SHIT HAPPENS

Mina känslor och tankar under explosionen. När jag tänker livet inte kan bli mer irriterande. Then Shit happens. Det här är mammalivet bakom stängda dörrar. Det här är verkligheten. Det glamorösa lyckliga söta rena rosa fluffiga världen föräldrar målar upp på instagram använder ett filter som heter skitsnack. Nu vet ni. Tack och lov kom Shiwan to the rescue och tryckte fast våtservetter överallt på oss så vi kunde leave the shit in the past och gå vidare. Shiwan tog av Jamies bajsiga kläder och jag skrubbade. Dream team. Ville ställa mig i duschen med kläder. Aaliyah kröp faktiskt in i duschen. Som en snabb råtta. Med kläder. När Shiwan o Adriano duschade. Så mycket älskar hon att duscha. Duscha är fan guld. Däruppe ser ni iallafall the reason to Why I have trustissues gällande att gå ut och typ fika med bebis och vänner. Palla dra the walk of shame hem från stan med bajs överallt. Im locked uppp they wont let me out.

FLIPPAD VAKTMÄSTARESNSCK

Första gången, these two, väckte mig inatt var kl tre på morgonen. Trodde först kl var sex, så när jag tittade på mobilen, och såg vad den var.. Oh hell no. Tack och lov somnade dem om. Snabbt. Var lika trött som om jag hade återuppstått från döden. Fortfarande trött, men jag överlever. Ville däremot springa igenom köksfönstret, bara acca åt helvete, som Forrest Gump, när Dodo klättrade upp som en apa vid skafferiet och välte omkull all kaffepulver. Överallt. På golvet. Över hela diskbänken. Trampade på Nescafé kornen. Så ”skön” känsla. Riktig slave är jag. Så KUL att vara den som måste städa undan. Flippad Vaktmästare på Tålamodskolan. Jobbargratis dygnet runt for my little people.

LAUGH WITH ME

Det här är så jag. Jag är sååååå grov utav mig när jag är arg. Trött. Ledsen. Hungrig. Min älskade man ha fått agera boxningssäck för min verbala käft. Jag öööööverdriver. Men samtidigt är det deeeen Lika barn leker bäst. Men ärligt. I have no chill whatsoever. Jag kan roasta och dissa som det vore en legendarisk rapbattle. MEN när jag väl får tillbaka gråter jag som en liten Beep. Tvär dubbelmoralisk. Hycklare

Hellow. Tvär hård med Lil Kim attityd om du har det mot mig, men annars mjuk och känslig som The Weeknd. Min närvaro är extrem men jag lämnar dig med en bubblande kärlekskänsla. Hoppas jag.

Det här. Can relate so Much. Min mamma flippade så mycket. Helt i onödan. På mina stackars vänner. Golade ner mig själv hela tiden. Offrade mig. Men hon Vägrade ändå förstå att jag var The bad influence. Miss Chaos.

HAHAHAHA så torr men så kul. Min pappa och lillasyster älskade soya mjölk. Minns hur äckligt jag tyckte det smakade. Så nyttigt. Ew. Smakade get bröstmjölk.

Love this. Känner igen mig själv så mycket. Tycker det är tvärkul. Så många som idoliserar mig som jag vore världens coolaste och Helt kolugn (fast jag är Lucifers mamma). Jag är tvär läskig faktiskt. Riktig Mobwife. Bara inte överdrivet svartsjuk eller kontrollerande. Mer flippad med U come at me and I Will fuck u up. Flippad midget. Don’t underestimate me. I can go from lady to ghetto in 2,5 seconds.

Exakt. Hur fan ska jag fatta ”vuxna beslut” när jag måste sjunga alfabetet i mitt huvud för att haffa rätt bokstav och räkna matte på mina fula tio fingrar för att räkna ut hur många pengar återstår för handla mina varor? Jag blir skitkonstig när jag handlar. När jag blir nervös slutar min hjärna fungera helt. Jag blir så bajenödig. Helt stel. Trög. Och min hjärna typ pissar ner sig. Bokstavligen.

Hej Adriano, dressed up like Snooki. Snooki var, once upon a time, den skönaste tjejen jag visste. Galen partybrud. Hon brydde sig inte om vad någon tyckte och tänkte. Riktig No *cks were given that day. Everyday. Mentalitet. Och jag kunde relatera. Resten är historia. Hon är också en mamma idag. Till två barn. Riktig förvandling. På bara några år. Från vilsen till KVINNA. No lost cause. Men fortfarande skev. För man måste vara få ha kvar sin barnsliga humor. Annars existerar du. Men du lever inte. Så var störd. Var förvirrad. Skäms lite över åsnan du är. Men var alltid åttatusenmiljoner gånger mer mer stoltare över att få vara den du är. Alltid. För du är såååå speciell.

Xoxo QueenPsykos

HON SNACKAR SKIT

Perfekt att kunna ta kort på en annan söt varelse när man själv lider utav ögoninfektionens mamma. Allt började med att ett litet hårstrå från någon utav Junior, Gucci eller valparna, penetrerade min jävla eyeball igår. Den hade fastnat helt vasst i linsen. Så jag fick slänga linsen, men smärtan har inte lämnat mitt öga ännu. Ser kaos ut. Quasimodo. Heeelt tydligt att ena ögat är mindre än den andra. So sexy. Ögat rött och rinner som Nilen.

Så kan inte lämna lägenheten idag. Känner mig skitful och vill inte bli påkörd. Som om det är en normal grej att bli. Stannar och låter en gå förbi om man är snygg men är man ful då gasar dem. Näää Men jag tänker för ögat tårar så mycket att jag ser suddigt + jag ser skitdåligt från hela början. Not a GOOD ide. Det gråa vädret tillåter en att vara lazy. Rakat kroppen iallafall. Benen. Gjort mitt. Så hubby får fortsätta gå ut med hundarna. Jag ska ”njuta” utav att vara ful hemma idag.

Ne jag ska fortsätta gråta med mitt jävla öga. Haft en väldigt tyst morgon med två kiddos hemma. Min förstfödda sov hos mormor. Så kollade klart på Muhammad Ali. Filmen. Orkade inte se klart igår. Somnade nio. Riktigt tung film iallafall. Älskar boxningsfilmer. Och boxning är the only sport som jag tycker är intressant. Allt annat är bokstavligen tortyr. Fått tillbaka min mobil. Så nu slipper jag och Shiwan dela som en riktig töntig ”we-couple”. Men saknar hans telefon redan. Det är officiellt. Samsung är tuuuuusen miljoner ggr bättre än iPhone. Använde min mobil idag på morgonen och det var på 15% efter att ha pillat på den från och till under typ en och en halv timme. På Samsung håller batteriet stabiiiilt hur länge som helst. Men behövde denna lagad pga bilder och videos.

Det är typ OCD vana att spara hur många bilder man bara kan på barnen. Sen hade jag massa andra pinsamma också. Typ ståendes i bikinitopp med trött-på-livet mage. So not attractive. Bara för att haaaa för att se tillbaka när man är så drömkroppssmal och ba Before and after tadaaaa. Så blir man typ en sån jobbig träningsmodell som (förr i tiden, när jag kollade på tv) spammade sexan med en timmes lång reklam som bistod utav en snygg bimbo som roterade kroppens muskler höger vänster upp och ner med en magisk träningskorsett som kostade 699 i månaden och gav elektriska stöter i magen. Svär jag köpte inte en till slut. Min bästaväns mamma haffade en. Fan va jag fick aggressioner utav dem reklamen. Typ hater för jag bodde hos mamma och hade inte råd. Nej men ever ending. Dem snackade skit. Jag hade ABS på magen bara utav att bajsa konstant och få skrattanfall. Eller dem överdrivet långa plågsamma acnereklamen. Där kändisar typ pullade ansiktet en timma med dyra krämer och fakelog. Men jag minns dem var bättre att kolla på än att gå till skolan. Va ju tvungen ändå att straffa mig själv lite för att jag typ var en skitunge som skolkade. Nej men så kom jag på jag även hade den fula bilden på me wearing a bikinitop but not My beachbody och ja ba Noooo. Dem som fixar mobiler måste ändå va nyfikna med att snoka fram vilken wierdo det är som smashat glaset på sin telefon. Fet skämskudde. Men jag kommer ändå posta before and after bilder när jag blir lika hård om magen som den där jobbiga träningsmodellen. Or nah.

LÄSARFRÅGAN – VI ÄR TILLSAMMANS FAST UTAN STÄMPELN

Har precis hittat till din blogg och wow vad grym du är! Trebarnsmamma och ändå så himla generös med din tid till dina läsare och allt, hoppas du inser hur stolt du ska vara över dig själv 🙂 Som så många andra vill jag fråga dig om killar (HAHAH så passande till bilden du har). Hoppas du kan hjälpa mig även om jag tror jag redan vet svaret. Long story short; Träffade en kille några månader sen via tinder. Vi klickade bra och hade kul. Han var/är en av de bästa killarna jag träffat, jätte omhändertagande, gör tid för mig varje dag, jag vet att jag kan ringa honom närsomhelst på dagen och han kommer göra det jag ber honom om. Han bjuder alltid, gör matlådor när han vet att jag inte hinner göra det, skjutsar mig överallt osv.

Ganska tidigt kom det fram att varken han eller jag var över våra ex men vi fortsatte ses ändå. Han fortsatte bete sig som en pojkvän men sen såg jag att han hade bilder på tjejer på sin mobil. Flippade och han sa att det var jag som sagt att jag inte ville ha ngt seriöst och att han skulle ta bort de om jag ville. Några veckor senare ser jag att han skrivit med en tjej och igen när jag flippade så sa han att det var jag som inte ville ha något seriöst och att han inte träffat någon förutom mig sen vi började ses och att han bara skrev för att låta saker rinna ut i sanden (?). Tror på att han inte träffat ngn förutom mig för han är sjukt busy hela tiden och vi har kontakt 24/7. Men efter det sa jag att jag inte ville ha något casual och vi slutade ses bara för att sen börja ses igen när han sa att han ville försöka ha något seriöst.

Jag kände mig ganska ensam så gick med på det men mindre än en vecka efter det så kom vi överens om att det inte var rätt tidpunkt att starta något seriöst då han flyttar om några månader. Han ville dock inte att vi skulle ”göra slut föralltid” utan att vi skulle ses om en månad och se om känslorna fanns kvar för isf kanske det skulle va värt att satsa på trots att han flyttar. Vi hade inte kontakt på tio dagar sen ringde jag honom på fyllan och efter det sågs vi varje daaag, gick på dejter, sov tillsammans osv. Ritkiga förhålladnegrejer.

Nu har iaf min kompis sett honom på tinder och jag blir så jävla sne. Jag vet att vi aldrig definerat oss, sagt att det är seriöst osv. men jag känner mig så dum. Även om ja inte ser värsta framtiden med honom pga att han flyttar så fattar jag inte varför han beter sig som en pojkvän mot mig om han ändå vill hålla på och träffa andra tjejer genom tinder osv? Vet inte hur jag ska reagera. Har inte sagt något till honom än om vad jag vet och vill få dina tanka rkring den här situationen innan jag går all crazy på han. Haha. Puss och ha det bäst!

Hej sötis. Kul att du hittat hit och gillar den. Tack så mycket❤️. Med andra ord, ni är tillsammans, fast utan förhållandestämpeln. Jag förstår att det psykar din hjärna och hela situationen förvirrar ditt hjärta. Det verkar som det finns känslor. Från båda sidor. MEN att det är fel tidpunkt. Det här med ”Fel tidpunkt” förstör så många kärleksrelationer som skulle kunna bli helt sagolika. Men där kommer vi in och stoppar dem. För människor gillar att ha kontroll. Människor gillar idéen om att planera livet, men sedan kommer livet och överraskar en. Det farliga med tiden är att människor tar den för givet. Vi tar för givet, att vi kommer få en till chans, när vi känner det är dags. Men kärleken dyker oftast upp, när hela ens värld, känns upp och ner. När man inte riktigt är DÄR man känner att man måste vara. Så man måste välja. Mellan att välja att bygga upp ett kärleksfullt förhållande med någon annan eller med SIG SJÄLV. Och när vi har valt kärlek med tidigare partners och det har krossat hjärtat mer än vad det har fyllt den med lycka. Då känner man att man MÅSTE välja sig själv. Den här gången.

Men oftast fattar man inte att det är the one förrän man väljer bort allt och förvandlar personen intill The one that got away. Han känner säkert starka känslor för dig om han gör allt det romantiska med dig, frivilligt. Hans tinderkonto kan vara oaktiv, fake eller så finns den där for bootycalls & keeping his options open. Han ska flytta så han tänker säkert att det inte kommer funka med ett förhållande på distans. Han är säkert fortfarande lite ärrad över ett förhållande. Inte riktigt redo. Han gillar dig och vill ha dig säkert. Men det är inte tillräckligt, för han känner han måste satsa på sig själv, innan han ångrar sig, satsar på dig och kanske får hjärtat krossat. Det är lätt att tappa bort sig själv i ett förhållande. För man väljer bort såååå mycket man egentligen vill göra för man måste tänka ”Vi” istället för ”jag.” Det funkar inte att vara självisk i en relation och många går skilda vägar just för det inte går att göra någon annan lycklig om man inte själv känner sig lycklig. Och det är svårt att känna sig tillfredsställd i ett förhållande om man inte är NÖJD över vem man är eller vart man är.

Han vill ha kärlek, så han accepterar allt det romantiska med dig och försöker njuta utav nuet tills den är över och han måste flytta. Så tappa det inte helt för han har tinder. Det är mer klassad som en en oseriös grej för att fördriva en ensam natt, än vad det är en sida, för personer som letar efter sin bride eller man to be. Fast sen förstår jag din oro. För han hittade dig där och du vet ju hur amazing du är, så du känner säkert oro över att han ska hitta en bättre tjej än dig där. But calm yo tittes. Det finns ingen bättre kvinna för honom ÄN DIG. Så oroa dig inte ens över competition med ”andra tjejer” cause you are not like other girls. You’re special. Sug åt dig utav det; så det utstrålar.

Du har sagt till honom att du inte är ute efter någonting seriöst. Men ändå beter du dig som en flickvän, precis som han beter sig som en pojkvän. Ni låter ganska lika varandra i sättet och det jobbiga med sånt där är att typ ni båda väntar säkert på den andra ska ta det stora steget. Men samtidigt vågar ni inte chansa. Ni vågar inte förstöra någonting med att sätta stämpeln som typ gör att ni kommer ”äga varandra”, för där kommer klassiska bråk in som ”Varför pratar du med andra?” Klart att det gnager i huvudet på dig. Alla tjejer vill vara den enda. Frågan är. Vill du vara hans enda trots att han flyttar? Vill du riskera att gå in i ett förhållande på distans? Skulle det kännas som knivar i hjärtat om han hittade en annan? Ja? Då kanske det är dags att vara ärlig mot dig själv. Vill du verkligen inte ha ett förhållande eller försöker du förneka att du egentligen vill ha ett med honom?

Du kan 1. Vara ärlig med dina känslor. Tankar. Vad du egentligen vill ha med att berätta att du vill satsa trots flytten och vara hans enda. Eller 2. Säga ingenting. Börja använda din tinder och fördriva tiden med att testa andra som ”backup” tills han kommer tillbaka. 3. Avsluta det nu innan han hinner avslutar det.

Det är så cliche att säga det. Men är det menat så spelar det ingen roll hur han länge han vandrar, för är du the one, kommer han hitta dig igen. Hur långt bort än hamnar. Men vill du inte riskera slumpen att kanske träffas igen, när det är mer rätt, kanske du borde woman up and get your man med att säga att han redan är allt du vill ha och du är villig att försöka på distans om han är. Men deppa inte ihop om han inte är redo. Det har ingenting med dig att göra. Vi människor känner bara ofta vi måste bli dem vi vill bli för att kunna vara med den vi vill ha. Han kommer garanterat att tänka på dig hela tiden ändå cause you are once in a lifetime type of woman. So believe that & du ska se vilken typ av kärlek och vilken typ av man du kommer attrahera tillbaka. Be the woman u gotta be. U do u too boo❤️