RENSNING & SNICKERS

Adriano sov över hos sin mormor igår så det har varit en lugnare morgon. Fått dricka te i lugn och ro, välja en serie och duscha utan att behöva stressa mig ut. Nu är han på väg hem. Chillar fortfarande i handduk, så får klä på mig snart. För att bli av med ångesten igår sorterade jag garderoben. Jag är en riktig hamstrare och hatar att slänga kläder jag inte ens har på mig. Men jag la ner allt i två påsar som min syster ska få. Fick andra kläder istället. Varenda gång Beri rensar sin garderob känns det som julafton för hon är en shopaholic. Och nu har jag vikt och det ser fint ut. Är KAOS annars och bara kastar in kläder. Så applåder för Moi! 

Hoppas fan inte att Adriano snear så fort han kommer innanför dörren och tar igen med att stressa ihjäl mig för timmarna han varit borta. Vill ha hem min min glada och gosiga pojke. Igår träffade vi en jätte söt Bully. Snickers. Det var kärlek vid första ögonkastet haha. Vi klickade direkt. Hon påminde mig om Junior. Samma snälla blick, kärleksfulla sätt och tigrerade päls. Ville ta hem henne och gosa ihjäl med henne. Sötisen <3 Vad hundar kan smälta ens hjärta. Mvh crazydoglady

PAIN IS WHAT I BECAME


Jag är smärta. Jag gör ont. Jag känner det inte. Jag är det. Jag är mitt egna gift. Mitt egna mörker. Mitt egna kaos. Min fina värld är en illusion. En dröm som jag inte vill vakna upp från för jag är en mardröm. Ångesten krampar inuti mig. Ilskan stampar. Jag är som färgen svart. Mina känslor smittar. Jag har ett monster som lever under huden på mig. Som spricker igenom mig som glas. Jag svider. Jag dödar. Om jag fick önska skulle jag förgöra min förbannelse. Sudda bort min sjukdom och bli fri från mig själv. Bli bra och stanna så. Aldrig mer tillbaka till mörkret. Jag är min egna svarta skugga. Jag är kylan. Vinden. Och elden. Mitt egna helvete föds genom mig för jag är den förlorade själen som Gud ibland verkar ha glömt bort. Min själ är ren och mitt hjärta är vitt, men mina vingar är smutsiga och mitt psyke är hemsökt. Jag är kärleken. Jag är hatet. Människor älskar att se mig som en ängel, men jag är ett spöke. Jag är bara en påminnelse om hur det känns att leva och hur det känns att dö. Jag är en verklig inbillning om att livet är bättre och sämre än vad det är. Jag är tankarna som slukar mig själv levande och känslorna som styckar mig själv plågsamt. Smärtan älskade mig så mycket att jag blev smärtan. Det är mig ni läser. Jag behöver henne för att skapa ord. För hade jag inte funnits hade inte hon. 

IMG_0336

TIME, LOVE & DEATH

80D58FF2-209C-4389-8E1F-7C333CD4241E

 

Vilken bra, djup och meningsfull film jag och Berivan valde att se! Skönheten i allt, heter den. Will Smith förlorar sin sexåriga dotter. Man ser det inte hända, utan det är livet efter. Han har tappat livsgnistan och för att orka skriver han brev till tiden, döden och kärleken. Breven skickar han iväg och plötsligt möter han döden, tiden och kärleken i mänskliga skepnader. Filmen var mäktig. Orden slog andan ur en. Känslan tog en med storm. Ni vet, hur man ofta längtar efter att få se en film som verkligen kommer åt en och berör en? Det här var filmen. Den var så intensiv att jag fick hjärtklappningar, en tankeställare och en enorm tacksamhet för mina älskade barn är i livet med mig. Ibland behöver man förlora sig in i en annan persons smärtfyllda värld för att inse hur bra man har det själv. Det finns alltid någon som har det värre. Vi får inte ta tid, kärlek och livet för givet. Det är så lätt att göra det när vi har en dålig dag. Därför är det så bra med dessa ögonöppnande filmer.

img_0338.jpgFilmen fick mig att tänka över vilken asshole jag har varit idag. Jag fick så starka skuldkänslor över hur jag tidigare tagit ut min irritation på min familj som jag älskar mest utav allt. Hatar när min inre hagga kommer fram. Men fan. Jag är mänsklig. Jag tappar det ibland också. Går inte att alltid vara lycklig, lugn och ha världens längsta tålamod. Jag är inte ett helgon, även om jag varenda dag försöker utav hela min själ att vara den bästa personen jag kan vara. Ibland gör livet för ont för att må bra. Och det är helt ok, men jag ska inte glömma av denna filmen. Nästa gång jag känner mig frustrerad över att barnen eller Shiwan är jobbiga och jag gnäller –  ska jag tänka hur hemskt livet hade varit om jag inte hade dem. Jag är redan väldigt tacksam utav mig som person. Reflekterar så mycket över livet och döden flera gånger om dagen. Möter min rädsla oftare än vad jag vill i mina panikattacker. Det gör att jag uppskattar alltid livet och min familj Lite mer än ”normala” människor för att mina oroliga känslor och tankar alltid känns så verkliga. Att alltid kramas efter bråk och säga ”förlåt och jag älskar dig” är ett måste. För i slutet av dagen är din stolthet ingenting i jämförelse med kärleken. Love is everything <3

IN MY DARK TIMES, BABY THIS IS ALL I CAN BE


Ikväll ska jag äntligen på BIO! Det var så längesen sist att jag inte ens kommer ihåg när det var. Så illa. Ska bli skönt som fan att komma härifrån. Få andas in frisk, kall luft på väg in till bion, känna lukten utav popcorn och få sitta ner i chill mode med en bra film spelandes framför sig  och skön sällskap. Jag vill äntligen hjälpa mig själv att må bättre. Jag är så trött på att fängsla mig själv med tyngre kedjor än vad jag behöver ha över mig. Det är viktigt som fan för psyket, själen och hjärtat att unna sig själv lycka, frihet och livet. Gråter ofta bakom stängda dörrar  för att jag offrar så mycket utav mig själv dagligen utan att begära någonting som jag behöver tillbaka.

 Jag känner mig ofta ensam, sårad och arg. För att jag väljer att bara leva som en isolerad maskin typ när det finns så mycket annat jag också kan göra som får mig att må bra. Men jag tar alltid alla andras behov före mina egna och till slut dödar det ens existens. Jag vill ändå känna att jag lever. Orkar inte att skiten och panikångesten ska begränsa mig mer. För jag är inte en svag människa. Jag är stark, godhjärtad och förtjänar det bästa. Jag måste bara få mig själv att tro på det också och våga ta kontroll över mitt liv igen. Våga mig ut mer när jag känner att världen är på väg att krascha över mig och komma tillbaka med ett leende.

Fan, efter allt som har hänt skriker min trasiga själ efter att få känna sig fri från allt det smärtsamma. Så jag ska bestämma mig för att må bra ikväll. Sminka över mina tårsprängda ögon och svepa ett fint lyster över mitt trötta ansikte. Det kommer bli en bättre kväll och mina älskade barn kommer få hem en lycklig mamma <3 Hoppas ni får en fin fredag och för er vars mörka dag också börjat som mitt, se till att måla stjärnor som vägleder er till en skönare kväll. Vi måste börja älska och ta hand om oss själva som vi gör för andra. 

WELCOME TO MY CRAZY HOUSE

Så kul att bebisen i magen kommit ingång med sparkandet. Kickboxning i min mage just nu. Det här och stora rutin ultraljudet är det enda roliga med graviditeten. Allt annat gör en hungrig, arg, ledsen, trött och tjock. Idag kom Beri förbi så det var inte den typiska ”Jag lever samma dag om och om igen” dagen. Hon kom med söta bebis kläder till Aaliyah och roliga ninja turtle speedos till Adriano HAHA. Hon ba ”Oj, jag råkade köpa speedos! Men tiiitta va fiiina Adriano.” Han kände sig tvär cool och ville ha ner sin ninja turtle ryggsäck. Haha, min älskling. Beri lekte med Adriano mycket så förutom att fixa i ordning massa snacks behövde jag inte göra mycket. 

Efter en stund började Beri bli lite smått galen här. Shiwan pratade på engelska som Borat medan han spelade Playstation, Aaliyah grät, hundarna flämtade utav kåthet och Adriano var inte tyst en enda sekund. Pratade han inte så slog han sina tuschpennor som trummor på bordet. Det är ju min vardag. Jag är van. Men hon ba ”Omg. Jag kan inte höra mina egna tankar.” Jag bara skrattade och ba ”Det är ju lugnt här nu.” Hahah hon tjatar jämnt om att hon är bebissugen, men alltid efter att ha varit här en stund blir hon helt slut och ba ”Ok.. Jag ångrar mig. Jag vill inte alls ha barn än..” HAHA. Hennes äggstockar börjar skrika NOOO istället efter att ha spenderat några timmar här. Dör. Mama life aint as easy as it looks in pictures 🙂


Min mamma kom hit efter jobbet med pizza. Hälsade på Moi och barnen. Målade med Adriano och pussade Aaliyahs små sour cream n onion fossingar. En stund efter hon gick höll jag på bli crazy. Hittade inga vanliga strumpor. Såklart. Så satte på mig raggstrumpor som jag drog upp högt över träningstightsen så de inte skulle fastna tjockt nere i stövlarna. Trodde det skulle bli en skön promenad. Men nej. Sätt aldrig. Aldrig. Aldrig på er raggstrumpor över tights. Det kliade lika intensivt som om jag skrubbades med en kaktus samtidigt som jag gick i brännässlor. Det var hemskt och jag kunde inte klia. Tortyyyr.

Nuuu längtar jag tills Adriano o Aaliyah somnar. Är heelt slut. Var tvär nojig att ett spöke skulle synas i bakgrunden när jag tog kort i skogen ahhaha.