REGN & SKITSNACK

Regnet smattrar mot fönstret. Ligger begravd i sängen och njuter utav varenda sekund. Har haft chansen att sova medan Aaliyah och Jamie sover. Men känns som dem kommer vakna snart och jag orkar inte riskera att somna djupt, tvingas gå upp och bli tröttare. Så Lååång dag.

Var och handlade typ halv åtta på morgonen. I det här sexiga vädret. Så hungrig och ivrig på äta, men all is på trottoaren fick mig gå lika fort som jag vore hundrafemtio. Gick ut i det äckliga vädret sen igen. Hundarnas promenad yao. Gucci har ju fågelfetisch. Så hon drog mot ett gäng fåglar och släpade med mig i LERAN. Omg. Ville begrava henne levande. Jävla ragata. Kände mig typ som han i Jag vet vad du gjorde förra sommaren på väg hem. Sexyyyyy. Gick med luva, helt lerig, med flippade steg. Allt som saknades var att Ja Rule skulle flika in och ba MurdeeeeeR!

Jobbigt typ när man försöker sitt bästa med att tillfredsställa alla men livet knullar dig så hårt ändå. Men nuuu ha jag fått vila min hjärna. Varit tyst ganska länge. Och det är fan Lika skönt som en orgasm.

LÄSARFRÅGA – LÄSER PSYKIATRI OCH HAR INSETT ATT JAG DEJTAT EN RIKTIG PSYKOPAT

Hej Alexandra, jag har nyss märkt att det är en psykopat som jag dejtat en längre tid. Detta är extremt äckligt, läskigt och jobbigt. Får klump i magen. Ser upp till dig och vill höra din tankar!

Jag träffade en kille ganska länge, vi hade det väldigt bra, blev bra omhändertagen och så, men vi blev aldrig ett par. Har haft en jobbig period på grund av vårat avslut! Nu i kursen psykiatri jag läser märkte jag att han är verkligen psykopat?! Har googlat också, så obehaglig känsla! Sådär charmig och lömsk, vet inte vad jag ska ta mig till. Han har skickat värsta förlåttexten om hur han behandlade mig, om vårat avslut så det kändes bra ett tag, men nu vet jag inte hur jag ska hantera..

Vill skicka alla punkter på vad en psykopat är till honom så han får veta, kanske söka hjälp, men känns grovt. Också rädd att jag kommer nita honom om vi möts ute på krogen, han kommer ofta fram då, men nu har min ilska tagit över. Kärlek är nära hat, och jag pendlar från att fortfarande vara kär till att vilja trycka upp psykopatstämpeln i hans ansikte och slå sönder honom. Våld är aldrig bra och inget jag brukar använda haha.. Men känns så nu, aldrig hatat en person så mycket.

Ibland känner jag hur mycket jag vill ha honom, hur rädd jag är att se honom lycklig med någon annan, men jag är nog mest rädd för ensamheten. Att ingen kommer vara som han, samtidigt, så vill man ha en till psykopat? Han var så charmig. Känns så fel, jag är för ung och klok för att träffa en psykopat? Han är för ung och fin för att vara psykopat? VAD SKA JAG GÖRA!? Går under av rädsla, ilska och sorg. Är verkligen rädd för vad kärlek kan göra med en, att jag aldrig kommer våga lita på en ny kille.

Hej sötis! Wah. Förstår det måste kännas obehagligt. Men känn dig inte dum. Vem som helst kan råka ut för en psykopat. Människor är bra på att spela teater. Visa upp sina bästa sidor och dölja sina mörka sidor så länge det bara går. Mer vanligt med psykopater idag, än vad det är med ”normala människor”

Människor är KONSTIGA. Många gör galna saker medans andra tänker mer i galna banor. Människor är manipulativa. Twofaced. Vissa mer goda än andra, medan andra lutar åt det mer onda hållet. Tror det är också så, att ingen föds riktigt till att bli psykopat, utan att det kan hända alla. Leker med tanken att någon plockar bort alla man älskar. Ilskan är alltid sorgens tvilling. Har man ont inuti, är man arg. Men när man är trött på att vara ledsen och gråtit upp alla sina tårar tror jag mycket på att man kan förvandlas och bli någon annan. Om man inte längre har någon att bry sig om eller känner ingen bryr sig om en tror jag man blir så bedövad inuti att man slutar bry sig och faktiskt kan bli en psykopat. Försöker inteeeee få dig tycka synd om honom. Utan mer förstå. Vissa kanske föds och ärver psykotiska diagnoser, men fel liv, kan också göra vem som helst galen.

Psykopater är intressanta. Dem har det där lilla extra. Annars hade det inte funnits så många Hollywoodfilmer som handlar om verklighetsbaserade psykopater. Deras liv osv. Människor köper självbiografiska böcker utav mördare som skriver dem, bakom galler. För att försöka förstå hur människan tänker. Om man ändå, kan relatera till känslorna, eller det galna beteendet, om man nu låter bli att döma boken efter omslaget och faktiskt läser mellan raderna. Någonstans gick det snett och man vill ändå ta reda på var, hur, när och varför. Du förbisåg många varningsflaggor, vilket människor ofta gör, när man är kär. Men du är inte dum. Alla gömmer bara sina inredemoner i början. Men med tiden kommer människans riktiga färger fram. Fan. Jag har också psykotiska drag. MEN mitt hjärta är större, kärleksfullare och mäktigare. Kan se tillbaka i tiden och tänka på när jag valde att dejta och gifta mig med min man. Nitton år. Visste att han hade bragt någon om livet och spenderat flera år bakom galler. Det hade kunnat sluta väldigt illa, när jag ser tillbaka på hur naiv jag var. MEN han var den mest romantiska, mest godhjärtade, roligaste och charmigaste någonsin. Jag kände i hjärtat att han var mer god än ond. Att han skulle göra allt för att skydda mig och aldrig någonsin skada mig. Säger inte hey go Marry him. Men vill komma med en poäng att vem som helst kan falla och vilja vara med vem som helst. Vad fan hitler hade fru? Sadam var typ a fuckboy också haha. Läst hans älskares självbiografiska bok. Mitt liv med sadam. Och han var ju tyyyyp gullig mot henne ändå. Even the devil can fall in love and be kind of soft for the ”right” person.

Notera ändå hur du skriver. Du har också mycket mörker inom dig. Du vet om att kärlek är nära till hat, för du känner det. Du vill inte se honom med någon annan, samtidigt som du känner att du vill skada honom. Vi alla har psykotiska drag. Älskar det eminem säger i en utav hans låtar. Stavningen är inte rätt, men utlandet. ”Love is evol backwards”. Kärlek matar oss intill att bli godhjärtade människor, men det kan också förstöra oss. Speciellt när man blivit illa behandlad. Det väcker mycket ilska under huden på en, som till slut, kokar sönder blodet och pausar det känsliga hjärtat från att ha ont. Du hanterar din smärta genom din ilska nu för du är trött på att känna dig som ett offer. Människor blir 99,9% alltid arga efter dem blivit sårade och min poäng är att han har förändrat dig och fått dig tänka i psykotiska banor. Det är det som är knas. En psykopat kan få vem som helst att också bli en psykopat. Om någon manipulerar dig hela tiden intill att Tro typ att du är är galen (när den andra medvetet provocerar dig intill att bli så galen) är det mer sannolikt att du börjar tro du faktiskt är galen och beter dig ännu ”galnare”. Finns så många trasiga kvinnor som väljer att älska och försöka laga personen, men det slutar alltid upp med att smärtan bara skär sig djupare och såret blir för stort för att finna styrkan i att orka försöka lämna. Många män dödar kvinnor som dem en gång i tiden älskat och levt med. Och det farliga med kärleken är att det är svårt att inse om någon är galen, besatt eller BARA KÄR.

Du kan väcka fel Björn i honom som just nu verkar sova om du skickar varningstecken på att han faktiskt är en psykopat. En ilska i honom gentemot dig kan vakna och ta över. Skit i att mata hans galna huvud. Det slutade typ ”on GOOD terms”. Låt det fortsätta så och blir han verkligen en jobbig psykopat mot dig, DÅ kan du visa vad du lärt dig och hoppas på att han tar det rätt och väljer att söka hjälp. Men du behöver också bli fri från all mörker du känner inuti dig och tänk mer att det tynger ner dig och förändrar dig att inte släppa det negativa jobbiga han gjort mot dig. Tänk på att du är klar med honom.

Du kanske aldrig glömmer vad han gjorde mot dig så du kan ta med dig det nästa gång att inte släppa in en person med liknande egenskaper. MEN om du inte låter din hjärna vila från negativa tankar om honom och ditt hjärta återhämta sig, kan du också tappa det helt och bli galen. Pga honom. Och han är fan inte värt det. Grejen är att du är egentligen argare på dig själv, men du riktar det mycket med honom, för han lyckades manipulera dig att stanna längre än vad din självkänsla skrek att du borde. Idiotiska män har den effekten på förälskade kvinnor. Om Gud kan älska alla, kan en kvinna också. Vi kvinnor har moderlig kärlek. Vi vill försöka rädda trasiga själar med vår kärlek, men ibland måste vi fan rädda oss själva. Vilket du gjort. Byt krogställe också. Fuck honom. Du är för stark. För vis. För vacker och för bra för att sjunka ner till hans nivå och låta honom göra dig till en psykopat själv. Lycka till❤️

SANNINGEN BAKOM ALLA FINA PULKABILDER

Vad fint att morgonen börjar fyra idag igen. Vad fan vill barn en SÅ TIDIGT på morgonen? Båda Aaliyah och Jamie ville upp. Fett griniga också. Gå sov? Vi sitter här i mörkret i vardagsrummet. Tänker dricka kaffe i mörkret, because its too fuckin early. Skitsamma. Dem snart antagligen om, någon gång snart. Får se om jag också får somna om då eller om jag blir tillräckligt pigg utav kaffekoppen jag dricker för att orka hålla mig vaken. Men kommer bli en låååång dag annars. Somnade vid halv åtta igår när jag nattade dem. Mycket pga Adriano tömde mig heeelt på energi. Vi var ute i trädgården och lekte i snön. Solnedgången var så fin och livet kändes så harmoniskt.

Kände på mig det snart skulle vända. Men ville utmana ödet ändå för han varit så snäll, gosig och lugn. Gick med på att ta honom för att pulka

Vi åkte i förrgår. Jag fick åka med bak och det var så kul. Men fyrtio minuter senare är det lite ha det med leka i snön. Men vi skrek och skrattade. Lite jobbigt att få hem honom men ingenting jämfört med igår! Han skämde ut mitt liv. Jag satte mig skitmobbad i pulkan bakom honom och han typ skämdes över mig. För han ville vara cool inför andra barn och dissa sin pinsamma mamma (?) så han slog bort mig med sin hand som han vore Mariah Carey och ba wraaaa jag ska inte åka med dig!! Aldrig känt mig så mobbad i mitt liv typ.

Han va på riktig ” Catch me outside how baw dat” humör och var så elak mot mig.

Och riktig vad ska duu göööra åt det?

Han skrek och ställde till värsta scenen. Sen fick han karma när han skulle sätta sig i pulkan för jag kände inte för hjälpa honom hålla fast den, efter han varit elak mot mig. Så han typ snubblade in som en fullegubbe och jag njöt lite. Sedan rullade han av pulkan, men det verka som han gjorde det med flit, när barnen hann före honom med pulkorna. Han ville hans pulka skulle komma före typ. Men jag ba tänkte Åh karma jag fick inte åka med honom så han hann inte åka med barnen. Blev typ irriterad för jag vill också också. 24 but a child .. of god? Typ. Jag ba ”Åh va snällt att du hellre lät luften åka istället för din mamma!” Han blev övertrött. Han fick snö i vanten som typ blev ett med den och vägrade gå bort. Han skrek som en demon på toppen utav backen n all eyes were on us. Han stod i vägen för alla som ville åka och skrek WRAH MIN HAND ÄR KALL! Jag skämdes tyyyyp så jag var liiite omogen och gjorde det tusen miljoner ggr värre med att bete mig som ett syskon, lämna honom i backen och åka ner med skadeglädje typ utan honom. Man kan lugnt säga han käka mig levande sen. Men han höll på bete sig som en sån liten skitstövel och få mig börja gråta utav frustration så jag tänkte liiite kul ska man ändå få ha.

Slutade upp med att han sprang åt motsatt håll och sprang ifrån mig skrikandes som jag vore fuckin Freddy krueger. Så snabb också i kylan. Snön typ begravde mina strumpor i skon. Damp. Så ska han springa iväg skrikandes och det känns som vi uppträder på scenen i en fucking aula för det känns som alla tittar. Försöker lyfta honom i sin tunga vinteroveroll, men är typ huvudet längre bara säkert, än min fyraåring. Midget problemz. Kunde bära honom typ tre m sen höll jag på svimma för hjärtat beatboxade av all stress han gav mig och all press jag hade på mig att få honom lugn eller därifrån. Drog ner honom i pulkan. Brottade ner honom. Försökte krama om honom. Lugna. Han skrek och var helt hysterisk övertrött. Omöjligt. Försökte typ släpa honom på pulkan därifrån men han rullade av den som en envis, besatt vårrulle (Vinterrulle?) och jag börjar skrika tillbaka som en galning WRA nuu går vi hem. Aa visst. Höll på försöka kriga få hem honom i typ en halvtimma. Till slut blev jag Hulk Hogan, lyfte honom under ena armen som skitungen han var och tog bestämda stora steg i snön hemåt. Trodde jag skulle dö. Sedan lyckades jag hitta ett smidigare sätt att bära honom framför mig så hans stövlar typ bara dinglade typ tre cm över mina egna. Tänkte inte släppa honom. Dodoooo du fick mig framstå som en psykopatmamma och skämde ut mig, så jag ska ta dig på walk of shame hem och faktiskt bära dig som en riktig psykopatmamma typ.

A mamas gotta do what a mamas gotta do

Inte så konstigt jag stendeckar så tidigt vaaa?

GÅRDAGENS MINDFUCK

Goodmorning! Morgonen började 04.51. Fatta vilken greeej. Shiwan hade inte ens somnat för natten och där kommer jag helt nyvaken. Ser ut som en flodhäst tagit mig typ bakifrån. Dags att kicka igång dagen medan en annan lämnar natten bakom sig. Han behöver sova typ max fyra fem timmar. Jag har en period där jag somnar skittidigt för jag vet shit is bout to go down in the mawning. Jamie börjar jiddra. Gråta för ingen anledning. I gåstolen. I knäet. I armarna. Vid brösten. Puttar bort flaskan. Aaliyah behöver åka på avgiftning för mobiltorskande för hon drar av sig håret om hon inte får ha den. Hon satte på någon låt på Spotify typ Midnight love. Tvärgay. Dog av skratt. Så satt hon där topplös med sina knubbiga strutboobies och diggade till musiken. Sen gjorde Dodo henne arg med att försöka ta den. Hon kastade mobilen bakom soffan. Blev kannibal typ och försökte bita av Jamies fötter. Adriano springer iväg. Fångar honom på diskbänken på huk. Försöker smuggla julmust! För andra gången på tjugo minuter. Spränger mitt huvud med mundiaree om julmust, så det känns som jag skiter ut min hjärna. Borde jag ba ge honom? Det ändå jul snart. Ingen behöver veta. Nej. Varför? *Ser framför mig hur han i framtiden ser ut som en sån efterbild på en man som missbrukat crystalmeph. Så skriker han typ med tre tänder i munnen samtidigt som han råkar blåsa en spottbubbla på Jerry springer show och ba flämtar with no fucks given ”I doooo what I want. Cuz My mommaabear let me.” Han skulle ha en typ Alabamadialekt också. Så nej till julmust annars ger jag honom typ det här ödet?Naaah stand yoooo ground mama!

*Actual footage of My little crazy munchkin*

Ser att han tagit denna bilden själv igår. Ni ser hur hans ögon lyyyyyser utav busighet. Underskatta inte the little people. They Will eat u aliveeee

Igår var jag ute på promenad med junior. Tvär skön promenad. Fint väder. Sol och inga hackande tänder.

Kom innanför dörren och ba ”Åååh va gott det luktar”. Bara för se Adriano hade tömt typ en hel parfymburk i sin systers hår. Hon hade mohawk och det luktade fucking Åhléns city. Hela mitt sovrum gjorde det. Jag ba wraaaah Shiwan!! Så hade han somnat med Jamie och vaknade upp som ett frågetecken med fuckface medan I threw a bitchfit på Shiwi och sköljde av min lilla parfymfjortis. Det är sånt man kommer minnas som kul i efterhand men nuuu EtsbksaeryWRAHuLilMF!!! GrottmänniskaDamp typ.

MAGDANS & DÖDSDOM

Godmorgon! Fick sova ut till halv sju idag. Skitsynd att jag uppfattar det som lyxigt typ. Men jag svär, jag har blivit kärring, så jag tycker inte det är jobbigt att gå upp tidigt längre. Im used to it now. Kaffe gör mig till en människa, men fan vad jag mår illa utav det. Fattar ej varför jag fortsätter dricka det. Min mage tål verkligen inte det. Råkade typ hosta upp kaffe igen. Hela magen vände sig och jag var tvungen att springa och spy.

Fyfan trodde jag skulle dö. För jag kände hur någonting RÖRDE sig i magen under tiden jag spydde. Kändes som jag hade en sprattlande Alien i magen. Trodde min dag var kommen och att jag skulle svimma och dö med huvudet böjt över toan. Skrek på Shiwan. Han vet allt. Min personliga läkare typ. That I Kinda do. Han ba Det var dina tarmar som rörde sig.

Äckligaste känslan. Alltid haft en knas mage, men aldrig någonsin upplevt fucking dansande tarmar. Pass på att det där händer igen. Det var så obehagligt samtidigt som det kändes som mina magmuskler typ delade sig. Blev skitorolig typ, för jag tänkte jag kanske tränat magen för intensivt och orsakat någon skada inifrån. Min kusin är läkare och hon skrev om att psykisk ohälsa hänger mycket ihop med tarmarna. Heltgalet ändå att tarmarna blir i obalans om psyket är. Vi ärver dödliga sjukdomar, så som psykisk ohälsa. Min mamma är också väldigt nervös och stressig utav sig. Hennes mage ställer till det mycket för henne också. Min morfar fick cancer i magen och dog utav det. 2005. Han mådde också illa lätt. Blir orolig för jag ska få det. Känns lite som cancer i magen kommer bli min dödsdom. Hoppas inte. Men får en klump i magen att det typ kommer bli så. Blir ännu oroligare för min mamma. Hon har kollat sig, men säger hon aldrig vill göra det igen, för det gjorde så ont. Nejmen får nog kasta kaffe och börja dricka te som jag faktiskt tycker är gott och som är snäll mot magen. Viktigt att lyssna på våra kroppar. Har sån träningsvärk i magen, låren och armarna. Mest i magen så får vila den idag och imorgon från magövningar. Lärt mig en ny magövning som verkligen känns i hela övre delen utav magen också så får la vila annars rymmer mina tarmar? Det är för tidigt för det här va? Vandraaaaande tarmar haha ew