THE PERFECT WHITE

Inlägget är i samarbete med danielwellington.com.En vit klocka är ingenting jag hade fått för mig att köpa tidigare. Men efter att jag fick hem denna så har jag ändrat mig! Den är så användbar!

Det som jag tycker man behöver tänka på med en vit klocka är att den kan ta över din outfit lite. Jag tycker att den passar bäst till en enkel outfit, för att smälta in och inte ta för mycket plats. Jag har en ganska enkel klädstil, så för mig har den varit väldigt användbar! Här ovan har jag matchat den till en enkel vit skjorta, och på bilderna nedan har jag matchat den till en svart skjort-blus.Jag valde att ha ett vitt läderband tillsammans med en silvrig kant och ett vitt ur. Den passar bäst till alla mina smycken! 🙂 Jag har även en matchande silvrig cuff som är supersnygg! CLASSIC PETITE BONDI – Länk till klockan.

Just nu har jag ett samarbete tillsammans med Daniel Wellington! Månaden ut (augusti) kan ni använda min rabattkod "FRANZEN" så får ni 15% rabatt på HELA sortimentet på deras hemsida. Det är ju toppen! Perfekt om man ska köpa en present till någon eller kanske till sig själv. Passa på! 🙂 Det finns massor att välja mellan, jag har även en i roséguld som jag tokälskar! CLASSIC PETITE MELROSE – Länk till klockan.Happy shopping lovies!! <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.