Taco-mys

Haft de gött här hemma ikväll bara. Fasen vad tröttta vi är. Jag o anne har verkligen städat skiten ur lägenheten! Herregud. Tror aldrig att de varotw så r rent som det e nu! Jag hann städa i tre timmar innan jag var tvingen att dra till en casting! Får berätta mer om de e aktuellt ist!

Är sjun oxå, lr ja, sjuk o sjuk. Ont i halsen o förkyld typ så kan inte träna! Riktigt tråkigt men de e gött o bara va hemma ikväll eftersom vi flängt så mycket. Har storhandlat idag oxå så vi slipper imorgon. Imorgon händer dw roliga grejer <3

Tror vi säger gonatt nu!

image

Äntligen!

En kväll då vi kan göra annat än plugga!! För nu e det över! Våra 2 sista slutprov var idag, tror allt gick bra! Det får vi se imorgon på examensdagen :) då kommer betygen o senare en middag på kvällen!

Nu blir det en awesome serie och popcorn

image

Weekend fun

Hade riktigt jävla kul i Göteborg och Borås! Har massa bilder vi inte hunnit slänga upp än jag gör väl de nu då :) måste ”hem” snart igen känner jag! Detta e några från fredagen i Göteborg! Förfest hos bästa pehzman som bodde precis jämte träggårn o sedan dada life! Älskade tess o sofia var med oss!

image

image

image