PRIDE: Sista kvällen
Skribent: Hanna Nilsson

PRIDE: Sista kvällen

I lördagskväll var det dags att ta farväl av årets PRIDE-festival, som hela veckan gått i kärlekens tecken. Det bjöds på uppträdanden av artister som både Lena Philipsson, Lilla Sällskapet, Norlie & KKV och Agnes. Finest var på plats för lite backstagehäng ännu en dag.

Publicerad: 2012-08-06, 10:30

Mark Levengood

Hej Mark, vad ska du göra på PRIDE sista kvällen?
– Jag ska gå hem och sova, är så trött efter att ha gått på PRIDE-paraden idag. Man fick verkligen en kick av att gå där, och jag log så mycket att jag fick nästan fick lägga band på mig själv. Det är fantastiskt att PRIDE har vuxit så mycket som det gjort, man blir rörd.

Alf Kjeller, festivalchef

Alf, nu börjar PRIDE lida mot sitt slut. Är du nöjd med årets festival?
– Oh ja, jag är jättenöjd med allt! Det enda som kunde undvikits var regnet i fredags, annars så har det varit kanon. Ikväll ser jag fram emot att få se Lena Philipsson och Agnes.

Camilla Henemark

Hallå Camilla, du är f.d medlem i Army Of Lovers som hyllades av gayvärlden. Vad betydde det för er?
– Det betydde verkligen mycket. Vi var så lyckligt lottade som hade en sådan trogen publik, det ska man vara väldigt ödmjuk inför.

Hur var det att uppträda med den nya gruppen "Happy Hoes" ikväll då?
– Haha, vårt lilla hobbyband! Det var jättekul, även om i princip allt gick fel så är vi ändå glada, haha.

Och det fanns bara ett enda ord som kunde beskriva lördagens Paradgala. Glädje! Finest tackar PRIDE-festivalen för det här året, och längtar redan tills nästa!

Reporter: Hanna Nilsson
Alias: hannanilsson (K)

Kommentarer (0)


1024 tecken

Inga kommentarer än