NYA BEBISEN ÄR BERÄKNAD DEN …


ÄNTLIGEN lyckades jag fånga Aaliyahs stora, fina och glada leende på bild! Hon älskar när Shiwan kittlar henne på underläppen. Hon ler alltid då med stjärnor i ögonen och spricker upp i ett leende. Pappas lilla flicka. Fast nej jag blir svartsjuk av att säga så. Hon är mammas lilla flicka hahaha. Jag var hos barnmorskan idag. Kändes så nervöst att gå dit igen. Men jag gillade barnmorskan. Det var lätt att prata med henne. Jag förklarade hur det varit på sjukhuset. Hur det känns att vara gravid igen. Hur vi har det hemma. Men nu till det STORA INTRESSANTA.. Om allt går som det ska är bebisen beräknad den 19;onde Juni! Jag ska till barnmorskan nästa gång den 18 November tror jag. Så vimsig i huvudet. Har lappen i jackan. Får tejpa upp den på kylen eller pannan för jag är pinsamt slarvig med papper. Känner mig SÅ rastlös. Kommer börja tänka dramatiskt på hur mitt liv saknar mening och att jag bara existerar om jag inte går ut och går en sväng. Puss på er

img_7068-1.jpg

HORMONER OCH VÄRLDENS BÄSTA MAN

Jag kan inte fatta att jag ännu en gång valt hormoner. Ihhhh idag har jag verkligen kokat inombords när Adriano har stressat mig. Han vet verkligen hur han ska lyckas komma under skinnet på en. Bossa ihjäl oss. -HÄMTA MJÖLK NUU! -Men Adriano. Det är slut. Vi måste köpa mjölk. Pappa ska åka och handla. -HÄMTA MJÖLK NUU! UGHHH! x10 HAHA han ger mig och Shiwan panik när han inte har tålamod. Diktator. Han gör oss verkligen till sina slavar. HATAR när han är på sånt humör. Hormoner som grädde på moset. Lättare för mig att brinna inombords idag. Igår fattade jag beslutet och kände mig lycklig. Stabil. Harmonisk. Men idag växlar jag väldigt snabbt i humöret. Svårare att kontrollera mig själv idag känslomässigt. Adriano rånar mig på positiva och lugna känslor idag. Men säger ”förlåt och I Love you” snabbt efter. Jag förlåter honom. Allt är bra. Och så börjar han igen.

 Men Shiwan har varit så FIN. Gjort mig så glad. Han lät mig ligga i sängen med Aaliyah medan han städade lägenheten. Jag lyssnade på högt musik. Fick ta det lugnt efter min dusch. Han gick ut med hundarna. Sedan handlade han och köpte så goda munchies till mig. Jag ÄLSKAR att äta melon när jag är gravid. Så han köpte vattenmelon, gula och gröna melon, vindruvor och blandade det så gott över pannkaka med grädde. Smakade som himlen i min mun. Jag ÄLSKAR hur min man fortfarande uppvaktar mig som hans drottning efter fyra och en halv års tid med varandra. Jag hatar honom ibland men han är verkligen EN RIKTIG MAN! Han bevisar för mig varenda dag att han bara har ögon för mig. Han tar verkligen hand om mig. Gör allt för att göra mig lycklig. Och jag dör för honom. För allt fint han fortfarande gör för mig. Jag är lyckligt lottad.


Satte på Aaliyah en jätte SÖT rosa klänning som vi köpte till henne igår. Little princess orangutang. Hon flippade över. Fick ta ett kort och ta av henne den snabbt. Hon verkade varm, arg och sket ner sig. HAHA verkligheten bakom en bild alltså. 

img_0198-2.jpg

LÄSARFRÅGA – MITT EX DÖDADE DEN JAG VAR

Hej sötaste tjejen, med de sötaste barnen. Mitt i ditt kaos med allt som händer i ditt liv, så måste jag bara ha tips utav dig….jag har velat skriva så många gånger men aldrig riktigt vågat… men känner själv det är dags, allt jag läst genom åren hur du gett fina svar till alla som skrivit till dej. De så här mitt ”kärleksliv” är ren kaos jag har alltid varigt den tjejen som har haft svårt att få känslor, har aldrig vetat hur d verkligen känns att älska någon förena jag träffade mitt ex, jag blev så kär, och han utnyttjade det han tog bort mig från alla, jag blev den svaga personen jag lovade mig själv att aldrig bli.. 

han snackade med andra tjejer bakom min rygg gillade andra tjejers bilder på instagram allmänt va en stor hora och sen skyllde allt på mig. Ahh du vet hur de går psykopater måste alltid ha någon att skylla på! Efter 2 år började jag förlora känslor för honom hade mer hat än kärlek hade sån jävla ilska inom mig exploderade för minsta lilla, så 3 månader senare gjorde han slut igen, förr kom jag alltid tillbaka men denna gången hade jag bestämt mej för att aldrig mer va me honom, och de vart så, ja e den som älskar tills ja ser se går inte mer, jag gjorde verkligen allt för honom men fick inget tillbaka, ja va på botten verkligen jag kämpade i 2 år byggde upp mej SJ till en så stark person jag tog verkligen inget skit från någon… 

Men grejen idag som stör mig mer, det är att jag blivit så kall jag tappar intresset så jävla fort (jag var sån innan också) men nu!? 10000ggr värre jag kan seriöst gå ut med en kille allt e jättespännande killen är en 10 sen såfort han hör av sig så börjar jag äcklas fixar inte honom alls vill bara bort och aå håller jag liksom på, jag tycker det är intressant så länge ja måste ”jaga” efter killen sen när jag får honom aå vill jag inte ha honom. Och ja svär jag har träffat aå bra killar de har öppnat sitt hjärta för mej men jag jag är bara ett ? 

jag har inte ens sex med killarna eller nått Vi dejtar liksom kysser thats that… och sen typ när killen hört av sig 100ggr och ja ej svarat ja då kan jag börja ”sakna” honom och typ höra av mig då, ??? Asso de sjukt ja vet… Ja vet inte vad som har hänt med mig, alltså ja känner inte ja har känslor för mitt ex aå jag på nått sätt vill ha honom tbx nej nej. Men känner mej så fuckad efter honom de känns som jag inte ger någon en ärlig chans för jag börjar äcklas aå fort d visar känslor för mej….. 

när jag berättar för mina tjej kompisar så säger dom att jag beter mig som en ”kille” jagar tills jag får det jag vill ha…. kan det verkligen va så? Asso vill verkligen inte vara aå här. Jag ver hur det känns att bli sårad själv ja vill nt gå runt och va en fitta mot folk heller, men kan ej hjälp det min hjärna leker med mej fattar inte vf ja känner så? Help plzzzz Asso förlåt för mitt messy inlägg mej lovar skrev direkt va ja tänkte så du förstår säkert bara utav de vilken kaos min hjärna har hahah utöver allt detta aå önskar ja dig och din familj det bästa <3


Hej sötis! Tack! Ditt hjärta finns inte kvar som den gjorde förr. Du gav all kärlek till fel person. Du älskade upp allt. Stängde av. Insåg vad det som började som kärlek förvandlades intill. En mörk plats. Brist på respekt, lojalitet och romantik. Dina känslor lät honom förstöra dig. Du såg vad kärlek gjorde med dig. Vad som hände med dig när du bara haft avsikt till att älska. Den du gav ditt hjärta till dödade dig. Han slaktade din karaktär. Slet ifrån dig din stolthet. Sågade ner din självförtroende. Han fick dig att försvinna. Fick dig att känna dig värdelös. Betedde sig som du vore ett stort skämt. Så nu ser ”Kärlek” som ett skämt. 

När någon man älskar bryter ner en till den gränsen och förödmjukar ens existens förändras man. När ens känslor blir så nertrampade går många känslor som man hade inuti sönder. Du kommer aldrig få tillbaka den du var. Du älskade och det förstörde dig. Nu är du ärrad. Ditt ärr utav honom finns kvar. Allt fucked up han gjorde mot dig påminner dig undermedvetet om inte råka ut för det igen. Du springer ifrån killar som verkar ha hjärtan utav guld för det verkade ditt också ha i början. Du äcklas för att du inte är redo. Kärlek får dig fortfarande att må illa. Du drar dig tillbaka när killar visar känslor för du vet hur ditt ex påstod ha känslor för dig och hur han ändå bröt dig på mitten som du vore ingenting. Det är svårare för dig att få känslor nu för ditt psyke har hårdnat ditt hjärta. Du låter dig inte luras. Du vill inte ge dig själv till någon kille på hans villkor. Du vill ta en kille på dina villkor. Du leker runt för det är vad du har lärt dig. Det känns bättre att leka runt än bli lekt med. 

Du gillar uppmärksamheten. Den får dig att känna dig åtråvärd. Du gillar känslan om att killar dör för dig och att du låter dem göra det utan att dö själv tillbaka. Du får en kick utav att fucka med killars hjärnor för du är fucked up själv. Du vill bara ha den du inte kan få för du vill själv vara den ingen kan få. Du har lagt upp murar med taggtråd runt ditt hjärta. Beter dig som du vore hjärtlös för verkar det som du inte har ett hjärta kan ingen krossa den. 

Jag har själv känt som du. Agerat som du. Tänkt som du. Men det går över när du är redo. Du kommer att bli varm igen när det är för rätt person. Du kommer falla igen när det är dags. Det du gör nu är bara att samla bekräftelse så mycket du bara kan som payback för åren ditt ex fick dig att känna att du inte var skit. Många vill ha dig nu. Men du nöjer dig inte. Ditt hjärta sover nu men när rätt person dyker upp kommer den att vakna. 

img_6956-1.jpg

JAG KAN INTE GÖRA ABORT

Jag har kommit fram till att behålla. Det finns inte i mitt hjärta att göra abort. Jag har bara gjort en enda abort i mitt liv och då tvekade jag inte en sekund på att det var rätt val. Den här gången skriker det i mig att det är fel. Jag kan inte ha blod på mina händer efter att ha sett min dotter kämpa så hårt för sitt liv. Tror mycket på karma. När jag gjorde abort 2013 fick jag missfall 2015 när embryot var efterlängtad. Jag får panik över tanken på abort. Att någonting hemskt händer med Aaliyah. Graviditeten var inte planerad. Men det har ändå gått sex månader om några dagar sedan Aaliyah föddes. Vi valde att inte använda skydd. Då händer sånt här. 


Jag vaknade upp och bara hade svaret. Massa fina tjejer skrev till mig och gav mig stöd och så fina ord. Om att jag är den starkaste kvinnan, den bästa mamman och det finns ingenting jag inte klarar. Jag känner så att efter allt jag varit med om så är inte ännu en graviditet värsta grejen. En jätte underbar mamma ringde upp mig på Facebook idag. Hon födde i vecka tjugotre för något år sedan. Nu är hon gravid igen. Snart vecka trettio. Vi pratade om vår rädsla. Trauma. Men hon övertygade mig att det kommer gå bra för oss denna gång. För specialmödravården kommer hålla koll på oss. 


Skrev lite med en annan mamma som också fött väldigt tidigt för ett tag sedan som också är gravid. Båda är mycket längre åt gången än mig. Men det kändes fint att få stöd från dem. Våra barn är starkare krigare. Men vi är starka och modiga mammor. Som vågar riskera allt igen utav kärleken vi bär på i hjärtat. Jag fick tid hos barnmorskan på fredag. Pratade med en barnmorska över telefon och vi kom fram till att jag måste vara i vecka fem. Finns fortfarande risk för missfall för att jag har en bit kvar till vecka tolv. Har gått ut med det tidigt så jag kanske har ögat det. Men vi får se hur det går. Är det menat så är det. TACK FÖR ALL KÄRLEK

PLUS PÅ STICKAN

Igår morgon

Älskar Aaliyahs blick. ”Va? Tror min bror att han ska amma mig?” Våra morgon är så kärleksfulla. Så mycket kärlek att vakna upp till. Bästa som finns när man inte känner sig så trött. Just nu känner jag mig SÅ TRÖTT. Svider i mina ögon. Vi var på sjukhuset. Lungmottagningen. Hon var stolt över hur länge och bra Aaliyah skött sig utan syrgas. Vi vägde henne. 5490 g nu. Jag sov typ med öppna ögon. Var inte närvarande. Har en stor anledning till varför. Jag måste fatta världens jobbigaste beslut. Och jag mår inte bra utav det. Jag psykar ihjäl mig själv med mörka ”Tänk om” tankar.  Jag känner mig så vilsen. Velar fram och tillbaka. Får panik över hur det här kunde hända. Hur jag lät det ske. Vad jag än väljer är fucked up. Ingenting är rätt. 

Skitsamma. Palla spela hemlig. Min blogg är ärlig. Jag är gravid igen…Två tydliga streck på stickan igår. Fattar ni min panik? Vad FAN ska jag göra? Shiwan säger han stöttar mig oavsett vad. Jag mår bara jätte dåligt över detta. Jag vet hur mycket jag älskar Adriano och Aaliyah. Jag kan få en till att älska mest utav allt. Ge mina barn ett syskon att leka med och älska. Jag är ung nu. Kan lika gärna ploppa ut en till. Sedan kan det räcka med barn. MEN jag är livrädd. Jag är traumatiserad. Jag är så rädd att föda för tidigt igen. Gå igenom hela neonatalresan igen. För det kan hända igen. Finns många som fött för tidigt igen efter första gången de fött för tidigt. Jag klarar inte av att gå igenom allt det där igen. Det var det värsta jag någonsin fått uppleva att se sin pyttelilla bebis sluta andas så många gånger. Se sin pyttelilla bebis få så många infektioner. Se sin pyttelilla bebis få rullas ut på operation med rädsla om döden? Hur vågar jag riskera det igen?


Ja allt gick bra med Aaliyah till slut. Men det gör inte alltid det med prematurbebisar. Jag pratade med neonatal läkaren om det. Han utbrast ”Grattis” med världens leende. Sa att det inte är vanligt att jag föder för tidigt igen. Frågade honom varför det hände förra gången. Min moderkaka gick sönder. Det finns ingen medicin som kan förhindra den från att gå sönder. Det var därför mina värkar sattes igång. Och jag röker inte längre. Det minskar risken från att min moderkaka påverkas igen. Jag klarar bara inte av allt som kan hända igen. Tanken på abort dödar mig med. Skuldkänslor. Jag hade min mens förra månad. Så jag är väldigt tidig. Så tidig att jag inte ens har ont i brösten än. Får boka tid för att se exakt hur långt åt gången jag är iallafall för säkerhetsskull. Men jag tror bara att jag är i vecka fyra.

Kolla så söt Aaliyah är när hon gråter till och med. 

Så nöjd hon blir så fort hon får mat.


Jag DÖR för mina barn. Älskar de mer än allt i hela världen. Behåller jag kommer jag älska bebisen i magen exakt lika mycket som dem. Det känns så fult att ens överväga abort. Jag är fan gift. Vi har redan barn. Hört att det är skillnad på att ha två barn men att den tredje bara flyter på. Men det är så annorlunda den här gången. Vi är rädda. Traumatiserade. Vi vet inte vad vi ska göra.