SNART INTE LÄNGRE FINEST-CITTY.


Tjenis. Jag har givetvis skitmycket att blogga om, som alltid, men jag är lite mitt uppe i något faktiskt. Det är nämligen så att jag ska flytta min blogg. Ja, jag ska sluta på Finest.se efter fyra år här. Vad har hänt?! frågar folk. Ingenting har hänt. Det är ingen biggie. Det här har varit världens roligaste jobb och jag är så otroligt tacksam för allt. Jag är bara klar här. Ni vet, det känns lite som att jag är i ett stabilt och fint förhållande, men jag är inte kär längre. Och det finns gott om kompetens här och jag vill testa något nytt jobb. En annan inriktning i media kanske, jag vet inte riktigt än. Jag måste få suga på den karamellen lite. Låta livet hända. Jag har i alla fall köpt loss min dator, beställt en ny iPhone, beställt nya visitkort, köpt domänen cittycash.com som borde börja funka i nästa vecka och allt sånt. Anledningen till att jag flyttar min blogg är för att jag verkligen vill ha en nystart. Den 19 september är min sista arbetsdag här på kontoret och sen ska vi ha lite fest här allihopa. Jag, Alexander, Ludde, Hanna, Tozer, Anna, Ia, Mia och Christopher. 

Jag pausar lite och hojtar när min nya blogg är uppe.

ROUND 2.


Dagens andra vända på gymmet avklarades på lunchrasten. Körde 25, väldigt hårda och intensiva, minuter på crosstrainern (kom upp i ca tre kilometer tramp innan timern slog 23 minuter). Svetten rann som niagrafallen. Sedan drog jag en lång stretch på det. Jag hoppas att ni förstår att man inte kan träna så mycket som jag gör just nu utan att äta ofta och sova minst åtta timmar varje natt, tänk på det. Jag går och lägger mig typ 22.00 varje kväll när jag inte spelar. Sen är jag en energimaskin också men när jag väl får mina downs blir jag verkligen DOWN och behöver mer eller mindre ett halvt dygn (som tur är kommer dessa downs väldigt, väldigt sällan och typ på torsdagar när jag ändå är ledig just nu.) Hur som haver. Jag hinner hem efter jobbet ikväll, så då hämtar jag kameran! Känns som att jag måste informera er om sånt eftersom att jag har en miljon läsare som ivrigt följer varje steg jag tar. Not.

BACKPACKER!


Jag älskar min ryggsäck. Tror den kommer från Gina Tricot a/w 2010 eller något sånt. Jag fick den i en goodiebag minns jag i alla fall. Gissar på att den kommer tillbaka i höst i och med att den är helt rätt i tiden. Passa dig på tunnelbanan dock, finns inget värre (på den nivån av vardagsproblem) än folk som smäller till en i fejset med sin jävla ryggsäck.

TRÄNING + VIKT-RAS + CIRKUS IKVÄLL

Idag började jag min dag med cykling följt av core (pass) och sen sprang jag hem igen och hämtade kläder till ikväll om det är så att jag inte ska hem mellan. Hanna går visning på Cirkus och vill jättegärna se den. Tyvärr glömde jag min kamera hemma men jag kanske hinner hämta den. Annars finns ju iPhone som tur är. Förresten så har jag beställt en ny. En vit 4S. Har ju en del på G just nu och med detta behöver jag ett nytt abonnemang.

Igår körde jag också gym, så klart. 20 minuter på crosstrainern, ett kort pass träning med egen vikt, sen 15 minuter crosstrainer. Lagomt bra med andra ord, men bättre än ingen träning! Såg till min stora förskräckelse att jag gått ner 3 kilo sen jag sist vägde mig (1,5 vecka sedan) men sen kom jag på att jag slutat dricka läsk kontinuerligt och därmed knappt ätit något godis heller. Alla som känner mig vet att jag pressar minst 50 cl Läsk av något slag VARJE dag men den enda läsken jag druckit sen Cypern är en liter Cola-Light under min spelning i lördags. Så där har vi nog svaret på det viktraset.

DEN DRYGA SÄLJARSNUBBEN OSV.


Ajuste. Jag färgade håret igår! Rödare än rött, typ. Ska jag vara helt ärlig är jag inte superpepp på alla dessa sociala medier idag. Ni som däremot vill se när Izabella hängde ut en ganska otrevlig kille från i fredags i Vakna med The Voice imorse kan klicka här. Ja, han både förolämpade mig för mitt jobb och slängde is innanför min tröja. Det var måttligt populärt.

TRÄNING + EVENTS + NYA TAG + RESIDENT DJ


Gå till galleriet. >> Fler bilder från min fredag finns i min kamera som är hemma, så dom kommer ikväll. Skulle egentligen varit hemma hela fredagskvällen men kände att jag ville supporta vårt nya team på PURE så blev en sväng dit. Och innan dess spenderade jag lite tid med älskade Izza och Ellenor samt några killkompisar till Linkan. Som sagt, bilder finns och kommer!

Vem är man idag då? Ja ni. Jag vaknade betydligt mycket tyngre än vanligt, men snart har jag fått i mig två koppar svart kaffe och ska hoppa iväg till gymmet under min lunchrast. Den här veckan bjuder på mycket. Så som middag med några av mina finaste, diverse press-events, förkaka hos mig på fredag och sen min comeback på PURE samma kväll. Där kommer jag att spela både fredag och lördag. Ska bli väldigt roligt att komma tillbaka!