Hur mycket kan jag gå ner med Betavivo Vikt Start på 10 dar?

Kära läsare. Kämpar med fysiken in i det sista. Nästa vecka åker jag till Spanien i tre veckor och spenderar nu nästan all ledig tid på gymmet. Tre dar/vecka med Sör JamesDelta. Resten kör jag själv. Idag blev det 20 min intervall-cardio på morgonen och mage, push-ups och några explosiva benövningar vid lunch.

Vill man ha en grym kropp så får man kämpa. Så är det för de flesta av oss. Envis som få, kämpar som en gladiator. Vilja av stål och bra genetiska förutsättningar för muskelbygge och kroppsförändring. Och en tränare som hunsar mig. Du ska inte underskatta någon som skriker på dig tre dar i veckan. 

Sen finns det snabba knep för att bli lite tightare. Framför allt för att gå ner i vikt. Från och med imorgon och tio dagar framåt ska jag testa Betavivo vikt – start. 

Betavivo vikt-start är ett pulver (godkänt kosttillskott för viktminskning) som man löser i ett glas vatten 30 minuter innan mat. Inför frukost, lunch och middag. Det som händer är att en gel bildas i magsäcken, och du känner dig mätt. Kolla ett bra exempel på hur det funkar längre ner. 

Kommer uppdatera er varje dag med hur det går, hur det känns och hur jag fixar det. Imorgon börjar jag med att väga mig och mäta runt midjan. Och sen får ni dagliga mått tills mina tio dagar gått. Ska bli spännande att se om och hur detta funkar.

Läs mer om Betavivo Vikt – Start här >> (där du också kan beställa) 

spong3

Så här funkar Betavivo, ungefär som att hälla vatten på den här tvättsvampen….

spong2

Gelen som Betavivo skapar i din mage sväller, och du känner mättnad.

spong1

FYSIKEN JUST NU

body

 

 

Så gör du magövningen Russian Twist

En av våra starkaste bloggare på finest just nu är Mia Åström, hälsocoach som driver World Class-gym och lever och andas träning. Hennes blogg är just nu finest 7:e mest lästa och det tycker jag inte är ett dugg konstigt. Hon pumpar dagligen ut kostråd, recept, träningstips och övningar. För mig har den blivit helt nödvändig att gå in på varje dag. Idag tipsar hon om magövningen Russian Twist >>. Har inte själv gjort den på länge men ikväll blir det en favorit i repris på gymmet. Tack Mia för att du dagligen inspirerar mig och många andra.

ÄR DU OCKSÅ DUKTIG PÅ TRÄNING, HÄLSA OCH KOST? OCH KAN TÄNKA DIG ATT BLOGGA OM DET PÅ FINEST? DRA IVÄG ETT MAIL TILL MIG PÅ ALEXANDER@FINEST.SE

russian-twists 

 

Besvikelsen…

…över att du trodde detta inlägg skulle vara något spännande, och så handlar det bara om min mat, hur nyttigt jag äter. Det är mitt sätt att få in andra till bloggen än de som normalt sett lockas av rubriker som ‘Ät grönt, lev skönt’. De behöver ju inte bli inspirerade, de kan ju själva. Kanske är det en och annan person som kommer på andra middagstankar när de ser mitt inlägg. De tänker, ‘kan den där gamla partyprissen göra en helomvändning så kan jag’. Om jag bara frälser en och annan person lite då och då genom att inspirera till ett nytt, hälsosamt och förhoppningsvis längre liv, så lurar jag gärna in folk med kryptiska rubriker. 

Dagens lunch blev en sallad på spenat, majs, ost (med låg fetthalt), tomat, paprika, rödlök, gurka och en laxbit. Svårare än så behöver det inte vara. 

mine

Spraytan för 200 kronor

Jag är dömd till ett liv som blek. Ska helst inte vara i solen så mycket eftersom jag har pigmentfläckar på mitt ena ben. Och som nordisk och lätt rödhårig i mitt skägg ska man generellt vara försiktig. Åker jag till ett varmt land så bränner jag mig på två dagar. Ibland första dagen. Det är kul när man är på en tre veckors semester.

Inte heller får jag spraytanna mig. Eller får och får, jag väljer att låta bli. Min kille tycker inte att det är snyggt på mig och att det luktar. Men han är från Schweiz och där spraytannar man sig inte supermycket som kille. Man gör inte så mycket alls utan det får växa och frodas fritt, lite allt möjligt. Det är ett land av hipstersnubbar. BCSS. Blek, creddig, svartklädd och skäggig. En stil jag själv lärt mig att älska. Saknar inte ens min gamla blondering som jag inte haft på två år. I min killes speglande av hur jag bäst ser ut hittade jag hur jag bäst trivs. Märkligt det där. Det där creddiga är väl det som tar mest tid att föverkliga. 

Lång utläggning egentligen för att tala om att du som gillar spraytan kan göra detta för 200 kronor under juli månad. Just nu, i Stockholm, ja vänner, detta händer på riktigt >>

 

Trött på folk som är trötta 

Los Angeles? Nope. Stockholm – Kungsholmen. Sjukt härlig dag. Har ledigt från jobbet för att fixa lite sånt som man aldrig hinner annars. Hörde precis nån förbipasserande främling klaga över värmen. Är svensken aldrig riktigt nöjd? ‘Jag är så trött på värmen’. Ville stanna hen och kontra; ‘är så trött på folk som klagar på vädret’

  

Kolla ådrorna

Träningen med Sör James (Bodytime) Delta Gym går sjukt bra. Jag tror att jag har världens bästa tränare. Han får mig att köra skiten ur mig själv tre dar i veckan på gymmet. Dessutom så ger han mig kostråd och tips i vardagen. Vi har kontakt flera gånger om dagen och jag känner att han verkligen bryr sig om mina mål och är mån om att jag ska nå dem.  Som en tränare ska vara tycker jag. Min kunskap om min kropp och om träning har tredubblats de senaste två månaderna. Jag är sjukt nöjd med hur min kropp börjar se ut och kan verkligen se att den där drömkroppen inte ligger så långt fram i tiden. 

Igår körde vi rygg, biceps och triceps. Till och med Philip Lailani (som är PT på Delta) berömde mina framsteg, och vener. Betyder mycket att få ett erkännande av nån så duktig som Philip. 

När jag inte kör med James så kör jag själv två- tre gånger i veckan. Mitt liv handlar just nu om mat (bra sån), träning, jobb, sova och harmoni. Och det känns som att jag börjar hitta mig själv. Finally. 

träna3 träna2 träna1