HEMSK VÄRLD

Vilket sjukt sätt jag vaknade upp på. Ibland har jag accepterat tjejer jag inte kännet på facebook för jag tänkt de är bloggläsare. Varit en tjej jag inte känner som bett mig swisha pengar till blöjor. Jag tänkte göra det idag, men kände på mig det var lurigt. Kände det var pengar till droger. Och jag verkade ha rätt. Tur att jag inte swishade för då skulle dessa psykopater få tillgång till mitt riktiga nr och inte sluta terra mig. Drog morgonbajset och så började den här tjejen spammringa. Så til slut svara jag och sa Men vad fan vill du mig?! Sluta spamma mig. Hörde en killröst i andra luren. Skånskdialekt. Eyyy din fucking hora! Jag frågade Vem fan är du? Han svarade Jag ska visa dig vem jag är. Du ska få se din hora. Jävla psykopat med abstiens säkert. Helt väck. Hann inte ens blocka, utan de fortsatte spammringa. Sedan började psykopaten kommentera alla mina profilbilder såhär.

Riktig what the fuck sätt att vakna upp på. Blev såååå upprörd. Känner inte ens dem. Ser ut som en amfetamintorsk. Och så har dem BARN. Fyfan. Vilka hemska människor det finns. Tack och lov att jag fattade det var lurigt och inte swishade med mitt nummer. Sjukaste. Grannen kom upp. Skitsnäll kille. Tröstade mig med prata ut lite, hjälpte mig med ta ut Junior, passa barnen medan jag gick ut med gucci och handlade hem mat. Verkar så godhjärtad, lätt att prata med och varit med om så många hemskheter att mitt egna liv kändes plötsligt som sjunde himlen. Men ångesten äter mig inifrån idag. Men pratade med en nyfunnen tjejkompis idag som också är mamma och snacka av mig. Hade en skön kväll igår. Så längesen jag snacka i telefon. Snackade med en tvärsnäll person. Fick prata tyst. Kändes som i tonåren igen men istället för att jag skulle vara tyst och inte väcka min flippade mamma, fick jag vara tyst så jag inte väckte barnen. Så förkylda mina älsklingar. Så de har inte alls sovit bra. Är så trött och utmattad. Men så skicka min bästavän världens skönaste video. Japaner är sååå roliga med sina pranks. En kille ligger och sover i en våningsäng. Kompisen satte på honom en liten lös bandage på fingret typ och tände eld. Så han vaknade, skakade av sig den och hoppa helt flippad ner från våningssängen. Kompisen hade knytit fast hans kallsonger i ett rep runt stången på våningssängen så han fick värsta wejii. Kompisen dör av garv och han flaxar mot han i luften. Får en sax att klippa loss sig med. Sen sätter han sig på våningssängen därunder för att lugna ner sig och det bara täcke utan madrass så han bara sjunker i det. Jag dooooog av skratt. Satte det på repeat tio gånger och magen krampade av garv. Måste hitta den på youtube. Och lägga in här. Dagens höjdpunkt. Men känner mig fortfarande helt bedövad. Ångestfylld. Ufff. Som det inte räcker med problem och bli kallad för hora det första jag hör när jag vaknar av en jävla äckel. Är fan ingen svag människa. Men jag är sååå äckligt trött på ta skit. Känner jag är för godhjärtad. Hör inte hemma i denna hemska värld. Varför upplever godhjärtade människor så mycket lidande och så många idioter?

LÄSARFRÅGA – HAN KOMMER ÅKA IN I FÄNGELSET. SKA JAG VÄNTA PÅ HONOM?

Hej Alexandra! Det var ett tag sedan man ställde en fråga.

Jag gråter inombords men försöker leka att det inte har hänt något. Jag tror jag är kär…. men killen jag är kär i kommer att åka in och hur länge vet jag inte. Jag vet inte om ödet är redan ”skriven” för oss båda. För varje gång vi har haft kontakt och träffats har det varit underbart för ca 10 år sen var det inte samma känsla men den här gången var det mer liksom känsla. Vi gjorde allt som ett par gjorde men hans livsstil gör mig orolig. För jag vet ingenting om honom. Ska jag vänta på honom tills han är ute igen eller gå vidare?

QueenPsykos svarar

Hej sötos. Ibland vill jag slå er med en stekpanna i huvudet. Fast på ett kärleksfullt ”Använd hjärnan din söta åsna.” Kriminella killar är så manipulativa, charmiga och spännande. De vet exakt vad de ska säga, göra, för att få en tjej att pissa ner sin hjärna. Jag har ingen bra erfarenhet utav kriminella killar. De är så bra på att hålla masken uppe, lova en grön och gulda skogar och ljuga sig fram, för att få en tjej på fall. Det är mycket passion för man vet personen är a outlaw. Klassade som hårda och farliga ute i samhället, men illusionen att göra dem mjuka för en, är idealen för många tjejer. Det är förbjudet. Och den förbjudna äpplet smakar godast när man vet man inte får.

Kolla hur Eve litade på en snake. Tog ett bett av det förbjudna äpplet. Och förstörde hela mänskligheten. Hoe. Svär. The snake var en kriminellfuckboy egentligen och ba Åt ät då hehe. Fuck the law. Ät min lögn och svälj den, så rymmer vi till paradiset. Jag vänta ju som en trogen hund på mitt ex som satt inne ett år. Han sa till mig han skulle sitta fem. Men jag var sååå kär så jag var redo för nunnalivet. Spindelnät mellan benen. Jag dog för honom. Bara för sedan bli dumpad på facebook. Jag blev helt förstörd när han var saknad på efterlyst. Mina vänner ringde och jag grät sönder.

Fick en psykos. Som varade flera månader. Var rädd att se hans spöke eller läsa att han hittats död. Mådde skitdåligt och det tog mig tre år att bearbeta det. Han var så charmig, fin, rolig, kär och jag trodde verkligen han skulle lämna det kriminellalivet bakom sig. Men istället lämnade han mig. Vi skulle förlova oss, gifta oss, jag skulle bli mamman till hans barn. Flytta till paradiset. Min familj älskade honom. Så bra på att prata. Men han är fortfarande borta idag..

Mötte min soon to be exman som kom ut från fängelset några månader tidigare. Redan en månad efter jag blev dumpad. Tyckte dem var lika. Samma mörka stora ögon. Och även om jag inte ångrar alla bra stunder, för jag älskade honom, han mig och vi fick världens vackraste barn, så skäms jag ändå över naiv jag var som inte lärde mig av mitt misstag gällande män med kriminellt bagage. Det slutade destruktivt, men det kunde ändå blivit så mycket värre.

Kriminella är såå bra på att få en att känna sig speciell och älskad. Men en kriminell killes inredemoner är kaos. Och det gör ont när deras eld eller problem når en. Så jag säger nOOO på att sätta dig själv ”bakom galler” och pausa ditt liv. Det är inte värt det. Jag var ändå alkis och tog festdroger när jag var i tonåren, men jag kände mig ändå förnedrad. Hade ingen skam. Men ouf, vad jag skämdes att bli dumpad. Alla mina killkompisar visste hur jag väntade på honom och jag var ändå hoe på den tiden. Men hade ändå pliiiii på mig själv trots att jag var omringad utav thirsty dudes som kunde behandlat mig tusen gånger bättre.

Joke was on me och jag hade svansen mellan benen för alla mina vänner sa I told u so. Det är en speciell attraktion. Men man blir kär såååå många gånger i livet. Trots att man tror att man aldriiiiig kommer bli kär igen. Och man blir blind i kärleken för det känns ju speciellt varenda gång man blir kär. Nu sitter min första kärlek inne också och jag har aldrig i hela mitt liv varit sååååå brutalt kär i någon att min kropp domna av bara han rörde mig på armen eller tittade på mig. Men kriminella killar är vilsna. Och kärlek kan inte alltid rädda någon. Man måste själv vilja.

Så jag säger bara next next next på alla kriminella killar framöver. Ska fan falla för en föööör snäll och skötsam kille som höjer mig till skyarna. Kommer uppskatta det sååååå intensivt för jag vet ju hur det slutat. No happily ever after. Kanske 1 gång utav 1000. Men eftersom jag är spågumma så skriker hela min intiution nej han är inte rätt för dig. Det är passion. Men det är inte kärlek <3 Så välj rätt om du inte vill det ska bli fel!

FRI FREDAG

Godmorgon! Ville inte lämna sängen tidigt imorse. But a mamas gotta do what a mamas gotta do. Huvudet bankar. Inte fått mycket sömn. Aaliyah och Jamie är förkylda. Deras skrik skär verkligen in i hjärnan idag. Kom hem sent inatt. Vid tre. Såå kul hade vi! Min kväll och tur att vara barnledig. Gick ut med Mona, Sara och Najma till en rolig nördbar. Älvspel på plasma-tvn. Fifa på några andra. Jag, Sara och Mona var de enda tjejerna där. Menyn var det roligaste jag sett. Poo-Tay-Poo-Taa-Tuuu-Poo. Alla namn på maträtterna var så skeva. Vi dog av skratt. Det var inte en utländskbar heller, utan maträtterna var typ på nördig låtsasspråk. Klart jag ska försöka tvinga henne säga det helt awkward. Jooooo duuuu måste! Sara pekade helt bajsnödig på en friterad kycklingrätt och ba Ehh vet inte hur man uttalar detta, men jag vill ha den här.

En drink hette Flääääder. Rysningar. Men jag drack beer of course. Sara och jag råkade gå in på killtoan. Vi hade tidigare snackat om hur awkward det måste vara för alla killar att kissa bredvid varandra ståendes. Typ automatiskt kollar på varandras snoppar för man VET man inte ska titta. Dör. Stelt. Hot chick filmenFlashback när hon populära, unga, ytliga blondinen förvandlas till en krullig hobo man i fyrtioårsåldern. Tar upp isen man pissar på och ba Why is there ice here?! Med uppspärrade galna ögon. Står och pissar bredvid en snygg kille. Vrider på huvudet och Kollar på snoppen tvärlänge. ”Wooow you’re really GOOD at that”. Så får han psykos när HEN tittar, tittar skitsnett, äcklad och ba ”Take a fucking picture. It’ll last longer.” Måste se den filmen snart igen. Min favoritfilm när jag var liten, sett den säkert tusen gånger och den är fortfarande lika rolig.

Iallafall back to reality vi går ut från toan och plötsligt står det tre långhåriga killar with their dicks out och VI som går ut från killtoan ba Wtf?!! Så de stackars nördarna skämdes ihjäääl och försökte gömma sig. DÖR. De trodde ju säkert vi själv hade snoppar. Men var blyga transor.

Vi försökte ta sååå många bilder och kände oss så fula. Så kom det en skitkonstig dude och ba ”Ni måste juuuu le med ögona! På tre! Säg indisk getpung! ” Vi ba Aa fast nä. ”Naaah den blev inte bra! ”Så kasta han mig en cowboyhatt och min första fråga var ”Du har inte löss vaaa?” Började jiddra och stepdansa skitfult och han kände sig som the man som gav mig den. För diiig lilla katten tar jag av maj hatten.

Vi hade deeptalk och så psykade jag Najmas vän med kalla honom grönsaksgobben för han hade hämtat odlad sallad för typ sex år sen till oss och ba Hhhär. Skitsynd. Så hade han på sig en ryggsäck på stenaline när Adriano var typ två månader och jag fick såå ont i mitt hjärta för han blev mobbad för sin ryggsäck med sin lilla lunch i. Han ba Du kommer ihåg så konstiga detaljer. HAHA. Sen läste jag av två av hans killkompisar och hade rätt angående namn på ett ex till ena och gällande en tjej den andra träffat förra helgen med säga deras romans kommer utvecklas. De fick ju psykos och trodde jag hade stalkat dem. Mina spågummaskills ha eskalerat. De satt helt nervösa och skruvade på sig som skeva makeroner. Jag ba Jag kan se igenom er som en spegel och läsa era hjärnor hahah. Mindfuck.

Sedan åt vi på McDonalds och det har aldrig smakat godare. Kul kväll med massa skratt, roligt sällskap och skön energi. Ikväll är det Shiwans tur att få vara ledig igen. Kommer bliii en lång dag. Men solen skiner. Som tur är köpte jag Coca cola att dricka så mumie-torrheten i munnen försvann. Känns så kul att äntligen komma ur lägenheten. Få vara mer än bara en mamma. Varit hemma typ dygnet runt i ååååår. Nu fri som fogel den.

ATT ÄLSKA SIG SJÄLV

”This morning I woke up and reminded myself that my soul is fucking beautiful. My mind is fucking powerful. My heart is made out of fucking gold. And I got so many damn GOOD things going for me. That I literally do no need ANYONE who isn’t going to love me the way I deserve to be loved.”

Booyah. Helt ärligt. Jag tillät mig själv att gå i offertankar igår, men sen påminde jag mig själv och den här citatet mig, idag, om vilken kvinna jag är. Ni berömmer mig så ofta. För hur fantastisk jag är, som ger utav min tid, när det egentligen aldrig finns över. Människor jag läser av berömmer mig, dagligen. Jag har en speciell gåva. Jag är så långt ifrån normal, elak och självisk som man kan komma. Jag ger så mycket kärlek , boostar andras självförtroenden och förväntar mig aldrig någonting tillbaka, förutom att få känna mig uppskattad. Jag är inte materialistisk utav mig. Jag köper aldrig fina kläder till mig själv. Igår unnade jag mig själv rosa blockljus och a yankeecandle och det luktar magiskt i hela lägenheten. Vanilj.

Jag förtjänar fan hela världen. Jag förtjänar den kärleken jag ger alla andra. Och jag vet att min tid kommer. Jag har redan blivit så mycket självständigare med mina avläsningar. Blivit a bosswoman. Inte den typen som alla hatar heller. Utan verkligen gillar. Jag får så fina komplimanger för vilket fint avtryck jag lämnar efter jag beskrivit alla mina underbara kunder. Jag har blivit så stolt över mig själv för hur jag vågat bli ännu självständigare med våga ta mig an ett ”riktigt meningsfullt jobb” där jag fortsätter ge utav mig själv och hjälpa funktionshindrade, söta människor. Jag tog tag i min mentala hälsa, började med ångestdämpande, botade min fobi om att åka buss, och hjälpte mig själv må bättre för att kunna bli mitt allra bästa jag.

Jag bryr mig verkligen om andra människor. Jag har sååå svårt för att vara elak. Till och med mot människor som egentligen förtjänar det. Jag har hellre gjort allt jag kunnat, för att försöka rädda trasiga människor, som inte mår bra, som därav behandlar andra dåligt. Men hur mycket man än vill, kan man inte rädda alla. Svär ganska ofta, men bortsett från det, så är jag fan en bra människa. Kan inte mosa en myra. Döda en spindel. Trots att jag är livrädda för dem.

Finns så mycket jag tvingats gå igenom som varit för privat för att kunna ta här. Så mycket framtvingad smärta skrivet i koder och förvandlade i ord. Efter all trauma i mitt liv, all panikångest och alla gånger människor i min närhet och runtomkring gjort allt för att få mig må dåligt, så är det fan ett mirakel att mitt hjärta fortfarande bultar idag och att jag orkar fortsätta kämpa och ge av mig själv trots att jag är i skärvor. Ingen och ingenting ska få mig känna mig mindre eller sämre än vad jag är. Jag må gråta mycket, vråla ur min smärta, men jag vet med hela min själ att jag är magisk på ett fint sätt och mörk, negativ, energi ska inte få stoppa mig, dränera mig eller förstöra mig.

Man växer som människa efter motgångar. Det gör ont som fan under prövningar och livskriser. Man förlorar en stor del utav sig själv på vägen men lär känna en mycket starkare och ödmjukare sida utav sig själv. Jag längtar efter att bli lycklig. Längtar över att se min resa från larv till fjäril. Det är tur att jag är tillräckligt vis för att förstå att allt det här sker för någonting bättre väntar runt hörnet. Jag kommer få min belöning för mitt lidande, min tålamod, min väntan. All kärlek, lycka och styrka som jag gett kommer jag få tillbaka.

LÄSARFRÅGA – VI GÅR I SAMMA HÖGSKOLA OCH HAR GJORT SLUT

Hej finaste Alexandra! ❤️ Känner att jag måste skriva till dig om det här då jag mår riktigt dåligt och då du alltid ger så bra råd och pepp. Svara när du känner att du har tid och orkar❤️

Det är så att jag har träffat en kille nyligen i 4 månader. Vi pluggar på samma högskola så det började med att vi gick hem med varandra efter ha varit ute ett par gånger. Efter det så har vi setts annars också för att se film/mysa/hänga. Vi har setts ganska regelbundet under ett tag, ibland flera gånger i veckan. Han har verkligen varit en superfin kille som är extremt godhjärtad och som jag samtidigt haft väldigt kul ihop med. Vilket har gjort att jag började gilla honom rätt snabbt. Han väljer mig framför alla andra när vi är ute och ska hem, trots att det är många tjejer som vill ha honom samt skriver till honom.

Vi har inte innan pratat om känslor med varandra och sagt var vi vill att det ska leda om det nu ska leda någonstans. Men när han helt plötsligt inte vill sova med mig längre så ifrågasatte jag det väldigt hårt. Han påstår att han inte vill träffa mig med för han vill inte få mer känslor och såra sig själv genom att träffa mig mer eftersom han vet att han inte vill ha ett förhållande på ett tag. (Tror du det bara är skitsnack?)Jag blev så ledsen över det här och berätta exakt hur jag kände och att jag vill fortsätta träffa honom. Jag känner inte heller att jag vill ha ett förhållande i nuläget men det är så svårt för jag gillar honom så mycket och vet inte vart jag ska ta vägen.

Det som är extra jobbigt är att eftersom vi går i samma högskola och därför umgås med samma personer och går ut på samman ställen osv. Så kommer jag behöva se eller höra om när han går hem med andra/träffar andra och jag vet redan nu att det kommer såra mig så mycket vilket gör mig rädd och ännu mer ledsen. Det gör mig så otaggad på allt och speciellt på att gå ut och festa och ha roligt då jag vet att kvällen kommer sluta med ångest.

Vi har inte riktigt pratat ut om allt än men jag känner att jag vet hur det kommer sluta och det är det sista jag vill. Allt jag vill är att fortsätta träffa honom som vanligt då det gör så ont just nu. Orkar inte heller med att folk ska fråga om oss då det är många som känner till att vi setts mycket. Många som frågar för att snoka eller bara för att de är nyfikna och inte för att de verkligen bryr sig. Känner mig så lost just nu och behöver hjälp för hur jag ska hantera det här. Han vet att jag blev sårad så kännner mig helt kontrollös över situationen. Hur gör jag? ❤️❤️

Hej sötis! Fattar att du tog det personligt. Svårt när man blir kär och förvandlar den personen till en vana. Så lätt för människor att tröttna på varandra och samtidigt skylla på att de inte vill ha ett förhållande. Jag upplever att han kände det ni hade och gjorde började likna ett förhållande och han ville avsluta det innan han gav dig för många falska förhoppningar och gjorde dig sårad. Men skyllde på sig själv och lyckades ändå. Många killar behandlar tjejer som sin flickvänner, men blir ändå förvirrade när tjejer antar att man redan är tillsammans. Om man inte är tillräckligt kär eller intresserad, brukar man dra ”Jag är inte redo för ett förhållande” kortet. Han vill fortsätta träffa andra vid sidan om för att se om gräset är grönare innan han stadgar sig. Träffas man för ofta, blir det ganska vardagligt och många killar är rädda inför ett förhållande för med stämpeln brukar allt förändras. Men hade han varit 100% into you, hade han gått 100% helhjärtat in för dig. Hur rädd eller inte redo han hade känt sig. Många killar får kalla fötter och drar sig undan innan romansen hinner utvecklas. Tjejen kan vara perfekt på alla plan, men det spelar ibland ingen roll, om inte gnistan finns där. Jag får lite en känsla samtidigt att han ha träffat någon annan och vill se vart det leder. Brukar tipsa om att spela obrydd, men lättare sagt än gjort, när känslor finns inblandade och man känner sig avvisad. Nu har du sagt ditt. Det går inte att spola tillbaka tiden, så att älta varenda sak du sagt och gjort är onödigt. Du gjorde uppenbarligen inga fel, förutom att han bara var mer tidsfördriv än RÄTT FÖR DIG. Det svider att behöva träffa någon man har känslor för, emot sin vilja. Jag gick i samma skola och klass med min första kärlek efter det tagit slut och vi umgicks med samma människor, men jag intalade mig själv och verkligen hjärntvättade mig själv dagligen med att inte se åt hans håll och upprepa i huvudet att han var som död för mig. Det är bara att göra sig själv lite sne och tänka på vilken idiot personen fått en att känna sig. Man ska psyka sig själv att han kommer ångra sig och aldrig hitta bättre. Och du ska tvinga upp dig på din höga häst och måla upp dig som störst, bäst och vackrast i huvudet. Han kommer aldrig hitta en tjej så chill, skön och speciell som dig. Även om han träffar någon, går hem med någon, så ska du tänka att han kommer leta efter dig i varenda tjej han träffar. Se inte ens åt hans håll. Gör han som luft för dig och påminn dig själv att han är den största åsnan i världshistoria som avvisar dig med säga han inte är redo för dig. Ta det som you are out of his leauge. Tänk att jag BOR med min man trots att vi gjort slut. Jag måste se honom och umgås med honom nästan dygnet runt trots att allt är förändrat mellan oss. Haha så det kunde varit värre. Tanken på att han kanske träffar och pratar med andra gör lite ont, men vad ska man göra? Nothing lasts forever. Bara intala dig själv att du är fucking vacker, du är speciell, du är Unik. Han kommer säkert sakna dig och ångra sig, men den rätta kommer aldrig låta dig glida mellan fingrarna med ursäkten att han inte är redo för att vara med dig, satsa på dig och älska dig <3 Det är bara tillfälligt, det här med se honom. Men få honom tro han är luft för dig. Ska han vara rolig och dissa dig, ska du intala dig själv att han inte ens finns. Fuck him.