På måndag börjar jag blogga igen! :)

Om ni undrar varför det inte kommer upp nåra inlägg är för att jag tydligen blivit utslängd från FINEST och ska därför börja blogga på Aftonbladet!

Jag använde tydligen för hårda ord här och de e för fint för dom att ha mig här så Aftonbladet fick ta över mig :-)

Men lika glad är jag för de och argast är nog räven!

IMG_0622.JPG

Taxibilar i Stockholm!

I helgen när jag var i Stockholm så märkte jag en sak som var jävligt irriterande. TAXIFÖRETAG SOM FÖRSÖKTE LURA SINA KUNDER.

På denna bild ser ni en såkallad Fri-bil eller ”faketaxi”. På deras hemmagjorda logga står det ”Taxi Storholm”…?!?!?

IMG_0549-0.JPG

Här ser ni den riktiga Taxi Stockholm!

IMG_0567.PNG

Skillnaden mellan dom här är att fake taxibilarna lurar fulla människor samt turister som inte har en aning om att deras taxameter går i rekordfart. Utan att överdriva nästan 1.5kr i sekunden. Jag satte mig i en faketaxi och han bara ca 1km, då hade taxametern stigit från 35kr till 154kr. Jag undrade vafan som hände.. Och han sa att det kostade så i hand bil. Då bad jag han släppa ut mig. Jag ville inte åka en meter till.

Råkade dessutom för nåra månader sedan sätta mig i en sån där taxi när jag skulle hem från jobbet och vanligtvis när jag åkte samma sträcka kostade det ca 150 kr.
Helt plötsligt en natt när jag tog taxi hem stannade taxametern på 700kr.
Jag fattade ingenting…
AKTA ER!

Världens dyraste taxi!

Åkte precis taxi till mitt hotell i Stockholm och satte mig på nån jävla konstig skit taxi där taxametern tickade typ 2 kr i sekunden. Innan jag ens kommit ut ur stan var mätaren uppe på 154kr. Då hade vi stått i ett trafikljus och åkt bara några 100 meter.

Sinnessjukt. Blev så jävla arg och sa till taxichauffören att jag skulle av och att jag hellre tog ett flygplan till mitt Hotel än att åka med honom, då flygresan förmodligen hade varit billigare!

IMG_0491.PNG

Inspelning med #membersclub!

NYA PROGRAMMET AFTONBLADET BOOM ÄR SNART UTE!

I 12 veckor kommer olika sköna personer så som Anton Evald, Sara montazami, Daniel Paris, Aina, PH Kristian, Dessie, Jimmy från rackartygarna och många många fler få svara på sjuka och pinsamma frågor i AB BOOM :-)

Va beredda på succé!

IMG_0465.JPG

IMG_0462.JPG

IMG_0464.JPG

STOCKHOLM?!?!?

Shit! Fick precis ett samtal om att jag måste åka till Stockholm ikväll för att jag har en inspelning imorn kl 08:00 på morgonen. Blev ju inte direkt bra kläder jag fick med mig utan jag har bara slängt ihop massa skitgrejer som jag hoppas på går att matcha imorn!

Blir en soft inspelningsdagen bara jag som sagt får ordning på allt, hade planerat en softkväll med min tjej men blev ju brutalt ändrade planer.

Aja annars om veckan var väl att jag va i Örebro igår med Kian, Eric, Kristian och Medina. De va riktigt bra drag och sinnessjukt kul att träffa PH grabbarna :-)

NU MÅSTE JAG SKYNDA FÖR NU SKA JAG TA TAXIN TILL TÅGET!

HERÅÅÅÅÅ!

IMG_0449.JPG

IMG_0452.JPG

Jim Rickey skor!

Efter att jag la upp bilden på mina skor på instagram fick jag frågan vart ifrån jag köpt dom!

IMG_0444-1.PNG

Ni har tur! :)

VARSÅGODA!!

WWW.JIMRICKEY.COM.
50% rabatt på alla ordinarie produkter
Rabattkod: BLKFRIDAY som ska anges vid kassan.

Detta erbjudande gäller fram till 30 nov 2014 och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.