Heta Henrik Lundqvist för Brothers
Skribent: fanny wiidh

Heta Henrik Lundqvist för Brothers

Finest har fått en intervju med en av världens hetaste hockeyspelare Henrik Lundqvist som tillsammans med sin bror Joel är Brothers nya reklampelare.

Publicerad: 2009-11-18, 11:30

Hur känns det att vara modell för Brothers?
Det känns kul, riktigt kul att få göra något större med min bror. Plåtningen var också roligt, intressant med ett annat slags branschfolk. De var proffsiga.

Hade du ställt upp om det var kalsongbilder?
- Oj, bra fråga! Jag vet inte... Det kom på tal men det blev inget av.

Hur viktigt är mode för dig?
- Jag har alltid en tanke när jag sätter på mig mina kläder. Jag är absolut inget modelejon utan jag har min egen stil. Men som sagt, jag tänker alltid en extra gång när jag klär på mig. Jag gillar att klä upp mig.

Vilket är ditt favoritmärke?
John varvartos är ett favoritmärke. Aperation tycker jag har väldigt bra jackor, det är en affär i New York. Annars använder jag mycket svenskt.

Heta Henrik Lundqvist för Brothers

Har du märkt av den svenska avundsjukan efter att du blev NHL-proffs?
- Nej, faktiskt inte. Det har varit väldigt kul att komma hem på somrarna, då bor vi i Göteborg. Alla vi träffat där är mestadels positiva och tycker det är kul att jag lyckats så bra. Men självklart finns det folk som inte är glada för min skull, men det finns det överallt.

Hur känns det att ha blivit utsedd till snyggaste kille inom hockeyn av People Magazin?
- Ja du, jag tar allt med en nya salt och garvar åt det. Man framställs på ett visst sätt i media. Tyckte det var väldigt roligt att brorsan inte ens fanns med på listan.

Har du flickvän?
- Ja, hon heter Therese och bor med mig i New York. Det tar ju dock ett tag innan man lyckats bygga upp ett helt nytt nätverk i ett annat land. Men vi trivs jättebra och allt fungerar bra.

Hur hanterar du groupies?
- Groupies och groupies. Fans är ju en viktig del i allt. Man måste ta sig tid till fans, men det finns ju gränser. Jag försöker alltid vara trevlig men man måste ju säga ifrån ibland, jag kan ju inte till exempel skriva autografer till alla som vill ha efter en match, då skulle jag aldrig komma hem.

Heta Henrik Lundqvist för Brothers

Hur är ditt liv i USA?
- Riktigt bra, jag stormtrivs. Jag har haft väldigt tur att hamna i New York och inser när jag reser hur bortskämd jag är, inget kommer ens i närheten av New York. Men självklart hänger allt på hur det går sportsligt. När det går dåligt och känns tungt vill jag bara låsa in mig. Jag hatar att förlora. Det finns inget bättre än att fira en skön seger i New York med familj och vänner.

Vad är det bästa med USA/Sverige?
- Det bästa med Sverige är sommaren. Folk blir så mycket gladare och socialare då. Det bästa med USA är att folk är så öppna för olika stilar. Man behöver inte se ut på ett visst sätt. Man kan se den mest konstiga stilen och den känns ändå naturlig. Det är väldigt skönt.

Vad saknar du som är svenskt när du är i USA?
- Jag försöker att inte titta tillbaka så mycket. Självklart saknar jag vänner och familj men jag trivs så bra i New York. Något jag saknar ibland är godiset i Sverige. Men som tur är brukar alltid vänner ta med sig godis när de kommer hit.

Brukar du ha Brothers-kläder privat?
- Jag har fått lite snygga prylar, skjortor och tröjor. Det bästa med skjortorna är att man slipper stryka vilket är jättebra när man reser. Jag har även fått en smoking som jag blivit fotad i, den var snygg så den kommer att bli använd.

Heta Henrik Lundqvist för Brothers

Är matcherna lika hårda som det ser ut? Har du råkat ut för några skador?
- Jag kan tänka mig att det ser väldigt hårt ut när man sitter och tittar på matcher. Matcherna är väldigt hårda också, så innan man går ut på isen måste man går man förbereda sig mentalt. Man måste ställa sig in på att det är ett krig som väntar. Jag har åkt på lite skador de senaste åren, och bröt käken när jag var 18 år, det gjorde väldigt ont. Men det var nog den värsta skadan.

Reporter: fanny wiidh
Alias: fannys (K23)

Kommentarer (0)


1024 tecken

Inga kommentarer än