Rösta nu för fasiken!

Behrang Miri till globen – Behrang Miri till globen – Behrang Miri till globen – Behrang Miri till globen – Behrang Miri till globen – Behrang Miri till globen – Behrang Miri till globen – Behrang Miri till globen – Behrang Miri till globen – Behrang Miri till globen

11063_909961532367490_9203032598245945839_n (1)

Utförsäljning Snoot

Från och med imorgon kan du handla en snygg jacka från Snoot till kanonpris. De rensar sina lager på tidigare årsmodeller. Bl.a jackor, rockar, kappor och tröjor samt diverse spännande prover. Herr och dam. Allt till 50-70% rabatt!

Eventet hittar du på facebook HÄR >>

Min egen jacka från Snoot

snoot1

Swedish Army Knife

I dagarna har jag flyttat och som ni vet så är det alltid en massa meck med att flytta. T.ex så har jag just nu inget internet. Men ingen panik. Ganska skönt faktiskt. Visst kan man göra mycket via telefonen men mailen den pallar jag inte att sköta från telefonen. Så jag kan iallafall inte jobba så mycket hemma. Nu är det här bara en utopi som kan vara några dagar. Sen KOMMER paniken. Om två dagar får jag min nya router från Dovado som redan kallas ‘Swedish Army Knife’. Vet inte vad namnet syftar på men gissar att det är att den ‘skär’ genom internet, snabbt som en slipad kniv. Låter logiskt. 

Vill du se mer om vad Dovado-routern kan;

Ocean View hotel Dubai

Som ni vet så var jag nyligen i Dubai. Vi bodde på hotellet Ocean View som ligger nere vid marinan. Fantastisk utsikt över den där artificiella ön där Oksana och Chippen (bland många andra) har ett hus. Det finns en pool vid hotellet men den behöver man knappast med några minuter ner till stranden. Några andra höjdpunkter på hotellet är servicenivån (alla pratar väldigt bra engelska), frukosten som är helt magisk och rummen som är väl tilltagna vad gäller komfort och storlek. Mitt rum var gigantiskt och med en underbar utsikt mot stranden. Det kostar en slant att bo här men det gör det överallt i Dubai. Det kompenseras av att restaurangmat är billigt utan att vara lågkvalité. Jag kan varmt rekommendera Ocean view om du bestämmer dig för att åka till Dubai.

Namnlös exportIMG_6140

 

 

Tips: Utomhusträning

Tack och lov lättar det lite ute nu. Jag har längtat efter bättre väder så jag kan köra en favorit i repris – funktionell utomhusträning. Du behöver inget gym för det här, endast kroppen som redskap. Det är alltså helt gratis, men resultatet hade varit värt att betala för.

Vill du dejta dina drömmars man på semestern?

Snart avslöjar sjuan vem som är drömprinsen i TV-programmet Bachelor!
Tydligen ska han vara både snygg, framgångsrik och charmig och bestämt sig för att hitta kvinnan i sitt liv. Kanske är det du?
Om du är nyfiken på vem han är så håll utkik, mer information kommer inom kort!

Vill du ansöka till programmet kan du gå in på www.sjuan.se/bachelor

Bachelor siluett

Tar upp kampen

Sakta men säkert så börjar jag slimma till mig. Målet är ett sexpack innan mitten på april. Det som krävs från min sida är punktförbränning och mycket cardio tidiga morgnar, low carb-mat och en rakt igenom hälsosam linje när det gäller just maten. Inga ätardagar och ingen som helst alkohol. Inget godis, ingen läsk, minimera salt och socker, även som tillsats. Bara på några dagar så ser man resultat. Istället för de där tre mackorna till frukost, juice, ost och skinka så kör jag min havregrynsgröt till frukost, genomgående. Till mellanmål har jag laddat upp med osötad musli, keso, kvarg (utan massa socker), banan och färska bär. Här är två bilder från dagens frukost och mellanmål. Har ni tips på andra bra mellanmål som dessutom är nyttigt så skriv gärna en kommentar

BeFunky_mellanmål.jpg

BeFunky_frukost.jpg

Liverpool Fotball Club ❤ Nivea Men

Det är viktigt att förbereda sig för en match. Det vill Liverpool Fotball Club och Nivea Men ta fasta på i sitt nya gemensamma samarbete. Hudvårdsmärket inleder ett samarbete tillsammans med både spelare, stab och fans för att lyfta frågan om vikten även för män att ta hand om sig. Sverige är ett av de länder som omfattas av marknadsföringskampanjen. Den 16 februari hade bl.a den här reklamfilmen premiär här i landet. De nya produkterna finns i din butik just nu.

nivea1.jpg

nivea2.jpg