Screen Shot 07-22-15 at 10.40 AM

Min familj i #Kosovo

För första gången träffar jag min familj i Kosovo. Mormor, moster, morbröder och hela släkten. Det var jävligt roligt faktiskt. Det kändes konstigt i början men det är väl alltid så. Jag är 30 och har inte sett dom sedan jag var 1, vilket jag såklart inte kommer ihåg. Men det var riktigt härligt och det kändes som att puzzelbiten sattes på plats ändå. <3

Min mamma till höger. :)
Screen Shot 07-22-15 at 10.40 AM

https://instagram.com/p/5bogHQvmp4

 

#citizenfour | grymt bra

Här har ni en grymt bra och oscars-belönade dokumentären Citizenfour som handlar om NSA och spionage med Edward Snowden i rampljuset. En riktigt bra dokumentär:

Första gången i Kosovo

Ja, då är detta första gången jag är i Kosovo. Först besökte vi kusiner i Peje och nu är jag i Gjakova för att träffa min andra morbror. Ikväll är det bröllop som pågår i två dagar & nätter, ska bli mycket intressant.

Det känns konstigt dock att träffa alla jag aldrig har träffat, medvetande. Jag träffade dom när jag var typ ett år men sedan dess har jag i princip haft noll kontakt. Men det blir väl så när man inte växt upp med sin familj och man tappar känslomässigt mycket. Men det känns ändå bra, intressant och spännande. Men Kosovo är absolut inget land jag hade kunnat bott i. Alldeles för missär, bombat och dystert. Men folk här är generellt lyckligare än i Sverige hur som helst. Vi har allt men tar inte vara på det. Dom har ingenting och tar vara på allt.

Peace!

Brazilian Cut – Bikini

Helt klart något som för mig är värt att lägga upp, att lyfta upp begåvade människor & organisationer.
Lucas Estrada som är en bra vän och kollega i musikbranschen, hans syster Emma Estrada och hennes vän Johanna har lanserat ett bikini-brand som heter Brazilian Cut som ni, tjejer framförallt helt klart borde checka in. Snygga bikinis med bra priser från härliga och glada människor med hjärtat på vänstersida som står bakom märket. :)

www.braziliancut.se

Screen Shot 07-13-15 at 05.47 PM