CNN suger min perfekta kuk

Reza Aslan sätter verkligen dessa CNN-hororna på plats. Dom båda till vänster kan seriöst suga min perfekta kuk.

Amerikansk media är värdelös proparganda som försöker lura människor runt om i världen som att det är ett problem med MUSLIMSKA människor. Well, it’s not! Det är problem med människor, inte muslimiska människor. Det finns idioter överallt och de som drar i trådarna bakom scenen är ju kristna människor men det tas aldrig upp i media?https://www.youtube.com/watch?v=h5tc48iaki0

Smile 4 me – DEMO

Smile 4 Me har jag tidigare berättat lite kort om. Det är en låt som kommer att vara med på mitt album som släpps sent nästa år.

Denna låten är till för alla er som inte har det så bra just nu, kämpar med livet på olika sätt. Jag vill skriva att det är okej och det är cool att gråta för vi är människor. Det kommer bli bättre och jag hoppas att denna låten är något som just ni som kämpar kommer att gilla:

https://soundcloud.com/albinloan/smile-4-me-acoustic-demo

Folk tar #droger för att det är kul

Bästa artikeln jag har läst på länge. Jag läser sällan aftonbladet men kom över denna artikel genom facebook. Jag tycker det är grymt att detta tas upp. Helt rätt och Alexander Bard fick en stjärna av mig. :)

Om vi dessutom tog bort den fredliga drogen cannabis från listan över juridiska hatobjekt skulle enorma resurser kunna frigöras till att bekämpa de gissel som är bovarna bakom det tunga missbruket: opiaterna och de tunga amfetaminerna. Genom att vuxet, ansvarsfullt och vetenskapligt lära oss att skilja mellan bruk och missbruk och mellan drog och drog, skulle vi äntligen kunna få en fungerande narkotikapolitik värd namnet. Och kunna lägga våra skattepengar på annat än den dyrbara och destruktiva kamp mot väderkvarnar vi tragiskt nog har ägnat oss åt nu i över 40 år. Fatta läget!

Varför dricker folk? För att ha skoj! Varför tar folk droger, well av samma anledning som att gå på BIO, för att FETA till en film med ljud, storlek och upplevelse. Simple as that. Punkt slut. http://www.aftonbladet.se/debatt/article12348531.ab

Familjen är viktigast | #familj #bror #love

Familjen är alltid viktigast och har märkt att svenskar överlag inte har det där bandet som dom flesta invandrarna har. Själv är det väldigt blandat eftersom man inte är uppväxt med familjen på ett ”normalt” sätt. Men jag blir fan alltid glad när jag ser min familj. Här har vi min brotha:
IMG_93021998413234

Min HPTN-profil | #hptn #beteendeverktyg #psykologi

På utbildningen i Stockholm på Huvudkontoret hade vi en grymt bra utbildning med Björn och Zoran som är enastående båda två. Då fick vi bland annat gå igenom HPTN som är ett beteendeverktyg för att ta fram olika persontyper. Man är olika färger, Röd, grön, gul, blå som står för olika saker.

Här kan ni läsa mer om de olika färgerna: www.kollega.se/vilken-farg-ar-du

Jag blev Profil 7 med 34% gult, 32% grönt, 25% rött och 9 % blått.

profil 7