img_2511-2.jpg

AALIYAH SKA OPERERAS PÅ TISDAG IST FÖR 30 AUGUSTI :)

  
  
  
  
Åhhh! Jag har BRA nyheter som skrivet! Aaliyah ska lägga tillbaka tarmen nu på Tisdag istället för den trettionde Augusti. Så om fem dagar blir vår älskade prinsessa av med sin stomipåse! Jag känner mig så GLAD. Vi slipper vänta tills slutet av Augusti. Med tanke på att operationen blir tidigare får nog vår älskade prinsessa kom hem med oss snart. Det hade varit världens bästa födelsedagspresent att få ta hem henne. Fyller ju år den sextonde Augusti. Önskar mig ingenting annat i hela världen än att ha hem vår älskade Aaliyah. 

Vi har inte pratat om hemgång ÄN. Jag bara hoppas att operationen går bra och att vår starka tjej återhämtar sig snabbt från den. Hon kommer ju få ligga i respirator igen efter operationen tills hon piggnar till. Jag känner mig inte så orolig ÄN. Det kommer. Just nu känner jag längtan för det varit hemskt att se Aaliyah så hungrig både igår och idag. Hon har inte fått äta tillräckligt med mjölk just för att hennes tarm måste orka smälta det. Och hon har blivit så LEDSEN över att inte få dricka sig mätt. Fick bara mata henne fem ml från flaska idag och det är ju typ ingenting. Så lilla älsklingen grät efter mer så hjärtskärande och jag fick bara lägga några droppar på nappen. 

Så det känns riktigt skönt att hon slipper stomipåsen snart. Snart kommer hon att få dricka hur mycket hon VILL utan problem. Det märks att hon har aptit min älskade tjej. Hon blir som sin mamma när hon är hungrig. Kan sätta handen på hjärtat och säga att Aaliyah är min lilla mini kopia. Bara tusen gånger starkare. Sötare. Och bättre. Adriano och Shiwan kom in efter jag gett Aaliyah flaska. Fick hålla mina två älskade barn samtidigt och det var världens bästa känsla. Finaste storebror gav finaste lillasyster lite från flaska. Tror ni mig när jag säger att Aaliyah sken upp som en sol med världens sötaste leende när hon såg att hennes big bro gav henne flaskan? Sååå fint att se. Längtar så mycket efter att få se mer utav dem två. Adriano och Aaliyah. 

img_2470-1.jpg

GRATTIS PÅ ETT ÅRS DAGEN GUCCI

  
  
  
  
  
  Idag firar vi vår fina Gucci! Hon fyller ett år. Grattis älskade ghettoprinsessa. Shiwan åkte och köpte partyhattar och ballonger. Junior blev helt galen som alltid av ballongerna som ett barn. Hoppade upp på två ben, kastade upp ballongerna i luften med huvudet och sprängde dem som han vore hög på livet. Adriano skrattade ihjäl sig. Gucci softade på soffan med sin rosa partyhatt och tittade snett på hennes skumma bröder som en diva. Hon är inte så mycket för att spränga ballonger. När Shiwan kommer hem från Aaliyah ska vi göra hundtårta och sätta dit en liten ap ljus i mitten där det står ett år. Fick DAMP nyss och höll på spy ihjäl mig. Någon utav dem bajsade diarré inomhus. Och jag har aldrig känt av en äckligare doft. Otacksamma jävlar. Höll på slita av mig håret och kvävas utav doften. Kan inte att leva med dem, men kan inte att leva utan dem. Jag har inte två barn. Jag har fyra barn. Hahaha. Har så jävla mycket stress i mitt liv. Och även om våra hundar obviously är lite retarded och gör mig galen flera gånger om dagen så DÖR jag för dem. Skulle aldrig kunna vara utan dem även om det skulle bli så mycket lugnare.

MONKEY

  
  
  
 
Oh My god! Ser ni att Aaliyah har fått baby fuzz på huvudet? Höll på att DÖ av söthet igår. Hon ser verkligen ut som en nyfödd, liten, fuzzy monkey nu! Hon betedde sig som en riktig bebis igår. Grät helt hjärtskärande. Letade fram och tillbaka på mina bröst efter mjölk. Gör så ONT att jag inte kan amma henne. Att det inte finns mjölk till henne i brösten. Hon var så bedårande igår att det värkte i hjärtat. Höll henne så hårt intill mig, kramade om henne och pussade hennes panna och fuzz varenda sekund. Aaliyah var så hungrig. Hon har ju sovit genom infektionen och ändå vant sig med mjölk från flaska. Men hon smälte inte mjölken från sonden i magen bra så skulle man ge henne från flaska skulle hon kräkas. Det kändes typ som vi svälte henne. Fick så ONT i mitt hjärta. Fast hon blev så nöjd när hon fick lite socker på nappen. Hon somnade så gott över mig och smaskade på nappen som en liten, nöjd apa. Hon röntgades igår för tjocktarmen, så vi väntar på resultat idag. Håll tummarna att det ser bra ut. Jag älskar henne FÖÖÖR mycket nu. Jag har blivit så fäst vid henne. Helt beroende. Hon är som min drog och jag får abstinens efter henne. Shiwan är hos henne över dagen idag. Hatar att dela med mig utav henne. Vill bara ha henne för mig själv. Men måste låta Shiwan också få vara med henne. Får inte vara självisk. Jag DÖR för henne. Tiden måste flyga iväg nu. Hon måste få komma hem snart. Klarar inte av att inte få vara med henne dygnet runt. Hon hör hemma med sin familj. Mitt hjärta. De ska testa att ge henne mjölk från sonden idag. Håll tummarna att hon smälter det bra i magen så hon kan få dricka från flaska. Och be för att allt ser bra med hennes tarm. 

img_2334-1.jpg

MY BABYBOY IS COOLER THAN YOURS

  
Nu har min coola babyboy somnat på soffan till Donald duck. Älskar vår natt rutin. Vi gosar, skrattar och kollar tills han deckar. Donald duck’s barn är såååå jobbiga mot honom. Adriano och jag får skrattanfall när de är så jobbiga mot honom för det är så han rullar själv. Han LEVER för att reta upp mig. Precis så som jag levde för att reta upp min mamma som ung. Adriano är lika galen som Donald duck’s three little fucks tillsammans och jag blir lika irriterad som Donald duck själv. Haha, den är tvär rolig. 

Älskar att titta på oldschool cartoons med honom. Mickey mouse hund Pluto är så rolig också. Påminner mig om Junior personlighetsmässigt. Gillar inte dagens barnprogram. Är typ tacksam att Adriano inte gillar dubbade, tecknade, filmer ”Men Putte va görööööh??” Haha rysningar. Nä Adriano älskar oldschool cartoons, feta bilar och videos på tjejer som twerkar. HAHA, han är typ som en man i en liten pojkes kropp. Han gör mig typ obekväm ibland. 

Adriano har varit så duktig idag hemma med Shiwan. Varit helt blöjfri under tiden jag vart på sjukhuset. Gick runt med kallingar här hemma, kissade och bajsade bra på toaletten medan jag inte var hemma och hade på sig kallingar istället för blöja när Shiwan hämtade mig från sjukhuset. Men när vi satt och åt birjani tyckte han det var kul att helt random bara kissa ner sig på stolen han satt på. 

Adriano är så söööt och tung ändå. Han älskar att dricka ur fina glas. Lilla stilman. Så han får tillsammans med mamma och pappa ett vin glas att dricka vatten i. Han är så försiktig och man ser på honom att han känner sig vuxen och classy. Säger ”Mamma, pappa, drick med mig. Skål!” Han tvingar oss att skåla gång på gång och dricka samtidigt som honom. Han lyser upp som en liten solstråle med världens sötaste leende varenda gång. Min lilla stilman. Vad du kommer få många hjärtan när du växer upp. Ska sätta på en film nu med min älskade man. Godnatt. Sov gott.

ÄLSKADE KRIGARE

Hej sweeties! Idag var jag på sjukhuset från morgon till kväll med min älsklingsprinsessa. Det kändes BRA att vara med henne idag. Har känt mig så frånvarande på senaste. Men idag hade jag kraften och viljan att vara där länge min älskling. Höll henne i många timmar. Andra gången jag tog upp henne somnade jag så gott med min lilla älskling över mig. Men skötarna tyckte Aaliyah andades för ansträngande så de fick sätta på henne cpap igen. Hon sjönk inte i syresättningen, men de såg på henne att det tog på henne att andas. 

Jag kände mig ganska förvirrad och frågade ”Men varför behöver hon cpap igen om hon inte sjunker i syresättningen?” Och en skötare svarade ”Aaliyah är ingen frisk bebis. Men det vet ni ju.” Det gjorde ONT att höra det där. Den där skötaren brukar uttrycka sig ganska grovt. Det verkar som att hon inte tänker sig för innan hon pratar. Som att det är svårt för henne att förstå att föräldrarna också mår dåligt. Hon har tidigare fått mig gång på gång typ att känna som en dålig mamma för jag inte kunnat vara där dygnet runt. Men jag orkar inte bry mig mer om hur hennes ord får mig att känna. Bryr mig bara om att Aaliyah är i rätt händer och det är hon. 

  
 
Aaliyah var så pigg efter jag hade hållt henne. Åhh hon tittade på mig och runt med stora ögon och sträckte ut sin lilla tunga hela tiden samtidigt som hon klämde om mitt finger. Så lycklig kände jag mig av att äntligen se min lilla babygirl titta på mig länge igen.

Kom hem och såg att Expressen lagt upp en artikel om en liten söt flicka som har en hjärntumör. Finns en grupp på Facebook som heter Hjälp oss att rädda Alicia. Gå med där och skänk pengar om ni kan. Hon har en rätt så allvarlig hjärntumör och Sverige kan inte behandla den. Så hon får åka till England en gång i månaden för att få hjälp. Mitt hjärta spricker och gör så ont för deras skull. Men det kändes bra i hjärtat att kunna göra någonting för dem. Mer kärlek behövs i världen.