STARTA EN BLOGG!
21293
Bloggar

Annonsera på Finest.se Målgruppen

Finest.se är mötesplatser som nyttjas av den unga, den aktiva och den medvetna delen av befolkningen. De följer det senaste modet och trenderna dvs. allt från de senaste mobiltelefonerna till de senaste skorna. De är inga stugsittare och spenderar inte sin tid i soffan. Snarare på en biograf, på en teater, på ett fik eller på en restaurang. Vår kärnmålgrupp är 20 – 45 år gammal.

Exklusiva möjligheter

Vi profilerar hårt de hetaste krogarna och nattklubbarna i Sverige. Vi har exklusiva avtal med en del av våra delaktiga krogar vilket gör att vi är den ENDA sajten av liknande snitt som har mingelbilder och party foton från dessa krogar. Du får som medlem inbjudningar till exklusiva fester som du INTE får någon annan stans. Du får gå på förhandsvisningar på bio. Du får vid valda tillfällen möjlighet att sätta upp dig på gästlistan (hur lätt är det i annat fall?) Kort sagt, vi försöker underlätta för våra besökare att få vara en del av det goda livet. En del av Sveriges finaste helt enkelt.

Annonsera på Finest.se Format

Vi kan erbjuda dig som annonsör sex olika standardformat till att börja med. Sedan finns det möjlighet att presentera valda delar av sajten. För frågor kring detta och övriga annonsfrågor vänligen kontakta säljavdelningen.

Kontakt och annonsering:
hello@finestlifestyle.se

 

 

Önskar du att vi tar bort en bild?

Maila assistent@finest.se och ange nattklubb, datum, samtliga namn under bilden samt en länk till bilden du vill radera.