Lunch

Ätit en sjukt god lunch, stekt kyckling med gräddsås och blomkålsmos.

Ett tips är att lägga maten på en mindre tallrik (det brukar jag göra när mitt mål är att gå ner i vikt).

Dag 2

Oh happy day! Jag längtar inte alls efter att hälla i mig socker, jag längtar inte ett dugg efter att klämma i mig en massa vitt mjöl. Hur jag kan veta det efter 2 dagar? Jag bara vet det, jag har LCHF:at förut i ca ett år och jag har aldrig mått bättre än då. Så därför vet jag att jag aldrig vill tillbaka till att stoppa i mig skit. Aldrig.

När den rätte dyker upp..

Efter min graviditet började jag med LCHF och gick ner 21 kg utav alla 30 som jag gick upp. Av olika anledningar så gled jag och LCHF ifrån varandra och det är jag mycket ledsen över.

Jag är glad över att berätta att vi tagit upp kontakten igen och ska göra ett nytt försök, för vi är ju bra för varandra. Vi flyttar ihop imorgon, måndag. Längtar!

What a day

Jag överlevde, svalt inte ihjäl. Om ni var oroliga då.. Jag köpte en jävligt questionable smörgås, den va lite fuktig i kanterna, men hey, a girl’s gotta eat..

Efter en tuff men grym dag på jobbet så hoppa jag upp på cykeln och såklart så hamnade jag bakom en traktor.. Mitt i allt så kom en sån där jobbig gubbe och skulle cykla om mig? Skrattade högt när han cyklat om bara för att hamna emellan mig och traktorn.. Så komiskt..

Den här morgonens mamma.

Skapligt enoying när man går upp tidigt ashungrig men tänker ”jag är ju uppe i god tidigt så kan äta min frukost på jobbet”. Så man tar sin väska och knallar iväg till bussen och ser folk stressa ihjäl sig. Själv tänker jag ”ha ha ha, inte jag inte.. Suckers”.

Jag är en sucker. Mitt i min självbelåtenhet så glömde jag att stoppa ner min frukost och lunch i väskan. Kul. Fan.

När feminism blir något annat..

”feminist:
• person som stödjer jämställdhet
• medlem i en feministisk organisation
• någon som tror på social, politisk och ekonomisk jämlikhet mellan könen”

Så står det om du söker på innebörden av feminism.
Ingenstans står det att man som feminist måste prata om män som ett eget slags folk som hatar och förstör för kvinnor. Det står inte heller att du som feminist har rätt att klanka ner på andra kvinnor som klär sig på ett visst sätt eller väljer att delta i lättklädda modekampanjer eller gillar att posta bilder på sin mage som dom tränat och slitit sig till. Kvinnor blir ifrågasatta om ”vem man sminkar sig för” och varför man vill gå ner i vikt.

Jag skulle vilja påstå att majoriteten av dem jag umgås med bär på feministiska värderingar och tror på jämställdhet, jag inräknad då.

Har Pernilla och Anders samma kompetens så ska dem ha samma lön, är Pernilla du i huvudet och Anders en jävligt härlig kille så ska kanske Anders ha mer om det är så att social kompetens behövs för arbetet.

Allt detta gnäll över hur kvinnor framställs som sexobjekt gör mig galen. Lets face it kvinnor är bra mycket sexigare än män. Ingen har väl någongång sagt ”fasen vilken snygg jävla balle han hade, den bara hängde där och såg helt mumsig ut. Och dont get me started on them balls…”

Är det inte lite ballt med brudar som gillar sin kropp så pass mycket att dom vågar visa upp den? Är det inte starka, coola, vågade brudar som vi strävar efter att vara?

Apropå att snacka en massa skit så läste jag någon artikel här om dagen som någon snubbe skrivit om hur alla män ansvarar för alla våldtäkter som sker?! Jag läste den och försökte se mellan raderna men den här mannen var bara ute efter att kamma hem lite feministpoäng. Den enda som ansvarar för våldtäkten är väl våldtäktsmannen och endast våldtäktsmannen? Jag vet att varken min morfar, bror eller pojkvän är särskilt sugna på att ta på sig någon.

Så komigen, tänk om alla ”feminister” kunde fokusera på att vara feminister istället för bittra manshatare visst skulle det vara bättre?

Det kommer alltid finnas mansgrisar och det kommer alltid finnas tjejer som man önskat att Sovjet skickat upp i rymden istället för rymdhunden Laika, thats life.

Ser du en idiot vid poolkanten springer du förhoppningsvis inte fram och knuffar ner alla i vattnet? Ta det lugnt och sola på din jävla handduk, glöm inte solskyddsfaktorn bara..

det är väldigt osvensk, men kom igen…

Fasiken va tråkigt det är!

Kom en tjej till jobbet här om veckan utklädd till poison Ivy, hon var så jädrans snygg och hon såg precis ut som henne (den tecknade versionen), möjligt snyggare än Uma Thurman her self. 

Jag säger det till henne ”Shit va bra utklädnad, va snygg du är”. Tjejen kollar på mig som om jag vore något slags ufo och som om jag skulle sagt ”du, jag hemma hos mig om tio min”.. Sen ler hon och säger ”Är det sant? Hela kvällen har jag fått tråkiga blickar av tjejer och jag har trott att jag sett ut som skit”.

Varför tjejer? Har vi inte alla kännt oss så jävla råsnygga någon dag när vi klivit utanför dörren och så möts vi av tjejer som ser ut som att dom precis kännt doften av en nyklippt gräsmatta fylld med hundskit? Sen går man hela dagen och tänker på den där jävla finnen som vi inbillat oss blivit en 10 cm i omkrets helt plötsligt. 

Påriktigt, det kommer alltid att finnas tjejer som är snyggare än nästa, och jag mår i vilket fall bättre av att säga det till tjejen, det är väldigt osvensk, men kom igen visst kan vi väl komma dit? 

Women should empower one another!

ingenrubrik

 

Wow, vart ska jag börja. Det var så himla länge sen jag skrev en rad i en blogg överhuvud taget. Men så idag så kände jag att jag måste skriva av mig. Papper och penna är inte min grej och kanske inte att blogga heller egentligen. Jag behöver bara skriva och målet är inte att ha en massa läsare. Ger det någon något så läs, annars låt bli. 

Jag har inte gått ner i vikt, jag har inte gått upp i vikt. Jag står mest stilla, fruktansvärt omotiverad och jag har nu under en veckas tid bara velat äta. Fan vad gott det är att äta. Ibland tänker jag (okej alltid) ”fan va värt det är”. 

later baby