Vill du dejta dina drömmars man på semestern?

Snart avslöjar sjuan vem som är drömprinsen i TV-programmet Bachelor!
Tydligen ska han vara både snygg, framgångsrik och charmig och bestämt sig för att hitta kvinnan i sitt liv. Kanske är det du?
Om du är nyfiken på vem han är så håll utkik, mer information kommer inom kort!

Vill du ansöka till programmet kan du gå in på www.sjuan.se/bachelor

Bachelor siluett

Tar upp kampen

Sakta men säkert så börjar jag slimma till mig. Målet är ett sexpack innan mitten på april. Det som krävs från min sida är punktförbränning och mycket cardio tidiga morgnar, low carb-mat och en rakt igenom hälsosam linje när det gäller just maten. Inga ätardagar och ingen som helst alkohol. Inget godis, ingen läsk, minimera salt och socker, även som tillsats. Bara på några dagar så ser man resultat. Istället för de där tre mackorna till frukost, juice, ost och skinka så kör jag min havregrynsgröt till frukost, genomgående. Till mellanmål har jag laddat upp med osötad musli, keso, kvarg (utan massa socker), banan och färska bär. Här är två bilder från dagens frukost och mellanmål. Har ni tips på andra bra mellanmål som dessutom är nyttigt så skriv gärna en kommentar

BeFunky_mellanmål.jpg

BeFunky_frukost.jpg

Liverpool Fotball Club ❤ Nivea Men

Det är viktigt att förbereda sig för en match. Det vill Liverpool Fotball Club och Nivea Men ta fasta på i sitt nya gemensamma samarbete. Hudvårdsmärket inleder ett samarbete tillsammans med både spelare, stab och fans för att lyfta frågan om vikten även för män att ta hand om sig. Sverige är ett av de länder som omfattas av marknadsföringskampanjen. Den 16 februari hade bl.a den här reklamfilmen premiär här i landet. De nya produkterna finns i din butik just nu.

nivea1.jpg

nivea2.jpg

Vilket äventyr

Alla som var med till Dubai i helgen var eniga, ökensafarin var allra bäst. Vi bokade den via Dubaiguide.nu och blev upphämtade vid 3-tiden på söndagen. En bil tog oss ut till öknen där vi inledde med något som man kan kalla sand-slalom-med-bil. Det krävs en hel del talang för att kunna göra det här som bilförare. Dont try this at home! Kvällen fortsatte med middag mitt ute i öknen. Kändes både häftigt och kusligt att sitta mitt ute i ingenting. Men 110 % stämningsfullt. Åker ni till Dubai så ska ni absolut pröva det här. Om ni vill se fler aktiviteter man kan göra i Dubai så besök www.dubaiguide.nu

Just det, sa jag att vi också körde sand-board? Mindre lyckat för min del.

Foton från Annica Englunds blogg >>

Resan gjordes i samarbete med Turkish Airlines

IMG_6773

IMG_6844

IMG_6882

IMG_6887

IMG_6933

IMG_6959

IMG_6970

Jakobs closet finns

Igår var finest.se på föreställningen ‘Bröderna Luuk – kan man göra slut med sitt syskon’ på Södra Teatern. Vi hade bjudit med oss ett gäng finestbloggare, bland annat Jakob från Jakobs Closet. Naturligtvis var han välklädd även denna kväll. Väldigt kul att träffa honom för första gången. I början av hans bloggkarriär trodde jag faktiskt inte att Jakob fanns. Hade en liten röst i mig som sa att bilderna var snodda och att det var nån helt annan som satt och utgav sig för att vara den välklädde mannen på bilden. Man blir ju helt sjuk i huvudet i denna bloggvärld. Men igår stod han där, alive and kicking in all his glory.

(null)

Veckans mattema

Den här veckan återtar jag kontrollen över mina matvanor. I Dubai så åt jag lite vad jag ville (vacation mode) och veckorna innan så har jag också slarvat en del. Jag märker det direkt på kroppen i allmänhet. För fet mat gör mig trött, och fet. Mina matvanor de närmaste veckorna kommer se ut så här:

10988333_10152842945062408_6086006384943331998_n

Frukost

Fiberhavregryn med banan och bär, lite honung för bättre smak

Lunch

Kyckling eller lax med gröna grönsaker

Mellanmål (2-3 gånger om dagen)

En banan, lite keso och nötter alt en yoghurt, banan och lite nötter, alt kvarg, banan och nötter.

Middag 

Kyckling eller lax med gröna grönsaker

Viktiga punkter: 

- Cardioträning en timme varje morgon före frukost

- Dricka rikligt med vatten, minst 3 liter om dagen

- förbud för juice, kaffe, läsk.

- Inte äta efter 19.00

- Undvik såser till maten. Om det blir torrt och trist så använder jag lite naturell yoghurt blandat med svartpeppar och grillkrydda.

- Undvik salt och socker. (binder vätska)