Dagen efter tävling

Inatt var det inte svårt att somna efter tävlings dagen kan jag säga. När jag vaknade såg jag att det fanns en ny tävling på min ridklubb att anmäla sig till, så självklart gjorde jag det. Sissi känns som det självklara häst valet. Jag är väldigt taggad på ännu högre höjder!

image

Ögonskugga

Som jag skrev i fredags så fick jag en liten present då. En jättegullig rosa ögonskugga. När det kommer till smink runt ögonen använder jag mig mest utav rosa och svart. Hur snyggt är det inte att kombinera de två färgerna. Något jag kommer göra mycket nu.

image

Felfria

Idag var det dax för mig och Sissi att tävla igen. Den här gången i två höjdklasser. Den högsta höjden hade jag inte ens testat på tidigare. Det gick iallafall jättebra och vi var felfria i båda. Så jag fick med mig två nya rosetter hem!

image

Tisdag 22.00

På tisdag på SVT 1 22.00 sänder kobra ett avsnitt endast om Henrik Berggren. Jag har inte sett kobra förut men trailer till detta avsnitt verkar riktigt bra. Det kommer handla mycket om hur Henrik har mått i sitt liv. Det verkar som att broder Daniel tiden kommer stå i fokus. Jag ser fram mycket tills det här avsnittet släpps. Eftersom det sänds i SVT så är jag säker på att det läggs upp på deras play sida också. Trailern till detta avsnitt finns att se på Henrik Berggrens Facebook sida. Något jag reklamerar er att göra. Tror avsnittet kommer bli ganska känslosamt.

image

Antingen eller frågor om lite allt möjligt

Kaffe / te

Svart / vitt

Bok / film

Havet / pool

Sommar / vinter

IMG_1764

Katt / hund

Chips / popcorn

Lyx / budget

Guld / silver

Choklad / vanilj

IMG_1765

Sola / bada

Skidsemesster / solsemester

Bärbar / stationär dator

Glass / godis

Jeans / mjukisbyxor

IMG_1766

Halsband / armband

Linne / t-shirt

Skridskor / skidor

Varm / kall o’boy

Höst / vår

IMG_1767

Rosa / lila

Klänning / kjol

Jordgubb / hallon

Nagellack / läppstift

Långt hår / kort hår

Äpple / apelsin

Konsert / spa

IMG_1768

Skvallertidning och chips

Idag var det min namnsdag vilket firades med restaurangbesök. Fick även jättefint smink som jag tänkte visa upp här någon dag. Blev även en tur på stan i affärer. Fick med mig chips och en skvallertidning hem. Det var för längesen jag tog mig tiden att läsa annat än kurslitteratur. Skönt att inte behöva anteckna allt man läser för en gångs skull. Min fredagskväll kommer faktiskt fortsätta såhär lugnt. Tills jag blir för trött på att läsa och chipsen är slut.

IMG_1763

IMG_1762