DAMP

Hormonerna är inte på min sida idag. Jag brinner. Jag har damp. Har noll tålamod. Mitt psyke är kaos. Jag ögade mig själv igår i en live. ”Åh jag mår så bra. Känner mig så stabil och lycklig. Kan kontrollera mina hormoner nu. Har blivit van”. Och så kommer bitch hormonerna tillbaka för att psyka ihjäl mig. Utmana mig ännu en gång. Placera eld i mitt bröstkorg. Klippa mitt stubin. Göra allt omkring mig till störande. Vifta en magisk trollspö från helvetet över mig och göra mig arg för allt som händer. Jag kanske bara är hungrig. Ska äta chili con Carne snart. Med mat i magen kanske min värld blir finare igen och jag upplever glädjen i min familj igen som the fucking brady bunch. Seven heaven. Fullhouse. Whatever. Allt blir bättre iaf just nu av att pussa Aaliyahs fluff. 

KÄRLEK & KRIG

 

Aaliyah fick smaka på två skedar yoghurt idag. Hon börjar bli så tjock. Som en liten Michelin gumma. Kallade Adriano för Michelin gubbe när han var liten för han hade valkar överallt. Nu börjar hon också få det. Jag höll på bajsa ner mig utav rädsla innan. Efter att ha varit ute med hundarna satte jag mig i soffan med Adriano. Helt plötsligt hör jag ett väldigt högt ljud utanför fönstret som en flygplan håller på att störta ner och krascha in i vårt hus. Eller iallafall väldigt, väldigt nära. SHIT vad läskigt det lät. 

Fick sedan reda på att det var många stridsflygplan som flög tillsammans över olika städer. Det måste vara så läskigt att bo i ett krigsdrabbat land. Att höra det där ljudet och akta sig för fallande bomber. Så hemskt att det där är så mångas vardag. Och här bor vi i trygga Sverige och blir helt chockade över att höra det där läskiga ljudet som är vardagsmat för människor i andra länder. Fyfan. Tack och lov att vi bor i ett land som inte har krig. Önskar bara alla andra länder kunde också ha det så. Ingen ska behöva leva så. 

Mina älsklingar. 


Jag och Shiwan är ärligt talat för roliga. Vi har sån hat kärlek. Han skulle krama mig innan. Men jag äcklas av röklukt så jag ba ”Men nej du luktar mögel. Jag gillar inte dig på det sättet när jag är gravid. Du är som en bror för mig.” HAHA jag börja typ skratta ihjäl mig efter och ba ”Wah gör barn med sin bror och sånt. Inavlade barn.” HAHA sen börja Shiwan gnälla att det blivit hål i hans kallingar. Han ba ”Asså det känns som jag har fuck hole i mina kallingar!” HAHA jag dooog. Hade vi haft en reality Show hade ni pissat ner er. Vi är för störda tillsammans. 
Nu får jag liiite egentid! Shiwan tog nyss ut Adriano och hundarna. Är hemma med Aaliyah men hon sover just nu. Så det är skönt. Ska sätta tvn;n på mute och bara njuuuta utav tystnaden.

LÄSARFRÅGA – LÅTSADES VARA SNYGGARE, BÄTTRE OCH COOLARE ÄN ALLA ANDRA

Hej, jag behöver råd. Är så himla ledsen. För ungefär ett år sen blev jag dumpad av en kille, vi var ihop i 3 månader men träffades i ungefär 6. När vi sågs så var jag på botten men jag ville vara allt för honom så jag låtsades att allt var bra, jag låtsades att jag hade ett självförtroende, att jag tyckte att jag var snyggare, bättre och coolare än alla andra. Jag åt knappt någonting för jag tänkte att kanske älskar han mig om jag är smalast, har snyggast kläder och har finast hår. Sov alltid med smink för jag ville vara fin. 

Pratade aldrig om min ångest men låg vaken varje natt och stirrade i taket och bet ihop tänderna så hårt att jag knappt kunde andas. Ville bara vara perfekt. Men han var aldrig kär i mig, han kunde inte bli kär. Så nu tänker jag att det är något fel på min personlighet. Killarna jag träffat efter det… mina hjärnspöken jagar mig, om de rör mig så tror jag att de hatar mig och bara gillar mitt utseende. Jag klankar ner på mig själv hela tiden, säger att jag är värdelös, tycker att jag själv är värdelös. 

Ligger vaken varje natt och längtar efter att dö, även när de ligger bredvid. Dumpar dem på löpande band och när jag väl blivit kär så har det blivit kaos och de har dumpat mig. Träffade en kille för några veckor sen över Tinder, han ville veta allt om mig, var så otroligt romantisk, frågade om min familj, min favoritmat, vi pratade dygnet runt. Sen sågs vi och han tappade intresset. Återigen är det fel på min personlighet. Ingen kan tydligen tycka om mig. 

Mina vänner säger att jag är fantastisk men tydligen kan ingen förutom dem tycka det. Han och jag pratade lite till men jag märkte att han försvann. Sen sågs vi en gång till och sen slutade han skriva. Tog bort honom nyss från tinder. Det hela känns hopplöst. Jag litar inte på någon längre, tror inte att någon kan tycka om mig. Jag är bara en kropp, har låtit mig våldtas under året som gått. Bara legat där och stirrat i taket. Vem kan tycka om mig? Det hela är kört.

Hej fina du! Wah, vad jag fick ont i hjärtat av att läsa det här. Det kan bara bli fel när man låtsas vara någon man inte är. Du har fejkat en ytlig personlighet, vilket har lett till ytliga relationer. Du har bara gillats för ditt utseende för att du har visat upp en överlägsen attityd. Som om du vore en utseendesfixerad Barbie docka; med tanke på att du inte åt, låtsades som du var störst, bäst och vackrast och aldrig pratade om dina riktiga tankar, värderingar och känslor. Du satte upp en ”Perfekt” fasad som var allt annat än perfekt. Och när du låtsades ha ett hjärta utav plast lite allt för länge tappades intresset.

 Genom livet har mina ögon sett många ”För fina” killar. Utseendet ger alltid insidan en chans men när jag märkt att killen saknar humor, ett gott hjärta och en djup personlighet så har jag slutat se killen som åtråvärd. För våra utseenden flagnar med tiden. Är du inte en fin människa inuti så spelar det ingen roll hur fin du är på utsidan. Till slut ruttnar utseendet. Och är man inte en bra person blir man väldigt ensam. 

I ditt fall så har du satt upp en ytlig fasad för att skydda dig själv – vad det verkar som. Du är osäker och du vill inte att någon ska använda det emot dig. För det gör ont att få sina komplex uppkastade i ansiktet. Du tror att man kommer längre kärleksmässigt ju mer man döljer sina svagheter. Men där har du fel. Ju mindre du har visat utav dig själv, ju mer har det slutat med ett krossat hjärta. Du har verkat omänsklig i ditt falska beteende vilket har lett till att det inte uppstått äkta kärlek. Just därför ska du inte ta dessa avvisande personligt för du har inte varit dig själv.


Det är läskigt för många att vara sig själv. För mig har det alltid varit en princip att aldrig låtsas vara någon jag inte är. Skitsamma att vissa människor ogillar en. Det kommer alltid finnas haters, hur godhjärtad man än är. Att försöka få alla att älska en är helt omöjligt. Man kan låtsas vara på ett viss sätt – men sanningen kommer alltid fram. Problemet här är att du har satt en ytlig mask över ditt ansikte. Försökt sträva efter att vara perfekt som inte ens finns. Detta kanske har fått dig att framstå som tråkig och stuck up. För en människa utan riktiga känslor är som en fin skyltdocka. Man kollar en stund. Gillar det man ser. Men verkar personen mer död än levande i sitt sätt så är det inte spännande att stanna. 

Vi alla är osäkra. Med tiden blir det bättre. Jag kan typ inte fatta idag att jag hade komplex över mina tänder, mitt ärr på hakan, eller mina fötter. Hahaha vem fan bryr sig? Tänker jag idag. Men jag förstår dig mycket mer än vad du kan ana. Jag dras till mörkret och ofta känner jag att jag lever i en svart bubbla. Vissa dagar känner jag mig så ful. Så dum. Så otillräcklig. Och så värdelös. Jag kan inte få in att det finns människor som älskar mig för att jag har mina svagheter precis som du. När jag är jävligt arg blir min tunga vass som en orm. Min ilska är min förbannelse som jag försöker besegra mer och mer. Smärtan i mig har jag börjat acceptera för vet du vad? De vackraste människorna är fyllda utav smärta. 

Jag kan ibland skämmas lite över att jag ofta pratar före jag tänker till. Jag är så ärlig ibland att jag ofta gör bort mig. Jag har också provocerat i perioder. Fått mig framstå som fucked up eller hårdare än vad jag egentligen är. Genom livet förändras vi också. Vi går igenom olika stadium. Och du kanske behöver gå sönder och verkligen nå botten innan du reser dig upp och blir den bästa du som du kan vara. Om du vill ha kärlek så måste du ge kärlek. Du måste våga prata om dina inre demoner. Visa dina riktiga känslor. Och dela med dig utav den du verkligen är. En gylleneregel är också att man måste älska sig själv innan någon annan kan göra det. Det är svårt att älska sig själv. Men jag lovar om du börjar prata med dina destruktiva tankar som du skulle prata med en vän som är nere genom att lyfta dig själv så kommer du med tiden att acceptera dig själv mer.

Du är inte värdelös. Du är vacker. Speciell. Unik. Och stark. Våga visa det så ska du se hur allting blir till det bättre. Alla kan inte förälska sig i dig precis som du inte kan förälska dig i alla. Men den rätta kommer göra det så fort du slutar spela någon du inte är. Jag har också dagar där jag vill dö sweetie. Men du måste våga riskera såras för att känna dig levande. Så från och med nu. Ut med den gamla, falska, ytliga tjejen och in med den nya, äkta och djupa tjejen! Lycka till sweetie.

ETERNAL LOVE

Adrianos nya grej är att låtsas som han inte har ögon när han ska le . Påminner mig om en liten kille som gick i min kindergarden class i katolska skolan i Chicago. Han var kär mig, hette Matthew och hade typ inga ögon när han log. Jag kallade honom för ”Moon Eyes”. HAHAHA och så börjar min son typ se ut som honom. Karma. Import replik. Min sons ögon som månen hhhh. 

Älskar att Aaliyah ser ut som en liten bebis från Hawaii med sin söta, färgglada och blommiga klänning. Sötisen börjar verkligen växa. Över 6 kg. Och man ser typ inte längre hennes nipples när hon har på sig den klänningen. Den börjar passa haha. Min fina Aaliyah blir verkligen vackrare och vackrare för varenda dag. Nu börjar man äntligen se hennes fina drag! Älskar att hon fått mina kaxiga ögonbryn och läppar. Hon posar också. Hon skiter i.

Mammas stora boobies har hon ärvt också! Haha helt sjukt hur stora de är. Hon har fan clevage som om hon har på sig en push up bra haha. Hon ba Untz Untz Untz!

Hahaha Adriano ser ut som en stoner här. Min älskade wierdo till son. Älskar Aaliyahs ansikte här! Till och med när hon ser arg ut är hon såå fin.

Adriano och Aaliyah – Dodo & Diddi

Och så min favorit! Finns ingenting finare i hela världen än att se sina bebisar lyckliga. Mammahjärtat slutar aldrig att smälta. Jag älskar er mest i hela världen! 

GRAVID MAGEN I TREDJE MÅNADEN! HEJDÅ FÖRSTA TRIMESTERN


Den första trimestern utav graviditeten är över! Under dessa tre månader har jag upplevt trötthet, samtidigt som jag haft lyxen till att sova ut för mina älsklingar också blivit nattugglor! De första veckorna dödade mig utav trötthet. Jag trodde ändå att det bara berodde på att vi nyligen fått hem Aaliyah och kastats in i den normala spädbarnstiden. Så fort Aaliyah hade somnat vid 21-22 tiden somnade jag också direkt. Ändå var det inte så jobbigt att behöva gå upp med henne på natten trots graviditeten för hon var snäll och somnade om snabbt. 

När jag fick veta att jag var gravid drabbades jag utav panik. Shiwan kände igen mina hormoner och visste jag var gravid innan jag plussade på stickan. Men jag visste i mitt hjärta (även om graviditeten inte var planerad) att det inte var rätt för mig att göra abort. Speciellt efter att ha sett min dotter kämpa för sitt liv i så många månader på sjukhuset. Mina bröst stramade inte åt så mycket denna gång (som med Adriano och Aaliyah). Vi märkte bara redan väldigt tidigt att magen putade utåt. Då måste jag bara varit i tredje veckan. Jag svullnar upp alltid väldigt tidigt. Men tredje gången nu som tydligast! 

Jag har varit täppt i näsan i tre månader nu. Det var jag med Adriano också. Haaatar att vara täppt i näsan. Värsta jag vet. Blivit beroende utav nässpray. Upplevt huvudvärk från och till. Och bara spytt två gånger under dessa tre månader då man oftast spyr som mest. Min fina syster har bett för att jag ska ha en bra graviditet och än så länge verkar hennes böner hjälpa mig. Det enda läskiga än så länge var när vattnet forsade ur mig typ i v 9 med lite blod. Vilket var en gigantisk flytning. Asså ew. Men andra gravida har med upplevt det. Och huvudsaken är att bebisen mår bra och att det inte kom mer blod. 

Under dessa senaste veckorna har jag piggnat till ordentligt. Jag orkar gå på långa promenader igen, fixa mig mer och stanna uppe längre. Jag har vant mig mer vid hormonerna. Den här graviditeten har fått mig äcklas ihjäl av cheddar! Älskar ju McDonalds cheddar dip egentligen. Nu smakar cheddar SPYA. Jag är ärrad och kommer inte kunna äta det igen. Hatar hamburgare typ i början av graviditeten. Det smakar krossa. Det enda köttet som jag inte äcklas över är kyckling. Jag hatar lukten av olja. Hundmat. Ciggrök (Fyfan det är det värsta lukten! Spyyyr. Kan ej fatta hur jag kunde lukta så i flera år som rökare.) Och kaffe. Kan inte dricka det längre. Det smakar verkligen som bajs luktar. Utländsk te älskar jag däremot. Kokar det ofta i kanna på spisen. Älskar flingor ,müsli och glass denna graviditeten än så länge. 

Idag går jag in i andra trimestern. Det känns kul men samtidigt ju mer jag närmar mig v 18 ju oroligare kommer jag vara. Kommer kännas som att gå på nålar fram tills v 25. Men jag ser verkligen fram emot stora ultraljudet i Februari! Och i v 22 ska jag även tittas så inte min moderkaka komplicerar sig igen. Det roliga med graviditeten är att läsa om varenda vecka. Har inte gjort det flitigt men nu kommer jag börja göra det! 

Risken för missfall är från och med nu betydligt lägre, vilket gör att de flesta nu talar om för omgivningen att de väntar barn, om de inte valt att göra det tidigare.I graviditetsvecka 12 fortsätter de inre organen att utvecklas. Illamående och trötthet brukar för de flesta avta markant ungefär nu. Har du haft svåra kräkningar fram till nu kanske du ännu inte gått upp mycket eller alls i vikt, annars brukar ett par kilos tilläggsvikt vara normal mot slutet av den första trimestern. Barnet i magen får helt och hållet sin närings- och syretillförsel via moderkakan och navelsträngen. De inre organen fortsätter utvecklas, framförallt hjärnan. Fingrar och tår har separerats från varandra, och på fingertopparna börjar barnets unika fingeravtryck bildas. Barnet kan röra både armar och ben, le, rynka pannan och suga på tummen. Ansiktsdragen börjar komma fram alltmer och skelettet blir allt hårdare. Könsorganen börjar formas i enlighet med barnets kön och hypofysen som sitter på hjärnan undersida börjar producera hormoner.


Heeelt sjukt att bebisen redan kan röra sig, le, rynka på pannan och suga på tummen och att könsorganen utvecklas!  Jag tog världens finaste bild på Adriano och min mage!! Som ni kan se. My little man. Mammas älskade pojke! Du kommer ännu en gång bli världens finaste storebror! Förlåt att jag trodde innan Aaliyah kom hem att du skulle vara en svartsjuk psykopatisk storebror. Mitt hjärta. Du har ärvt vår temperament, men det betyder inte att du saknar ett hjärta av guld. Så stolt över ditt hjärta min älskling. Du älskar hårt. Du är ödmjuk. Passionerad. Rolig. Smart. Speciell. Jag DÖR för dig min älskade pojke. Sluta aldrig vara du.