Sharon Stone – Proof IRL

Vilken rolig kväll jag hade igår i Berlin. Var inbjuden tillsammans med finestbloggarna Annica Englund och Jenny Gunnarson att medverka på ett stort event med Restylane i en av mina favoritstäder.  Kvällens inbjudna var såklart mest nyfikna på kvällens hedersgäst – Sharon Stone, som är ansikte utåt i kampanjen Proofirl.  En satsning som går ut på att Restylane vill bevisa naturliga resultat med fillers och estetiska behandlingar. På ett sätt som var hemligt fram tills igår.

Trenden att det ska vara övertydligt att man gjort något, den är borta. Om det någonsin var en trend. Snarare en effekt av att sk förebilder inte vet när de ska sluta med sina fillers och får andra tjejer att tro att det är så det ska se ut. Branschen och en majoritet av kunderna vill ha behandlingar med bl.a Restylane som återställer ditt utseende, snarare än förändrar det. Bästa sättet att visa det här på är att anlita tio identiska tvillingpar. En blir behandlad, den andra inte. Smart sätt att visa upp resultat på. Alla tvillingparen fanns på plats på festen. Tydligen finns det modellagenturer för tvillingar, alltid lär man sig nåt nytt.

Sharon Stone anlände vid 18.30 till en hord av fotografer. Sedan blev hon eskorterad till ett avspärrat utrymme. Någon stund senare så gjorde hon entré på scenen tillsammans med Per Hedén (sveriges mest kände plastikkirurg) för att presentera tvillingarnas resultat. I slutet av kvällen så gjorde Sharon en liten runda i lokalen för att hälsa på folk. Hon var inte överdrivet vimmelsugen så det blev tyvärr inte den selfie jag hade hoppats på. Men det var å andra sidan ingen som fick en selfie förutom de journalister som hade intervjutid och fick byta bort sin fråga mot en bild.

Jag tycker väl att det redan framgår på bilderna, men Sharon är ju ruskigt snygg IRL. Hon ska själv ha använt behandlingar med Restylane men ville inte prata om exakt var eller andra detaljer. Och vem bryr sig egentligen. Hon ser fantastisk ut. (57 år – kan ni förstå?

sharon1

Just nu: Berlin Med Sharon Stone

ikväll blir det vimmel med Sharon Stone här i Berlin. Hon har ingått ett samarbete med Restylane och är hedersgäst på kvällens event. Har precis checkat in på hotellet. Nu ska jag försöka köpa en iPhone-laddare (som jag glömt nånstans på vägen) så jag kan ta riktigt mycket bilder. 

  

Produkter för en riktig ”karl”

Igår bjöd fina Therese Jirving in till groomingkväll för män på Kraft. Det bjöds på en hel del mat (det som såg godast ut kan jag inte äta ”stockholmsvegetarian” som jag är). Vi fick en presentation av produkter från GO247 som tydligen är David Beckhams favoritmärke. Inget han ska ha fått betalt för att säga utan yttrat helt frivilligt i en tidning: snacka om bra gratisreklam!

Produktserien från GO247 har framtagits med hänsyn till män. Produkter för en riktig karl. Både i tanken med utseende på förpackning till hur den luktar. Det är fortfarande laddat för de flesta män att köa på Åhlens city med en fjollig hårsprayflaska eller dofta metrosexuellt. Vissa könsroller släpper nog aldrig greppet om oss. Oberoende av sexuell läggning. 

Bra att GO247 ser vikten av att attrahera även manliga köpare. Numera är det en självklarhet att ta hänsyn till mäns behov i skönhetsindustrin. Det som är bra med det här märket är också att det är skapat av frisörer och inte av riskkapitalister som inte vet ett skvatt om hår. 

Efter presentationen kunde man dra en bira, spela lite roulette och lägga sig under (rak)kniven hos en inbjuden barberare. Jag gjorde inget av de tre dock. Det är träningstider, jag vinner aldrig och med min nya stubb finns det inte mycket att ”kniva”

Kuriosa: Therese lärde jag känna på ett märkligt sätt. Jag slog henne i Sten, sax, påse för några år sen. Får väl tacka Robert Tennevik som är Mr Sten, sax, påse Sweden. Sen dess har jag och Therese haft ett riktigt bra samarbete på flera sätt. 

 

Tack till Therese för en trevlig kväll igår! 

Fil 2015-05-27 14 49 44
terran1

go1

Träffade Carly Rae Jepsen igår

Igår var ett 30-tal personer specialinbjudna till en minikonsert med Carly Rae Jepsen på Berns. Ni känner igen hennes låtar som ‘Call me maybe’ och den senaste ‘I really really like you’. Bland de inbjudna igår fanns Caroline Roxy, Daniel Paris, Ellen Bergström och Annica Englund. Den senare tog bilden på mig och Carly.

Jepsen bjöd på några låtar och sen fick alla ta en bild med henne. Det lilla jag hann prata med henne så verkade hon vara en väldigt ödmjuk och trevlig tjej. Carly var i Sverige några dagar för att göra promotion och den här bloggträffen var en del av den kampanjen. Jag brukar inte alltid gå på de här träffarna, egentligen bara när jag själv gillar musiken. Med åren så har jag blivit mindre och mindre starstruck. Comes with the job, i guess. 

Tack Niklas Torsell på Universal för inbjudan. 

carly

Micael Bindefeld får eget program på Kanal5

Nu kan alla gå på Bindefeld-fest. Sveriges bästa och mest kände festfixare får ett eget program. Till sitt sommarhus i skärgården bjuder han in nära vänner och personer han är nyfiken på. Tittarna får följa med i alla förberedelser och till bords. Till sin hjälp har Micael goda vännerna Sofia Wistam och Pernilla Wahlgren. Tillsammans gör de programmet Fest hos Bindefeld som har premiär på kanal5 i höst. Tycker det låter som ett riktigt spännande programupplägg. Med tanke på vilka människor Micael Bindefeld har i sitt nätverk, kan det nog bli väldigt spännande middagssnack. Att Micael gör ett sånt här program är också lite överraskande. Han har inte visat sig överdrivet förtjust i att vara privat i mediala sammanhang. Nu får alla följa med in i något som är att betrakta som ett privat rum. Det gör det hela väldigt spännande. Jag kommer titta.

unnamed (2)

Snapshot: Salong Betong Arlanda

Om du är på terminal 5 Arlanda tycker jag du ska ta en kaffe på Salong Betong. 

Du kanske inte är redo för en tatuering, men sitt här och låt det smälta in. Kaffet är gott, musiken nice och personalen skön.  

Jag sa alltid nej till tatueringar i många år. Sen följde jag med en kompis som skulle tatuera sig ut till Högdalen och blev kär i hela konceptet Salong Betong. Och idéen med en tatuering kändes plötsligt så självklar. Man ville göra den för att man gillade Danne och Bleckan. Så den blev orden ‘jag ska hitta min väg eller skapa den’ på latin, på ena armen. 

Det var många år sen. Det är häftigt att få se den här utvecklingen. Och att få ha varit med som betraktare från början. Tro, hopp och kaffe! 
  

WONK 

Förra helgen blev det ett besök på WONK med min kompis Robert. Länge sen jag var där. Kul att träffa fotografen och Finestbloggaren Fabian i vimlet, som annars bor i Tel Aviv. En liten bild blev det också, där jag ser ut som en daddy. Det är inte Robert som är liten, det är jag som är stor!

  

Han kommer tacka mig sen

Blev så trött på mitt kliande skägg igår att jag rakade av nästan allting imorse. På lunchen idag blev det ett besök hos min frisör NumanStockholm Stylisterna för lite styling av skäggstubb och raka sidorna på håret. Jag gillar att bli servad och det blir man hos min frisör. De här detaljerna som man själv inte orkar med. Han fixar det.  

Ikväll sticker jag till Zurich för att hänga en helg med min man. Det var tre veckor sen vi sist sågs. Det är alldeles för länge. Ni förstår nog att det kan vara riktigt plågsamt med långdistans. Det ska bli så skönt att bara få hänga med honom en helg. Framför allt saknar jag att sitta och snacka i timmar. Det blir liksom inte riktigt samma sak över skype.

Min kille blev väl inte helt förtjust i att jag frågade om vi kunde träna någon gång under helgen. Lika förtjust som han blev när jag hade tagit med mig ett träningsprogram på vår USA-resa förra året. Det röstades dock ner brutalt. Så det blev ingen träning alls då. Han tränar också men det var väl inte riktigt vad han tänker sig att vi ska göra den lilla tid vi ses. Jag kan väl hålla med om att det inte är det viktigaste i livet. Men min PT Sör James har däremot gett mig tydliga order om att inte vila mer än tre dar. Så nånstans under helgen får det bli ett pass på ett gym i Zurich. Numera kompromissar jag aldrig med träningen. Min kille tycker jag är jobbig nu, men han kommer tacka mig sen. Och James. 

www.bodytime.se

numan1

Blev ditt hjärta kvar i Paris?

Om du känner att ditt hjärta blev kvar i Paris efter en weekend, eller längtar till att en gång få stå uppe i Eifeltornet och blicka ut över Seine, då kanske du blir sugen på den här tapeten från Maison Amelie. Den kostar cirka 3135 sek för en vägg. Decor Maison är en hel kollektion tapeter på tema möte mellan svensk och fransk kultur. Voila!

eifel