Bloggkollen: De mångsysslande bloggarna
Skribent: anita bengtsson

Bloggkollen: De mångsysslande bloggarna

Nu släpper Rebecca Simonsson sin tredje kollektion. Utöver det är hon nattklubbsdrottning, artist och pysslar med en hel del runt om. Bloggarna är helt klart de nya mångsysslarna.

Publicerad: 2012-07-13, 12:00

Rebecca Simonsson släpper
ytterligare kollektion

I dagarna blev det offentligt att Rebecca Simonsson levererar en tredje klädkollektion, i vilket samarbete är ännu okänt. Hennes followers på Instagram och Twitter gick givetvis bananas över detta och jag tror faktiskt att denna kollektion kommer osa mycket mer Rebecca Stella än vad hennes senaste kollektion i samarbete med SOLO gjorde. Vi har än så länge bara fått se ett par otroligt snygga klackar men jag gissar att fler plagg- och accessoarer dyker upp framöver.

RMK går mot rött

Rikard ”RMK” Debruin släppte i tisdags videon tillhörande låten ”Gå mot rött”, som han framför tillsammans med artisten Toppen. Jag måste säga att den unge rapparen levererar och låten skulle helt klart kunna bli en sensommarplåga med rätt spridning.


Att fejka sin död på Internet
– det nya ”rymma hemifrån”?


Det är inte första gången det startas en hashtag som inleds med #RIP, men tidigare har det handlat om kändisar som Justin Bieber. I måndags föll jag över hashtaggen ”#RIPMason” som alltså ska handla om en ung tjej som förlorat kampen mot cancer – det hela verkade dock lite märkligt. När jag läst x antal tweets i stil med ”she was worth dying” och andra hemskheter var jag tvungen att gå igenom tråden allt noggrannare och det blev mer och mer tydligt att det hela handlar om en tjej som fejkat sin död på Internet. Efter viss research kunde jag fortfarande inte konstatera om detta faktiskt var på riktigt eller ej, men det fick mig givetvis att fundera… är detta det nya ”rymma hemifrån”? Att söka uppmärksamhet via Twitter och Facebook genom att exempelvis fejka sin död? Eller bara radera sin profil? Ett ganska intressant fenomen när det kommer till kritan.

Reporter: anita bengtsson
Alias: Annaislercelik (K)

Kommentarer (3)


1024 tecken
 • unkttphsx
  2012-09-04, 10:02

  Gäst

  qRYzAU , [url=http://apuesxwgeepu.com/]apuesxwgeepu[/url], [link=http://cuuuvrbzetdn.com/]cuuuvrbzetdn[/link], http://wuchaqifdmzh.com/

 • lwuosfqel
  2012-09-02, 02:13

  Gäst

  hCuHFE , [url=http://nmfhowvwnsbs.com/]nmfhowvwnsbs[/url], [link=http://uszxalmyrgzy.com/]uszxalmyrgzy[/link], http://iigbeukdbgys.com/

 • Rasita
  2012-08-31, 23:04

  Gäst

  Vilken ve4rme det e4r, och vilken sf6t bild! Haha nej det e4r ju ingen liten glass, men ftkaiskt, tro det eller ej, se5 e4r det de4r "liten" mjukglass Se5 en stor, den e4r alltse5 verkligen stor !