Flytt

Ledsen att bloggen står stilla 🙁 jag håller på att bygga en ny hemsida och flytta bloggen dit. Här är en liten förhandstitt på ny bilder/den nya sidan.

Foto:Linnea Frank

Studiodagar

I helgen har jag jobbat med Moh i studion. Var lite halvkrasslig på söndagen men kunde inte slita mig, det är ju så kul! Som straff fick jag sedan feber och jag idag legat i sängen hela dagen och försökt att bli frisk och feberfri. Halsmandlarna är stora som hus, men det gör inget 😉 för jag hade ändå så kul som sagt. Inget spelar liksom någon roll när man får sjunga och vara sådär härligt kreativ i en sådan trivsam miljö som i Mohs torn. 😉 🙂

Förra veckan var jag förresten på en annan härlig upplevelse. Jag käkade avsmakningsmeny på ”djuret” i gamla stan. Jag vet inte huuuur många rätter set kom in, men det var så mycket goda rätter som kom en efter en tills man var helt sprängfylld, då som grädde på moset kom till slut desserten som var en riktig gamla barndomsfavorit- Kalvdans. Bättre avslut på middagen kunde jag inte önskat 🙂 Det är något jag sällan hittar på menyn när jag går ut och äter tyvärr. Kalvdans fick jag ofta hemma hos min mormor när jag var liten som sagt var, och jag älskar det fortfarande lika mycket.

Fjälls

Har haft en sådan härlig helg i Lofsdalen. Skidåkning, skoter, bastu och allt som hör där till. Nu är det dags att blåsa hemåt mot betongen och Stockholm.

Lydia i overall från Didriksons såklart, jag högst upp på toppen, Ewe på bräda och lite skoterbilder ser ni här.

Plåtning och påsk

Helgen var bra och det firades påsk flera dagar i rad. Rullade till och med igår faktiskt, utav all mat jag proppat i mig. Det kom en massa gulliga påskkärringar och hälsade på, vädret var fint och dessutom hann jag med ett efterlängtat besök hos min fina vän Sussi och hennes 2 veckor gamla gobit Leonel. Väldigt mysigt och så var både Bella och Lina där, dubbel glädje med andra ord. Mycket nostalgi 🙂

I måndags satt jag ute i vårsolen mitt på st Eriksplan med Danne i flera timmar och drack kaffe. Verkligen njöt utav solen!

Idag har jag vart på besök hos bästa Linnea i hennes fotostudio igen. Förhoppningsvis blir bilderna bra 😉 det återstår ju att se 🙂

Hela Sveriges Fredag

I fredags var jag med i ”hela Sveriges fredag” på SVT. Ett sådant härligt, varmt program. Superkul att vara med i programmet med ett sådant härligt gäng 🙂

Många har frågar vad min klänning kommer ifrån jag bar i programmet. Den kommer från ”By Malina”, ett svenskt märke som har gudomliga kläder. Fullkomligt älskar dem 🙂

Vinn 10 000 med BeautyK

Min fina vän Kristina är just nu med i tävling. Är man med och röstar på henne kan man själv vinna 10 000 kr att shoppa för på Arlanda. HUR BRA? 🙂 

Vem skulle inte vilja ha 10 000 kr att shoppa för? 😉 RÖSTA på Kristina och tävla HÄR.

Kristina tävlar dessutom med en produkt mitt hjärta klappar lite extra för då den kommer från mina hemtrakter, och från märket ”björk and berries” jag är ett sådant stort fan utav.

Skynda, heja heja!

RYSSEN!

 

Det finns ett företag i Stockholm som är lite bättre än alla andra 😉 Ryska Posten har inte bara världens bästa budservice, de kan också så himla mycket annat ska ni veta. Ja man kan be Ryska Posten om precis vad som helst egentligen. Om man t ex skulle vilja ha en middag med indiskt tema och ha en elefant i hallen som välkomnar sina gäster, det är då man ringer till ”Ryssen”, om man missat sitt plan hem från Kenya och har 4 barn väntandes på dagis, det är också då man ringer ”Ryssen”. Vill man anordna världens största, bästa, event och bjuda in Justin Timberlake- ring ”Ryssen”!

Man ringer helt enkelt ”Ryssen” om vad som helst och de fixar allt ska ni veta. Man kan verkligen be om VAD SOM HELST!

 

Dessutom är de så himla trendiga och smarta att de som första företag EVER i Europa kör med elbilar. HUR BRA ÄR INTE DET? Jag älskar att de kombinerar sitt jobb med att miljökompensera och ha det typet utav tänk. Extra aktuellt också eftersom att de imorse på  TV4 nyhetsmorgon pratade om hur mycket växthuseffekten faktiskt påverkat dagens klimat och vilka faror som kommer med detta.

 

 

Se nedan, JAG ÄLSKAR´T!

 

Ryska Postens Elbilar from Helloy Nordic on Vimeo.

Av Anna Benson

Igår var jag och gratulerade Anna Benson till hennes nya bok. Herregud, vilken makalöst produktiv och inspirerande kvinna. 3 cöker på 1 år har hon skrivit, är det ens möjligt att egentligen göra det? Så vi fick höra ett urdrag ur hennes nya bok och dessutom fick vi ju även se hennes nya konstutställning som just nu hänger på Clarion på ringvägen i Stockholm.

 

Jag bar riktigt färgglada kläder igår som ni kan se, haha!  Jag tyckte att det kändes kul och fräscht att ta på sig lite färg så här när det börjar gå mot vår. 

 

 

Tack Anna och Subito för ett härligt event.

Wedding-weekend

I helgen var vi på ett sådant fint bröllop! Tackar ännu en gång min kusin och hans nyblivna fru för en fantastisk helg!

Vi bodde på ny-gamla Grand Hotel i Gävle. Som efter en lång renovering hade nyöppning i helgen. Det känns kul att få va varit där och tagit del utav premiärhelgen.

För övrigt går renoveringen i köket sakta men säkert framåt. Nu finns iallafall vatten igen där, halleluja! Så slipper åtminstone springa fram och tillbaka från badrummet varje gång jag behöver lite vatten. Ska bli så skönt när köket äntligen är klart!!!! Så att man kan börja bo i sitt hem igen.

Förra veckan träffade jag Mattias när han satt och trimmade frillan. Jag fick ärva hans hår, vilket blev en roligt snygg mustasch 😉
Tillsammans med honom och Bobby ställde jag upp för projektet ”strong as life” som ni kommer att då höra mer om senare…

Grammisgalan

I onsdags gick grammis av stapeln. Här är en bild på mig och Louise från efterfesten. Jag bar en svart långklänning med ett skärp jag gillar väldigt mycket i midjan för att markera.

Här hemma håller vi på att renovera käket för fullt. Herregud, allt är utslitet och hälften utav det nya är på plats. Så just nu är det dåligt med matlagning och vill man bara ha ett glas vatten får man ta det från badrummet 😉 riktigt kaos, och hunden är riktigt deppig över detta tyvärr. Haha, stackarn!

Fredag idag och nu väntar alltså en helg full utav renoveringsaktiviteter.