Skärpning

Slarvmaja är va jag är, dålig på att uppdatera hära.. Skärpning på de! Fröken Holmgren är en lycklig tjej, trivs mycket bra i storstaden & massa jobb på gång, Lajkiii like!!
Har även vart neråt i landet, Karlstad.. Mycket mysig vistelse måste jag säga 🙂 Lite gladare tjej kom just hem till Sthlm, FÖRRUTOM att jag gått och blivit mega tok snor förkyld, har inte tid nuuuu!! Nej.

Förra veckan tillbringades i Västerås & invigningen av Erikslund Shopping Center, hemskt mycket skojj har veckan varit!

Bjuder på lite bilder.. ”En bild säger mer än tusen ord”

Vikken Cirkus

 

Erika & Erik Lund

 

 

Bästa

 

 

Puss&God Natt

 

 

 

 

 

Gävle för en stund

De är fullt ös ute i Västerås på Erikslunds shopping center, idag är det dag 5 och den sista dagen för ”vikken circus” att sjunga och stojja!! Tack Gävle & Goya för igår, underbart!!! Spelning igår, blev otroligt rörd att de va så uppskattat. Tack! Nu är jag snart framme i Västerås, updates kommer under dagen!

Ha en mysig söndag!

T som i texter

Installerad & nääästan uppackad i Sthlm är jag, Marie den dinkelpaddan har somnat på soffan & jag repar texter till nästa vecka, min STORA svaghet inom musiken hos mig är TEXTER jag kan bli galen.. De fastnar inte som jag vill!! Nej.. Men efter ett tag så, men som min vän Josefine Sköld nämnde för mig här om dagen att jag kanske hade som dyseleksi (lr hur de nu stavas) fast när man ska lära sig genom att läsa, va de nu heter?

Kan nog inte va en omöjlighet faktsiskt att jag lider av det där.. Skulle inte bli förvånad de är Amanda  Holmgren vi pratar om här va, mig kan allt hända!! Haha.. Olycksfågel men som de oftast nästan jämt ordnar sig för 🙂 

Ett stort tack till Angelica som körde minibilen ändå till storstan, TACK!!! 

Nu blir de till att sova, jobba båt ihelgen!!
Nattinatt allahopa. KärlekEn mycket fin låt bjuder jag på såhär på nattkvisten..

Det finns någon i detta avlånga land som borde lyssna lite extra på den här låten!! 

http://www.youtube.com/watch?v=RG9Dqaq4vio

Sthlm se upp

Ja nu attans får ni se upp alla ute på motorvägen, för nu kommer vi i full fart med överlastad bil, de är så trångt satt Frida inte kan knäppa upp brallerna, jag kommer inte ut ur baksätet MEN Angelica hon kör så hon sitter som en kung!!!

NU är det höst

Höst höst höst höst jajjemäään, de är höst.. Väldigt mysigt tycker jag, jag gillar hösten!! Speciellt alla höst kläder, plagg på plagg.. Lööööve it!!

Idag har det packats inför flytten imorgon, wohoooo!! Så imorgon blir jag Sthlms tjej. taggad till max. Så Maryyy är du redo för att ha mig som inneboene?! 😉

Har även haft tid att träffa Frida en sväng, vart på biblioteket , & sen  repat lite granna inför nästa veckas spelning i Västerås. Massa låtar att repa in!!

 

Kärlek Hej!!

Camp Lingman & Andra chansen

Ojojoj, skärpning Amanda nu va de hemskt mycket längesen jag uppdatera!!

Har haft lite fullt upp kan man säga. Onsdag – Söndag va de dags att jobba som sångcoach på Camp Lingman, vilka fantastiska dagar det har varit & vilket team, Annamia Fast, Erik Myrlund, Mikael ”Micke” Jansson & får absolut inte glömma Husmor Malin Rosén.

Ett camp för barn/Ungdomar som drömmer om att bli artister, och med Camp Lingmans hjälp får man en skjuts på vägen. 43 st kids har coachats i sång, stageing & självkänsla m.m i 4 dagar. Sista dagen är det de slutliga framträdandet som dom visar vad dom har lärt sig under dessa dagar, de är otroligt kul att se att dom tar in så mycket på så kort tid, jag blir rörd!!

Mycket fin helg.

Fick ett samtal ihelgen av produktionen i True Talent att Tommy ville ge mig en andra chans i programmet, de stod mellan Dimitri, Anders & mig, GALET tufft att stå mott två helt grymma grabbar. Tyvärr så blev de inte jag som blev framröstad att komma tillbaka, visst hade jag velat komma tillbaka men jag är superglad ändå, känns fantastiskt att Tommy tror på mig & ville ge mig en andra chans! 

Jag är jätteglad för Dimitris skull, han är en grym sångare!! Galet bra. Stort grattis!! 

 

Annamia, telen i högsta hugg!! Haha

Erik

”Husmor” Malin

Grillning

Supersöta Hilda Stenmalm på besök

Coachar Erik Helin, längsta elev jag har haft kan jag säga!

 

Ellen Smulter & Omar Rudberg

Eric Saade på besök

Bara fööör gulliga..

 

 

Imorgon är en lång dag, rapa MASSOR & packa för flytten till Sthlm på torsdag!!

God natt kära ni!!!

True Talent

Resan i True Talent har varit den bästa resan jag har gjort i hela mitt liv. Jag är otroligt stolt över mig själv att jag har gått så långt som dom 10 sista & att få bli vald & bli coachad av självaste Tommy Körberg, de är stort!!

Gårdagens program va lite tufft att titta på, men otroligt kul samtidigt. Jag förstår Tommy att han skickade hem mig, jag satte inte uppgiften vi fick, jag hade tränat på mina låtar alldeles för mycket så att jag fick en klassisk blackout, de va tufft. Så jag va rätt förberedd på att åka hem, men samtidigt så hoppades jag på en andra chans eftersom han vet vad jag går för, och jag har ju så otroligt mycket mer kvar att ge!!

Under programmets gång har jag funnit mig många nya vänner, man kommer varandra otroligt nära under en sån här grejj, vi har haft en otrolig bra sammanhållning så nu ska jag verkligen hejja på alla mina vänner som är kvar i programmet, & de tycker jag med att ni ska göra så ikväll kl 20.00 så tittar vi på True Talent TV3..
Och speciellt hejjar vi ju självklart & håller alla  tummar & tår på min vän SARA KREFT, Hejja Gävle ;D Haha…

Jag vill tacka alla ännu en gång som har stöttat, mejlat, messat & ringt & bara funnits till & tror på mig.. Kan inte besrkiva med ord hur tacksam & rörd jag är, tusen tack, NI är bäst!! <3


Att jag åkte ut va super tråkigt MEN det här är bara början. Nu kör vi 🙂

 

 

 

Ha en lööövlii torsdag nu allahopa!!!

Magiskt

Det största, bästa, nervösaste & mäktigaste jag gjort i hela mitt liv!!

http://www.youtube.com/watch?v=wDAKj97rAr4

 

 

Nu säger fröken God Natt efter en lång dag, så… God Natt, HEJ!!

 

 

Aldrig riktigt slut

 

För några år sen bad en nära vän till mig att lyssna på denhär låten, hon sa Amanda jag tänker på dig när jag hör den här!!

Helt rätt, tårarna rann & tänk va en text kan stämma in på livet  ändå..

Jag hitta på den idag igen & den ligger väldigt nära hjärtat än idag!! 

Mycket bra låt, dock

 

http://www.youtube.com/watch?v=TULjigM2sU8