Backstage PRIDE: Så tycker kändisarna om festivalen
Skribent: Hanna Nilsson

Backstage PRIDE: Så tycker kändisarna om festivalen

Igår minglade kändisarna loss tillsammans på PRIDE-festivalen. Det var mycket kärlek i luften. Finest fanns givetvis på plats för att mingla runt med dem alla. Vem vill Marie Serneholt ska utses till årets homo? Och vem av kändisarna har nyss blivit singel? Spana in våra intervjuer och ni har svaren!

Publicerad: 2012-08-02, 11:00

Regina Lund, skådespelerska

Hej Regina, vad betyder PRIDE för dig?
– Jag tycker det är viktigt att fira öppenheten, för det ska finnas öppna dörrar för alla och man ska känna sig fri. PRIDE för mig är här och nu, och att ha kul tillsammans med alla vänner!

Annika Lantz, komiker

Annika, du är årets talare på invigningen av PRIDE ikväll. Vad ska du prata om?
– Ja, det ska bli väldigt trevligt. Jag har varit borta från festivalen i två år nu, så det känns kul att vara tillbaka. Och ikväll kommer jag dels att prata om att det är trevligt att vara tillbaka i Tantoparken igen, och så kommer jag att prata om elitidrott och sexualitet.

Mona Sahlin, politiker

Hej Mona, du ska precis som Annika tala på invigningen, vad ser du fram emot?
– Invigningen ser jag mycket fram emot, och PRIDE har jag längtat till efter ett helt år nu! Det är ju det som man gör.

Om du skulle få utse årets homo, vem skulle du välja?
– Då hade det blivit en tjej med stora vadmuskler och som precis blivit mamma. Anja Pärson!

Lars Wallin, designer

Lars, vad ser du mest fram emot med PRIDE i år?
– All den glädje, kärlek och massor av den härliga musik som spelas här! Schlagerkvällen är den som jag mest längtar till. I år slipper jag jobba så nu ska jag bara ha kul!

Roger Nordin, radiopratare på RIX FM

Hallå Roger, hur känner du inför PRIDE i år?
– För det första så har jag nyss blivit nybliven singel! PRIDE är jävligt roligt, och det är så kul att träffa alla glada människor. Sedan så är det kul att träffa alla "smygisarna" från landsbygden som också kommer hit. Jag vill hjälpa dem och dra ut dem ur garderoben!

Cimon Lundberg, bloggare

Cimon, vem är årets homo enligt dig?
– Jag säger mig själv haha! Jag är så oroligt stolt över att vara här i år, vilket är mitt första. Jag ska bara släppa loss helhjärtat.

Kitty Jutbring, radiopratare

Tjena Kitty, hur stor betydelse har PRIDE för dig?
– Stor, det är ett nödvändigt ont om man kan säga så. Jag vill verkligen vara här, det är en skitrolig vecka med härliga människor. Och så lite nätverkande också, haha! Det är gött detta.

Marie Serneholt, sångerska

Hej Marie, vad gör du på PRIDE i år?
– Jag är här för att träffa vänner och att ha kul! Det är så mycket kärlek, och det är inte varje dag som man är här. Jag har varit här innan för längesedan och uppträdde då med A-teens. Det var kul, publiken är så peppad så det blir bra allsång om man säger så!

Vem skulle du utse till årets homo?
– Det är många som kommit ut i år, men jag säger Anton Hysén!

Och mer mingel blir det. Ikväll kommer Finest även att vara på plats för mer snack med kändisarna under Schalgerpopkvällen. Stay tuned!

Reporter: Hanna Nilsson
Alias: hannanilsson (K)

Kommentarer (2)


1024 tecken
 • wxubgir
  2013-01-28, 09:29

  Gäst

  9nyg3j , [url=http://vvgaeabuwtaa.com/]vvgaeabuwtaa[/url], [link=http://bzpkvktrsixj.com/]bzpkvktrsixj[/link], http://zrbwaqmtjgwo.com/

 • Pawe
  2013-01-26, 18:17

  Gäst

  HejKanske var de som ni intervjuade ockse5 lite pirrgia vem vet. Alla vuxna som ni tre4ffade under dagen tyckte i alla fall att ni var ett ge4ng he4rliga och trevliga ungar.He4lsningar Marie