Sexpack!

Tyvärr inte mitt. But im getting there. Vill tipsa om en ny manlig bloggare hos oss. Hans blogg kommer handla om actionsporter, träning och en del mode. En riktigt inspirerande kille. Det behövs i Sverige. Fler killar som vågar sig på att blogga. Om du vill se mer, klicka här.

sexpack

Schulman en nutida häxbrännare

Idag tycker jag att ni ska läsa min krönika om bråket mellan Alex Schulman och Regina Lund. Personligen är jag trött på att läsare ryggdunkar Alex så fort han sågar nån vid fotknölarna. Om det är nånting som måste upphöra så är det glorifierandet av en ibland väldigt småaktig och lite man. Verbalt begåvad och ett journalistiskt geni. Men varför gå så hårt mot folk i sina texter?

Martin Björk överraskar

I fredags så skulle Martin Björk komma förbi och ‘visa’ nånting för mig. Genom att surfa runt lite i sociala medier så insåg jag snabbt att han åkte runt och lät speciellt utvalda förhandslyssna på hans låt Ricochet. Fick först lite ont i magen. Jag har ingenting ont att säga om Martin. Tvärtom. Han är fearless och tar sig an nya utmaningar hela tiden. Skit i vad folk tycker, skit i ålder, skit i allt, gör din grej. Lite så tror jag Martin Björks motto låter. Men i ärlighetens namn. Hur många kändisar som inte är artister från början och plötsligt bestämmer sig för att bli det, är bra? Inte så många. Med lite ont i magen gick jag ner till Jupiterbutiken där Martin väntade med hörlurar. Och det som sedan skulle komma i 3 minuter och 12 sekunder är en riktig håll käften-låt. Och nu går den varm här på kontoret. Martin Björk imponerar. Lyssna på Ricochet här >>

martinbjörk

Kickstarta det nya året

Den uppmaningen och allt jag behöver för att göra det kom med ett bud precis. Det här är bästa utskicket jag fått på länge. Hade lite panik idag eftersom jag inte hann handla inför pojkvännens ankomst ikväll. Nu ska ha han få sig en redig Quinoa & Quarnsallad efter att han landat. Alla ingredienser ligger framför mig. Jag har ingen stor erfarenhet av Quorn måste jag medge. Mest för att det inte kommit i min väg riktigt än. Förrän nu. För att förklara Quorn kort så är det ett protein. Som många äter istället för kött. Fördelarna hälsomässigt är:

- Naturligt fettsnålt
- Rikt på fibrer och protein
- Miljösmart
- Näringsrikt, inget kött och protein av hög kvalité.

Fler recept på quorn-måltider hittar du på: quorn.se/recept

#låtsmakenövertyga

quorn.jpg

Senaste trenden: Färgat skägg

Här kommer en trend jag troligtvis inte hakar på. Det senaste är att färga sitt skägg i en glad färg. Rosa, grönt, regnbågsfärger – go bananas. Tydligen helt ok i nuläget. Bortsett från att jag inte kommer ta fram sprayburken så lägger jag ner rätt mycket tid varje vecka på mitt skägg. Snudd på fanatiskt. Det är roligt att skägg blivit en helt egen kultur. Folkrörelse. Väldigt mycket bland gaykillar. Här är en av dem. Jag följs av (och följer tillbaka) 680 skäggiga män på instagram och taggar dagligen #gaybeard #beardedscruff och #thebeardedhomo – allt för att visa att ‘hey, jag är med er grabbar’
Jag fick frågan i veckan, inför en tv-inspelning om jag kunde tänka mig att raka av mig mitt skägg, för att de skulle kunna visa mer av mitt ‘vackra ansikte’. En isande känsla gick genom min kropp. Jag skulle aldrig raka av mig skägget helt. Det har blivit en del av min stil och identitet.

färgatskägg

Hoten besvaras – med musik

Artisten Jon Lyster som mordhotats flera gånger släpper nu en musikvideo som svar på de anonyma breven.

Sedan i september 2014 har sångaren och låtskrivaren Jon Lyster i Göteborgsbandet Vindstyrka12
fått anonyma nazistiska mordhot via brev. Totalt har Jon fått hem sju stycken brev där hoten blir
allt grövre. Varje polisanmälan lades ned i början men efter att Jon gjort fem polisanmälningar
hamnade ärendet tillslut på en utredares skrivbord som faktiskt brydde sig och en utredning
startades och pågår fortfarande. Jon får den hjälp och skydd av polisen som han behöver idag.

Jag har själv fått otaliga hot genom åren. I brevform, som mail och telefonsamtal. Jag är bög och för det ska jag enligt vissa straffas med döden. Jag vet precis hur det är att behöva hålla koll på vad som händer bakom ryggen. Ständigt vara på sin vakt. Med åren har jag fått modet att säga detta; De där inskränkta jävlarna ska inte få vinna.

’’-Jag borde vara rädd, vilja ge upp och låsa in mig och aldrig mer gå ut bland människor. Jag borde sluta med musiken och aldrig ställa mig på en scen. Jag borde kolla mig över axeln och ständigt känna obehag? Nej, jag kan inte tillåta mig själv att varken göra det eller ens behöva känna så för att jag har en mörk hudfärg i en stad som jag älskar, bland människor som jag älskar och i ett samhälle som är till för alla.

- Flimrande Hjärtan- Handlar om och grundar sig i så mycket sorg och mörker trots att den är poppigt glad. Men se den som min kampsång och mitt svar. För ingen skall få ta ifrån vare sig mig eller dig glädjen, tryggheten, drömmarna, stoltheten eller kärleken till det du gör. Inte via hot, kränkningar, glåpord och hat. Du ska aldrig ge dig.’’.

Jon Lyster

First aid kit för arbetsnarkomaner

En nödvändighet för mig är ett externt batteri. Och varför inte ett i kamouflagemönstrat? Här är två externa batterier från Sandberg för mobiltelefoner, surfplattor, digitalkameror. Båda är damm- och vattentäta. Men det som framför allt är viktigt här är att kapaciteten är stor. Den största tillräcklig för att t.ex ladda en ipad. Och den mindre ruskar liv i (behåller glöden) i din mobiltelefon eller digitalkamera. Jag klarar mig inte en dag utan batteriladdare. Dagarna är långa, mina möten många och hur i helskotta kan det vara så svårt att hitta ett uttag nu för tiden? Mitt arbete och privatliv tenderar dessutom att flyta ihop och jag är i princip bara hemma för att sova 8 timmar. Resten av tiden är jag rörlig.

Jag har själv en powerbank från Sandberg och tycker den funkar bra. Jag har dessutom av misstag tappat den i just…vatten och vet att den håller för det. Vi behöver inte gå in i detalj men det finns ju tillfällen i vardagen där man inte ska plocka upp sin powerbank, så att säga. Splash.

För att se närmaste försäljningsställe gå in på Sandberg

batteristor