Årets minsta men viktigaste julklapp

Julen är ju inte bara en fin tid där glädje och kärlek får ta plats. Det är också en primetime för bostadsbränder. Stearinljus som glöms bort eller inte övervakas och som övertänder villan eller lägenheten på nolltid. Visst har många både brandsläckare och varnare hemma men här kommer ett tillskott till säkerhetskitet hemma. Maus xtin klein väger bara 480 gram men är lika kraftfull som brandbekämpare som en 2 kg pulversläckare. Dessutom orsakar den inga släckrester. Storleken gör också att den blir användbar både i köket, i bilen, båten eller på resande fot. Du kan praktiskt taget ha den i handskfacket om branden skulle vara framme i t.ex bilen.

Förutom att jag själv har införskaffat en så har jag ett erbjudande till mina läsare. Genom att ange koden finest20 när du köper din brandsläckare på www.mausxtin.com/ så betalar du bara 450 sek istället för 595:-

God jul på er!

firefighter.jpg

Nyklippt – Stockholm Stylisterna

Kör de sista timmarna för det här året på finestkontoret. Imorgon sticker jag till Zürich och några dagar senare vidare till London. Kommer hem till Sverige först den 7 januari. Ska bli otroligt skönt med ledighet. Koppla ner sig och vara människa. Får se hur länge jag klarar det. Har stora problem med att låta bli att kolla mail, uppdatera facebook eller posta nåt på instagram. Men jag tror ärligt talat jag skulle må bra av att vara nedkopplad i två veckor. Vi får se hur det går med det. No promises made.

Har precis varit hos Numan på Stockholm Stylisterna och fixat frilla och skägg. Supernöjd med resultatet.

jag.jpg

Jag testar kemisk peeling – Milk Peel – Stureplanskliniken

Idag började jag morgonen på Stureplanskliniken på Lästmakargatan. Behandlingen jag gjorde var Milk Peel som är en kemisk peeling för ansiktet ned syror. Det här är en behandling som sätter igång huden riktigt ordentligt. Eftersom jag har känslig hy så penslades peelingen på och sedan snabbt av ganska direkt. Det räcker för att nästan ge en känsla av ett lyft. Lite som det känns när man gjort botox. Det som händer när man gör en kemisk peeling är att huden börjar jobba. Dels så stimuleras kollagenet vilket gör att du återfår en del av den spänst och lyster vi naturligt tappar när vi blir äldre. En milk peel kan också minimera pigmenteringar, hjälpa mot acne och har en utslätande effekt. En riktigt skön behandling som inte tar lång tid alls. Du kan lätt unna dig det här på lunchen och ändå hinna äta. Vill du läsa mer om kemisk peeling på Stureplanskliniken – klicka här >>

1stureplanskliniken.jpg

2stureplanskliniken.jpg

3stureplanskliniken.jpg

4stureplanskliniken.jpg

‘Bitch, I´m Madonna’

Poptanten ger då inte upp. Ingen som säger att hon borde. Imponerande hur hon levererar gång på gång. I mars 2015 kommer albumet Rebel Heart. Redan nu släpper hon sex av låtarna från albumet. Älskar att en av låtarna heter ‘Bitch, I’m madonna’. Undrar vem den är tillägnad?

unnamed (1)