Ny bloggare: Sångaren i Dead By April

Vi är väldigt glada och stolta över att Christoffer ‘Stoffe’ Andersson som är sångare i Dead By April, nu har börjat blogga på finest. Förutom att ni kommer att få läsa om hans liv som artist så blir det också väldigt många ord om att vara människa. Christoffer har gått igenom rätt tunga och utmanande saker som han redan i sina första inlägg berättade om. Jag tror att den här bloggen inte bara kommer att vara kul att följa, utan också väldigt läsvärd. Jag skypade med Christoffer för några veckor sen när vi började prata om det här med bloggen. Jag måste säga att han är en väldigt skön kille. Dessutom så gör det ju inte helt ont att titta på honom.

Läs hans blogg här: www.finest.se/stoffe

IMG_3022

Trendspanar – Ida Lafontaine

När covern av ‘What are words’ spelades in var Ida Lafontaine bara 14 år. Det har hänt en del sen dess. Ida är signad på Universal och lite av ett framtidshopp. Fantastisk röst och skön närvaro. Jag kan sätta pengar på att ni kommer kunna höra mer av och med henne. En liten trendspaning helt enkelt.

Bara 14 år

Ida Lafontaine – Stay

Idas cover av ‘Dear darlin’ sågs av 2 miljoner

Drömma sig bort

Eller drömma sig tillbaka. Den här sommaren var på många sätt den bästa i mitt liv. Jag och min kille spenderade tre veckor i USA. Bilade från Los Angeles till San Francisco med stopp i San Diego, Las Vegas, Monterey, Grand Canyon och Yosemite. Så många minnen och intryck. I sommar ska vi göra en liknande resa, vi vet inte var än.

Med åren har jag fått smak för resandet. Att resa är att utvecklas. Man tar in nya intryck. Nya seder och perspektiv. Med tiden så hittar man sig själv nånstans i det där. Med små fragment från olika kulturer, bygger man sin egen identitet. Det tror jag på. Jag tror inte på att man nödvändigtvis måste vara svensk i sitt tänk, bara för att man bor i Sverige. Ju öppnare man är för nya intryck, desto rikare blir livet. Det är min filosofi.

roland.jpghoover2.jpghorseshoebend3.jpgantelope5.jpglasvegas3.jpgroute2.jpgsandiego5.jpg

Drömjacka från Odlo

För några veckor sen var jag på en pressträff för Odlo på NK med anledning av att märket gör sitt intåg på varuhuset. Där hittar du numera skid- och outdoorkläder från det Schweiziska/norska klädmärket i en shop-in-shop. På plats på pressträffen fanns bl.a Jon Olsson som är ambassadör för Odlo. Han bar en jacka som kanske inte är den mest diskreta i backen, men väldigt snygg. Med en trendig guldfärg och sportiga linjer är det här en jacka som gör dig till en stjärna i backen. Den ger inga garantier för att du skidar som stjärna, men du ser iallafall ut som en.
Den är lätt och ser tunn ut, men primaloft-fyllningen gör att du håller dig varm, trots rätt påtaglig kyla. Att den inte är så bylsig gör också att du rör dig smidigt i den. Något som jag tror att Jon finner rätt nödvändigt i hans idrottsutövande. Mer om jackan hittar du här >>

HL_Tor_1415_525162_10363_A