Tack Lund! 

Vilken värme, vilka människor jag möttes utav igår. Man kommer dit helt själv med tåget & möts utav artistbokaren plus en vän till henne som plockar upp mig och skjutsar mig till rummet. Där chillar jag ett tag (hur kan man bli trött utav att åka tåg egentligen?) undrar om det är luften på tåget, eller stressen att inte hitta spåret eller mardröm missa (!) Aja där tog jag det lugnt nån timme sen gjorde jag iordning mig & bytte om till en svart långklänning med fin urringning. En ny sak! Sen gick vi till feststället så vi var där vid 7, det var liksom en stor parkering som de hade smällt upp en scen och partytält samt barer och matställen. Festivalkänsla deluxe! Sen väntade jag & hängde med alla underbara lundstudenter. Ett gäng Iare hade spexat och gjort om refrängen och versen som vi körde en gång på scenen sedan körde jag E D FEST 6 gånger och FEST IGEN några gånger. Det var så roligt för det var så mycket folk där (2000 personer) som var råtaggade vilken respons! Tack! Det var så varmt på scenen och det blir varmt när man sjunger och dansar vilket var skönt för jag var så frusen innan. Den här spelningen kommer vara ett minne för livet blir på riktigt rörd av alla jag träffade igår,deras fina ord vad min musik betytt för dom som studenter och hur många gånger de festat till E D FEST och berättade om sina roliga minnen till låten. De berättade att det finns ett uttryck här, antingen är det ”umph” eller så är det ”untz” och de hade tillochmed ett märke här med UNTZdag som är istället för onsdag och en hemsida som heter ereuntzdag.se blev chockad! Tänk er att komma till en stor fest och alla lovebombar dig hela tiden. Alla tog hand om mig så fint och skjutsade hem mig när jag ville sova. Den här gången blev det ingen efterfest men tack alla ni som bjöd mig kände mig verkligen välkomnad utav er men jag ska sitta på ett tåg i 5 timmar så det är skönt för mig idag men nästa gång LTH;) här kommer lite bilder från igår.   

    
 Det var en fotograf där igår så sen när jag får bilderna ska jag lägga upp dom! All kärlek till Lund verkligen vill komma tillbaka på UNTZDAG! 

3 Kommentarer

  1. Hejsan,
    Mitt namn är Karin Olsson. Jag vill tipsa er om Urban & I som är en tjänst för dig som är bloggare och som vill tjäna pengar på din blogg. Genom att använda vår tjänst får du inspiration till nya inlägg samtidigt som du gör din blogg mer attraktiv för dina läsare. Maila mig på karin.olsson@urbanandi.se så kan jag skicka mer information alt gå in på urbanandi.se direkt och bli medlem idag.
    Är du redan medlem? Då får du gärna tipsa dina bloggvänner om oss.
    Åldersgräns 16 år.
    Mvh, Karin

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.