Dags för nya äventyr

Jag har bloggat länge här på Finest.se men nu är det dags att testa vingarna och bege mig ut på nya äventyr! Så från och med nu hittar ni mig här:

HejdåKlicka på bilden för att läsa min nya blogg!

 

En förmiddag mitt i veckan

Kombinationen av att sova sämre än sämst och vara sjuk har inte riktigt gjort mig till världens mest fantastiska människa, men jag tror att det vände idag. Spenderade nästan hela förmiddagen i pyjamas, för att senare lämna sängen för lunch och sol på balkongen. Så underbart, längtar tills det är tillräckligt varmt på morgonen för frukost på balkongen och bara ben.

FullSizeRender

Bild från i somras då jag åt frukost på balkongen.

Vad hände?

Hela jag ramlar ihop. Har världens största rivmärke på ryggen (var kommer det ifrån???), blåmärken, ont i rygg och hals, sen sist men inte minst, FEBER! Kan det bli värre? Antagligen men jag försöker att inte tänka så mycket på det. Det är bara att göra det bästa av det, så nu hinkar jag te, dricker C-brus och hoppas på det bästa. Har ont i kroppen men det är bara att vila, tillslut måste viruset lämna kroppen och jag blir återigen en hel människa (i alla fall fysiskt). Mina läppar håller också på att braka ihop, sen ska vi inte tala om fejset (HJÄLP), behöver en skönhetskur ASAP, blir första prio när viruset flytt kroppen.

Annars har det varit en helt vanlig dag som förgylldes av min underbara lillasyster. Det är verkligen vi mot världen och jag älskar henne så otroligt mycket, hon är galet jobbig, underbart älskvärd och min absolut bästa vän. Tack så mycket för kärleksförklaringen Josefin, jag älskar dig till månen och tillbaka!

39918_422069288449_6827603_n

Måndag

Solen lyser och jag försöker hålla mig sysselsatt. Letar projekt och saker jag kan pyssla med, allt för att slippa tänka så mycket. Försöker ockupera hjärnan med positiva tankar, inga tankar och allmänna tankar, absolut inga känslor. Det gör ont, ont att sakna, det känns enda in i benmärgen och hjärtat är lite trasigt. Jag försöker laga det, men det tar tid, det är svårt och ibland vill jag inte göra svåra saker. Ibland är det faktiskt mycket lättare att bara låta känslorna svalla över och sedan gå vidare, eller att bara pyssla och ockupera hjärnan med andra tankar.

Skärmavbild-2015-04-02-kl.-10.10.33

Bildkälla

Söndag

Och på söndagen vilade hon. Ja, på söndagar vilar jag. Jag gör det som faller mig in och skippar planeringen. Det är helt underbart. Hittills har jag börjat dagen i sängen med en baksmälla efter en riktigt rolig hemmafest igår. Livet är ganska bra, jag mår bra och känner mig tillfreds med mig själv just nu, kunde jag vara lyckligare? Antagligen, men man får liksom göra det bästa av det man har och just nu känner jag att det är det jag gör.

Så nu ska jag fortsätta min dag i sängen en liten stund till, sen får vi se vad jag hittar på.

IMG_3828Bjuder på en hemmafest selfie från igår

H&M loves recycling

Idag är den stora återvinnings dagen på H&M! Packa ner alla kläder du inte använder, är trasiga eller gamla lakan, handdukar, you name it! Alla textilier du inte längre vill ha kan du återvinna hos H&M idag. Fyll kassarna och bege dig till H&M, som tack får du en rabattcheck att använda på H&M för att fylla ut tomrummet du nyss skapat i din garderob. Tänk hållbart och återvinn istället för att slänga trasiga kläder i soporna.

Ska själv gå förbi och lämna in lite trasiga kläder och gamla lakan, för mina rabattcheckar tror jag att jag ska köpa denna underbara klänning…

H&M klänning

 

En kväll med Elle

Häromdagen spenderade jag en kväll med Elle på NK. De hade bjudit in till ett stort party för Polo Ralph Lauren som öppnat en shop på NK. Det bjöds på goda drinkar, härligt sällskap och framförallt en maffig show! Det var något jag aldrig sett förut och som verkligen måste upplevas i verkligheten. På skärmarna visades nämligen Polo Ralph Lauren’s virtuella modevisning som utspelade sig på Paris gator, Brooklyn Bridge, i en japansk trädgård osv. var helt otroligt!

Vill du själv se showen så kommer den visas varje hel timme inne på NK mellan den 16-19 april. Jag lovar, helt klart sevärd!

DSC_1263

Var lite besviken på stylingen av dockorna. Tyckte det fanns riktigt mycket snyggt i kollektionen och dessa var inte direkt höjdpunkterna.

DSC_1264

DSC_1273

Såhär såg delar av showen ut, som sagt, gå och se!

Så kan det gå

Sprang runt på stan och fastnade visst på bild! Först med Elle på H&M’s försläpp av Conscious Exclusive kollektion och sedan på NK, även där med Elle fast då firade vi att Polo Ralph Lauren öppnat sin dambutik i byggnaden!

MG_0909

MG_7359

Bilderna kommer från Elle.

The end of an era

Igår gick Gisele Bündchen sin absolut sista modevisning i karriären. Stjärnmodellen valde att göra sin sorti på Sao Paolo Fashion Week i Brasilien för märket colcci efter 20 år på catwalk’s runt om hela världen. Hon blev upptäckt som 14 åring och har sedan dess gått för alla stora modehus såsom Dolce & Gabbana, Givenchy, Gucci osv och var en del av Victoria’s Secrets änglar under många år.

Gisele meddelade att hon nu kommer lämna catwalken, men inte modebranschen. Hon är en kvinna med många talanger så det ska bli riktigt spännande att se vad hon väljer att gå vidare med. Det är otroligt hur Gisele kunnat hålla sig på toppen under så många år och dessutom sluta på topp, hon kommer definitivt bli ihågkommen som den ikon hon är.

279CB6DF00000578-3041048-That_s_all_folks_Gisele_jumped_for_joy_as_she_was_joined_by_the_-a-104_1429149432315

Bildkälla

H&M Conscious Exclusive

Idag släppte H&M sin Conscious Exclusive kollektion som frontas av ingen mindre än Olivia Wilde. Det är mycket vackra klänningar och jag har framförallt fastnat för den långa kjolen, så otroligt vacker.

DSC_1232

Det är inga plagg som direkt har en självklar plats i min garderob, men hade jag något bröllop eller en riktig sommarfest att gå på hade jag definitivt slagit till på något. H&M Conscious Exclusive kollektion är inget du bär var dag, det är guldkorn i garderoben.

DSC_1237

Kollektionen finns nu i butik och på webben, men skynda! Kläderna kommer försvinna fort!

DSC_1244