Klarar jag gå ner 5.9 kilo till första veckan i april?

För att hela tiden hålla igång träningen så måste åtminstone jag sätta delmål hela tiden. Jag har delat upp mina mål i flera olika delmål. Första målet är att gå ner från 89 kilo till 81. Den resan började för några veckor sedan och jag är redan nere på 86.9 kilo. Åtgärderna för att minska både midjemåttet och vikten är bl.a:
- dra ner på carbs och ersätta ris, potatis, pasta med gröna grönsaker
- ta bort bröd helt ur mina matvanor, till frukost äter jag havregrynsgröt med färska bär. Gröt är generellt ingen höjdare smakmässigt, om det blir ett allt för stort lidande så kan du köra lite honung till för att söta upp det.
- Inte äta efter 19.00. (detta är den tuffaste punkten, helt klart)
- Träna en timme cardio om dagenBalance. Men inte tokspringa hela den tiden. Jag kör intervaller som sätter igång ämnesomsättningen bra och inte skadar kroppen på samma sätt som att tokjogga. För bäst effekt ska man köra sin cardio före frukost.
- Som mellanmål använder jag antingen keso, osötad kvarg med osötad musli, banan och oatly. Eller en bar. Men se upp för bars som lanseras som hälsobars men i själva verket är godis. Läs alltid baksidan.
- Unisont undvika socker. Både rent socker och som tillsats. Det du t.ex läser som modifierad stärkelse är socker, omskrivet. Undvik färdigmat och försök äta så ‘ren’ mat som möjligt. Kyckling, lax, vit fisk eller kalkon. Undvik köttbullar, pannbiffar, grytor som du inte vet vad de innehåller. GÖR MATEN SJÄLV HEMMA, det kräver planering men är både en bra investering och blir i slutändan billigare.
- Magövningar minst 35 minuter varannan dag. (magen är också en muskel som behöver vila)
- Dricka mycket vatten. Absolut viktigast av allt.

Fortsätt gärna följ min resa här i bloggen. Det sladdriga runt magen ska ersättas mot en rutmage. Först ska vikten balanseras och den lilla fetma jag har, ska bort. Därefter kommer fokus ligga på att bygga muskler. First stop – 81 kilo den 3 mars.

Nuläget:

BeFunky_nuläget.jpg

‘Kan du hjälpa mig upp?’

Igår var jag förbi Salong Zezil på kungsgatan 82 och testade en ansiktsbehandling Lux. Det är en behandling som inte har ett vilseledande namn. Totalt är den 90 minuter. Jag fick en inledande (och riktigt bra) ryggmassage, därefter rengöring med peeling, ånga och porrengöring. Slutligen en välgörande ansiktsmassage och medan jag slappnade av i en ansiktsmask så fick jag en lyxig handmassage av Irina. Sen ville jag bara gå hem och sova, vilket jag gjorde också. Bad Irina att hjälpa mig upp, kändes som jag vägde 300 kilo på britsen.

Detta är en perfekt behandling för dig med ett stressigt jobb eller liv. Det tar tio minuter in i behandlingen, sen är det omöjligt att inte gå in i relax-mode. Behandlingen kostar 1100 kronor för 90 minuter och det är väl investerade pengar i dig själv.

Med Irina från Salong Zezil, ser helt slut ut men nöjd.

slut

Nästan som en riktig…

En ny favorit för mig är Oatly som lanseras som ‘nästan en riktig frukost’. Har valt att inte haka upp mig på att man bara kan dricka den på morgonen. Istället så kör jag den som mellanmål. Faktiskt riktigt mättande med sina 8 % havrebas. Finns i flera smaker och på din närmaste 7eleven. Man lär sig…

Idag lärde jag mig att det tydligen inte är så lätt att bli av med en soffa på blocket. Satt igår och spanade ut ett tiotal snygga soffor till vrakpris och mailade annonsörerna. Nån borde väl ge utslag, tänkte jag. Faktum är att samtliga har hört av sig idag. Det enda jag ångrar just nu är att jag inte prutade på den jag tackade ja till.

Rösta nu för fasiken!

Behrang Miri till globen – Behrang Miri till globen – Behrang Miri till globen – Behrang Miri till globen – Behrang Miri till globen – Behrang Miri till globen – Behrang Miri till globen – Behrang Miri till globen – Behrang Miri till globen – Behrang Miri till globen

11063_909961532367490_9203032598245945839_n (1)

Utförsäljning Snoot

Från och med imorgon kan du handla en snygg jacka från Snoot till kanonpris. De rensar sina lager på tidigare årsmodeller. Bl.a jackor, rockar, kappor och tröjor samt diverse spännande prover. Herr och dam. Allt till 50-70% rabatt!

Eventet hittar du på facebook HÄR >>

Min egen jacka från Snoot

snoot1

Swedish Army Knife

I dagarna har jag flyttat och som ni vet så är det alltid en massa meck med att flytta. T.ex så har jag just nu inget internet. Men ingen panik. Ganska skönt faktiskt. Visst kan man göra mycket via telefonen men mailen den pallar jag inte att sköta från telefonen. Så jag kan iallafall inte jobba så mycket hemma. Nu är det här bara en utopi som kan vara några dagar. Sen KOMMER paniken. Om två dagar får jag min nya router från Dovado som redan kallas ‘Swedish Army Knife’. Vet inte vad namnet syftar på men gissar att det är att den ‘skär’ genom internet, snabbt som en slipad kniv. Låter logiskt. 

Vill du se mer om vad Dovado-routern kan;

Ocean View hotel Dubai

Som ni vet så var jag nyligen i Dubai. Vi bodde på hotellet Ocean View som ligger nere vid marinan. Fantastisk utsikt över den där artificiella ön där Oksana och Chippen (bland många andra) har ett hus. Det finns en pool vid hotellet men den behöver man knappast med några minuter ner till stranden. Några andra höjdpunkter på hotellet är servicenivån (alla pratar väldigt bra engelska), frukosten som är helt magisk och rummen som är väl tilltagna vad gäller komfort och storlek. Mitt rum var gigantiskt och med en underbar utsikt mot stranden. Det kostar en slant att bo här men det gör det överallt i Dubai. Det kompenseras av att restaurangmat är billigt utan att vara lågkvalité. Jag kan varmt rekommendera Ocean view om du bestämmer dig för att åka till Dubai.

Namnlös exportIMG_6140

 

 

Tips: Utomhusträning

Tack och lov lättar det lite ute nu. Jag har längtat efter bättre väder så jag kan köra en favorit i repris – funktionell utomhusträning. Du behöver inget gym för det här, endast kroppen som redskap. Det är alltså helt gratis, men resultatet hade varit värt att betala för.

Vill du dejta dina drömmars man på semestern?

Snart avslöjar sjuan vem som är drömprinsen i TV-programmet Bachelor!
Tydligen ska han vara både snygg, framgångsrik och charmig och bestämt sig för att hitta kvinnan i sitt liv. Kanske är det du?
Om du är nyfiken på vem han är så håll utkik, mer information kommer inom kort!

Vill du ansöka till programmet kan du gå in på www.sjuan.se/bachelor

Bachelor siluett