Tackar för mig

Med sorg men ett måste säger jag farväl och tackar galet varmt för min tid på finest. Haft en tung period senaste månaderna och helt tappat mig själv, hälsan och familjen är prio före allt annat. Tog en paus och nu nystarta min blogg där jag själv kände att det kunde passa mig hoppas jag. Har träffat så många fina människor via Finest och jag har inget personligt mot något eller något. Ni mina vänner finns alltid kvar och mina läsare ni är välkomna att följa mig på mina nya sida. Älskar er och tackar er alla med hjärtat varmt. 

www.blogg.improveme.se/adhdpappan 

  

  

Myskväll med skönhet 

kvällens aktivitet fick bli i skönhet och hälsans tecken och mingel med goda nyttiga snapsar av olika frukter och bär.  Efter mingel blev det hänga på Fridays Alexandra och Douglas innan familjen så snällt hämta mog med bilen. Mer bilder kommer. 

  

Möte med varg 

Titta en räv säger han men faan heller!! 

Den stirra på oss och slinker sig snabbt fram under tiden då jag i panik försöker filma med min nya mobil som inte får den bästa kvalitén tyvärr. 

Lagom innan har vi precis känt oss iakttagna och med facit i handen va det inte så konstigt kanske.  Varg i Sthlm precis där vi bor och där jag går med hundarna varje dag.  Kvällen va knäpp tyst och inte ett spår av mänsklighet hördes.  

Har spårat med viltdjurs ansvariga precis och talat med länsstyrelsens vilddjursspårare.  Stora långa kliv i blöt gräset finns och jag har kollat mycket klipp på andra hundar som liknar vargen men detta va inte en hund!  Inte ens likt en Husky eller annat som folk kan ta fel på.  Jag är bomb söker och det är inte första gången det spårats varg här tydligen. 

Mitt tips! 

Ha hundarna kopplade oavsett varg eller inte!  Samt bli inte rädda då den strävar runt tyst och är mer vaken och människan skrämmer den iaf. Vi gick runt med mobilerna och lös efter spår igår i mörkret och blev inte attackerade:) 


I mitten på bilden till höger om det fällda trädet syns baken på djuret. 

  


Fighten

Går in med ögonen öppna!  Fighten är där mitt i nuet och jag ser alla möjliga mål och viker mig inte.  Precis i mitt lugn där nya mål är på väg kommer saker emellan men det viker inte mig eller får mig vika av.  Hata och tro saker,  gör vad ni vill haters, jag vet att ni lusläser och letar.  

Love you all, men att strategiskt kartlägga och söka dygnet runt efter saker om människor är knappast normalt där livet bakom skärmen med målet att skapa problem är vardag om och om igen.  Nä normalt är att arbeta och sköta sitt jobb tex.  

Snart är mitt sista inlägg här och jag kommer sakna detta men livet går vidare.  

  


Förändring

Godmorgon alla

Det är äntligen ljust på morgonen när jag är uppe och känslan är grymt skön nu när man hör ljud av liv på morgonen istället för plogbilarna på vinterns mörker. 

Dagen börja fint och kollegorna är underbar och denna dag ska bli kanon! 

Nya förändringar kommer och Jag skulle uppmärksamma er på det att hålla utkik. 

Gjorde egentligen mitt sista inlägg förra veckan men blivit tvungen skriva på här igen pga omständigheter där vi blivit utsatta för otrevliga saker.  Tack alla stöttande ni är guld! 

  Intressant 

Om våra mobiler ringer och jag blir utpressad  

Ska jag bara svara då och ta det som en klackspark?  Från röra till lugn där det senare bjuds upp till röra igen som vi inte vill ha.  Vi vill leva utan dessa problem som en familj i lugn och ro.  Nä när vi minst anar det kommer låtsas profiler upp men saker går finna. 

En dag med mycket fundera och planera inför framtiden och nya saker är på gång.  Skulle inte blogga mer men blev tvungen då familjen hamnat under obehagliga former senaste tiden. Vissa ger sig inte och nu pratar vi inte en människa utan en hel hög med ovetande tyckare som gissar och tror saker som man gör i kyrkan. 

Saker som orelevant och icke sant dumpas runt och frågan är hur länge det ska pågå.  Kanske tills ett nytt offer hamnar i kläm vad vet jag.  Vissa utser sig själva öppet och gissar sig fram i skvallernätet. 

Kom inte nära mina barn och skada inte min familj!  

   Offentlighetens baksidan med förtal

Hade inte tänkte skriva mer men! 

Drabbats av ett rått och kallt kränkande utspel på ett blogg men lögner och påståenden som det inte finns till grund till! 

Jag har en privat fb men min egna ironi till skämt som mina nära känner till men folk tar skärmdumpar på mitt privata och vinklar hur dom vill trots att mina nära och Jag backat upp saker jag drar med min ironi. 

Jag skulle aldrig svälta ett djur eller inte göra det bästa. Att jag får se att jag har svält min hund sedan och skriva ut en vikt som är flera kg mindre än den hade  innan jag lurades att lämna henne är helt åt skogen Fel. 

Nämna namn offentligt och inte bara mitt! Är olagligt och bilder mm.  Att ta bilder av mig och klippa ihop saker och hitta på historier är helt åt skogen. 

Fått utstå hot och utpressning och vi har bett om att bli lämnade ifred men icke!  Det sprids saker av en person hej vilt och undra varför alla blir osams med samma person jämt? 

Påhittade historier va jag redo på att det skulle komma då Jag varnats om det, det har ryktats att det ska skrivas en rejäl historia om mig och om att jag slår djur och barn där jag lever min diagnos…  

Det är många som vet sanningen som kan hundar och djur och som sett mig dagligen samt familjen med hundarna. 

Att många oseriösa hör av sig gällande hunden va väntat och självklart måste Jag dra på om hunden för att få bort den stora procenten av oseriösa intressenter.  Nej hunden är inte farlig och har aldrig vart!  

Jag har haft polisen med mig hela tiden sedan det uppdagades att hunden min egentligen var stulen och att vi blivit blåste av skojare.  Vi har också bandade samtal när vi skulle hämta hunden och När Jag lämnade den där jag hittade den för att låta makten hjälpa mig. Skulle Jag leva min adhd som vissa målar upp skulle jag kliva in plockat hunden utan snack! Nej Jag lämnade den i väntan på hjälp av polisen men blev jagad av en person som öven är inspelat då även polisen satt med mig i telefonen. 

Har även med polisens hjälp hämtat hunden senare på instruktioner  av polisen. Den resan hem viste vi inte om vi skulle överleva och det är under polisens utredning nu då även polisen var med och följde jakten vi utsattes för. Hade inte jag kört bilen hade våra barn inte haft mamma eller pappa i livet förmodligen. 

Jag nämner inga namn eller dumpar bilder på folk utan du som känner dig prickad som utsätter oss för denna terror som inte handlar om en hund egentligen utan bara för att du inte har någon annan att terrorisera för tillfället. Vi är inte det första som är utsatta. 

Våra barn och djur går före allt!  Vi har 3 barn 2 hundar som vi älskar och det va vi som ställde upp att ta hand om en hund som skulle avlivas från början vilket jag inte kunde acceptera. Vi bor vid en nationalpark och är ute varje dag i ur ovh skur. Jag är alltid hemma innan lunch och har inte ens bur hemma! 

En trasig gammal resebur utan dörr i tyg som hundarna ligger i för det är mysigt. Ibland gillar hundarna ligga i badrummen med lampor tända  och tugga på ben samt sova i lugnet. Ibland gillar dom ligga i soffan, sängen på golvet eller ute i uterummet där solen skiner. 

Att en valp biter sönder saker hör till även två st gamla kopplel har gått sönder och nya varma hjärta täcken köps varje år då dessa raser behöver extra värme pga lite päls och tunt fettlager. Undra var det varma röda täcket tog vägen som var med när jag lurades av hunden.  Det påstås att den fick frysa, har bild då jag lämna av hunden med täcke på. 

Undrar varför revbenen på andras hundar syns med blodådror men mina får inte synas i böjda vinklar.  Och en valp ska inte köras hårt med kondition och drag då den ska växa sakta för att inte slita sönder leder mm.  Att gå kurser eller träna tävlingslydnad är inte att inte ge hunden stimulans.  Stimulans ges alltid i form av bus med vardagsträning i sociala miljöer med saker att göra men inte på agilitybanan.  Tränat bort mörker rädsla och tränar inkallning mm kul som  är viktigt.  Byggt upp en trygg hund sakta då den är blandras och skulle inte tävlas av oss utan bara vara familjehund. Tränat gå i koppel vara lös, köra aport mm kul. 

Alla dessa lögner utpressning id-kapning och bilder vi utsatts för är under polisarbete.  Alla grannar älskar denna hund även hundrädda, alla har sett henne varje dag och hennes tillstånd. Alla berömmer henne och oss som träffar ofta.  Vi älskar denna hund och alla tårar i frustation senaste tiden har skadat oss I form av rädsla för det vi varnats om.  Har aldrig lämnat hunden på en ren annons för vi inte velat att den skulle ha hamnat fel och nej ingen har erbjudit en summa pengar som det skrivs om.  En sak är säker och det är att hunden har alltid vart trygg och är trygg och vi kommer efter detta aldrig lämna henne.  

Vi räddade hunden från avlivning men under två veckor var vi lurade att hon var i ett aktivt hem men i själva verket va den i olika hem hela tiden vilket vi fick reda på och stoppade. 

Ingen har jagat något på telefon, vi har lagt locket på och gjort det vi ska.  Ville inte skriva mer här men blev tvungen då en olaglig påhittat kränkande historia skrivits som skador mig och oss som upplevs som utpressning återigen och förtal mm.  Att skriva att min hane är nervös och gjorde utfall är rena tramset då han är känd för att vara en kanariefågel och full av glad energi som denna tik älskar sedan dag ett. 

Många vet och stöttar oss i detta och det är vi tacksamma för men alla vet inte hur saker ligger till och det skadar oss. 

Sno mina bilder och hängas ut som gjorts kommer drivas hårt! 

Skyddad identitet polis skydd etc etc tack!!!! 
 


En dröm allt ihopa

Min känsla måste följas och gå vidare

Att känna det jag känner nu, måste jag bort ifrån och jag tar ett viktigt beslut just nu och låter denna Låt med känsla beskriva lite mig själv i stunden. 

vilar mig själv nu från skrivandet ett tag. Love från mig adhdpappan med känslor. 

Regeringen pajas

Miljösmarta pajasregeringen  som är världsmästare på miljöutsläpp kanske borde fundera på döpa om sina politik till miljöbovarnasparti! 

Det finns andra alternativ än privata flyg! 

  

Underbart av Flygbussarna!  Här får lilla Gustav och Stefan plats med sina Säpovakter och polare i en å samma buss.