Allsång 2012: Norlie & KKV tog svenska folket med storm
Skribent: Hanna Nilsson

Allsång 2012: Norlie & KKV tog svenska folket med storm

När tredje programmet av "Allsång på Skansen" gick av stapeln i tisdags, hade svenska folket särskilt stora förväntningar på duon Norlie & KKV. Med hela Sverige som åskådare och uppemot 21 200 i publiken, kunde man förstå det otroliga trycket för deras allsångsdebut. Men en sak var i alla fall klar. Norlie & KKV levererade. Finest fick en intervju med killarna på plats!

Publicerad: 2012-07-12, 09:03

Och så var det gjort. Kim Vadenhag och Sonny Fahlberg som tillsammans utgör duon "Norlie & KKV", kan nu pusta ut efter tisdagens gig på en av Sveriges största underhållningsprogram på tv, "Allsång på Skansen". Kanske var det också extra speciellt för en av medlemmarna som dessutom firade sin födelsedag. När Finest träffade killarna backstage för lite eftersnack var det glada miner som rådde.
– Det var så fett! En helt obeskrivlig känsla, och vi hade absolut kunnat göra om det igen! säger Kim "KKV" Vadenhag.

När duon fick beskedet för två månader sedan om att de skulle få vara med och uppträda på Allsången, kunde de inte riktigt smälta det.
– Först tänkte vi väl "Va, vaddå? Vi på Allsång på Skansen?". Men vi såg verkligen fram emot det och ja, det var sjukt fett. Grejen är att vi inte ens hunnit släppa vårt debutalbum ännu, och ändå får vi så stora spelningar. Det är galet! Hela sommaren är totalt fullbokad och redan imorgon drar vi iväg två veckor för mer spelningar runtom i Sverige, fortsätter killarna.

Trots alla artisterna från Diggiloo-gänget med bland annat Schlagerveteranerna Charlotte Perrelli och Jessica Andersson, eller före detta Eurovisionvinnaren Alexander Rybak på scen, stod det klart att Norlie & KKV spöade dem alla. Sverige fick i tisdagskväll två nya musiktalanger att hålla koll på framöver – för de som inte känt till dem sedan innan. Och fanskaran, den fanns på plats och hjälpte till att sjunga med i "Ida's sommarvisa", som killarna valde att köra som klassisk Allsång.
– Det är helt klart den bästa allsången att sjunga, den har man ju sjungit så mycket i skolan och kändes därför som ett självklart val, avslutar Sonny "Norlie" Fahlberg.

Vi på Finest tycker absolut att duon rockade "fett" , och är övertygade om att de kommer att fortsätta göra det i framtiden. I sommar ser ni även killarna äntra både PRIDE och Sommarkrysset.
Duon lämnade Allsången och fortsatte kvällen med storslagen fest med deras skivbolag. Kim "KKV" Vadenhag hade garanterat inte kunnat ha en bättre födelsedag!

Vill ni spana in Norlie & KKV's framträdande på Allsång på Skansen? Gör det här!

Reporter: Hanna Nilsson
Alias: hannanilsson (K)

Kommentarer (0)


1024 tecken

Inga kommentarer än