VI ÄR FRIA 


Nu vet jag hur det känns att vara mamma till ett spädbarn på natten igen. Hade typ nästan förträngt att man får gå upp hundra gånger och hålla andan varenda gång man lägger sig ner igen. Hoppas av hela sitt hjärta att det ska vara tyst och att man ska få sova. Det är som ögonen blöder av trötthet. När jag var höggravid med Adriano kommer jag ihåg hur jag fick VÄRSTA energin i slutet utav graviditeten. Låg och vred och vände på mig. Kunde inte sova. Kroppen förberedde en på att förlora sömn och vara okej med det. Men denna gång födde jag fyra månader för tidigt. Kroppen hann inte förberedda mig på det sättet. Jag blir tröttare hemma av att bli väckt än vad jag blev på sjukhuset för jag sover så gott hemma. Åh jag blir tröttare bara av att skriva om hur trött jag är på natten. Tack och lov att jag inte är ensamstående. Vilka superhjältar ensamstående mammor är! 

Shiwan är så delaktig i Aaliyah. Det underlättar såå. För det är mycket mer med två barn än ett. Adriano och Aaliyah har väckt varandra dessa tre nätter i rad eller vaknat direkt före eller efter varandra. Och sedan slår det mig att vi har TVÅ BARN. Även om jag är medveten om att jag har två barn känns det ändå så sjukt att tänka att jag är tvåbarnsmamma. Familjen känns så mycket mer komplett med två barn. Och två hundar såklart. Älskar att vi är tre tjejer och tre killar. Jag, Aaliyah och Gucci. Shiwan, Adriano och Junior. 

Jag var så trött igår så jag inte orkade riktigt skriva om hur GLAD jag verkligen är att vi är utskrivna från sjukhuset. Efter fem månader är vi äntligen fria! Tänk att vara på sjukhuset varenda dag i fem månader. Tjugotvå veckor på sjukhuset. Höra maskiner pipa flera timmar om dagen. Endast få umgås med sitt barn runt om personal, slangar och begränsningar. Vi har fått se så mycket under dessa långa månader. Det har utan tvekan varit den svåraste perioden någonsin i hela mitt tjugotreåriga liv. Men med den här svåra smärtan blev jag så mycket visare. Jag blev så mycket starkare. Och vår familj klarade den här prövningen tillsammans. Vi har blivit starkare än någonsin utav att se vilken stark dotter vi fått äran att vara föräldrar till.


Jag ser fram emot att ni äntligen får avsluta kapitlet med oss på sjukhuset och få följa med till nästa. Så många utav er skrev att hela mardrömmen som vi fått gå igenom på sjukhuset snart blir ett minne som vi äntligen kan lägga bakom oss. Och nu är det så. Jag måste eller jag vill skriva världens finaste tack brev till neonatal och kirurg avdelning. Minns när jag precis kom dit då jag fick se alla tavlor med bilder på prematur bebisar och text som skulle ge hopp åt föräldrar som nu befann sig i mörkret de till slut fått lämna. Och man fick se bilder på hur stora och fina bebisarna blivit som ett ljus i mörkret med att det kanske börjar väldigt sorgligt men att det kanske slutar väldigt lyckligt. Men det är lätt att förlora  hoppet när man får se sin bebis sluta andas och bli blå flera gånger om dagen. Så jag ska sätta alla känslor i en text och förhoppningsvis träffa så säkert att andra föräldrar aldrig behöva tvivla så som jag gjorde där i mörkret. 

MÖRKT HÅR MEN LJUSARE TIDER


Såå nu är jag mörkhårig igen! Jag ser HELT trött ut på livet. Men det är för att jag är sååå trött. Det känns helt ärligt som att mina ögon blöder. Adriano har feber också. Min lilla stackare. Han har krävt extra uppmärksamhet och kärlek idag. Han har somnat intill mig nu. Aaliyah sover intill mig på andra sidan i spjälsängen. Har både mina älskade barn nära. Vet niii vad? Det är en STOR dag idag för Aaliyah skrevs ut från sjukhuset idag! Det känns så bra att från och med idag ska hela familjen få leva under samma sak. Nu ska ni äntligen få följa Aaliyah utvecklas här hemma! Jag måste verkligen passa på att sova lite nu när jag har chansen för jag kommer säkert bli väckt hundra gånger inatt. Så vi hörs imorgon sweeties! 

SO HOT


Adriano : MAMMA, DU ÄR INTE FIN! DUSCHA AV DIG NU! HAHAHA gick runt lägenheten skit fult med påsen över håret. Gucci höll på att attackera mig. Höll på kollapsa av skratt. Jag har färgat håret mörkbrunt och ögonbrynen också. Ser ut som pappan i OC med buskiga ögonbryn. Väntar på att tiden ska kicka iväg så jag kan skölja av mig. Behövdes fan en makeover. Har inte färgat mitt hår på två år nu. Hade alltid mörkt hår innan men haft min naturliga ljusbruna hårfärg länge nu. Så det var dags för en förändring. Jag ska börja träna här hemma igen och ta långa promenader. Tog med mig Adriano ut på en långpromenad igår. Han flög av cykeln i en nedförsbacke och fick sin första sårskorpa på armbågen. Aw mitt hjärta grät inte ens. 


Slutade upp med att jag knäppte importbilar på honom sittandes i ett träd.Mona och Najma kom till lekplatsen för att träffa oss. Adriano blev så glad över att se dem. Han lyckades få sin farbror att köpa många bilar till honom med sin charm. Vi kom hem till oss sedan och gosade med Aaliyah. Har alltid tyckt vår söta Aaliyah är lik en apa. Och igår kom jag och Mona fram till att lilla velvet Monkey ser ut som en orangutang bebis!! Ihh. Orangutangis är hennes nyaste smeknamn haha. 


Night from hell annars. Först vaknade Adriano och grät att han hade ont i huvudet. Han sov bredvid mig. Och precis när han var klar efter att ha gråtit länge började Aaliyah gråta. Jag har varit vaken sedan tjugo i sex 🙂 #HejdåSömn

THIS IS HOW WE DO IT

Jag har världens skummaste hund. Junior du får mig att garva så mycket dagligen. Han sjöng en låt till mig under tiden jag åt. Every snack you make. Every meal you bake. Every bite you take. I’ll be watching you. Jag och Shiwan hade abstinens på äppelpaj. Vi bakade. Åt gott. Och jag låter aldrig våra håriga, fyrbenta älsklingar gå hungriga. Junior och Gucci fick också efterrätt såklart. 


De kommer säkert lämna stora bajskorvar till mig imorgon. Men de är så fina och värda allt. Mina fina levande älskade nallebjörnar till hundar.  Dör för er med. Jag och Shiwan har fått en skön dag tillsammans. Fått koppla av lite medan Adriano varit och haft roligt hos sin mormor. Så det ha varit nice. Nu satte vi på en ny serie om mexikanska kartellen. Började så läskigt med att FBI hittade massa lik inuti väggarna på ett hus. Fyfan. Juste! Såg första avsnittet på säsong 3 på empire i torsdags!! Den har kommit ut den och första avsnittet var sååå BRA. Längtar ihjäl redan till nästa torsdag då nästa kommer ut. Känner på mig att tredje säsongen kommer vara BÄST utav dem alla. Så glöm inte att titta. Puss

MY SPECIAL BABY

ÄLSKAR att ha dig hemma finaste lilla dotter. Det har varit så efterlängtat. Som en dröm som vi önskat så länge ska få gå i uppfyllelse. Jag vågade inte ens förlita mig på att du skulle få komma hem någon gång Aaliyah. Så många gånger var jag så rädd över att du inte skulle klara dig. Men efter fyra och en halv månad utav krigande mellan liv och död  på sjukhus  fick du äntligen komma hem med din familj för första gången. 

Det känns SÅ underbart att ha hem dig älskling. Idag har vi sluppit gå till sjukhuset med dig. Imorgon får du vara hemma med oss med. På måndag ska vi förbi sjukhuset snabbt. Men du tillbringar dina morgon, dagar och nätter här nu med din familj. Vi älskar att ha dig här prinsessan. Idag har du bara behövt 0,02 i syrgas! Vi har inte behövt höja en enda gång idag. Sååå stolt över dig älskling. 


Du har sovit gott idag i din nya spjällsäng och även låtit mamma sova en stund. Bästa lilla tjejen. Du älskar verkligen att ligga och sova på magen. Det är det skönaste du vet.  Finaste prinsessa. Om fem dagar var det fem månader sedan du föddes i v 25. Men nästnästa fredag blir du egentligen två månader. Så konstigt att du alltid kommer ha två olika födelesedagar. Min speciella fina tjej.