Hanna J vill bidra till ett snällare Sverige - nu auktionerar hon ut kläder för Friends
Skribent: Hanna Nilsson

Hanna J vill bidra till ett snällare Sverige - nu auktionerar hon ut kläder för Friends

Ett snällare Sverige. Det är vad årets segrare av Big Brother vill bidra till. Från och med idag auktionerar Hanna J ut sina egna kläder - till förmån för Friends. En av anledningarna till valet är självklart: Hon blev själv mobbad under sin uppväxt.

Publicerad: 2012-07-26, 14:03

Nu ska Hanna J slå ett slag för Friends, vilket Big Brother-donnan kommer att göra från och med idag klockan tre, då alla kläder hon hade på sig inne i Big Brotherhuset kommer att auktioneras ut. Auktionen kommer att finnas på Lavastore.se där uppemot 40 klädesplagg kommer att finnas till försäljning.

Hej Hanna, varför vill du auktionera ut kläder till Friends?
– Redan inne i Big Brotherhuset så fick vi auktionera bort kläder och andra personliga tillhörigheter till Rädda barnen. och det kändes bra i både själen och hjärtat att få kunna bidra med pengar till ett bra ändamål. Friends valde jag just för att jag själv har varit ett offer för utfrysning och mobbning under en stor del av mitt liv. Därför brinner jag också för den här frågan. Jag önskar att jag kunde hjälpa alla därute, men nu kan jag åtminstone göra en liten skillnad. Friends jobbar ju aktivt för att motarbeta mobbning, och få folk i samhället att hjälpa till. Det är många ungdomar som snart börjar skolan igen och som säkerligen fasar över det. Jag vill alltså helt enkelt donera något som gör att vi förhoppningsvis får ett trevligare klimat i Sveriges skolor, men även i resten av samhället! Vi måste få upp ögonen för mobbningen, som egentligen alltid har funnits där, men tyvärr verkar det öka. Detta gör mig väldigt ledsen.

Hur mycket pengar hoppas du på att få in?
– Jag hoppas självklart på mycket pengar eftersom det gör skillnad, men jag behöver samhällets stöd och budgivning på Lavastore.se så att budgivningen kommer igång! 30 procent kommer att gå till Friends av försäljningssumman, medans alla plagg som är signerade med min autograf eller hälsningar kommer oavkortat att ge hela summan till Friends. Även min sparkdräkt som många såg mig med i Big Brotherhuset.
Jag hoppas att vi alla kan hjälpas åt nu och stödja så att världen kan bli lite bättre. Och jag kan gärna göra detta fler gånger!

Finest önskar Hanna J ett stort lycka till! Vill ni läsa uppdateringar om hur det går för Hanna så gör ni det på hennes blogg=>> HÄR

Reporter: Hanna Nilsson
Alias: hannanilsson (K)

Kommentarer (0)


1024 tecken

Inga kommentarer än