LÖRDAG

Fina, fina Orust.

Godkväll. Sorry för sen uppdatering men dagen har gått i ett. Som ni vet var jag en sväng i Göteborg idag, hann umgås med mina saknade päron samt hämta en del saker hemifrån. Sedan rullade tåget tillbaka till Stockholm vid 14 snåret igen! Mycket resande men oj vad bra att det är gjort känner jag, nu kan jag slappna av och komma till ro här. SKÖNT!

Kom innanför dörren vid 18 tiden, sen dess har vi ordnat ännu mer här hemma. Jag har packat upp lite kläder samt ordnat med småsaker i lägenheten! Både igår och idag beställde jag en del tavlor hit, de levereras i veckan så ni får se dem då! Är supernöjd. 😀 Juste! Hann med att bleka mina tänder också, orutinerad som man är så glömde jag ta en "före" bild. Men jag tänker att jag tar en imorgon, sedan använder jag tandblekningen ett tag till så får vi se om man ser någon skillnad på "efter" bilden! Beställde mitt kit ifrån Belissas Tandblekning. Hittills är jag nöjd! 🙂

Har tyvärr inga roliga bilder att bjuda på idag, blir bättre imorgon! Då har jag lite roligare planer på G. Gustav åker iväg på bortamatch i Norrköping, så jag ska träna och förhoppningsvis åka till Ikea med Angie, efter det pratade vi om att ordna middag ihop och se på matchen tillsammans! Saknar den bruttan så jag hoppas att det blir av!!! <3

Oavsett så hörs vi mer imorgon om det. Glöm inte att ni är grymma! PUSS.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.