Alltid på väg..

Tjo! Nu är jag strax framme i Stockholm för att delta i Blog Awards.. jag hann verkligen bara hem och vända i dörren från inspelningen, samt imorgon skall jag iväg på spelning. Sååå nästa gång jag är ledig är söndag. Inte KONSTIGT att jag är trött, nästan onödigt att jag gjorde den där läkarkontrollen. Det hade varit MER konstigt om jag INTE var trött :-) Tur att allting är roligt iaf!

Jag skall dela ut pris ikväll också, vet inte om jag får säga för vilken kategori..? Skitsamma för jag kommer ändå inte ihåg, haha!

 

Ni har väl inte missat 'bråket' mellan Aina och Gunilla? Helt jävla sinnessjukt! Jag har lagt upp en film på min insta också från det. Gå in och kolla!

 


Checka in Ainas blogg och läs hennes version! Hahaha värsta cat-fighten!

 

 

HÅLL TUMMARNA FÖR MIG IKVÄLL! PUSS

 

 

 

Skapad:
18 September 2014, 14:25
Läst:
14580 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (4)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

it's a wrap! (inte ens sån som man äter)

..eller man kanske bara säger så på filminspleningar när man är klar? :-) I alla falla så är vi typ klara nu, och det har verkligen vart bland det roligaste jag har gjort. Och jag VET att jag har sagt det flera gången, fan vad ni måste tycka att jag tjatar på er ibland hehe..

Jag vill TACKA ALLA människor jag har träffat, teamet och produktionsbolaget Mexiko Media. Ni är alla BÄST!

Nu är det bara att åka hem och ladda om inför Blog Awards och GLÖM INTE ATT RÖSTA! (Nu tjatar jag igen hehe)

Hör snart igen! PUSS PÅ ER!

 

Ps. Jag snodde bilderna från tv3's presschef Max Lagerbäck, hoppas det är cool mannen :-)

 

 

Skapad:
17 September 2014, 15:28
Läst:
12915 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (14)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

This is fakking Paradise

Okej! För det FÖRSTA så vill jag påminna er om att INTE GLÖMMA RÖSTA på Blog Awards.

För det andra så vill jag påminna er om att gå in och kolla på alla roliga extra-klipp från Paradise Hotel, och bakom kulisserna med mig

Följ länken här:

http://www.tv3play.se/program/paradise-hotel/klipp?id=8877


Fan vad jag kan längta tillbaka till paradiset och Mexiko, det var sjukt kul att vara med teamet bakom kameran den här gången. Om du klickar på länken ovanför så kan du ser hur vi bodde osv. 

Det var typ 70 pers från produktionen och kanalen som åkte ner och jobbade med programmet. Jag var nere i ca 7 veckor och jobbade med att spela in bakom kulisserna, och hela introt till nya säsongen.  Sen spenderade jag fan hela dagarna (och nätterna) med att leta efter tillräckligt bra internet för att kunna blogga, instagramma, och så tränade jag minst 2 timmar om dagen.

 

Jag fick fan ALLTID skäll av antingen Pappa Anders eller Nicole för att jag lade upp bilder som 'avslöjade' vart jag var..fett jobbigt! Men men, nu vet ni ju alla. Och kolla nu ordenligt på tv3play.se

 

Puss på er!

Skapad:
17 September 2014, 10:43
Läst:
19753 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Morgonstund har guld i...

Tjo! Nu tror ni kanske att jag äter frukost såhär sent, MEN vi har faktiskt varit igång länge och jobbat. Det här är bland det roligaste jag hart gjort! Och vilket jävla skönt gäng! Jag är lite bättre med att lägga upp bilder på instagram nu när jag har så dåligt med internet. Det känns bara dumt att lägga upp likadana på insta och bloggen..eller? Ni får bestämma :-)

 

Hallå är ni för unga, eller kommer ni ihåg Baren-Håkan? Iof kommer inte jag heller ihåg det programmet, alltså 'Baren'..det gick typ på 1800-talet hehe :-) Men sen hade han också ett program som hette Håkans bar som handlade om att han drev en bar i Phuket, Thailand.

Och innan dess såg ni honom kanske jobba i baren på färjan Cinderella som också visades på TV.  Man kan säga att han är en riktig bartender, förmodligen sveriges kändaste bartender? Han kallas ju som sagt för Baren-Håkan. Eller han kanske heter det? :-)

 

 Jäääävligt skön snubbe ass!

 


Skapad:
16 September 2014, 11:22
Läst:
19058 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (10)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Anonym
  2014-09-16, 22:58

  Gäst

  Du är en sån stor inspiration och du skapar en sån glädje runt om kring dej men din energi! Vi vet att du är en sån himla bra person, det märker man

 • Emma
  2014-09-16, 22:36

  Gäst

  Hahaha asså Samir, du är så jävla bäst!! Har legat i sängen och sett på SOS Samir i typ 1,5 timme nu och håller på att garva ihjäl mig, på riktigt asså! Skönaste jävla människan ever!! Snälla, SNÄLLA Samir, kan inte jag få utmana dig i TP haha? Hade vart så galet grymt hahaha! Ta hand om dig! Kram!

 • Emma
  2014-09-16, 22:34

  Gäst

  Hahaha asså Samir, du är så jävla bäst!! Har legat i sängen och sett på SOS Samir i typ 1,5 timme nu och håller på att garva ihjäl mig, på riktigt asså! Skönaste jävla människan ever!!

 • Namn
  2014-09-16, 18:30

  Gäst

  Har käkat på Håkans bar i Phuket, lungt bästa maten efter karon!

 • s
  2014-09-16, 17:19

  Gäst

  bae!

  Träning och kostschema uppe på bloggisen. Kolla och tyck till, är det bra? prova? Fråga om GRATIS råd. Även ett VIKTIGT inlägg om måltider. Super viktigt och om hur jag försökte skippa måltider osv, viktigt budskap som verkligen borde spridas så kolla!!
  ÄVEN DAGENS TRÄNINGSPASS OCH KOST! GÅ NED I VIKT OCH BLI FITT PÅ ETT HÄLSOSAMT SÄTT!!

  http://nattstad.se/schouhan

  Blogg: nattstad.se/schouhan

 • Anonym
  2014-09-16, 14:16

  Gäst

  Du är en sån stor inspiration och du skapar en sån glädje runt om kring dej men din energi! Vi vet att du är en sån himla bra person, det märker man

 • Anonym
  2014-09-16, 14:04

  Gäst

  Landet kmr att se mkt bättre ut om alla får jobba med det dom gillar och är bra på! Alla kmr att vara mycket gladare och få energi från vardagsarbetet! ist för att vara sura å deppiga över sina liv! Precis som du säger mindre haters om alla skaffar sig ett bra liv! Puss på dej, vi älskar dig

 • Anonym
  2014-09-16, 14:02

  Gäst

  Tycker fler borde göra det dom vill och älskar att göra! Break free lixom! stå upp för dej själv och gör det du tycker är kul att göra!

 • Anonym
  2014-09-16, 13:57

  Gäst

  Lägg upp samma bilder så vi hänger med!

 • KP - träning
  2014-09-16, 11:37

  Gäst

  Tycker du kan köra samma bilder här som på instagram. Inte alla som använder sig av det. :D

  Blogg: www.nattstad.se/tr%C3%A

Positiv trend

Mårten Andersson har startat en ny klubb som heter Sober, (det betyder nykter :-)

Jag hoppas verkligen att den här trenden fortsätter, för jag har märkt hur jävla bra jag mår av att festa nykter. Både mentalt och i kroppen. I början var det sjukt svårt, men efter ett par veckor så hade jag liksom vant mig vid att vara nykter. Jag vet egentligen inte varför alla dricker så mycket och ofta.

 

Eller alla dricker väl av olika anledningar? Kanske för att bli mer social och att våga prata mer med folk, för att det är gott, kunna slappna av, för att få kickar osv. Och en massa andra konstiga jävla orsaker!

Jag behövde knappast dricka för att bli mer social.. jag vet egentligen inte varför jag drack så mycket nu när jag är nykter och tänker efter. NU har iaf min hjärna vant sig vid att vara nykter jämt, och det känns som att jag är full ibland när jag får kickar av alla upplevelser och människor jag träffar.

 

Jag hoppas att det går bra för den här klubben och att det kanske öppnar många fler! Jag skall besöka den någon gång och berätta om hur det var! Om Mårten läser det här så får du gärna skicka en inbjudan hehe :-) 

 

Skapad:
15 September 2014, 13:11
Läst:
27012 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (8)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Vafan Sverige...

Okej, jag vet inte ens om jag vill eller ska kommentera det här valet så mycket mer, Att jag är äcklad av att SD har så många anhängare är självklart, inte bara för att jag själv är blatte –utan för att SD står för andra sjuka saker. Typ som att homosexuella inte får gifta sig. Vafan låt alla älska vem man vill, hur man vill och när man vill! Vem kan ens tycka något annat?

  Jag har blivit avrådd att uttala mig allt för mycket, då jag är en offentlig person med många unga fans och följare. Det är tydligen maktmissbruk att påverka eller styra sin målgrupp med styrda åsikter.. men men.. lika bra att göra som jag blir tillsagd.

 Jag vill bara att ni alla skall veta att JAG tycker att det är fördjävligt att så många väljer att rösta på ett främlingsfientligt parti. Jag önskar att alla kunde bli bättre på att sprida kärlek, hjälpa varandra och främst sig själv! Fokusera på vad DU mår bra av, för om DU mår bra så orkar du hjälpa andra. Familjen, grannen, eller hela Afrika.

 

Nästa år skall jag fan starta ett parti. Ett Success-parti! Kom med tips på vad det skall innehålla!

 Jag vet att dom flesta som följer mig, och läser detta inte är över 18 och kan rösta. Eller ens bryr sig om politik? Men det är fan eran framtid dom vuxna bygger upp nu. Så gör mig en tjänst och fundera på hur du vill ha det! DU har rätt att tycka, tänka och känna vad du vill. Men bara du kan stå för det, och motivera dina åsikter. Samt vara beredd på att kunna ändra åsiket?  Om ALLA kunde göra det så skulle näthatet försvinna, nu sitter alla bakom en jävla skärm och skriver/tycker saker anonymt eller i smyg. Långt borta från konfrontation. Avståndstuffingar !

 

PUSS PÅ ER!

 

Skapad:
15 September 2014, 10:14
Läst:
34305 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (16)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Sebbe
  2014-09-17, 21:32

  Gäst

  Du som går under namnet "Demokrat", en bit ner bland kommentarerna. Otroligt många svenskar, som inte sympatiserar med SD, pratar så varmt om att värna om demokratin. Men hur långt är man villig att gå? Allas lika värde i all ära, men att ta in ett parti som inte har människans bästa i sitt intresse, är det demokrati?

  De flesta skulle absolut inte påstå att Hitler var så mycket för demokrati, (är medveten om det komplexa i historien om huruvida "utvald" han och hans parti var) men miljoner avrättade människor är resultatet av vad ett "bad case" av demokrati kan åstadkomma. Bra va?

  Låt oss rent hypotetiskt dra till med att ett svenskfientligt parti med ett gäng invandrare, dragit till sig 13% av Sveriges röster, och tagit in sig i riksdagen. Ja. Skulle du, "Demokrat" stå där och godta din biljett ut ur ditt Sverige? Eller försvara demokratin? Antar fördomsfullt att du är svensk, som mina demokratiförsvarande svenska vänner, eftersom ni inte har något att oroa er över då SD högst troligast inte kickar ut er.

 • Namn
  2014-09-16, 23:41

  Gäst

  Du kan göra en anti rasist/nasist parti eller något

 • Namn
  2014-09-16, 23:39

  Gäst

  Jag tycker att ifal du vill göra en parti (om du ens är seriös) iallafall ha typ en blandning av bra saker av andra partier plus eget
  T,ex få ladda ner film & musik lagligt, skatten sänks, mindre ungdomar som är arbetslösa osv
  Skolorna ska få mer pengar, går nu i nian och min skola har inte råd med en klassresa eller något sånt så vi fick bara åka på läger i en skog i 3 dagar utan tält så ja det sög

 • Maja
  2014-09-16, 15:39

  Gäst

  Jag tycker att det borde vara gratis att riva hus. För det är läskigt, oberhaglit och inte miljövänligt. Jag tycker att lekplatser, Stadsparkar, shoppingcenter m.m att det skulle vara finare och bättre. Jag tycker att affärer inte få sälja cigaretter eller snus, men snus som hjälper för att sluta röka kan man ha på affärer och inte bara på apotek. Mer idrott i skolan. Högre lön till läraren så att det blir fler som vill jobba som lärare. Mindre klasser. Hörlurar i skolan och grattis socker fria tuggummin som man går när man jobbar. 2 tuggumin per dag

 • Maja
  2014-09-16, 15:28

  Gäst

  Jag tycker att betygen ska vi få i 8:an. Jag går i 6:an och det är väldigt stressande när man får ha betyg. Mer prov istället, ett prov i varje ämne 2 gånger i månaden. Inget sånt prov där man få plugga en vecka innan, jag tycker att man Bode ha oförberedda prov i varje ämne 2 gånger i månaden. Då får man ju också se om eleverna har varit med på lexionerne. Inga läxor heller, det är ju ändå bara sammanfattning. Mer läsning. Mer rolig matte och inte bara att sitta och jobba i matte boken. Mer att kunna stava som veckans ord. Och så kanske det är 10 ord man ska kunna stava. Skiva mer berättelser där man t.ex skriver om att en ko lever i Sverige i Skåne som ligger längst ner i Sverige och en gång skulle han gå från Skåne till Malmö och sen till Öland. Från Skåne till Malmö var det 1 meter och från Malmö till Öland var det 2 meter. Han fick sammanlagt gå 3 meter. Alltså att man skriver en berättelse där man ska få med matte, svenska, no, so m.m. Det var väll typ det i skolan iallafall

 • Namn
  2014-09-16, 06:50

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Anonym
  2014-09-16, 00:12

  Gäst

  Ha med i partiet att ni står för jämnatälldhet och att homosexuella ska ha samma rättigheter till adoption som heterosexuella osv

 • Namn
  2014-09-15, 23:46

  Gäst

  Hejdå

 • Jocke industiare
  2014-09-15, 23:28

  Gäst

  Alla pratar SD hit och SD dit, men om ni var äldre så skulle ni fatta att problemet är att alliancen inte får sitta kvar mer då vi behöver folk som kan ekonomi och inte sprider lögner som S gjorde för när jag jag ung.. Du har en runt 30 här som såg detta.. SD ska bara finnas där för att dom andra ska tänka efter på visa punkter

 • Finnen
  2014-09-15, 19:01

  Gäst

  Får jämt och ständigt lärare från svenska skolor till vårt finska gymnasium som funderar över varför de finska eleverna är så mycket bättre i skolan än de svenska, såå well jag har en idé inför läroplikt istället för skolplikt så måste alla lära sig istället för att baa behöva vara i skolan. Sedan får vi betyg enda från årskurs 1 (när vibär 7år) och resten av livet framåt, eller på 4:an börjar vi få siffror (4-10, 10 är bäst, 4sämst) och det tror jag är bra, speciellt om man är tävlingsinriktad och så får man ju veta vad man kämpar för från 1:an-3:an har vi skalan utmärkt-god-nöjaktig-borde förbättras. Och JA det finns finlandssvenskar. Finland har två nationalspårk och speciellt runt kusten bor det finlandssvenskar (säger detta eftersom svenskar aldrig verkar ha lärt sig att Finland har hört till svealand en gång och en del av befolkningen här därför talar svenska.) btw tycker jag SD:s åsikter är felaktiga precis som du skriver i inlägget också. Kram

 • din mor
  2014-09-15, 18:51

  Gäst

  Haha nolla. SD

 • Demokrat
  2014-09-15, 14:23

  Gäst

  Jag tycker du borde skaffa dig demokratiska värderingar, för dina värderingar är - precis som SD - odemokratiska! Hur menar jag nu, låt mig förklara...

  Den som inte accepterar SD och alla deras väljare och/eller sympatisörer står inte upp för alla människors lika rätt och värde, och gör man inte det står man inte upp för demokratin. Även som SD är rasistiska eller vad du nu vill kalla dom, om du inte accepterar dom lika väl som du accepterar alla andra - står du inte upp för demokratin, för den säger att alla är lika värda (även Sverigedemokrater)... Vad SD står för eller inte står för hör inte hemma i detta, demokratin säger att - oavsett åsikt - är man lika mycket värd.

  Du har precis blivit det du själv säger att du så mycket avskyr, någon som bekämpar demokratin. Grattis!
  - Skulle aldrig rösta på dig och dina odemokratiska värderingar, när du inte ens kan stå upp för allas lika rätt och värde - även Sverigedemokraters-

  Ps: Röstade på Vänsterpartiet i går...

 • Namn
  2014-09-15, 13:34

  Gäst

  sänk kraven i betygen i grundskolan

 • Namn
  2014-09-15, 13:24

  Gäst

  Sänka kraven i skolan.

 • Erik
  2014-09-15, 12:19

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Emma
  2014-09-15, 10:24

  Gäst

  Ååååh, love love love this! Ibland blir jag nästan kär i dig haha! Så jävla bra skrivet! Tummen upp till dig (y) Håller helt med i det du skriver!

  Har alltid varit stolt över att vara svensk och varit nöjd med att Sverige har gott rykte i övriga världen, men gårdagens valresultat får mig att SKÄMMAS så jävla fucking asmycket över att bo i ett land med så pass mycket främlingsfientliga och trångsynta människor.

  Givetvis får man rösta på vad man vill och jag är för en demokrati med yttrandefrihet så alla får självklart säga sin åsikt, men då får ju även jag säga att JAG tycker att dessa åsikter och röster är heeeelt fucked up... Har aldrig känt mig så osvensk som jag gjort dom senaste åren då SD ökat och det positiva med Sverige minskat.....

Ja just fan! Den 18e september är det Vecko Revyns Blog Awards! (och Nicole födelsedag, vilket hon är jäääävligt noga med att påpeka varenda dag) Och jag är ju nominerad i 2 kategorier: Årets Bloggraket, och Årets Youtube-raket. Så glöm för fan inte att gå in och rösta på mig. Och alla andra.


RÖSTA HÄR;

http://www.veckorevyn.com/blogawards/Rosta-i-Blog-Awards-2014
 

 

BÄST ÄR NI !!

Skapad:
14 September 2014, 20:38
Läst:
28932 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Ina (K37)
  2014-09-14, 22:15

  Jag röstar om du smugglar in mig på festen!

 • Anonym
  2014-09-14, 21:39

  Gäst

  Rösta hit å rösta dit bäst är DU!

This one time in Mexiko..

Tja!

Eftersom jag inte kan berätta så mycket om vad jag gör på dagarna, eller om inspelningen så tänkte jag passa på att lägga ut lite bilder och storys från tiden i Mexiko. Nu när det är offentligt att jag var där :-) på min ista kan ni istället se lite bilder från den nuvarande tv-inspelningen!

Här står jag alltså vid förra säsongens hus, där vi och spelar in introt för denna nya säsong. Det var skitkonstigt att vara tillbaka i huset.. det såg jätteannorlunda ut! Tydligen så kostade det runt 300.000 att göra om i huset -måla, bygga väggar, styla, inreda ja ALLT ni ser. Det är egentligen en mycket rik kvinna som bor här i huset själv, men enligt rykten så brukar hon bjuda över mycket folk och ha GALNA fester. Typ riktiga Paradise Hotel med massa snygga modeller och annat viktigt folk...hehe!

Men hon hyrde alltså ut det till Mastiff som gjorde om det till Paradise Hotel

 

Det här är faktiskt soffan som jag låg i och snackade med bartendern på fyllan. Och tjaffsade med Anja mycket, när hon sa att jag inte fick dricka mer öl :-)

Och här ligger jag och försöker blogga. Som vanligt!

Jag lägger upp mer bilder sen ikväll, måste kila! Och vad skulle ni vilja veta om inspelningen och tiden i Mexiko? Fråga vad ni vill, jag lovar att skvallra :-)

Puss på er!

 

Skapad:
14 September 2014, 14:25
Läst:
31728 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (13)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • sara som.älskar samir
  2014-09-15, 20:21

  Gäst

  Hur var det att spela.in ph?

 • sara som.älskar samir
  2014-09-15, 20:21

  Gäst

  Hur var det att spela.in ph?

 • Namn
  2014-09-14, 22:22

  Gäst

  Av vilket märke är dina skor på fotot ?

 • Anonym
  2014-09-14, 21:35

  Gäst

  Vilken månad var du där och var paow oxå där sammtidigt? / *nyfikenistrut*

 • amanda
  2014-09-14, 21:21

  Gäst

  Vad vad roligast ?
  vara med i serien eller bakom serien ?

 • amanda
  2014-09-14, 21:21

  Gäst

  Vad vad roligast ?
  vara med i serien eller bakom serien ?

 • Anonym
  2014-09-14, 21:33

  Gäst

  Jag har mycket och länge tänkt och viljat veta om du tillslut fick någon dejt med den svårflirtade ankan? / ett fan som gillar dig väldigt mycket

 • E L L I E
  2014-09-14, 18:39

  Gäst

  Kan du göra ett inlägg med alla dina tattos?

  Blogg: epiicliife.blogg.se

 • Emma
  2014-09-14, 15:58

  Gäst

  Hur såg dagarna ut i Mexiko? Hur mycket jobb och hur mycket fritid? Vad gjorde ni liksom?

 • Namn
  2014-09-14, 15:22

  Gäst

  Hur stort är paradiset i yta ?
  är de lika stort som det ser ut ?

 • Namn
  2014-09-14, 15:20

  Gäst

  Hur ser tatuering på benet och lår ?

 • Maria
  2014-09-14, 14:13

  Gäst

  Hej Samir=)Du skrev förut om din hälsa så ville nu tipsa om den här mannen Dan McDonald som pratar om mat och hälsa. Kolla ifall du vill höra vad han har att lära ut.
  Här är hans channel https://www.youtube.com/channel/UCwbUZ6a26NzzxkKkiinvyCw
  Om man vill googla själv så heter hans sida:liferegenerator
  Han har fått mig att verkligen inse hur maten skapar den kropp man har. Nyttigt mat=Friskt, Snygg och pigg kropp.
  Kram och Ha en Jättebra söndag!

 • Maria
  2014-09-14, 14:13

  Gäst

  Hej Samir=)Du skrev förut om din hälsa så ville nu tipsa om den här mannen Dan McDonald som pratar om mat och hälsa. Kolla ifall du vill höra vad han har att lära ut.
  Här är hans channel https://www.youtube.com/channel/UCwbUZ6a26NzzxkKkiinvyCw
  Om man vill googla själv så heter hans sida:liferegenerator
  Han har fått mig att verkligen inse hur maten skapar den kropp man har. Nyttigt mat=Friskt, Snygg och pigg kropp.
  Kram och Ha en Jättebra söndag!