SOL & SANNING

Min morgon började tjugo i sex imorse. Två pigga små älsklingar och en rosa himmel att vakna upp till. Älskar hur mycket piggare man blir utav ljus. Gick sedan ut med hundarna och kände hur VARMT det var ute. Solen sken. Frös inte en, enda sekund. Det är officiellt skinnjacka väder. Hoppas fan vädret håller i sig. No more fucking snow. Såg en video igår. Stod ”Gilla om du längtar till svenska sommaren”. Det var en liten flicka som åkte bil utan tak i ösregn medan hon tvingade i sig en blöt glass. Hahaha, tänk att det är det som man längtar till. Typ. Men fan, tänk er, hela förra sommaren var jag instängd på en sjukhus. Så ni fattar hur mycket jag uppskattar att vara ute i värmen. Sitter på balkongen nu med mina två söner. Sååå varmt och skönt. 


Adriano var så gullig imorse. Jag tog fram sminket och han ba ”Mamma, sminka dig inte.” Jag ba ”Varför?” Han ba ”Du är fin. Lägg tillbaka sminket. Sminka dig imorgon.” Mitt hjärta smälte. Men Sminkade mig ändå lite för jag känner mig ful utan smink. Men tydligen sitter det mer i huvudet. För barn ljuuuuger inte. Är man ful, så säger dem det. Säger dem att man är fin, får man tror på det. Haha, men sminkade mig ändå lite. Tills han sa stopp <3 och la tillbaka min sminkkorg. Färgade håret mörkbrunt innan igen. Så det ser svart ut. Då måste man ha lite puder och ögonbrynspenna när man är blek. Haha går inteeee annars.


Ihhhhh! Kolla min lilla prinsessa. Hon blir ba sötare för varje dag. Bästa som finns att se sina barn glada.

PRESENT FRÅN BLOGGLÄSARE & FINA VÄNNER 

Ibland kan mina destruktiva tankar komma i full fart när jag mår dåligt. Kan tänka att alla är själviska och att ingen bryr sig ett skit. Men sen blir jag påmind. Det finns jävligt fina människor. Som jag aldrig ens ha träffat eller som träffat mig. Som tänker på min dotter, min familj och mig. Som verkligen bryr sig om oss. Igår var en piss dag. Jag började till slut gråta hysteriskt utav att det blev för mycket hemma. Adriano skrek utan stopp. Jag fick inte lugn på honom. Blev så tömd på lycka och energi. 

Fick avi i posten. Tog med mig Junior ut. Frågade djuraffären om de kunde passa honom medan jag gick in och hämtade ut paketet. Fick ett nej. Kände mig så dum och ledsen. Knöt honom utanför. Så många var före mig i kö. Panikångesten hemsökte mig att någon utanför skulle kidnappa honom. Tittade till honom hela tiden. Kände mig så orolig och stressad. Allt gick bra. Hämtade ut paketet och Junior stod kvar. Gick in i livsmedelsaffär. Köpte med muffins och kakor. Och så hände det pinsamma. Medges ej. Jag ville sjunka genom golvet. Helt plötsligt hörde jag ”It’s ok. You can take it. Come back later.”

Kom hem. Öppnade paketet och fick syn på allt detta. Alla dessa fina färgglada hårband och  vackra klänningar hade en bloggläsare skickat till Aaliyah. För hon kom ihåg att jag en gång skrivit att jag ville köpa massa fina hårband till Aaliyah. FATTA VAD FINT GJORT! <3Det slutar inte där riktigt heller. Paketet hade kommit bort först med tanke på våra brevlådor tagits ner och det tog någon vecka innan nya sattes upp. Så den här fina tjejen ringde postnord och krigade typ varje dag för att få dem hitta paketet och leverera den igen. Haft sån ångest över att den kom bort, så världens lättnad lyfte av mig och att hennes fina present hittade hit gjorde min skitiga dag så mycket bättre. Tack så mycket fina människa. Du har ett hjärta utav guld <3

Carro kom hit en liten stund efter med Dhani. Hon hade köpt med sig jätte söta rosa skor till Aaliyah och gulliga haklappar <3  Tack bästa! Det roliga med att ha barn är att man blir gladare att öppna presenter till barnen än till sig själv. 


Jag blev på ännu bättre humör så fort de kom. Sedan kom Nicoleta hit och jag bara tänkte ”Oooh! Snart får jag äntligen åka iväg en stund.” Adriano var så underhållande innan vi åkte. Omg han blev så sliskig. Han typ slickade sig om läpparna mot sin Godmama med värsta sliskblicken och ba ”KÄNDAAAH!” Det lät som han sa ”Känn den!” Han kröp runt på bordet med gröna ninja turtle speedos och jag ba ”Men ew, Borat.” HAHA, så sliskig var han. No joke. Vi var här en stund och chillade. Jag märkte hur trött jag började bli. Hur jag kastade om orden. Snackade om när jag var med C när hennes tunga piercades utav världens oproffesionellaste människa på salongen Panache. Så sa jag ”När hon färgade tungan. MÅLADE tungan.” Haha. Sen innan vi skulle gå och jag kramade Adriano hejdå. Jag ba ”Du ska ha kul med pappa nu. Dricka chips.” HAHA, asså hejdå efter det. Dags att dra typ. Nico bjöd på tacopaj hemma och massa gott. Hennes nya lägenhet va så fiiin. Vi tittade på skräckfilm och pratade genom hela <3 Så skönt att komma bort. Fick ny energi med mig hem, hårfärg, chips och salta pinnar. Utan att fråga. Hon ba vet såmt. Riktig vän är hon <3

Så tacksam över hur skitig en dag än känns finns det så många som bryr sig och som gör allt för att få mina mörka dagar ljusare. Tack <3 

SPYR PÅ LIVET

Känner mig nere igen. Utmattad. Arg. Ledsen. Trött på livet. Igår var en hemsk dag. Fick även reda på att operationen flyttats fram ännu en gång. Tredje gången det här händer. Mina öron blöder när barnen skriker. Det är så svårt att ge utav mig själv när jag känner hur jag inte räcker till ändå. Alltid kaos omkring. Så mycket stress. Jag spyr på livet just nu. Ändå biter jag ihop och gör allt jag kan för att se mina älskade lyckliga när jag själv känner mig olyckligare än någon just nu. Åker nog iväg en stund idag med en tjejkompis. Måste koppla av lite för att typ orka fortsätta andas.

MY BOY’S A BOSS HAHAHA

IMG_3190

HAHAHAHA jag dör. Vilken läskig sneblick mina barn fått utav mig. Om blickar kunde döda. Hade så kul med Adriano ute att jag GRÄT utav skratt. Han såg så rolig ut. Som en liten man. För han körde så BRA. Han är tre år, men hans sätt är så underhållande. Han körde fram till olika lekplatser i området som en liten gangster. Parkerade snyggt vid sidan om vägen. Jag frågade honom ”Ska du inte köra fram lite?” Han tittade på mig och svarade ”Det är inte konstigt. Det är fint där jag parkera.” Så fucking skön. Han gav mg skrattanfall. Tårarna sprutade ur mina ögon. Han rullade nerför en backe och jag drev med honom. ”Hallå, någon snor din bil.” HAHA, han reste sig upp snabbt som fan. Så jävla kul att umgås med honom ute. Han har fått min skadeglädje humor. Svängde runt i cirklar, skrattandes och försökte köra på mig. Fick sån sjuk tanke och ba ”Ska du inte sätta på dance with the devil på din radio också?” HAHAH den hemska låten med immortal technique. Ooh vad vi garvade. Filmade ihop en VivaVideo så ni ser hur kul och gulligt det såg ut.

 

Här får han den onda planen att köra på mig. Kolla hur hans ögon lyser HAHAH så ond

IMG_3191

IMG_3196

IMG_3195