, jag är så skum. Är på så bra humör nu, vilket betyder jag kommer typ må sämst senare. So Smile now cry later. 

LÄSARFRÅGA – MIN MODELL TILL VÄN RAGGAR PÅ MIN KILLE

Hej Alexandra! Jag skrivit till dig förr om en vän som blivit modell och så vidare. Hon e min barndomsvän. För att göra detta så kort som möjligt. Hon stöter på min pojkvän! Jag har en väldigt snygg och helt underbar pojkvän. Hon hennes kille har varit tillsammans i ca 8 år och de har pengar problem, ( eller han). Vi va på en fest nu senast och sitter alla ute ja och hennes kille min kille och några vänner. 

Så säger hon till min pojkvän- du är så jävla snygg alltså verkligen jätte snygg. Så alla ska höra detta.! Inklusive hennes kille och mig. ( enligt mig är det respektlöst) och skrek hans namn hela festen, frågade mig vart är ( din kille) vart e han och satte sig brevid han. Tog på han. Jag tyckte synd om hennes kille han tagit lån för henne för ha en viss livstil och nu flörtar hon med min. 

Hon e redan Tyra Banks och har modell jobb och massa killar efter Sig varför ska hon försöka med min?! Alltså det kanske bara i min värld men jag har respekt och trots ifall hennes kille var Brad Pitt hade Jag inte sagt eller hållet på så. Men det bara jag kanske. Detta gör mig ändå irriterad ärligt talat. Tycker du jag ska säga något eller skita i det?


Hej sweetie! Oh hell Naaah! Vad fan är för uppmärksamhetskåt, falsk, mardröm till vän? Förstår inte HUR du kunde behärska dig från att whoop her ass all the way to Hoeville. För det förtjänade hon faktiskt. Nejmen, jag fattar att man kan frysa till när man blir lite chockad, men hon verkar inte vara en VÄN till dig med tanke på hur obekväm och nervös hon får dig att känna. Jag fattar att hon kan ha blivit jävligt full med. Jag har också skämt ut mig på fyllan och säkert verkat jätte slampig. Man kan bli heeeelt borta i huvudet och säga konstiga saker som hon kanske gjorde ELLER så sa hon sanningen och visade sina sanna färger. För alkohol får en att våga säga och göra mer. 

Det är ok att tycka andra är snygga, trots att man är i ett förhållande. Vi slutar inte se, bara för vi är tillsammans med någon. Även om en komplimang alltid får en att må bra, är jag helt med dig att man borde behärska sig. Så som hon gjorde var a big no no. Hon skämde ut dig, sin kille, din kille men mest av helt sig själv som sjönk så lågt att hon slickade din killes röv framför dina ögon hela kvällen. Jag hade inte litat på henne för hade din kille varit falsk och gett in, hade hon säkert haft sex med honom.


Tjejer kan vara riktiga ormar. Jag har märkt hur falska tjejer kan vara med att vilja konkurrera. Hon försöker uppenbarligen tävla mot dig och verkar inte vara finkänslig någonstans. Jag vet att du skrivit om henne innan och då skrev jag ”Var inte svartsjuk. Hon är din vän. All osäkerhet sitter i ditt huvud”, men nu förstår jag VARFÖR hon får dig att känna dig svartsjuk, orolig och osäker. She’s a thirsty snake. Jag fattar att man håller sina vänner nära, oavsett hur fucked up de kan vara. Oftast har man svårt att göra sig av med vänner man haft länge. För det är inte kul att göra slut med vänner. Men en mindre idiot i sitt liv, vinner man mer på än förlorar.

Det är ok att växa ifrån vänner. Du växte upp intill att bli en medveten, mogen och godhjärtad kvinna med respekt medan hon växte upp intill att bli en ytlig, uppmärksamhetskåt och egoistisk tjej. Hon har säkert sina fina sidor med, men hon verkar vackrare på utsidan än på insidan. Och utseendet är ett skal som ruttnar i takt med ens personlighet. Hon verkar bara bry sig om sig själv. Speciellt om hon låter sin kille skuldsätta sig med ett lån för att göra henne nöjd. Låter inte rätt. Nope, jag gillar inte hennes ytliga, falska personlighet ett dugg. Och jag tycker du borde kasta henne i soptunnan där hon hör hemma. Tycker du att det känns jobbigt att snacka med henne om det, behöver du inte. Du behöver inte ge en så giftig person en förklaring till varför du inte vill ha henne i ditt liv. Hon borde förstå om hon har någonting bakom pannbenet, förutom plast. 

Hon vet vad hon ha gjort och har hon inte ens bett om ursäkt, är hon inte ledsen för vilken hoe hon betedde sig som. Hon värdesätter inte er vänskap som du. Så klipp ut henne från din värld. Du lär må bättre av det. Hellre några få vänner än många falska. Hon är inte en vän. Hon sårar dig medvetet och söker bekräftelse tillbaka av ”hennes väns kille”. Din kille borde ha sagt ifrån med, tycker jag. När hon började klänga på honom, borde han skämt ut henne med att markera that she aint shit. Men han kanske är lika ”för snäll” som du och tyckte det var awkward att ställa till en scen. Jag tycker du borde klippa banden med henne BARA SÅ och blir hon efterhängsen stalker som tigger om ett svar kan du la säga. 

Jag är helt seriös. Haha det är förklaringen hennes long titty no nipple havin ass bitch förtjänar hahaha. Fuck henne! <3

BORTSKÄMDA & ROLIGT SÄLLSKAP


Det är så OBVIOUS tycker jag med Snapchat effekter. Tycker jag blir sååå ful i den här effekten som många hypar. Det syns så tydligt att det är redigerat på mig.  Bucklan vid kinden som går inåt. Ncnc ser ut som en bulldog som försökt sudda bort sina fatcheeks på paint. Ännu större ögon än vad jag redan har. Vaxdocka. Ser ut som dem ska ploppa ut och en liiiiten liiiten Voldemort näsa. HAHa gimme My fucking nose back. Gillar ju Snapchat kameran för kvaliten verkar bli bättre än med mobil kameran och bilderna större. Sparar bara bilderna i mobilen också. Lägger typ aldrig någonsin upp. Är aktiv typ två dagar om året. Skum människa. Kollar aldrig någons bajenödiga stories heller. För jag känner typ ingen där? Trycker heller aldrig upp Snapchat från mina vänner, som om det kostade pengar typ att ta emot. Nej men jag antar att dem skickar till alla och att jag inte är speciell. So they can Go f*ck themselves! Alexandra är inte som dem andra. Men det vet niiii vid det här läget. N That’s Why yuuuu ål låv me yu knöw. 


Vi hade gäster över. Bästa Ingalill skämde bort oss. Hämtade lite bebisgrejer, leksaker till Adriano och så. Hon är så gullig. Hon köper alltid smink, sen ångrar hon sig och ger det till mig istället. Och jag köper typ aldriiiig smink, trots att jag älskar smink. Så det är alltid lika uppskattat. Fick många nagellack också. Kan inte vara utan nagellack. Ew, jag var tvungen att ta bort nagellacken från mina tår när jag skulle snittas. Höll på spy varenda gång jag tittade ner på mina långa korv tår och vita tånaglar. Så nagellack är ett måste för jag inte ska få ångest av att kolla på mina fötter. Anteckna.Ingalills   son Jesper kom också, Hanna och hennes bebisdotter Lovisa. Jamie blev hungrig och jag skämdes typ för att amma framför hennes son. För jag är skit konstig med sånt framför killar. Och han ba ”Det är oookeej jag bryr mig inte om sånt.” Och jag ba ”Aa jag veeet men jag skäms.” Så säger han ”Ja, jag skäms också när jag ammar.” HAHAH så rolig. Hela den familjen är så roliga. Love those wierdos. 

Hanna och jag fick skrattanfall. Shiwan blev sååå konstig och vi fick värsta sjuka tanken. Han vände sig till Hanna och ba ”Sååå. Har du återhämtat dig helt från förlossningen nu?”, vilket var typ ett halvår sen. Hanna ba ”eh Aa?” Fick värsta sjuka tanken att Shiwan ba Visa dååå. HAHAH då började vi dö av skratt och inbillade oss att han var slisk som undrade om hon återhämtat sig DÄRNERE medan han menade allmänt (eftersom hon tränar fotboll och längtade tills hon kunde börja spela igen) Han ba ”Men sluta nuuuu. Jag menade ju inte såååå.” Vi ba ”HAHAHAH jajaaaa” . Vi gjorde det så stelt för honom. Så kuul. Vi retade sönder honom när han bara ville vara söt och fråga om hon mådde bra. HAHA, hånskrattade åt honom som två haggor typ. Adriano ville leka med superhjälte schampoot, duschgelen och tvålen han fick på bordet. Och Ingalill lät så skum. ”Ja men du kan bada med det en annan dag, så ska jag komma och lukta på dig.” Hanna ba ”Fan va creepy du e!” HAHAH, vi skrattade mycket. Kul att ha dem här. Så roliga och underbara människor ❤️


Aaliyah min vackra prinsessa. Hon blir bara vackrare för varje dag som gååår. Orkar inte.
Det var någon som kommenterade ang hennes ögon. Undrade hur hennes syn är. Vi missade tiden sist på synverksamheten och väntar på ny tid. Men vi var ju på neonatal med henne och läkaren kommenterade ”Tänk, att vi trodde hon höll på bli blind/var blind för några månader sedan och nu hänger hon med i blicken såååå bra!” Hennes ögon skakar inte längre och hon skiner upp som en sol när jag stiger in i rummet och är flera m ifrån. Hon ser❤️ Men hur bra, vet vi inte mer än att hon reagerar väldigt mycket med ögonen nu. Det får vi säkert veta så småningom. 

SUPERBABY


Godmorgon från oss! Varit så dålig på ta kort på vår lilla sötis känns det som. Varit liiite snål med att ha honom helt för mig själv. Igår fyllde han tre veckor. Och ni ser på andra bilden att hans kinder växer. Han kommer bli en rund köttbulle, så mycket som han äter ❤️. 
Hittade bilden jag snackade om igår, från när Adriano var bebis. Likheter finns mellan bröderna. Jamie posade till och med som honom med händerna haha. My superbabies


Men Jamie har smilgrop. Det har inte Adriano eller Aaliyah. Man ser den till och med när han gråter. Så gulligt. 

FEEL GOOD VIBE

Shiwan möblerade om i sovrummet, satte upp Jamies spjällsäng idag och bäddade så sött med nya lakan i deras sängar. Ser så gulligt ut med två spjällsängar i rummet. HAHA, fast nu blir det en spiral FORT SOM FAN så inte en tredje spjällsäng dyker upp. Riktig DN DN DN (skräckfilmsmusik) situation. Hell no to that! Det har varit en fin dag. Hela familjen har mått bra hela dagen. Adriano och Aaliyah tog en lång tupplur var och sedan kom Najma och Mona hit. De köpte en gullig superman outfit till Jamie. Nu påminner han mig ännu mer om Adriano som liten. För jag kommer ihåg en skelande Adriano i spädbarnsåldern som gjorde typ West Side med händerna och hade på sig en superman outfit. Ska försöka hitta bilden imorgon och ta kort på Jamie i kläderna och visa hur lika dem var. 

Det blev en rolig kväll med mycket skratt. Trodde Adriano skulle bli grinig när han jag väckte honom. Men han blev glad utav att få besök. Han skojbråkade med sin farbror och Najma skrämde sönder honom med att spärra upp sina ögon och le läskigt. Najma såg ut som en demon HAHA. Adriano blev skit falsk. Han höll fast mig, gömde sig bakom mig, började dra i mitt hår, huvud, kasta mig bakåt i soffan och ba skrek ” TA MAMMA! TA MAMMA!” HAHA, skitfalsk. Offrar sin egna mamma och sånt. Det var skön stämning och vi alla hade kul. Jamie somnade typ nyss. Sååå nu ska jag och hubby ha egentid. Haha skoja. Lilla varelsen lät nyss. Shit, han är besatt av mig. Lilla sötisen. Tre killar som bråkar om mig. Shiwan, Adriano och Jamie haha. Godnatt