Stockholm, DJA, Örebro, Producering…

TJA TJA PLOKkEN!!!!

What up people ? (grejen är att, när jag skriver sådär så ska ni kommentera och berätta vad ni gör…)

Jag har precis packat resväskan och den väger typ 10 kg. varför tog jag ens extra baggage?? jaja fuck it, det är shit som händer. Grejen är att imorgon så flyger jag ifrån denna tråkiga håla s.k. Haparanda och drar till Stockholm för att hälsa på min käre far och även min kusin. Sedan så reser jag igen på lördag till Örebro och chillar där i cirka 3 veckor. Ska producera som sagt men säger fortfarande inte med vem, det lär ju hända snart så tålamod. haha!

Jag ser fram emot dom tre veckorna med producerandet, djandet, festandet och träffa vänner samt nytt folk och framför allt träffa la familia!! Så det kommer bli fullspäckat dessa tre veckor med äventyr jag äntligen får…. ÄNTLIGEN. Man kan säga att jag är trött på Haparanda redan…

JAJA , vi går till dagens låt.

Jävligt grym när main sätter igång!!

PEACE

söndag, trötthet, längtan…

CHA CHA BLOGGEN!! (Med daniel paris attityd as usual)

What up people?

Jag umgicks med vänner igår och vi satt uppe enda till kl 11 imorse.. det var inte kul och det kommer inte bli kul att försöka sova i tid imorgon haha men det löser sig ska vi se.
Jag sitter och längtar tills inte denna vecka som kommer utan veckan efter för att då kommer jag vara i örebro och köra stenhårt tillsammans med en annan kille som ni snart kommer få veta namnet på. Jag längtar längtar längtar fett mycket.

Jaja, jag ska inte säga så mycket mer faktiskt, tänkte försöka lägga mig strax så jag orkar upp imorgon.

Dagens fucking skratt :

Äh. hej då!

Börjar producera med upcoming dj, tar över finland etc…

Cha cha bloggen! (med daniel paris attityd)

What up people ?

Här sitter man en lördag, inte bakis som ungefär 70% av sveriges ungdomar är. Har jag blivit gammal? Nejdå, jag håller mig i form med träningen och det sämsta man kan göra är ju då att dricka alkohol så man blir helt ‘down’ again minus en vecka tillbaka för en kväll skoj? no no no, det tar jag i sommar!

Nog om träning, jag tänkte berätta lite om vad som händer och sker men inte så detaljerat kanske för att ännu är det hemligt så jag tänkte bara teasa er lite med snacket.

Det är mycket som händer just nu, har fått upp mig ett litet namn i Finland med låten ‘Centerfold Girl’ som jag och Abraham Kourieh gjort. Big up till den killen! Så sakta men säkert så tar jag över bit för bit i finland. Det är kul! Annars så har jag lite grejer på g, ska börja producera med en kille som ni säkert vet vem det är men det kan jag inte säga just nu. Vi talar mer om det när det är aktuellt!
Det kommer bli trevligt och jag ser verkligen fram emot att jobba ihop med denna person och förhoppningsvis till sommaren så ska man dja lite runtom i Sverige och låta alla skaka rumpa på klubbarna runtom?? ABSOLUT!

Slutligen så lägger jag upp låten Centerfold Girl för er som inte har hört den.
Vi hörs snaaart!

Centerfold Girl Radio Version

Drop i Finland av Dj Juza

Jävligt produktiv dag…

Fick nyckeln till studion idag och har varit där sen 16.00… jävla många timmar kan jag säga. Men jävlar vad jag har sprutat låtar idag. HELT SJUKT! älskar det.

Imorgon kommer Natali på besök och det ska bli så trevligt! Äntligen ett ansikte man känner igen, inge illa menat Svefi men jag behöver det! Vi ska väl mysa hela helgen och äta oss tjocka som vi alltid gjort och alltid kommer göra. Tyvärr finns inte Texas Burger i Haparanda men det finns nåt finskt hamburgehak som är vääärt!

Slutligen vill jag bara säga godnatt och HEJ DÅ! (länkar in min senaste låt som jag faktiskt slutförde idag)

http://soundcloud.com/andyfield/center-and-fold-girl-original

 

 

 

Bröst eller Rumpa?

Bröst eller Rooomphaaaa!! jag har inte hittat än om jag är bröst människa eller om jag är into booty.. man kanske kan säga att jag inte hittat mig själv än? Jag kanske hittar mig själv när jag finner om jag är Bröst eller Booty människa! Men tänk om jag är både och… då kommer jag aldrig hitta mig själv. Så mycket tankar kring det där.

MEN en sak är säker, jag är kvinnomänniska! Jag älskar tjejer som.. som Chris Brown älskar att slå tjejer!! Vad skulle kära Andy vara utan sina sexskämt? haha nej nu ska jag lämna det här..

IDAG har jag tränar 45min styrketräning, 30 min boxning mot säck och en timme torso… ALLTSÅ jag är helt död, kommer jag orka hålla mig vaken till mitt radioprogram? BTW Ikväll 22.00 ska NI in på http://radio.svefi.net och klicka in er för Prepare To Dance! With Andy Field spelar mellan 22-23 så ha så kul, nu ska jag nog slockna en liten stund..

 

Min mat för att jag varit så duktig idag…

Paradise Hotel nästa säsong?

Fick mig en tankeställare idag och fan, vore det inte jävligt kul att vara med i paradise hotel nästa säsong och totalt äga dom små fjuttiga små liven? Hade varit så jäävla grymt.
Jaja, vi får se hur det går, antar att jag måste plugga först och kanske bli minst 23 år iaf? det ska ske iaf!

Jag har haft en sådan otroligt slowmo dag idag. Allt verkar gå i ca 90 BPM… jag vill öka farten! dra upp tempot och gå till takten. jag kan ju alltid dansa med tvättmaskinen.
alla som inte torkar är tvättmaskiner…
alla som inte torkar är tvättmaskiner…

Ja, som ni märker så har jag jävligt tråkigt, har suttit och pluggat Ellära så är ganska KASS i huvudet men jag överlever. Jag ska se om jag får tag på en plats till symfonigrej ikväll. ska man klä upp sig eller inte? jag känner nog för att klä upp mig, bara bli helt.. AWESOME. Jag är skäggig, kanske ska ta bort skägget. fan så många i-landsproblem känner jag bara.. Egyptens revolution är inget jämfört med mina problem jag har idag!

Nej, jag ORKAR INTE SKRIVA. hej då.

Dagens Låt får avsluta:

WEei jag får sällskap i helgen! GÖTT :)

I helgen kommer wonderbara natali hit och gör mig sällskap. Får äntligen se ett ansikte jag känner igen! Vi ska mysa och på lördag ska vi baka paj tillsammans med andra här i elevhemmet! Kommer bli awesome pawesome mavesome!

Idag när jag kom hem ifrån studion så lagade hela hemmet mat och jag blev bjuden på mat och vin! riktigt trevligt och mysigt! Jävla gött gäng jag bor med, ni är värda!!

Hittade en rolig sak, jag är tydligen med på iTunes också, trevligt!!

Trötthet och inget mobilnät…

Fyfaaan vad trött jag har varit hela dagen, ålade mig runt marken i princip hela dagen, föll ihop i sängen vid ca 16.30 och sovit fram tills nu. Jag är jätte hungrig och tack och lov så har jag pizza i kylen.

Inget mobilnät har funnits sen igår men dök upp idag runt fem tiden så det går att ringa mig igen så ni vet, JAG HAR INTE DISSAT ER! även om jag skulle vilja göra det. I annat fall så, hur är det med er? hoppas allt är väl för att jag sitter just nu och bara skriver för att skriva… Har en sån här Blund Contest med mig själv och ser hur länge jag kan skriva utan att titta så det ska bli spännande och se nu när jag är klar.

jaja, bless u and bye!

 

in my world everyone is a pony…

JAG ÄR SÅ FAST I LÅTEN ‘HUNGRY PONY’….. Jag tror jag har sett horton 2-3ggr inatt… så söt .. varelse…

Jag är ganska damn förbryllad över finland, var dit till stadshotellet igår med oscar, thomas, john och kardiné. En fråga, hur mår finska flickor egentligen.. alla dansade och kysstes med 60+ kostymsnubbar??

Jag finner mig vara i ett läge där jag funderar mycket idag känner jag, mina drömmer var mycket funderingar kring det förra liv jag nu lämnat och frågan är ju varför jag tänker när jag borde glömma och gå vidare? Jag tror att jag är mental retard och behöver hjälp helt enkelt? eller… Jag måste säga att jag slutat fucka ur på fyllan iaf, en snubbe igår drog en ‘fuckyou’ till mig och jag bara log mot han skåla hans glas och gick vidare! Jag har utvecklats precis som revolutionen i Egypten!

Nej jag ska inte sitta och snacka massa bajs här men jag vill avsluta med att säga, Finland is både kiss och bajs!

thx for the night !!