Tjej sökes till videoinspelning
Skribent: Finest Finest

Tjej sökes till videoinspelning

Finlandssvensken Fredrik Furu släppte sitt andra album "Mittemellanland" i Sverige och Finland under juni i år. En musikvideo till första singeln "Om du bara vill" spelades in av Fredrik själv under en roadtrip till Kalifornien i våras.

Publicerad: 2012-07-27, 13:00

Inför det andra singelsläppet "Tappa din kontroll" samarbetar Fredrik med regissören Leo Josefsson, som bland annat gjort musikvideor åt The Pusher, KENT, Alexander Bard och många fler. Videon kommer spelas in den 8 augusti i en boxningshall på Södermalm.
Där kommer Fredrik att ställa sig i boxningsringen med bland annat jätten Micke Spreitz som slogs mot Paolo Roberto i Stieg Larssons "Flickan som lekte med elden".

Fredrik och regissören Leo letar nu efter en tjej för en roll i den kommande videon och även publik, gärna tatuerad sådan för att få den rätta boxningsstämningen.
Ni kan anmäla ert intresse på info@fredrikfuru.com

Ni kan även lyssna på Fredriks album på Spotify.

Biografi:
Fredrik Furu är österbottningen med dom djupa tankarna och det sargade pophjärtat. Han är en urban vardagspoet och en hopplös, hoppfull romantiker.
Fredrik sammanfattar sitt första soloalbum ”Hollywoodhjärtan” (2009) som ”en enda lång hemvandring från krogen med brustet hjärta.”

Känslan där storstad möter småstad färgar också nya skivan. Fredrik växte upp i Jakobstad i Finland med svenskspråkiga föräldrar men en storstadslängtan ledde till Stockholm där han nu bor. ”Mittemellanland” är en ung vuxen mans kamp mellan olika ytterligheter. Längtan efter spänning ställs mot avsaknad av trygghet, behovet av storstadstempo ställs mot en önskan om lugn och harmoni. Fredrik sätter ord på känslorna vi alla går igenom. Lyssna och känn igen dig!

Reporter: Finest Finest
Alias: Redaktionen (K22)

Kommentarer (1)


1024 tecken
  • aleksandra
    2012-07-28, 14:41

    Gäst

    blev intresserad )
    vart är inspelningen?