Otrogna kvinnor bekänner
Skribent: cosmopolitan.se

Otrogna kvinnor bekänner

Publicerad: 2008-12-12, 15:00

Kvinnorna har kommit ikapp männen vad gäller otrohet. Cosmo fick några av dem att berätta om hur de dolde det och vad som hände med förhållandet.

”När min kille såg mig på ett kafé med killen jag brukade vara otrogen med presenterade jag honom som min kollegas (som är gay) pojkvän. Det var inte så populärt.”

–Jenny, 25

”Min kille måste tro att jag är väldigt ambitiös, eftersom jag ’jobbar över’ flera kvällar i veckan.”

–Lisa, 30

”Jag var rädd att min kille skulle fatta att jag ljög, så jag fick min bästa kompis att ringa honom varje gång jag sov över hos den andra killen. Hon sa att vi varit ute och jag blivit jättefull och att hon tagit med mig hem till sig.”

–Sara, 23

”Min kille skulle hämta något i min väska och frågade varför jag hade kondomer där eftersom jag åt p-piller. Jag sa att jag fått dem på apoteket och skulle dela ut dem bland mina kursare på universitetet.”

–Sabina, 26

”Jag gjorde det klassiska misstaget att bli kär i killen jag var otrogen med. Han var å sin sida bara intresserad av mig på ett sexuellt plan och av hela vår spännande smygrelation. Men det förstod jag först efter ett tag.”

–Frida, 24

”När jag berättade sanningen för min kille gav han mig en blick som jag aldrig glömmer. Det såg ut som om han ville döda mig, eller som om jag precis dödat honom. Det var oerhört starkt att se att jag kunde framkalla sådana känslor. Det var först då jag insåg att han faktiskt hade älskat mig. Men då var det för sent.”

–Linda, 33LÄS MER...

Sexiga lekar att leka ikväll

Killarna avslöjar: Så får vi dig i säng
Sex som slutade på akutenwww.cosmopolitan.se

Foto:Asha Fuller och Ray Sanchez Blanco

Reporter: cosmopolitan.se
Alias: cosmopolitan.se (K32)

Kommentarer (0)


1024 tecken

Inga kommentarer än