Äntligen bevis mot USA’s regering

Äntligen så finns det bevis för att 9/11 händelsen mot World Trade Center faktiskt var explosioner som orsakade att alla tre byggnader föll symmetriskt mot marken. Inte någon eld eller flygplan som den officiella storyn sa:

Det är 14 år sedan 9/11 händelsen tog fart och många vill glömma och inte relatera till händelsen. Men faktum är att om vi ska leva i en bättre värld där vi alla är människor som vill bli älskade och älska andra människor. Det är viktigt att sanningen kommer fram därför att om Amerika kan skapa en sådan här stor event som är det största som hänt sedan andra världskriget, som dessutom ”styr” världen, är det dags att vi byter ut dom som styr.

Sprid denna videon och besök arkitekterna och ingengörerna som framställde bland annat World Trade Center:
http://architects-engineers.org/

https://en.wikipedia.org/wiki/Architects_%26_Engineers_for_9/11_Truth

Skäms du för något på din kropp?

Jag sitter och bollar lite tankar med en vän som skäms för sin kroppsbehåring han har. Han har svårt att hänga på stranden med polare, träffa tjejer och eventuellt vara intim med en tjej på grund av sin kroppsbehåring. Anledningen varför han skrev till mig är för att jag förmodligen är den hårigaste personen i detta universum. Ni som känner mig vet vad jag menar. :)
Jag har hår på nacken ned till hela ryggen, axlar, bröst, mage och vidare ned till min bästa vän….. mina fötter då alltså. Well, jag är som ett Lejon. En djurisk människa helt enkelt. :)

Det vi talar om är om jag har skämts över min kroppsbehåring, hur jag har gjort för att bli trygg med det, hur jag har hanterat ”vad ska tjejer tycka” vilket också är ett problem för min vän. Även andra har frågat mig samma sak genom åren och jag inser att det är ett ganska vanligt problem. Texten kan relateras till oavsett vad du skäms över så det kan vara en bra stund att sitta och läsa detta.

Det jag skrev till min vän var att för att bli av med någonting som ändå sitter i huvudet, rent psykologiskt så behöver du ha en ”don’t be a prisoner of your own brain”-attityd med dig själv. Du är fången av din hjärna och vill du inte vara det så måste du släppa taget om alla negativa tankar om dig själv. För ingen annan kommer att göra det och ingen kommer att tycka riktigt bra om dig om du själv inte gör det först. Detta är ett faktum och jag tror du kommer att förstå varför längre ned i denna text.

Om du till exempel tror att lösningen till din depression, olycka, låga självkänsla på grund av din kroppsbehåring till exempel är att radera din kroppsbehåring med hjälp utav laser så fine, gör det, men problemet sitter inte i håret och lösningen är egentligen inte lasern. Lösningen sitter i huvudet för det var i huvudet problemet startade, right?
När vi ändå talar om ordet problem så hittar man att, översatt från Latin betyder ordet ”före lösning”, ett intressant sätt att se på ett såkallat problem. Jag tror att om du istället kan lära dig att acceptera att det är så universum ville att du skulle se ut, så börja med att jobba på det. Mitt tips är att jobba på det.

Idén med ”vad andra tycker” spelar stor roll för många, speciellt i ett ytligt samhälle som vi lever i där media propargerar för massa skit undertiden och sätter standard för saker som vi människor räknar med av varandra ska vara si och så. Det kan vara utseende, beteende och massa annat.
Nästan alla människor lär känna sig själv genom andra människor, även om folk inte tror att det är så det fungerar. Hur ska man utveckla sig själv om man är ensam?
Har man en dålig självkänsla så spelar det oftast en ganska stor roll vad man har för miljö och omgivning runt om kring sig. Så för många att bry sig om vad andra tycker och tänker sitter långt inne i bakhuvudet omedvetet.
I detta fall blir det jobbigt för min vän och många andra killar som till exempel attraheras av tjejer. Då blir det många gåner automatiskt att man tänker: ”vad ska tjejerna tycka?”.
Det kan vara att man hör i media att kroppsbehåring inte är snyggt. Det kan vara att man ser att andra inte ser ut som en själv som gör att man skapar en osäker bild av sig själv, speciellt om andra bekräftar att någonting är fint som inte ser ut som ensjälv. Det kan vara att folk tittar konstigt och kanske kommenterar. Ja det finns säkert tusentals anledningar för var och en om varför man skäms för sin kroppsbehåring. Men det är din hjärna som avgör om det ska bli ett problem eller inte, oavsett om du är man eller kvinna med detta såkallade problem.

Vi kan också göra såhär:
Bryr du dig mycket om någon är jättetjock och väger 400kg? Bryr du dig om någon är supersmal där personens knäskål är tjockare än vad personens lår är? Vad tänker du? Vad gör du? Vad innebär det för dig? Kommer du skriva en bok om det? Bryr du dig överhuvudtaget egentligen? Jag vet, alla är inte som dig, nej, men i slutet på dagen är vi alla människor och dom flesta bryr sig inte alls. Dom som bryr sig och visar negativ effekt av deras bild om dig lider oftast av dålig självkänsla själva. Så för att lyfta upp sig själva trycker dom ned andra och på det sättet skapas många gånger dålig självkänsla genom osäkerhet. Folk tittar konstigt, ger skumma miner och kommentarer som ger en negativ effekt, men bara om du köper dig in i den effekten, i den verkligheten. Mobbing fungerar precis likadant. Man trycker ned andra för att lyfta upp sig själv tror man. Men egentligen skapar man en mer negativ bild av sig själv, i sig själv och för andra, genom att bry sig. Man projecerar sin egen dåliga självkänsla på andra. Men den typen av människor är inget som du vill beblanda dig med änyways, eller hur?

Jag tror att det är viktigt att börja med en sak. Att förstå vad en verklighet är.
Faktum är den att den ända verkligheten som är riktig och sann är den verklighet du ser, vill se. Fundera nu ett tag. Om du inte ser och inte hör någonting. Vad finns då? Du vet att det du tidigare har sett eller hört har funnits men om du inte längre gör det. Hur ser då din verklighet ut?
Om du blundar, håller för öronen. Finns någonting då? Allt och hela verkligheten består av bara dig. Om du sitter i ett klassrum. Sitter du med 20 andra eller sitter du egentligen själv i det där stora rummet, men att 20 andra som du ser och hör är en del av din verklighet? Blunda och känn efter om du fortfarande ser dom. Fundera och reflektera lite.

Någon kan kommentera din tröja och du kan välja att emitionellt reagera och bry dig om vad personen tycker. Eller så håller du inte med för att du har gjort ett aktivt val utifrån dina anledningar om att köpa tröjan. Så det kan lika gärna vara att du inte ens reagerar för att du inte kan koppla någon emitionell reaktion till kommentaren och du går sedan vidare med din dag. Kroppsbehåring och andra ytliga saker fungerar likadant.
Du är allt i universum och så är det för alla i sitt eget huvud. Om du gör din egen verklighet som du vill ha den kommer den oftast bli så. Det som kan vara utmaningen är att 7 miljarder människor delar på samma fysiska yta som du gör, så du kommer att beblanda dig med andra människor som har sin egen verklighet och ibland kan det krocka. Men det handlar om synkronisering och det bästa sättet att synkronisera med sin omgivning är att vara ärlig med sig själv.

Hade människor förstått detta hade världen sett ut på ett helt annat sätt, förhoppningsvis ett bättre sätt. Men vissa andra människor har redan förstått detta för länge sedan och förstått hur primitiv den mänskliga hjärnan är och hur den fungerar. Ta media som ett exempel. Dom rent ut sagt pippar vårt huvud med massa information som inte har något riktigt värde och många gånger skapar en verklighet som inte är äkta och behöver absolut inte vara äkta i din verklighet. Men människor väljer att köpa sig in i den och problem börjar skapas. En verklighet som många gånger inte innehåller en sanning, ett riktigt värde för dig och som många gånger skapar depressioner, olycka och förvirring. MEN, det går att bryta detta mönster om man verkligen är ärlig med sig själv och förstår i sig själv hur ens egen verklighet är, ser ut och hur man vill ha den. Men ofta väljer människor istället att köpa sig in i andra människors verklighet, speciellt när man lider av en dålig självkänsla eller självförtroende. Eller så skapar man den den negativa bilden av sig själv i sin egen verklighet.

Ta trender som ett exempel på kläder, skor, glasögon, väskor. Det är helt värdelösa trender som inte har något värde överhuvudtaget för hur lycklig en människa är och kan bli, men många tror det genom materialism och man går emot sin egen verklighet och lever upp till den verklighet man har köpt sig in i för att det ”förväntas” av andra.
Man ska vara på ett visst sätt. Man ska se ut på ett visst sätt. Det ska vara si och det ska vara så men enligt vem? Går man sen utanför denna psykologiska ”standard” blir man en utstickare och då sågas man ofta. Detta resulterar till att man går mot sin egen verklighet och personlighet på grund av sämre självkänsla eller förtroende och väljer att köpa sig in i andra människors verklighet istället och man blir olycklig och deprimerad utan att förstå varför.
Få sex-pack på 4 veckor. Ta bort ditt kroppshår genom laserborttagning. Såhär får du lika fina läppar som Scarlett Johansson. Gå ned i vikt genom bla bla bla bullshit ala fuck off-reklamer. Självklart är det mycket i media och annat som matar oss med massvis med rent skit som inte alls har något riktigt och ett äkta värde. Kanske för ett fåtal människor, men inte i regel för allmänheten. Ändå är det allmänheten som köper sig mest in i sådant skit. Detta påverkar många, speciellt människor som inte har en bra självkänsla över sitt utseende som ett exempel. Detta skapar bara förvirring, dålig självkänsla och självförtroende och det blir väldigt lätt att skapa en ytlig värld.

Det finns studier som visar att majorteten människor som ligger döende ångrar att dom inte tog hand om sin tid på ett bättre sätt där man skulle värderat människor och andra saker mer istället för materialism och ytligheter som ändå i slutet på dagen aldrig kommer att spela någon roll. Så ödsla inte energi på saker som egentligen inte spelar någon roll för dig. Om du tror att det spelar roll för dig, fundera ut varför och om det inte spelar någon roll för dig. Arbeta bort det. Man säger att det tar 66 dagar att skapa en förändring. Ta dom 66 dagar och arbeta med att få bort det du skäms över.

Jättemånga tjejer älskar håriga kroppar, vissa gör inte. Många tror inte att dom gör det men gör det undermedvetet. Men om man skäms över någonting så tror man att andra tycker illa om det just för att den ända verklighet som är riktig är din egen. Man utgår bara utifrån dig själv för det är den ända verklighet du kan leva på riktigt. Tycker du att du ser ut som en hårig apa så kommer du se ut som en hårig apa. Skäms du över dig själv kommer du omedvetet att stråla ut den osäkerhet till andra. För andra som då också lider av samma dåliga självkänsla köper ni in i varandras negativa verklighet och problem skapas.

Professorer säger att 95% av alla våra beslut tas undermedvetet. Alltså lämnar det bara 5 % kvar som vi medvetet beslutar utifrån. Detta är intressant för dig att känna till i alla diskussioner och ämnesområden. Så tjejer som medvetet tänker att dom inte gillar hår kanske triggas extra mycket på grund av det utan att själva förstå varför. Sedan säger även professorer att cirka 70% av den sexuella attraktionen till en person styrs av luktsinne, vilket också är intressant att känna till. Helt plötsligt så är din kroppsbehåring ett ganska liten anledning till varför dessa 5 procentens medvetande skulle avgöra hurvida du är attraktiv eller inte. Det kanske är annorlunda om en stackars flicka har blivit traumatiserad genom att 15 stycken håriga alban-albin-strangers har försökt att gos-krama henne naken i ett rum på 8 kvadratmeter när hon var 4 år gammal. Men den sannolikheten är inte så stor eller hur?

Tjejer jag själv har träffat har många gånger påpekat att dom aldrig varit med om så mycket hår på en man dom har känt attraktion till. Det har varit ofta jag har fått höra dessa kommentarer. Många gånger har det diskuterats i olika sitationer där man inte tycker om kroppsbehåring ur ett medvetet perspektiv, men dom flesta bryr sig faktiskt inte. Faktum är att din personlighet gör din kropp, precis som att du gör dina kläder och inte tvärtom. Vad spelar det för roll hur fina kläder du har på dig om du skäms med kroppen du bär i dina kläder?
Mina erfarenheter är att det triggar tjejer väldigt mycket oavsett vad dom tror, tänker och hur tjejer målar upp en idé hur dom vill att en man för dom ska se ut. Utseende för en tjej är inte så viktigt som du som kille tror. Logiskt sett tycker dom själva att utseende är viktigt, men i praktiken är inte detta sant. Hur en tjej tänker och hur hon agerar är två helt olika världar, för hade tjejer varit lika utseendefixerade som vi killar är hade vi också sminkat oss, även om smink egentligen är samma typ av problem fast på ett annat sätt.
Fundera lite på den texten ett tag innan du fortsätter och läsa.

Det jag egentligen försöker skriva är att det finns en kategori tjejer för precis alla killar och likadant tvärtom. Om du kan lära dig och förstå och acceptera att alla verkligen är olika och att det inte handlar så mycket om hurvida du har hår eller inte kan du samtidigt andas ut och ditt problem behöver inte vara ett problem på grund av vad en tjej eller en kille ska tycka, som det nu handlade om min vän och för många andra.
Om du visste om att du har 745.000 tjejer eller killar som älskar att du ser ut som en ”apa”. Hade du brytt dig lika mycket då till exempel?.
Seriemördaren Ted Bundy som mördade över 30 kvinnor som han sedan knullade på, fick i fängelset över 2000 brev i månaden ifrån kvinnor runt om i världen som ville gifta sig med honom. Tänk nu efter lite. Om det finns så mycket kvinnor som varje månad skickar brev till honom där han får läsa att dom älskar honom för det han har gjort och vill gifta sig med honom eller bara delar intresse för det han har gjort och för den han är, så finns det nog en miljontals gånger fler tjejer eller killar som vill ha dig som du är, hår eller inte. Tjock eller smal, inga bröst eller bröst. Återigen, 95% av alla beslut tas undermedvetet.

Till en eventuell lösning då:
Det jag började göra för att överkomma mitt ”problem” var att skita i att bry mig om det negativa och istället lära mig att acceptera hur jag ser ut och börja acceptera alla reaktioner. Jag gjorde samma sak när jag var nervös för att sjunga offentligt. Jag började sjunga smått på tunnelbanan, i affären med flera ställen bara för att få reaktioner. Vissa är bra, vissa är dåliga, vissa bryr sig inte och vissa what ever. Till sist lärde jag mig att det inte var så farligt som jag trodde, fick lära mig att acceptera reaktioner och bygga upp min osäkerhet för att sedan gå vidare med min dag, precis som alla andra gör. Vettiga människor bryr sig inte om saker som inte har ett värde. Människor som är osäkra bryr sig om andras osäkerhet. Det är enkel psykologi men vi måste förstå den psykologin.

”Kort” och gott. Är du på stranden, ta av dig. Gör din grej, låt folk titta om dom tittar. Låt dom bry sig om dom överhuvudtaget ens egentligen bryr sig. Mitt bästa tips är att visa det du skäms över för då kommer du till sist att inte bry dig själv. När du inte bryr dig utstrålar du ingen osäkerhet och gör du inte det tänker inte andra på din osäkerhet heller. Problem solved. Köp inte in dig i andra människors verklighet som går emot din egen. Var dig själv och var ett bra levande exempel med hjärtat på rätt ställe och bete dig som du vill att andra ska vara mot dig genom att vara så själv. Du bestämmer din egen verklighet och gör du det kommer du få den omgivning som du vill ha, önskar och behöver. Sedan kommer dina problem att bli lösningar istället och du kan lägga energi och tid på annat.
Glöm inte bort att tid är det viktigaste du har. Du kan köpa laserbehandlingar mot hår, rynkor, fett. Du kan köpa förstoring till dina läppar, dina bröst, din kuk med mera. Detta kommer sällan att lösa grundproblemet i dig själv. Men glöm aldrig bort att du _aldrig_ kan köpa tillbaka din tid. Tid är det viktigaste du har. Använd den tiden till att börja acceptera och älska dig själv för att sedan gå vidare att älska din omgivning. När du älskar dig själv och sen din omgivning kommer först då din omgivning att på riktigt älska dig tillbaka, oavsett om du är en hårig apa eller inte.

Jag hoppas att denna text kan hjälpa någon att få lite inspiration att hjälpa sig själv. Dela gärna denna text om ni har vänner i er omgivning som kan behöva något att inspireras ifrån. <3

Bräcker 600.000 streams

Älskar er alla som visar stor support och kärlek genom att gilla vår låt Sex You, en förövrigt perfekt låt att mingla i sängen med sin älskade eller bara kröka på en fest till! 😀
Mycket kärlek till er mina vänner! <3

Samtidigt kämpar vi med att få ut denna underbara översättning av Fall for your type med Jamie Foxx som tar svenska Rnb tillbaka med en skön rapp ifrån Thirdson. Jag pratar om Faller för din typ: