Ny ridklubb?

Efter att ha varit på kgrk i nästan ett år så har jag bestämt att byta tillbaka till min gamla ridklubb. Jag har varit missnöjd med att vi alltid gör samma saker hela tiden. Jag kan inte utvecklas och planen ridskolor har följs inte. Har känt så ett tag men efter min upplevelse i onsdags blev jag 110% säker.

Min ridinstruktör är väldigt otrevlig mot just mig. Jag kan få kritiken att länga tyglarna och sedan få höra att jag måste korta direkt därpå. Hon har de tre senaste lektionerna spänt upp min sadelgjord när jag suttit upp.

Men som sagt i onsdags tog hon priset. Hon bad alla göra halt för att jag skulle lära mig hur jag ska klappa en häst i farten. På slutet sa hon att jag måste hålla min balans och sluta knipa med mina knän!? Jag sa att jag inte knep med mina knän och jag får svaren. ”Jag står ju bara här och hittar på.” ”Jag ser väl helt fel då.” Och nått mer som jag inte mins. På det mest otrevliga sättet en vuxen människa pratat till mig på. Hade jag inte haft matte hade jag hoppat av och sadlat av hästen.

Jag fick ont i magen och kände nu får det vara nog. Jag har en bra sits och är väldigt duktig. Jag kan inte vara kvar på ett ställe som inte är intresserade av att låta mig utvecklas och är dumma. Jag är så besviken och ledsen.

Så nu har jag haft kontakt med crk och kommer antagligen att byta tillbaka men ha privat lektioner en gång i veckan att börja med. Jag är så taggad på det och hoppas att det kan vara början på något bättre.