Jag testar kemisk peeling – Milk Peel – Stureplanskliniken

Idag började jag morgonen på Stureplanskliniken på Lästmakargatan. Behandlingen jag gjorde var Milk Peel som är en kemisk peeling för ansiktet ned syror. Det här är en behandling som sätter igång huden riktigt ordentligt. Eftersom jag har känslig hy så penslades peelingen på och sedan snabbt av ganska direkt. Det räcker för att nästan ge en känsla av ett lyft. Lite som det känns när man gjort botox. Det som händer när man gör en kemisk peeling är att huden börjar jobba. Dels så stimuleras kollagenet vilket gör att du återfår en del av den spänst och lyster vi naturligt tappar när vi blir äldre. En milk peel kan också minimera pigmenteringar, hjälpa mot acne och har en utslätande effekt. En riktigt skön behandling som inte tar lång tid alls. Du kan lätt unna dig det här på lunchen och ändå hinna äta. Vill du läsa mer om kemisk peeling på Stureplanskliniken – klicka här >>

1stureplanskliniken.jpg

2stureplanskliniken.jpg

3stureplanskliniken.jpg

4stureplanskliniken.jpg

‘Bitch, I´m Madonna’

Poptanten ger då inte upp. Ingen som säger att hon borde. Imponerande hur hon levererar gång på gång. I mars 2015 kommer albumet Rebel Heart. Redan nu släpper hon sex av låtarna från albumet. Älskar att en av låtarna heter ‘Bitch, I’m madonna’. Undrar vem den är tillägnad?

unnamed (1)

Ny bloggare: Sångaren i Dead By April

Vi är väldigt glada och stolta över att Christoffer ‘Stoffe’ Andersson som är sångare i Dead By April, nu har börjat blogga på finest. Förutom att ni kommer att få läsa om hans liv som artist så blir det också väldigt många ord om att vara människa. Christoffer har gått igenom rätt tunga och utmanande saker som han redan i sina första inlägg berättade om. Jag tror att den här bloggen inte bara kommer att vara kul att följa, utan också väldigt läsvärd. Jag skypade med Christoffer för några veckor sen när vi började prata om det här med bloggen. Jag måste säga att han är en väldigt skön kille. Dessutom så gör det ju inte helt ont att titta på honom.

Läs hans blogg här: www.finest.se/stoffe

IMG_3022

Trendspanar – Ida Lafontaine

När covern av ‘What are words’ spelades in var Ida Lafontaine bara 14 år. Det har hänt en del sen dess. Ida är signad på Universal och lite av ett framtidshopp. Fantastisk röst och skön närvaro. Jag kan sätta pengar på att ni kommer kunna höra mer av och med henne. En liten trendspaning helt enkelt.

Bara 14 år

Ida Lafontaine – Stay

Idas cover av ‘Dear darlin’ sågs av 2 miljoner