MÅNDAG.

Det är måndag igen. Hur mår jag? Jag har svalt sandpapper. Ont  upp i näsan. Snorig. Huvudvärk. Kan veckan börja bättre? Förresten –  Inte nog med att jag bloggar lite smått här, så har jag börjat träningsblogga på renvilja.  Jag kommer att blogga både på finest och renvilja. 

HEJ IGEN. SKA VI TA TAG I DETTA NU?

Nääe, vad säger ni? Om man ska göra ett seriöst försök till att ta upp bloggen igen? Vad skulle NI vilja läsa om? Självklart kommer det bli mycket träning då det tar upp mer eller mindre all min tid, förutom jobb såklart. Men finns det någonting annat som skulle intressera er? Som ni skulle vilja veta mer om?

Jaha. Annars då? Jag jobbar på för fullt med mina dubbeljobb. Kör som assistens mån-sön och sedan på sats söndagar och tisdagkvällar. Och det tar mer på krafterna än jag trodde att det skulle. Så efter oktober blir det nog endast varannan söndag. Jag har ‘ansökt’ om det i alla fall. Det tar för mycket av mina krafter. Och träning på det. Man blir trött. Men annars så måste jag säga att jag trivs fruktansvärt bra på båda jobben. Det känns riktigt bra. 

Måndag och ny vecka igen. Varför inte passa på att slänga upp veckans schema? 

Tisdag: Dubbeljobb. Först 8-15 med assistent jobbet, vi ska minsann på Cosmonova. Hur kul? Träning. Rygg/Biceps. Sedan 18-20 blir det SATS. 

Onsdag: Jobb 8-17. Slutar vanligtvis 14-14.30 på onsdagar men nu ska vi ha någon typ av antimobbningsutbildning och därav slutar vi senare. Sedan blir det ett besök till världens bästa frisör. Vad som hittas på få ni se då. 

Torsdag: Jobb 8-15 och sedan blir det mys med min fina Emelie. Passar på att slänga in extensions då igen. Denna gång trivdes jag fruktansvärt mycket bättre i lååååångt hår.

Fredag: Jobb 8-12.30. Tar ut lite komp, varför inte när jag ändå har att ta ut? Ska även fylla på läpparna lite. Eller fylla på och fylla på, jämna till. För er som inte vet har jag hållt på med det sedan 2010 så det är ingenting nytt! Träning mellan. Axlar/Triceps. På kvällen blir det lite tjejmys! Längsedan vi både sågs och jag gjorde någonting en fredagkväll. Brukar inte orka då jag är så trött efter veckan som varit.

Lördag: Morgonpass 9.30 och sedan vid 12 åker jag mot odenplan och kör ben! Standard på lördagar nu för tiden.

Söndag: LEDIG!! För en gångsskull. Så min plan är i alla fall att sova uuuut då det inte ofta händer. Sedan har jag lite andra planer men det skriver jag om då. Självklart kör jag en träning här med. Triceps/mage. Kör lite efter schema som jag kan skriva ut sen.Känns som att träningen faktiskt blir lidande denna vecka. Känns jäkligt konstigt, ovant men tar igen det nästa vecka igen! 


Vi börjar så här så länge så slänger jag kanske upp något inlägg ikväll. Annars blir det mer imorgon. PUSS Så LÄNGE. 

FREDAG.

Det är fredag och vi slänger in ett litet inlägg. Som sagt – fredag och vad gör jag? Jag ligger minsann redan i sängen. Hur trött som helst efter denna vecka och sommaren har bara flugit förbi. Fick mig hela två dagar ute i solen. Annars har det bara varit massa jobb. SATS som gällde i sommar. Och där kommer jag vara kvar – på söndagar. Och i september blir det även tisdagskvällar. Och på tal om det vann mitt lilla center, Jakobsberg årets center. Vi är alltså bäst i Sverige. Känslan när vi var där i Göteborg med resteen av SATS Norden och vann priset, den lyckan går inte att förklara. Annars då? Jag är tillbaka på skolan. Och det känns GRYMT. Jag sökte plugg men kände mig osäker så när skolan sedan ringde och ville ha tillbaka mig så valde jag att tacka ja. Jag hade ju bara ett vik innan. GRYMT med rutiner igen. Det är då jag mår som bäst. Jag trivs även såå bra på detta jobb så det var inte särskilt svårt för mig när jag blev erbjuden jobb igen. 

Jag ska dela med mig av någonting som stör mig något så fruktansvärt. Okej att jag tidigare, för år sedan levde för att festa. Men jag gör inte det längre. Jag tränar. Och det har blivit min livsstil. Jag har själv valt att ta bort alkohol och fest från mitt liv. Därför blir jag så sjukt irriterad när någon säger ”Gud vad du är duktig som tränar och inte dricker alkohol!” Alltså. Aha? Är det ett skämt eller? Vadå duktig? Det låter som om det skulle vara något jääääätte jobbigt och svårt för mig. Nja, som jag precis skrev så är det någonting jag själv valt. Eller som när jag förut försökte vara ute nykter. Att vara nykter var inga problem. Det var fullisarna runt om som var problemet. ”Fan vad trååååkig du är, komigen, drick lite.” Jahaaa, så nu är jag även tråkig när jag inte dricker. Den är fin, skitkul. Därför slutade jag även gå ut nykter jäääävligt snabbt efter att jag slutade dricka. 

Annars då? Ligger som sagt här i sängen med en av mina två kissar, min fina tjej. Tittar lite på Harry Potter som precis började på tv och känner mig redan trött. Det är dock ingenting ovanligt. Och framförallt inte konstigt heller. Trots min tre timmars powernap tidigare under dagen så känns det som att kroppen behöver sömn. Efter att min mage började krångla i våras så har jag haft så jäkla svårt att komma upp på morgonen. Inte nog med det så kör jag en träningsklass på lördagsmorgnarna som för tillfället är satt 10.30 men kommer flyttas till 9.30 och får väl inte riktigt sova ut då heller. Självklart låter jag bli att gå på den om det är så, men den är så jäkla kul så vill inte missa den! Kör den klasser flera gånger under veckan men det är just lördagarna som är roligast. 

Måste säga att jag just nu trivs jävligt bra med livet som det är. Trots att jag jobbar på rätt mycket, tränar och har människor som är viktiga för mig runt om kring mig. Människor som betyder för mig. Jag brukar ha mina toppar och dalar och lets face it – vem har inte det? Och det måste man väl ha för att kunna uppskatta topparna mer. Men JAG mår verkligen bra. Jag har sollat bort människor som får mig att må dåligt, som jag verkligen inte behövde i mitt liv – bara det lyfte en sten från hjärtat. Man behöver inte falska smuts som bara drar ner. Bort med de direkt. Men även detta med jobb och träning. Allting bara stämmer in perfekt. 

Jag tror faktiskt att jag avslutar inlägget så här. Vi får väl se när jag kikar in nästa gång. Förhoppningsvis snart haha. Annars får ni ta hand om er där ute och hoppas ni alla får en toppen helg. Make love, not war. xoxo

HEY, SWEET LOVE.

Jag måste skriva av mig. Det är mer eller mindre bara då jag vänder mig till bloggen nu för tiden. Jag skulle vilja vara brutalt ärlig. Men ändå inte. Jag skulle behöva det. Det är mycket som händer med mitt psyke just nu. Oavsett om jag vill det eller inte. Jag har mina perioder. Jag känner att jag skulle behöva bryta ihop riktigt ordentligt för att sedan komma igång igen. Just nu är det tomt eller ilska som rör sig där. Jag seriösa funderingar på att börja kickboxas i höst. Jag måste på något sätt kunna få ur mig alla dessa negativa känslor jag har. Jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig fram när jag har mina perioder. Speciellt nu när jag jobbat som en tok på det. Jag har inte ens orkat med min träning. Och mått dåligt även pga det. Träning är lycka för mig. Jag mår bra av min träning. Denna vecka blir det mycket cardio för mig. Fyra corepulse pass denna vecka. Måndag, tisdag, torsdag och lördag. Funderar starkt på en cardiovecka för att sedan börja köra stenhårt igen veckan efter det då det minskar med jobb. Jag skulle vilja rymma iväg. Fly. Jag behöver komma ifrån. Släppa allt och bara dra. Jag har verkligen på tok för mycket tankar och det passar inte när psyket mår som det gör. Vilket jag för övrigt inte har någon aning om varför den håller på att jävlas med mig.  Annars då? 

Tatueringstid 9 aug. Fortsättning på höften. Hoppas på att bli klar snart. Gillar inte att ha halvklara tatueringar haha. Tankarna kring en sleeve har rullat runt i tankarna som bara den på senaste. Och det är inte helt omöjligt att det blir nästa projekt. Vet vad och vem som ska göra den. Black and white med lite färg. Kan bli jävligt bra. Hoppas på det. 

Det jag skulle vilja få ur mig – som ni inte kommer förstå någonting av, som inte har något sammanhang eller med varandra att göra är att:
JAG FATTAR. Jag är inte dum. Jag har fattat ett bra tag. Bete dig inte på som du gjort om du ändå ska svika mig i slutändan. Och du, FÖRSTÖR INTE HENNE SOM DU FÖRSTÖRDE MIG.  

LÅNGHELG.

Hej på er. Lite uppdateringar blir det minsann. Så, vad har hänt sedan sist? Jag har fått svar på mina prover som togs för att jag har haft så mycket problem med magen. Gluten var det minsann inte och det känns jäkligt skönt faktiskt. Det är nämligen IBS (irriterad/orolig tarm för att förklara det enkelt för er som inte vet) jag har. Inte det roligaste heller, men bättre än gluten kanske. Jag har fått fiberpåsar som jag ska få i mig. 1-3 under dagen, äta regelbundet, dricka mycket vatten och motionera. Så ska försöka få i ordning mitt liv. Tänk vad magbesvär kan ställa till med va?

Idag var första gången på 2-3 veckor jag ens var på gymmet. Förutom igår – men den träningen kan jag inte tycka gills, så värdelös. Dagens däremot, herrejävlar! Körde ben, mage och lite cardio på det. Egentligen ska jag köra lätt ben, men hur kul är det? Så jag trotsar lite och körde lite tyngre ändå. Eller okej, rätt tungt – men inte max. Jag skakade när jag gick därifrån. Så jävla nice. Men jäklar vad jag tappat mycket. Har blivit svagare och tappat muskler. I juli kommer jag igång ORDENTLIGT igen. Om jag längtar – JA. Tänkte på samma gång försöka mig på en ”lätt” deff. Har dock inte tänkt så mycket mer på det, men det kommer. Jag är riktigt taggad. Men tillbaka till dagens träning. Jag är vrålnöjd. Känns så jäkla bra att komma igång igen. När man är van vid att dagligen få vara på gymmet och röra på sig till att sedan knappt orka vara på jobbet trots 12 timmars sömn blir man bra frustrerad. Jag hoppas verkligen på att kroppen tillåter detta nu. För jag måste ju trots allt lyssna på kroppen! 

På tal om träning. För undefär ett år sedan körde jag mycket med pwo. Favoriten var lätt Jack3D. När den sedan försvann har jag väl inte riktigt hittat någon pwo som kommit upp i den nivån och började sedan dricka celsius istället. Här om dagen köpte jag den omtalade Craze. Man får ju passa på nu när den finns på marknaden igen. Om jag gillade den? ÄLSKAR DEN. Vet egentligen inte varför jag inte köpt den innan, men bättre sent än aldrig. 

Nu är det långhelg på g. Riktigt skönt. Dock 3 timmars jobb på söndag. Imorgon är planen att ligga ute i solen och bara vara. Träning skulle jag även gissa på. Mage och cardio, kanske någonting annat om jag känner att kroppen pallar. Annars blir det som sagt i början på juli. Jag börjar känna mig glad igen. Livet börjar komma tillbaka. 


 

SHOW ME THE WAY AND I’LL TRY AGAIN.

Fan vad nere jag känt mig på senaste. Först och främst känner jag mig fortfarande tom utan min jävla vän. Åh, sån frustration. Sedan för att kroppen fortfarande mått som den gör. Detta är första dagen efter jobbet jag inte somnar på minst en vecka. Jag har inte orkat göra någoting, ingenting alls. Det som tar mest på mig är träningen. När man är van att dagligen träna och sedan knappt orka jobba. Mitt psyke gillar inte det. Jag har i alla fall varit och tagit prover hos min husläkare och ska tillbaka på tisdag. Men det känns inte som att man kommer få något vettigt tillbaka. Utan det vanliga ”Det ser helt normalt ut”. Dock känner jag att kroppen sakta – SAKTA men säkert blir bättre. 

Annars då? Snart tar detta jobb jag är på nu slut. Har bara ett vik till 13 juni. Jösses så fort tiden gått. Tänk att jag ändå varit där sedan februari. Riktigt roligt har det varit. Utmattande på sitt sätt, men riktigt roligt. Så i sommar kommer jag jobba lite mer på Sats än vanligt. Även det känns bra. Har sökt plugg i höst, men är inte helt hundra på att jag faktiskt VILL plugga nu. Kanske vill jobba lite till. Ja, jag vet inte så mycket om hösten än, men det känns rätt bra ändå. Jag som annars brukar känna mig rätt stressad över sånt. Men just för tillfället känns det rätt bra. 

Något jag just nu ser väldigt mycket fram emot är nästa fredag. Om en vecka har jag tatueringstid igen. Dags att bygga på min revolver igen. Nu är det runt om som gäller då den redan är färdig. Är så pepp. Vill NU. Det känns så jäkla långt bort. Trots att det bara är en vecka. Och sedan är det en kort jobbvecka för mig nästa vecka. Eller ja, nu kommer jag jobba varje söndag igen. Men nästa vecka är vi lediga både torsdag och fredag. SKÖNT. Inte nog med det har jag hört att det ska vara fint väder också – UNDERBART. Jag älskar det. 

Jag lovar, ett inlägg om mina piercingar kommer. Tänkte kanske slänga ihop det med tatueringarna eller så. Men det kommer. Jag lovar. 

KROPPEN ÄR KNAS.

Hej på er. Någon dag när jag har ork ska jag skriva om mina piercingar och planer då jag fick frågan om det. Det kommer. Jag lovar. Men nu tänkte jag skriva om min lilla kropp som åter igen är knas. Eller rättare sagt min mage.

De senaste två(?) veckorna har min mage bråkat som fasen med mig. Jag har ont, den har bubblat varit svullen och haft sig. Igår var helt sjukt (se bilden nedan) Jag har även varit väldigt trött. Okej att jag brukar vara lite småtrött, men detta är mer än vanligt. Jag har alltid – ALLTID sedan jag börjat jobba kommit upp när larmet ringer. ALLTID. Oavsett när jag lagt mig. Nu så kan jag lägga mig 21 och inte komma upp vid 06. Kämpar för att komma upp och kommer upp runt 06.45 istället. När jag väl kommer upp är jag fruktansvärt seg och piggnar till. Är pigg i någon timma. Sedan kommer gäspandet. Jag orkar knappt träna – vilket oftast är det jag längtar efter. Idag åkte jag hem direkt. Skulle på yoga vid 17. Vaknar i panik av att min telefon ringer lite över 16. Då har jag på något sätt stängt av det larm jag ställt in och sovit i över tre timmar på soffan. Och jag är då inte pigg nu kan jag lova. Gäspar HELA TIDEN. Så slog det mig igår kväll. Gluten? Jag googlade på det och då är bland annat trötthet som är väldigt vanligt symtom. Sedan åt jag ju faktiskt bara pasta tilll lunch på jobbet då vi fick makaroner och korv – jag HATAR korv.  Sedan fick jag i mig lite yoghurt vid 14 tiden. Efter det åt jag ingenting pga att jag fick ont. Och jag menar, så svullen som jag blev. Nja, det känns inte riktigt rätt. Och eftersom jag har två mostrar som inte klarar av gluten är det inte helt omöjligt att även jag fått det. Laktosintollerant vet jag redan att jag är. Så jag ringde och bokade tid hos min läkare idag. 17 Juni ska jag dit för att ta lite blodprover och hoppas på något svar. Tills dess är det bara att fortsätta som vanligt. Det suger ju rätt hårt. Men vi får hoppas på att tiden fram till den 17 går fort. 

Båda bilderna är tagna igår. Jag ser redan på den vänstra bilden (som är tagen 16 igår) att jag börjar bli svullen. Bilden till höger är tagen runt 22 igår kväll. Och ja. Svullen? Liiiite va.. Fattar inte alls vad som hände. Nu har jag spegenvinklat den bilden för att man ska se skillnaden, så den högra bilden är alltså på min vänstra sida. Hoppas jag får något vettigt svar hos läkaren sedan så jag vet vad jag ska göra. För så där tänker jag då INTE ha det. 

I’M ALIVE.

Jaha.. Om man kanske borde ta sig i kragen och ta upp bloggen igen? I alla fall lite smått? Ja, jag får se. Det slinker in något inlägg här och var. 

Jag lever. Jag har mina små dippar då jag inte kan träna som vanligt förrens juli och det gör mig frustrerad och arg. Det är dock någonting jag själv valt. Ändå drar jag till gymmet och gör det jag kan/får göra. Men när man är van vid att få röra på sig och lyfta tungt varje dag är det en grym frustratuion när det putsväck tas bort. Inte nog med det så känner jag mig plufsig också. Fruktansvärt haha. Men jag gör det jag kan och sedan i juli tar jag upp träningen igen. Slutet på juni/ början på juli. Om jag längtar? JA. 

Annars då? Känns inte som att jag har ett skit att skriva om, om jag ska vara helt ärlig. Står helt still i skallen. Äsch, jag ger upp detta inlägg och skriver ett inlägg när jag kommer på något vettigt att skriva om. Trevlig helg på er. Puss och Kraaaaam.

DET VAR INTE IGÅR.

Jag har svårt att låta folk – speciellt killar komma nära. Jag har byggt en mur framför mig. Jag har ett skydd. Guarden uppe. Inside I’m a mess by someone before. Ja, tidigare förhållanden har på riktigt förstört mig. Jävla as jag haft som pojkvänner. Kanske därför jag inte haft så många, thank god. Det i sin tur har gjort att jag är begränsad. Jag vågar inte släppa in folk, det kommer till en viss gräns. Sedan kan de tycka att jag är iskall. Och ja, det stämmer nog att jag är iskall. För jag vågar inte mer. Det tar stopp. Men det finns även de som klättrar över min mur, som sakta men säkert gör att jag släpper guarden. 

Anledningen till att jag måste skriva av mig är att jag har haft en vän – Ja, vän. Jag har alltid vetat vem det är men det är nu det senaste halvåret vi börjat prata och verkligen lära känna varandra. Han lyckades klättra över, halvvägs i alla fall. Han vet mer än många av de dejter jag haft. Jag släppte in honom i mitt liv. Kändes så bra att prata med honom, ja, ni vet som det är med vänner man verkligen trivs med? Här om dagen sa vi upp kontakten av vissa olika anledingar som gjorde att det blev bäst så. Grejen är att jag verkligen mått så dåligt över det. Jag har gått runt med små panikångestattacker, sovit fruktansvärt dåligt, matlusten försvann helt och är inte riktigt tillbaka ännu, tappat hår som fasen. Inte nog med det lyckades jag bli sjuk i torsdags. Feber, ont i kroppen, huvudvärk, illamåeende. Allting på en gång, vilket kanske är bra. Men det är tufft. Det känns verkligen som jag förlorat en nära vän. Och det gör ont. Det hade varit en grej om jag hade varit arg. Jag är ‘bättre’ på att vara arg än så här.. Tom och ledsen. 

Jag har egentligen ingenting att säga med detta inlägg, jag behöver bara skriva av mig och hoppas på att jag mår bättre av det. Och jag vet, det kommer bli bra, man kommer bli bättre. Men det är just nu det är jobbigt. Jag saknar min vän. 

”I’m not heartless. I just learned to use my heart less.”

Ps. Man får faktiskt komma och hälsa på mig om man ser mig. Jag brukar få höra att jag är rätt trevlig haha :))