Förlåt om jag inte orkar mer, hösten.

Idag är jag jätte rastlös och vill inget annat än att röra på mig så jag rotade fram mina träningsskor som låååååg långt inne under massa kläder och en varm jacka och skuttade ut på en liten promenad. Solen i all ära fasten man fryser, sen när man slappnar av och inser hur mysig hösten är  innan man trampar i lera och svär och bara tänker hatar svensk höst. Ja, tycärr jag är en av dom som hatar höst. 

Själv klart älskar jag att ligga inne och tända massa ljus men va fan sen då? Allt är bara helt deppigt, dagarna är jätte korta och det är sjukt tråkigt att gå upp när det är mörkt och gå hem när det är mörkt. Kul, jätte kul 

@situationer har jag lånat denna av och den passa verkligen in på mig.


Fortsätt läsa

november , remember 

Dagarna blir bara mörkare och mörkare precis som min telefon, den har ballar ut totalt. Ångesten skricker inom mig att ”hem knappen” inte funkar, sitter och drar mig i håret och börjar genast tänka igenom hur mitt liv skulle se ut utan min mobil. Första jag tänker på är KATASTROF! – efter några minuter och pulsen hinner gå ner börjar jag skratta och börjar tänka på att det finns värre problem. Än min telefon, men ni alla som älskar sociala medier förstår min känsla och frustration om mobilen. 

För en vecka sedan invigde jag ett hotell tillsammans med massa andra influenser på Mjs hotel [ Vågar du se hur fint hotellet är❤️ ] 

Jag rekommenderar deras mat som sätter dina smaklökar på prov, det är som att jag kom till himmelen. Jag bodde i 203 ett rum i klass och jag som älskar färg och flamingos har ju hittat hem och defenitivt besöka det igen. 

På första bilden ser ni mig posera inne i VIP rummet, mat på lunchen på andra bilden och sen till dessa två andra ansikten delade jag rum med. Linn & Agnes, två tjejer med sjukt starka åsikter precis i min smak!


Fortsätt läsa

Höst är lika med mys

”Varje kväll vill jag krypa ner med en stor kopp te, dricker för det mesta grönt te med olika smaker med ett måste i mitt te är en klick kokosolja. Jag personligen tycker allt blir mycket godare då så testa testa testa! ” 

Jag stressar väldigt mycket i mitt liv och många tycker det är jobbigt att jag inte hunnit blogga men ni ser mig på #instagram och min @snap ( @angelicagillholm och agillholm) jag har varit sängliggandes en länge period. Jag har gjort så mycket men inga dagar går ihop. Minnes luckor och helt efter så kan jag nu stolt presentera att jag har hunnit se alla TWD avsnitt, eller ja nästan!

Jag vill bara säga att jag är så stolt att vara ambassadör för @slowcow och jag rekommenderar dom till alla. Jag kommer ha dom under mina egna vingar

Läs eller handla här ! rabattkod tom 30.11.2017, 15% rabatt : Angel2017

Slow Cow. –

Vad gör slow cow? – jag personligen tycker att det dämpat min stress och jag varvar ner så jag kan känna mig mer fokuserad. Slow cow är en mindcooler som är framtagen för den moderna och medvetna konsumenten. 

Varför är den så god? –Slow Cow har en vacker briljantblå färg, innehåller 6 botaniska extrakt och har en fräsch smak av drakfrukt och citrus. Slow Cow är kalorifri, innehåller inget socker, koffein, taurin eller konserveringsmedel.

Vem vänder sig Slow Cow till? alla, gammal som ung, överarbetade, stressade, föräldrar, idrottare och studenter. Inga kalorier, koffein, taurin eller socker. Innehåller L—Teanin, aminosyra utvunnen ur gröna teblad, verkar för koncentration och inlärning (så bra på så många sätt – googla!) mängden L-teanin i en burk är samma mängd som i 12-13 koppar grönt te.

Fortsätt läsa

Tiden då jag måste återfinna mig själv 

Löven fallet snabbare ner från träden barnen springer snabbare till bussen och löven snurrar i cirklar av vindarna som blir kallare, vi har gått och blivigt med höst. – poeten Angel 

När jag var liten gillade jag inte hösten, mörker – monster och dagarna blev kortare? Men nu? Jag kan inte säga att ” åå vad jag Älskar hösten ” men den är mysig för samvetets skull. Det blir helt plötsligt okej att bädda ner sig framför en film i stället för att vara ute. Man blir lite tröttare för att mörkret äter lite på dagarna som känns som evigheter på jobbet.  Man äter lite längre och godare för att man vet att energin behövs för att orka. 

Vad är höst för dig nu mena? 

Hösten nu när jag är äldre är en bra årstid man hinner mycket och man tänker efter på vad man inte gjort och varför man inte tagit tag i saker som skulle kunna öppna nya dörrar. Min depression har blivit bättre men en bra bitt kvar att lösa alla mina pussel bitar , därför välkomnar jag hösten för alla planer så jag snart kan bli helt frisk igen och bli den roliga personen som var lycklig ända in i själen. 

Min ångest har dämpats väldigt mycket under hösten bara för att man slipper vara med på allt och slipper sätta press på sig själv. Jag måste fokusera på det jag vill och faktiskt slösa min tid på skit som gör mig glad det finns saker jag skall lösa innan jag får tiden att räcka men det är på ett sådan personlig plan att jag får tårar bara av att tänka på det.

” sårat vänner och glömt bort saker som är mycket viktigare i livet än mig själv”  

Så alla mina fina underbara vänner, läsare och följare stanna upp en minut bara och tänk på hur jävla bra du är som person och hur långt du redan kommit. 


Fortsätt läsa

20 års presenten blev London, men vi är närmare 30 Nu

Min bästa vän skullde  fylla 20 år  och jag viste inte vad jag skulle ge henne så att jag kunde stick ut på hennes tjej middag. Så jag gick hem och skrev ut en väldigt elak bild på henne på fyllan och skrev på baksidan London baby. För jag ville uppleva resan ihop med henne, men denna redan blev inte av utan vi åkte jorden runt i stället och besökta Maldivrna och många platser där emellan istället för London. 


Men vi kom till London ihop och vi gjorde allt vi villa åkts fel håll i tunnel bannan, drack aldrig te som alla säger att man skall göra vi sket fullständig i att gå på teater för vill du veta vad vi gjorde? Jo, vi var med varandra 24/7 skrattade och hade det så roligt ihop som två vänner kan ha vi skrattade åt allt fasten allt blev fel. Turist ja vist men vi är jävligt bra turister när vi är det ihop

Fortsätt läsa

Läkartider och höst 

Sitter precis just nu och väntar på min läkare eller med finare ord min psykolog som jag sökte via vårdcentralen och jag hoppas hen är bra och vill lyssna på mig och till och med hjälpa mig med min vägledning. Änglarna hjälper mig veckovis men behöver någon att prata med! Pratar du med någon? 

Det skall bli skönt att prata med någon som inte känner mig och även intressant och se hur seriöse dom tar detta, men jag skall strax in och träffa hen så resultatet återstår att se. Mina förväntningar är höga – för jag behöver hjälp men några pussel bitar. 

Fortsätt läsa

Tv inspelning, smink och massa jag

Min dag började med lite jobb framför datorn och planering inför veckorna som kommer. Eller ja helgen först, det kommer bli lite tv inspelning om en program i höst och ledighet. Det jag menar med ledighet är att ligga i sängen och inte röra på sig en millimeter. Fast jag måste ju kunna nå godispåsen, ”inte röra mig en meter”. Det måste vara därför det heter så. Denna helgen den första helgen som jag är ledig från mitt jobb skall jag iväg på lite aktiviteter, som tv inspelning som jag kan prata om lite senare. Skall öva på sminkning inför halloween och behöver lite tips på vad jag skall vara? Jag scrollade runt på #instagram och fastande för en sminkning … Som bara är helt PERFEKT i mina ögon.

Helt magisk sminkning, så som jag tolkar denna sminkning är en isprinsessa.

Fortsätt läsa

Har inget att säga.. Eller?

Idag har jag många blandade känslor inom mig, det är folk som jag skall skriva till men jag vet inte hur jag skall formulera mig. Det är allt ifrån samarbeten till nära vänner som jag inte orkar svara. Min inkorg växer så jag måste sätta mig ner och svara så många jag bara kan idag, angående fransar så gör jag fortfarande det men under begränsande tider. Ni alla som skriver skall jag svara idag, precis satt på te fixat håret, nu en ansiktsmask och nu skall mina fingrar få blöda.

denna veckan är lite speciell då jag skall göra lite roliga saker, packa inför en resa med en vän och inspelning i helgen.. Det kommer ett inlägg om det senare och weekend med mina blogg vänner igen och denna gången till Malmö. Sen en operation på detta och detta skall jag hinna med under 3-4 veckor, och jag  har ju knappt något att göra så ni har väll inte missat att jag pluggar med? Fortsätt läsa

time is Your’s 

Idag när jag vaknade tänkte jag en extra gång, varför ringer min klocka på min ända lediga dag. Varför? 

Jo för idag var det hår fix för min del på mitt schema och jag skulle förvandla mitt knull ruffs till sago hår på salong Newhair i Göteborg. Idag bestämmer jag mig för att gå all in, typ som om jag aldrig gör det? Skall det vara så skall folk se med, så det blev två färger blandat, när jag berättade för Jenny vad jag tänkte så såg det ut som hon sett ett spöke och tänkte mest att nu går allt åt helvete med. 

Men resultatet på håret är en förvandling av Angel, eller nya jokern i Batman. Tolka det hur du vill men jag kommer bära detta i en del av mitt liv och ni vet inte än varför… 

Joker Angel nu mera dubbel sidor.
Kurvor är livet eller? Nä jag och Jenny lever för tatueringar som är våran drog och löshår, hennes händer är något att lita på. Tack för mitt hår Jenny

Fortsätt läsa