NYCKELN TILL FRIHETEN

Kommer vilja ge mig själv en Box i ansiktet när det är kall vind, regn och mörker igen. Men fan vad trött jag är på det här kvava vädret. Vill ha svalare väder. Svettas som jag vore en kärring i klimakteriet. Spenderat typ hela sommaren hemma. Förra inlåst på sjukhuset. Jag har inte haft tid, eller ens orkat, sola. Aldrig varit såhär blek. Brukar vara mulatt-brun på sommaren. Men den här, orkar jag bara sitta framför fläkten. Jag är såå varm. Jag orkar inte. Fantiserar om att ta en iskall dusch. Då är det fan illa. Gnäller som en kärring också nu. MEN det har varit en riktigt bra dag faktiskt. Barnen ha varit små änglar. Jag har känt mig lugn, glad och harmonisk. Tack och lov. Det behövdes efter igår. Min stora syster, hennes kille och mamma kom förbi. Gjorde dagen bättre och barnen ännu gladare. Och så planerade jag och min syster att gå ut imorgon kväll❤️Freedom! Freedom! Har inte varit ute och tagit ”en drink” på två år. Ska bli kul faktiskt. Har någonting att se fram emot, för det känns ärligt ofta som jag lever samma dag och natt om och om igen. Hon åker ju redan hem på Måndag. Så vill bara få vara Alex, snacka skit, skratta och bara behöva tänka på att ha kul och njuta med min syster. Få vara lite ”fjortis” igen för en kväll. Jag är ändå baaaara tjugofyra, men lever typ lika stressigt som en fyrtioåring. Jag är en städerska, slav, servitris, lärare, chef (som alla pissar snett på), fotograf, ”kock”, clown, mentor. Hahaha mentor. Asså orka. Får aldrig någonsin sovmorgon. Får aldrig ledigt bortom mina promenader med dem håriga barnen. Såååå imorgon är det permis som gäller. Prison break ahhahaha. Sen får Shiwan det lugnt och soft på lördag ❤️

EAT ME ALIVE

Hands up! Värsta dagen på länge. Glad dagen är över. Ångest och stress deluxe. Barnen har vart hyenor. Nej. Capslock. GALNA HYENOR! De har käkat mig levande. Shiwan försökte underlätta. Ledde ingen vart. De käkade honom levande med. Kände värsta hålet i bröstkorgen utav snurrande ångest, snabba hjärtslag, och krypande råttor, känslan, innanför huden. Upp och ner. Ner och upp. Hatar när ångesten blir så extrem, och jag försöker tänka bort den med ALLT jag är, men den bara skjuts emot mig som en flippad våg och får mig drunkna i alla jobbiga känslor som existerar.

Hahahah det känns typ som jag har någon sjuk förbannelse på mig. Enda sedan jag fyllde sexton, har mina födelsedagar fått mig vilja dö. Inte självmordsbenägen såklart, men ni som har ångestsyndrom och stressiga liv, fattar säkert. Kände mig som stum. Inte en enda liten människa lyssnade på mig eller lät mig få ta det lugnt innan nästa jobbiga grejen skedde. Jag hade kunnat rabbla upp allt om jag inte blev så psykad på en daglig basis att vid läggdags förvandlar jag intill en dement kärring. Allt som saknas är gungstolen. Vita väggar har jag redan.

Riktig bajsdag. Bortsett från att skratta hål i magen med min bästavän i telefon, till att Shiwan desperat försökt rädda mig från våra små huliganer, till att två utav våra roligaste kompisar kom förbi med uppvaktning, skön stämning och skratt, till att Shiwan serverade en utav hans godaste middagar till mig, gav mig rosor, la barnen.. När Jamie ÄNTLIGEN slutade jiddra efter att ha varit vaken så länge, gick jag ut med hundarna. Tack och lov att jag hade Feel GOOD playlist på, som dunkade, från hörlurarna. Det sprang fram en annan kamphund. HANE. Fram till oss och försöker jucka på Junior. Medan jag försöker calm My fucking tits och ba "Åhhhh vart är din mamma eller pappa?" HAHAH jag höll på bajsa ner mig utav nervositet för jag såg typ framför mig Simba and Mufasa fight. När jag försökte smita iväg diskret, sprang hunden efter i cirklar och försökte Go anal dominans igen. HAHAH Junior sa till fint cause I kept My cool och ba "Don't even try going up My dog's ass! HALLÅ DET RÄCKER! Vart är din mamma? Vart är din pappa?" HAHAH psykfall. Tack och lov gick det bra och vi hittade ägaren cyklandes. Helt kolugn. HAHA, hade sparkat honom av cykeln om det inte vore för the feel GOOD music.

Blev så stolt över min fina Junior. Så duktig. Min älskade Scoobydoo❤️ Dagen ha varit kaos. Kvällen känns så mycket godare med en kall öl och skön musik. Blir snart deckdown. "Tack för alla grattis". Man kan tro ni har stumpar till fingrar. Bara du som är loyal hazelette ❤️ Shout out to u

IM CRAZY & U KNOW IT

Stormväder ute. Kom nyss in. Varit en bättre tisdag. My hubby bara städade upp all misär. Och sånt, det är typ bättre än rosor, choklad och diamanter när man är mamma till små söta monstrar. Det är kärlek att möta varandra halvvägs och ibland hela vägen till helvetet, när den ena inte orkar ett skit. Jag är typ alltid i varv. Så när jag väl ba NOOO Im Done. Jag ger upp. Då vet man jag gjort mycket och blivit såsåså psykad mentalt att nu måste jag vila innan min hjärna smälter och jag äter upp den. Älskar hur mycket S har mognat. Han var verkligen såååå jävla irriterande typ 2014. Som en tonåring. Nu han är fortfarande skitirriterande och vi tjafsar fortfarande som syskon, men han har blivit MAN, med att hjälpa sin kvinna. Ögar säkert sönder. Typ imorgon på min födelesedag, förväntar jag mig, han ska slava omkring så jag har det "lugnt". Och förväntningar är aldrig bra haha.

Neej men faktiskt. Det krävs inte mycket för att göra mig nöjd. Jag är mer för omtänksamma handlingar istället för materiella saker. Önskar mig bara att vara peace at mind medan jag ruttnar bort åldern så fint jag bara kan. Men mår faktiskt skitdåligt på mina födelesedagar. Får ångest till månen och tillbaka. Men imorgon ska jag fan må bra och om jag skriver det övertygar jag mig själv mer att tvinga min psykiska ohälsa gömma sig och låta spralliga, positiva Alex få andas, softa och le. Men det är ingen stor grej. Elvis bara dog den sextonde Augusti och så föddes en ny legend på samma dag. Inte samma år. Men ändå reincarnated. HAHA orka. Men man vet aldrig.

Skämskudde på denna, men ett tag, filosoferade jag om jag kunde varit Marilyn Monroe i ett tidigare liv. Det var typ Hoe- perioden, när hennes quotes var som heliga, och att vara sexsymbol var the bomb. HAHA, jag tänker så långsökt ibland, men det är underhållande faktiskt, att vara skaparen i min egna hjärna. När jag inte skrämmer skiten ur mig själv då med panikslagna tankar. Men älskar när jag mår bra, under flera dagar i streck, och jag bara besegrar ångesten med att inte känna så jobbigt som jag brukar. När jag bara ber hjärnan att stänga av och bara gör allt jag vill, som jag i vanligare fall, inte orkar eller vågar.

Tog ut Adriano för att cykla innan. Ni vet, the famous quote "H*n är arg för h*n inte kan cykla", så höll Adriano på. Han ba "WRA! Jag kan inte cykla bra!!" Jag ba "Jooo du kan cykla jätte bra." Han ba NEEJ det är konstigt ute. Jag kan inte cykla!!" HAHAH och så plötsligt drar han av sig sin tjocka tröja och t-shirt, börjar cykla helt nöjd. Han börja snacka om att ta av sig sina byxor och cykla i kallingar. Jag ba "Nej älskling cyklar du omkring i kallingar som a loonatic, kommer folk ringa mentalsjukhuset." Speciellt med hans intensiva, oförutsägbara, högljudda utbrott HAHA ❤️


Och så började han hänga ner mellan dem. För han såg en lång mamma intill ta emot sin unge så. Han ville jag skulle fånga honom. Men jag är typ en meter och han är mer än hälften utav min längd. Så han fastnade typ med ena benet runt repen och han ba WRA hjälp! Medan jag försökte fixa hans ben och dra ner den i hålet hAHaHaH den paniken. Han ba Mamma sluta jag är rädd. Men jag nådde han ju inte. Sen när jag drog ner hans ben försiktigt (men så SCARY) för honom fångade jag honom och vi bara dog av skratt.

Han är så stor att han ha börjat gunga på vanliga gungor. Han envisades tvär länge ändå att få gunga i bebisgungan men nu börjar han verkligen bli ett barn mer och mer. Som om han vore ett djur. HAHA, men ni fattar. Förvandlingen från liten till stor.

Så kul vi hade innan. Jiddrade på Snapchat utan ögonbryn och med skägg. Han skrattade sååå mycket. Det var så härligt att höra, men lyckades ej filma för han skulle envisas med att hålla själv. Han ba Save this behind your eyes and in your heart mom because nobody gon see me without eyebrows n with a beard. Målade ju skägg på honom när han var typ två. Rakade inte av ögonbrynen though. Det gjorde jag typ på mina egna för elva år sen.

ADRIANOS FYRAÅRSDAG & ÅNGEST LIVET

Svårt att hinna blogga. Hinner inte ens bajsa, duscha eller dricka kaffe i lugn och ro utan att, någon, eller alla utav min älskade psykopater ska dra i mig samtidigt. Man blir fett upptagen när man förökar sig så som jag och Shiwan gjort. These two babies.. Håller alltid andan att de ska vakna en stund efter varandra, så jag hinner softa en stund. Men Jamie och Aaliyah är dreamteam. Vaknar samtidigt. Gråter samtidigt. Bajsar samtidigt. Kissar samtidigt. Fast de kallas psuedotvillingar för en anledning. De blir typ som "tvillingar" för de är så tätt inpå varandra i åldern. Sen är de jätte lika också. Fast Jamie är typ svart. Jamie Fox! HAHA. Känns typ som alla som träffar honom tänker att jag haft en affär. Aaliyah var jätte brun när hon föddes också, men hon bleknade med tiden.

Men hur som helst har vi haft ett par sköna dagar. Igår var det verkligen feel good vibe i luften. Alla mådde bra. Glada barn glad mamma. Shiwan lagade såå god dolma. Blev som nykär i honom. Sägs ju att vägen till hjärtat går via magen. OH YEAH! Älskar att jag börjat gilla dolma igen. Mina smakkörtlar typ sneade utav dolma efter graviditeten med Adriano. Men nu är det så gott igen. Käkade Shiwans kompis mammas dolma någon månad sen. Dog för det var så gott och kon till himlen. Sen har Shiwan börjar laga sån vit dolma och han gör det helt perfekt. Jag bara kramade sönder honom och ba "Jag är världens mest lyckligaste kvinna som har dig." Vi åt hela familjen. Sedan åt Shiwan och jag igen direkt ur kastrullen på natten. It was legendary. Oh yeah. Somnade som en bebis efter.

Adriano fyllde FYRA ÅR i lördags! ❤️ Fyra år. Fattar niiii hur stor han börjar bli? Nästa år blir han fem. Vill stanna tiden. Vi hade en liten kalas för honom. Tack alla som kom. Adriano fick en pawpatrol tårta. Han är helt besatt utav den den tecknade tv-serien. Jag tryckte i alla små ljus jag köpt i tårtan och min vän frågade mig om han fyllde fyra eller fyrtio. Tittade på henne som ett frågetecken. Hon ba "Ljusen Alex ljusen?" HAHA Im always the more, never the less. Sen drog Shiwan ur massa för att underlätta för Adriano, tårtan blev plötsligt gangster och såg skottskadad ut.

Vi åt pizza, tårta och gav Adriano en lyckad dag. Han fick jättefina kläder, leksaker och sin första riktiga cykel ❤️ Ih. Han har cyklat fram och tillbaka inomhus som en galning. Var så kul. Filmade honom på Snapchat medan han stylade sig och cyklade snabbt. Så gled han ner och slog i sin balle. Vi bara tittade på varandra och dog av skratt. HAHA älskar hur vi har samma mörka humor och hur våra ögon blixtrar till samtidigt utav skratt som inte går att hålla tillbaka. Stunderna som vi bara viker oss utav garv är fan det bästa.


My boy blev jätte nöjd och glad för alla presenter ❤️ Jag fyller tjugofyra imorgon. Det är exakt tjugo år mellan Adriano och jag. Men jag svär. Jag längtar bara efter barnens födelsedagar. Aldrig min egna. Det är världens bästa känsla att se ögonen glittra på ens barn, som ens egna gjorde, när man firade sin födelsedag som liten. Aaliyah har hunnit ikapp sin riktiga ålder. Den sjunde augusti var hon egentligen beräknad men vi firade den tjugonionde april då hon föddes. Fast nu är hon officiellt en ettåring. På riktigt. Nästa år kommer hon säkert fatta så mycket mer och bli så glad av att bli firad. Sötisen fick också presenter though på Dodos dag. Söta gosedjur som inte ännu blivit slaktade utav junior och Gucci. Mirakel. Junior och Gucci är så läskiga med sånt. De börjar alltid käka ögonen först. Som om typ gosedjur är övernaturliga och kan se. Och som om man inte skulle märka att ögonen och hela ansiktet är borta hahaha. Jävla åsnor. Men sina egna gosedjur som de får i present kan de spara fint i typ hundra år haha. Assholes.

Fin morgon igår också. Aaliyah kröp så lycklig efter ballongerna medan jag och Dodo kastade dem i luften till varandra. Hon tyckte det såg så fint och roligt ut. Man såg det i hennes ögon.

Asså ångest. Ligger krossade jordnötsringar över hela golvet. Tack Aaliyah och Adriano för ni är såååå rena utav er.

Och så spillde hon det som fanns kvar i min kaffemugg och bara slog på bordet som en jävla grottmänniska så allt splasha och blandades fint med fucking trasiga jordnötsringar. Orka ej mitt liv Hahaha. Man kollar bort en enda sekund.

Hobo

Ni fattar att jag har fullt upp nu va. Nu börja Adriano springa i cirklar överallt. Asså han gör mig insane hahaha jag orkar inte. Han tömmer mig helt på energi. Därför han har så mycket. Hjärtat har redan börjat krampa stressbeatbox. Min demon höll på glida ur. Men Shiwan plockade bort kaoset i vardagsrummet och nu vilar jag en stund i sängen så jag inte blir häxa. Stängt in My på rummet med Jamie och hundarna. Ska sätta på lugn musik och lura mig själv att jag har kontroll över mitt psyke och över cirkusen runt omkring. Tillåt mig att skratta.

LÄSARFRÅGA – MIN KILLE ÄR FORTFARANDE KÄR I SITT EX

Hej fina du! Hoppas allt är bra med dig och din fina familj! Har följt din blogg ett bra tag och är så glad för din skull hur allt utvecklats med Aaliyah och såklart allt annat, du verkar må bättre iaf som du förtjänar 🙂 Jag har en situation som jag hoppas du kan hjälpa mig med. För ett halvår sen blev jag tillsammans med en kille jag varit bästavän med i nästan fyra år. Jag hade en Crush på honom ett bra tag men vi båda hade en respektive osv. När det tog slut mellan honom o hans ex fanns jag där för honom och jag såg att han verkligen led fast det var han gjort slut. Han tyckte hon va för bra för honom och höjde henne till skyarna. De fortsatte ses mer än ett år efter det tog slut. När jag erkände mina känslor för honom backa han o sa att han inte ville förstöra något men sen blev vi tillsammans ändå.

Ungefär tre veckor innan vi blev tillsammans träffade han sitt ex sista gången men han sa att det var mig han tyckte om. Allt har varit jättebra mellan oss, jag är nära med hans familj o det kändes som det ska. Men sen några veckor sen gjorde vi slut pga olika anledningar. Fick reda på att han direkt lagt till sitt ex på FB men att hon inte accepterat. Men sen hade hon skickat ett födelsedagskort när han fyllde år. Jag börjar tro att han aldrig kommit över henne o bara va med mig för att jag ville det. Är fortfarande nära med hans familj o alla de tycker det är jättesynd att vi gjort slut men ingen har något ont att säga om exet.

Meeenn jag har precis fått reda på grejer om hans perfekta ex "som aldrig gjorde något fel" o mitt ex o hans familj har helt fel uppfattning om henne. Hon hade tex en KK under hela tiden hon träffa mitt ex/vän efterfest gjorde slut som hon hade känslor för. Hon dejtade även en vän till mitt ex en kort period. Hon har strulat runt på fyllan osv. Det dödar mig att hon är en sån ängel i hans o hans familjs ögon o att de inte harngn aning om hur hon är.ska jag berätta för honom vad jag vet? Eller har jag inget med detta att göra? Hahah uppskattar all hjälp på förhand!

Tack sötis! Förlåt för segt svar ❤️ Jag förstår att det känns jobbigt för dig. Du känner säkert dig som ett andrahands val och tänker "Hade han fått chansen med henne igen, hade han tagit den". Du upplever att du fortfarande måste tävla om hans hjärta, trots att ni är tillsammans. Och även om han är din, så känner du att han fortfarande önskar att han var hennes. Det måste vara en fucked up känsla att vara med någon som även har känslor för någon annan. Du vet så mycket också för du var hans bästavän från början. Du har fått höra hela den brutala sanningen om deras kärlek och fått trösta honom typ när han gråtit efter henne, så jag förstår att allt det här spökar i ditt huvud. Du känner dig svartsjuk på hans ex.

Du upplever eftersom han höjt henne till skyarna kan du aldrig mäta dig med henne. Så du tänker om du sänker henne som person, inför honom, kommer du att höjas i hans ögon. Men det kommer inte bli så. Han kommer säkert bara tänka på henne mer. Han kommer inte känna äckel inför henne, utan säkerligen deppa ihop sig, att hon verkar ha gått vidare med att hålla på med andra. Sedan brukar det vara så, att när man pekar ett finger åt någon annan, pekas tio tillbaka mot sig själv. Att skvallra inför hans familj, vad hon gör för sliskigt på fyllan, kommer kanske få dem tänka illa om dig som smutskastar någon de har brytt sig om, för att framstå som bättre. Det leder inte till någonting gott och sedan dyker karma upp.

Du känner säkert också att det är din skyldighet som "bästavän" att berätta för honom vilken "hoe" hon egentligen är, men gör inte det. För ju mer du pratar om henne, desto mer kommer han säkert att tänka på henne. Det är inte värt det. Grejen är att det tar tid att komma över någon. Det är sanningen. Hjärnan kan försöka övertyga hjärtat att man är över någon, men ibland kan det ta lång tid, för att få hjärtat att stänga av känslor. Jag tror egentligen, att det är mer vanligt, att ha känslor för fler än en. Vi känner olika band med olika personer. Det känns som det är normalt att älska och vilja vara med en person, samtidigt som man även kan sakna och tänka på någon annan. För vi älskar genom livet och får våra hjärtan krossade.

Relationer funkar inte alltid, men även när dem leder mot ett slut, är det svårt att tvinga hjärtat att även få kärleken att dö ut. Men oftast träffar man någon annan, som man inleder en relation med, och med tiden blir det lättare att glömma personen, genom att ersätta kärlekspartner. Vilket han har gjort. Han valde dig, men du känner fortfarande att skulle han få välja om, skulle det vara henne. Och du förtjänar inte att behöva känna att du måste konkurrera om DIN KILLES kärlek. Du ska inte behöva känna att du inte är tillräcklig. Så om du känner att det här förhållandet sågar sönder din självkänsla och att hela hans hjärta tillhör någon annan, kanske det vore bättre för dig att lämna. Du kanske blir väldigt osäker, svartsjuk och bitter utav dig annars. För det är inte att kräva mycket, egentligen, att vilja vara den enda, för någon. Och du förtjänar all kärlek du kan få. Ingen ska behöva känna att man måste fortsätta tävla om någon man redan är med.