Jag har tagit Vattenlöftet

Varje år köper vi svenskar över 200 miljoner liter flaskvatten, trots att vi har obegränsat med rent vatten i våra kranar. I världens fattigaste länder dör 1 000 barn varje dag för att de saknar tillgång till rent vatten. Avstå från ditt flaskvatten och välj istället att lägga pengarna på att rädda barns liv. 100 kronor renar mer än 10 000 liter vatten. Jag har tagit Vattenlöftet och utmanar er att göra samma sak! Ta löftet du med: unicef.se/vattenlöftet

vattenlöftet_flickantext

Alltså den här filmen…

…kommer vara sjukt bra. Jag har det på känn. Eller så är det bara en riktigt bra trailer. Filmmusiken. My God.

Child44 är Daniél Espinosas nya thriller med Noomi, Rapace, Joel Kinnaman, Fares Fares och Tom Hardy i rollerna. Galapremiären av filmen i Sverige görs av Subito måndagen den 27 april.

Ett sånt kalas

När man anordnar event så räknar man alltid med att 20 % av de osade ska få förhinder av något slag. Det gällde inte riktigt igår, kan man säga. I princip nästan varenda kotte dök upp när vi på Finest.se och One37 bjöd in till vårfest med StureplansklinikenAtelier Restylane. Riktigt kul att våra event blivit så populära. Tack alla som kom och delade den här kvällen med oss.

gladys johansen 1429214439-766

groupie

1429215382-766

adali

Ni kan läsa mer om gårdagens event och se alla bilder i galleriet nedan.

 

 

Förtydligande om Samirs uppförande på Finest Awards

I senaste numret av Hänt i veckan har Ola Brising skrivit en artikel om en facebookpost som jag gjort angående Samir Badrans närvaro som gäst på Finest Awards. Jag har blivit citerad korrekt utom på en punkt. Samir Badran försökte aldrig gå upp på scenen utan satt hela tiden i publiken. Där han gormade och ville slita till sig Annicas mick. Allt annat står jag för till hundra procent. Lite trist att bli felciterad bara. Och om Samir bara kan bete sig så är han mer än välkommen på våra arrangemang. Det enda man förväntar sig som värd är lite vanligt hyfs.

samir

Sharon Stone i fokus i Malmö

Tyvärr inte här i egen hög person. Galdermas nya ansikte utåt. Men det är henne vi ska prata om idag. Henne och den världsomspännande kampanjen som Galderma gör i samarbete med skådespelerskan. Kampanjen går ut på att visa upp exempel på naturliga resultat.

Estetiska behandlingar har oförtjänt dåligt rykte. Det är bara för att ni tänker på personer som tar sina behandlingar över alla gränser. Bloggare och offentliga personer som ‘dont know when to stop’. En majoritet av de som vill förbättra sitt utseende vill inte ha livlösa ansikten eller ankläppar. De vill göra något som uppgraderar deras look utan att det märks speciellt mycket. Lite ‘det är nånting nytt med dig, men jag inte sätta fingret på vad det är’. Och det kan man göra med t.ex Restylane fillers och Restylane skinboosters. Det kommer den här nya kampanjen understryka ännu mer.

Galderma har nyligen gjort en undersökning som bl.a visar att 87.1 % av patienterna på väg in i medelåldern väljer en estetisk behandling för att uppnå en feel-good-känsla. De allra flesta vill ha realistiska resultat. Och mer än hälften (51.1 % ) vill inte se mer än högst fem år yngre ut. Det finns en stor rädsla för att se onaturlig ut.

Just nu befinner jag mig på hotell Renaissance i Malmö. Jag är fascinerad av den röda kaninen i foajen. Om 1,5 timme drar Galderma igång ett event här. Det blir mingel, mat och snack om nya rön kring estetiska behandlingar. Finest.se och One37 har bjudit in 24 bloggare från Malmö. Med mig från Stockholm har jag också finestbloggaren och fotografen Jenny Gunnarson. Båda vi två och Annica Englund åker till Tyskland 28 maj där något stort kommer hända kring den här kampanjen. Jag, Jenny och Annica kommer att uppdatera er live i våra sociala kanaler.

Läs mer: www.proofirl.com/nu/

Sharon Stone i Galdermas nya reklam

sharon

Jättekanin på hotell Renaissance

malmö1

En chock…

Varje morgon är en chock. Hur har ett roadkill hamnat på din skalle? Men så är det bara din frisyr. Det som en gång var en livlig frisyr har förfallit fullständigt. Ett fnöske så torrt att du ska akta dig för att leka med tändstickor. Så där kan du ju bara inte gå omkring. Jag använder själv hårkontroll och efter några månader märker man stort resultat. Nu kan du tävla om ett helt kit värt 700 kronor hos oss på finest. Busenkelt är det dessutom.

TÄVLA HÄR >>

HÅRKONTROLL