The man box

Om du vill vara säker på att alltid få bra och nya produkter hem i brevlådan så är en prenumeration på The Man Box en riktigt bra idé. Du betalar 169 kronor per kvartal och då får du en låda med bra saker lika ofta som du betalar, dvs fyra gånger per år. Här är sommarens manbox som innehåller både kalsonger och intimspray. Det finns en viss säsongsbetoning i varje box och den här perioden blir man rätt svettig. Se till att hålla armhålan fräsch om du ska få pussas i sommar. 

Sommarens The Man Box innehåller:

Kalsonger från Liias >>

Presentkort på Outfittery >>

Deospray intime man från Deo Doc >>

Moulding paste från got2b >>

prover på Vitru skin care och Renu lip and eye acting lift

manbox1

Vanessa ångrar sin könskorrigering

Vanessa Lopez är en riktig kämpe, på många sätt. Det jag framför allt gillar med henne är att hon drivs starkt av sina övertygelser, står på sig och skulle sprida sin världsbild även om inte en enda person skulle hålla med henne. Inte därmed sagt att ingen gör det. Men ni förstår vad jag menar. En person som inte är beroende av andras support i sin ‘tro’. Starkt övertygad och engagerad i frågor som ibland väldigt få andra lyfter.

En fråga som Vanessa lyft i och med sin bok ‘Jag ångrar mig’ är ett perspektiv som jag aldrig hört någon annan prata om. Vanessa har genomgått en könskorrigering men ångrar idag sin operation. Tycker ni ska läsa boken för att förstå exakt hur hon resonerar. Men jag kan dra poängen lite kort som jag fattat den. Så här är det i Sverige, ja överallt i världen egentligen. Om någon skulle känna sig född i fel kropp så ger staten efter en lång och plågsam utredning ibland (inte alltid) möjligheten att få korrigera sitt kön. Staten ger dig INTE möjlighet att som transsexuell man få ett kvinnligt personnummer och rätten att leva som kvinna, om du samtidigt vill behålla din kuk. Inte ens om det går att fastställa efter utredning att du som man verkligen känner dig född i fel kropp. Rätta mig om jag har fel. Men vi har alltså bestämt att en person av manligt kön som känner sig som en kvinna, ska kunna bli accepterad som kvinna först efter att operationen genomförts. Det sitter alltså i om personen har ett kön som ser ut som en vagina, inte i vår själ.

Om du som transsexuell man väljer att inte genomgå en operation riskerar du att betecknas som transvestit. Vilket inte ens är i närheten av vad det är att vara transsexuell. Att få kalla sig man eller kvinna sitter alltså i om vi har kuk eller vagina. Jag har hört att det är en del transsexuella av manligt kön (före operationen) som ångrar själva operationen och önskat att de de hade kunnat få slippa den. Varför ser vår sociala struktur ut på det här sättet? Varför kan inte X som är född med penis men känner sig som en kvinna och vill leva som en kvinna, få bli accepterad som det, utan att behöva genomgå en för samhället kostsam och för patient otroligt smärtsam operation. 

Läs en intervju med Vanessa här i ämnet >>

vanessa