Är jag redan så pass gammal??

Något som vi alla vet kommer att hända men sopar det lätt under mattan är att bli gammal.

Inte att bli gammal i sig, för det är endast ett nr.

En siffra som talar om vilken nivå av visdom du ligger på. Vilket årtal du var född på som sedan berättar om vilken tid du levde på.. Personlighets mässigt så tycker jag att man är densamma.

Jag är samma gamla Sandra.. Lite smartare och lite mer erfaren.. Hunnit med en del saker som jag inte gjort tidigare. Hamnat i gropar och hoppat över vissa.

Så är livet. En bergodalbana..

Något som nu börjar kännas av i min kropp är att mina knän blivit dåliga. Jag som alltid varit så vig.
Kan vara i dom mest konstiga ställningarna. Kan klättra och hoppa.. Jaa.. Så som jag alltid har varit.

s

 

Är jag trött när vi åker bil och vi ska åka en längre bit så brukar jag hoppa bak i baksättet och lägga mig för att vila. Etersom att baksätet inte är lika långt som en säng så viker jag in benen och sover. Det brukar alltid funka bra för mig utan några problem.

Nu när jag ligger så… Detta är något som jag märkt av dom senaste två månaderna. Inte jätte ofta som jag ligger där och sover men när jag har gjort det så har jag vaknat av att det gör ont i mina knän och jag måste sträcka på dom. Detta resulterar till att jag måste sätta mig upp och vakna till.

 

 

Hdowär om dagen när jag var och såg på Magic Mike på bio så kunde jag känna av efter ett tag att det blev jobbigt att sitta så pass länge.. Detta ha aldrig hänt mig tidigare. Jag kan bli obekväm av att sitta på samma plats utan att röra på mig men inte att det ska vara på gränsen till att göra ont i knäna!

Att bli gammal är ingen nyhet. Vi alla blir det.
Dock att kroppen ska förändras innuti. Att allt inte ska vara lika lätt och smidigt längre är inte något som man tänkt på. Det kommer att hända ja.. Men när..
Helst aldrig.

 

 

 

Det var ett par heta grabbar.

I sin helhet så var det en bra film.

Dock så var jag inte beredd på att den skulle Mikevara så djup. Inte direkt djup men för att vara denna film så var den djup (på sitt sätt).
Jag hade förväntat mig massor av dans.. Specielt av.. Mmhmm.. Ohh han dansar så sjukt bra.
Vad är det med killar och dans??
Ahh. Blir helt galen.

Visa bitar av filmen var rätt seg. Mycket prat.. Haha.. ok nu låter man lite väl kall.. Men hade f1423066499_magic-mike-zoomörväntat mig massor med fart.. Dock så gjorde dom ett så grymt slut att när filmen var slut så tänkte man bara:
Guuuud vilken BRA FILM!

Då var alla dom sega bitarna som man sett tidigare som bortblåst. Mike som dom kallar honom.. Asså vahh.. Hur länge tränade dom in det där nr.. Hur många gånger tappade dom tejerna på filmen under tiden dom spelade in.. Aj aj.. Haha.. Gillar att dom hade med alla olika typer av tejer. Där spelades det inte på snyggast och vackrast, utan att vi alla är vackra på våra egna sätt. HELT RÄTT!!

Tjejer som vågar gå upp på scen och vara med om en sån dans måste jag säga är modiga.

Jag skulle aldrig kunna vara en av dessa tjejer!

Man ska aldrig säga aldrig men, det är nog inget för mig.

Inte för att det är något fel.. Men att ha deras huvun mellan mina ben och att sen låta dom ta min hand för att lägga den på sin k**. Noo noo.. Där går gränsen.

Dock så är det väldigt kul att se när andra är med om det.

Sa till min kille när jag träffade honom att han måste börja ta dans klasser.
Jag kan ju redan dansa du har ju sett mig på dansgolvet.. San han!

Där blev jag tyst.. Vad ska man säga till det?? Jaa han kan dansa..

Men det var inte den typen av dans jag tänkte på.. 😛

Här händer det grejer.

Oftast så står inte produkterna för det dom säger att dom är och kan.

qKöpte detta shampoo och balsam från Willys igår.
Dom hade kampanj på Schwarzkopf´s hårvård. 15:- st. Ett kap!! Brukar tycka om deras shampoon.. Detta var inte den jag skulle ha valt egentligen, men den glittrade så fint. Den skiner mycket mer i verkligheten än den gör på bild. På bilden ser den bara lite små skinande ut medans den typ lyser i mitt badrum. Inte lyser, lyser.. Men du hajjar grejen. Det ser väldigt fint ut. Samt att den har en pojkes färg. Precis snäppet innan att killen ska kunna klaga på att han inte vill anväda tjej grejer.. Hehe
(Dock så är turkos en av mina favvo färger)

På förpackningen så står det att den ska göra så att håret blir mjukt och skinande.

Tanken jag får upp i mitt huvud när jag läste detta:

Jag hoppar ur duschen och ser ut som Jennifer Anistone.

Har alltid varit förälskad i hennes hår.tt

Det ser så naturligt friskt ut. Det skiner så vacker.  😀

Forstår att det inte är via naturlig väg..

Men den vägen hon än går så vill jag gå på samma stig..

Berättar hur den var efter att jag provat den. :-)
qq

I dag blir det bio. Jag och en tjej kompis ska och se Magic Mike 2. Såg den första på bio tillsammans med samma vän som jag ska se den med i dag. Jag tyckte den var svinbra ända fram till slutet. Då blev det lite väl mesigt för min den. Hoppas på att denna film håller samma grymma början och mitten som nr 1.

rrrNär det kommer till att dansa så vet dessa killar precis vad dom håller på med. Blev helt stum när jag såg första filmen då jag aldrig trode att dom kunde röra sig på detta sätt. Nästan så att man fick ta fram skamkudden då dom kunde mer än vad jag själv kan när det kommer till att dansa.. O jag älskar att dansa.

Får se om jag lär mig några nya moves som jag kan köra på dansgolver nästa gång jag går ut. 😎

Lill bebis.. Mm.. Lite så!

e

Det ska vara gott o leva annarsa kan det sleva.. Var det så?? Eller minns jag fel? 😉

Snart kommer mina bilder att bli återställda..
Normal upplösning. Ooh ya* Ska bli kul.

Fick en underbart good smothie av killen.
Ååh.. Mun orgasm till MAX!! 😛

Är inte 100 på vad som ligger i den.

Kan kolla upp receptet ifall du skulle vara sugen på att göra din egen.

Vist ser den good ut.. Grejen med denna är att den faktist är ännu godare än den ser ut..
rHur kan det vara möjligt??
Jaa, denna gång var det det.

Finns lite tuggmotstånd i.
Keso och jordgubbs bitar.. Ååhh..

Vill äta denna varje dag!!

Om han ångrar sig att han gjorde den?
Ja det kan man lungt säga.. Han vet om någon.

Hittar jag något som jag gillar så vill ja ha det varje dag ända tills jag tröttnar.. Haha..

Lill bebis.. Mm lite. :-)

 

Försvinn.. Bort från min skalle!

89

Får du också som jag väldigt ont i huvudet och känner dig dåsig när det regnar och är mulet ute?? Jag känner mig ofta dyster i kroppen i sånt här väder.
Min kropp blir över varm eller frysen. Känner mig småfebrig och vill helst bara ligga kvar i sängen.. Mysa under täcket med en bra film och en kopp choklad.

Nu kanske det bara är jag som är överkänslig, men som jag skrev i det tidigare inlägget.. Om hur solen får oss på bättre hummör.

Det kanske just är så att trycket i luften gör något med våra kroppar så att vi blir mycket segare. Känner jag på min panna nu så är den väldigt varm. Jag är inte sjuk.. Så behöver ingen medicin eller så.. Utan man kan väl mer kalla det för en väder allergi.. Haha.. Finns det någon som prognos??

Väder allergi. Det är precis det som jag har!!
Efter alla dessa år så 8kommer jag på det nu i skrivande stund.

Det är det som jag tycker är så skönt med att sitta och skriva / blogga. Jag vet inte vad jag ska skriva om (oftast) innan jag börjar. Händerna läggs på tangenterna och fingrarna börjar att skriva. Mina tankar hinner komma fram till skrift innan jag ens har tänkt på det själv.

VÄLDIGT COOLT. 😎 Kanske inte lika coolt för dig o läska kanske.. Här sitter jag o babblar med mig själv. Mina tankar.. Att skriva är ett sätt att slappna av. Ett sätt att släppa det man har inom sig och gå vidare. Seså varma panna.. Försvinn. Bort från min skalle.

Hoppas att du har en kanon fin dag hos dig.

 

I miss summer

Vad hände med vårat underbara väder?t

Du var en kort stund för att sedan försvinna?
Nee det är inte ok.

Folk säger att dom tror att sommaren kommer att komma igång i Agusti och hålla enda till September. Det är en fin tanke, men jag tror inte det.

Under ett par veckor så var det riktigt sommar väder i Stockholm. Det glöms lätt bort då det går gått en tid sedan dess.

För att sommaren ska komma tillbaka igen i ett dundrande stå hej och vara 25 – 30 grader hela nästa månad tror jag inte på. Det skulle vara najs. Vi alla skulle bli på så mycket bättre hummör. Solen får oss att må bra. Jag skulle bada lite till.

Bada sola och bada lite mer.

Fick en rätt bra bränna när jag var på stranden senast. Dock så var det vid ett tillfälle så den hann inte riktigt gro in för att stanna.

gMin bilder blir fortfarande små.

Jag som tänkte börja blogga igen på riktigt.
Har massor med DIY´s att visa er.

Vad jag har gjort under den tiden min dator slocknade mm.

Så fort detta fixar sig kommer jag att uppdatera mer.

MYCKET MER!

Bilderna är tagna på Djurgården. En varm sommar dag.

Det är inte svårare än så.

stol, före och efter

Släng inte ditt skräp.

gör om det till något som inte längre är skräp,
i dina ögon längre.

Jag älskar att göra om något gammal och rucket till något nytt och fint. Något som en gång i tiden ansågs som skräp i folks ögon. Någon som ingen skulle vilja ha hemma hos sig, till att den gärna får bo hos dom flesta.

Det är kul.

Här ser ni före och efter bild på samma stol. Kom på att jag skulle ta en före bild efter att jag börjat måla. Detta är rätt typiskt när det kommer till mig och hantverk. När jag väl börjar att pyssla så fastnar jag i en bubbla som bara handlar om vad jag gör. Då tänker jag inte riktigt på att ta en bild på hur det såg ut tidigare. Dock så ska jag försöka bli bättre på det.

Mycket av mina saker som jag har gjort har ingen före bild. Där av är det svårt för tex mina vänner som inte sysslar med hantverk att förså hur det igentligen såg ut tidigare.
Dom ser det som är här och nu and that´s it.

If I can be your mamma?

bb


Well if we leave before your real mum comes back,
I guess so
. 💜😘

 

Dessa små ögon, händer, fötter och lena hud.

Så himelskt söt. Mamman tyckte det var helt underbart att lämna över bebisen till mig. Vilket jag också tyckte.

 

Bebisen är väldigt mammig och vill hela tiden bli buren, det tar på krafterna. Men för mig som endast ser sötnosen några dagar i veckan tycker det är hur kul och mysigt som helst att bära runt på honom. Han är så otroligt söt och snäll. Skrattar gärna.

fTänk att vi varit så här söta när vi var små.

Svårt att tänka sig mig som bebis. Tiden går så snabbt.
Ju äldre man bliver så glider man längre och längre ifrån dom olika åldrarna man en gång varit *Dahh* Haha..
Ja det är ju klart. Men som ex.. Kids som är ungefär i 10 års åldern. Jag tycker att dom är så smarta. Ska dom handla något så tänkter dom först efter hur mycket dom har och efter det så kollar dom på vad det är dom kan köpa.
Nu pratar vi godis.. 😉

Gjorde jag det när jag var 10? Jaa det kanske jag gjorde men jag minns fan inte det. När jag var yngre så hade jag lättare att minnas såna här saker. Ja då var jag inte lika långt bort i åldern. Nu minns jag inte. Tycker bara dom är hur smarta som helst som tänkter efter på det sättet. Det ska mina barn göra också. Gärna att dom tänkter på frukt istället för godis men det är en annan femma.

Ska berätta lite senare hur jag kom att tänka på just det.

bb

 

Nu är det bebis mys för fulla myggar.

Ang bilderna mina så har det inte blivit någon förändring. Skrivit två gånger nu ang detta. Varför får man inte någon hjälp? Det är mycket roligare att blogga när bilderna kommer i full upplösning.

Såg att om man läser via mobilen så ser det ok ut. Då spelar det inte så stor roll om bilden är stor eller liten. Den visas alltid i en storlek.

 

 

Fortsättning följer… Hur ska det bli med mina bilder? Kommer dom alltid att vara små eller blir dom en dag större?? Det är frågan.. :) Ha det så bra så länge. 😛

 

Summer vibes, where did you go?

m

Läste något som gjorde mig riktigt glad, FÖRST!!
Yes.. Innan jag förstod.. Eller Innan jag rettare sagt tänkte till. Då skrattade jag lite och sen blev man deppig igen.. Haha

Det stod: I helgen så bliver det 30 grader.
15 grader på lördag och 15 grader på söndag..

Haha.. Men asså… Snacka om att bli svinglad och sen baah.. Jahopp..

 

Det verkar som att mina bilder kommer att vara i denna upplösning tills det fixar till sig. Har skrivit om hjälp men inte fått något svar ännu. Hoppas på det bästa. *Fingers crossed*

Om jag låter bilderna vara i den storleken som dom laddats upp i så är dom helt ok, men vill jag ha dom i den verkliga storleken så bliver det som den nedan. Suddigt och blaskigt.

I´m siling on the inside *I swear*

Rocks

 

Det var som jag misstänkte. Inte är det mina bilder det är fel på utan uppladningen. Skumt som tusan. 😐 Varför ändras formatet så pass? Ska gå in och kika hos dom andra bloggarna och se om dom har samma problem. *Tråkigt* :-( 

Inget solsken i dag heller. Går runt och små fryser. Inte lust att sätta på mig höst kläderna ännu. Nää jag kommer gå och kämpa in i det sista innan jag sätter på mig det! Förra året var ju så bra. För bra. Efter den sommaren så kommer ingen sommar bli den samma. Vi hade utomlands väder här hemma i lilla Sverige. Augusti månad är kvar. Halva den månaden var varm. Än så ska vi inte tappa hoppet. :)

Kickade igång dagen med det här.

P2å min mobil så har jag lite olika funktioner när det gäller foto och film. Testade dessa två när jag var ute på en cykeltur. Meningen är att det ska se gammalt ut. Detta foto ska säkert kunna vara en 25 år gammalt. Dock så tycker jag mest att det ser stökigt ut med alla småprickar som läggs till bilden. Varför inte bara låta filtret vara på? 😉

På höger sida om denna bild så ser ni vägen som jag cyklade på. Det är så härligt att det finns asfalterade vägar längst och inne i skogen. ÄLskar att cykla här. Det är så fridfullt.

1Undrar varför kvaliten på bilderna bliver så dåligt upplösta. Filtret gör att det ser gammalt ut men själva kvaliten på fotot ska vara densamma. På min mobil ser dessa två blider mycket bättre ut. Kan det ha att göra med att jag valde att ladda upp dessa i medel?

Valden den funktionen i går och nu kommer alla bilder automatiskt upp så!

Lyxa till det för katterna.

Eftersom att jag la upp min första bild med Molly sen mitt senaste inlägg så börja vi med detta DIY tips.f

Det är inte jag som har gjort detta men skulle lätt kunna tänka mig att bygga detta. Dock så skulle inte min pojkvän gå med på det. Inte så som vi bor nu i allafall. Skulle vi flytta till större så skulle han inte ha så mycket att säga då det finns flera rum att vara i, men som det är nu. NOPE!

Dock så är detta den bästa lösningen för folk som inte bor så stort. Katter gillar att röra på sig och om man skulle bygga detta så ger man dom tillgång till att röra sig på ställen man annars inte använder. Hmm.. Nu när jag sitter här och kollar på bilden. Jaa.. Jag skulle nog kunna övertala honom på något sätt. Men vart skulle jag sätta upp detta? Håller på att göra om här hemma. Kanske man kommer på något medans man fixar. Finns det något ledigt utrymme kvar.. Jaa då. Då kommer katterna bli glada.

Vi håller detta öppet!

 

 

I´m back!

katt

Hej Svejs. Här var jag igen.

Bloggen har varit vilande under ett längre tag. Att göra en lång histora kort!

Min dator slutade att fungera. Stängde av den en gång och sen gick den inte att sätta på igen.

Så himla tråkigt. Har längtat och längtat efter att den ska fungera igen.. Men det vill den ikke!!

Var tänkt att jag skulle köpa en ny dator men eftersom att förhoppningarna på den gamla var stor så jag väntade på att den en dag skulle börja funka. Nu sitter man här utan dator.

Tur nog så funkar nästan allt via mobilen nu för tiden så jag har överlevt. Hehe..

Nu är jag här igen och kommer med en massa nya uppdateringar. Både om mig själv och min stora hobby som är intredning. Kommer att ge er massa DIY tips på hur ni kan skapa era egna decorationer utan att lägga ner en massa pengar på det. Desutom blir det så mycket roligare att ha någon som ingen annan har. För även om vi alla gör lika dant så bliver det inte precis lika dant.

Wearing purple earrings today.

Dessa örhängen köpte jag sisst jag var i Polen. Nästa månad åker vi dit igen..
Kommer nog inte att blogga därifrån.
finest.se/balan

Killens mamma är därifrån. Hans släkt bor kvar. Bara mamman som flyttade hit när hon träffade hans pappa. Vi kommer att åka den 2:a och komma tillbaka den 7:e Blir en snabb visit.

Vi åker ner för att vara med och fira hans morfar som fyller 70. Han blev så glad när han hörde att vi skulle komma. Han har ring oss flera gånger för att fråga när, var och hur.. Haha.. Så gullig.

Det här lockar mig.

Hur underbart ser inte detta ut att vara!finest.se/balan

Skulle vara en dröm att åka hit en dag. Älskar deras vita hus som går in i varandra.
Att stå längst ut och kolla ner över vattnet. *Magiskt* Helt jäkla underbart.

Medans jag tittar på bilden så inbillar jag mig själva vara där just nu. Varför kan jag inte bara knäppa med fingrarna och vara precis vart jag vill när jag vill??

Dom säger att när hjärnan är utvecklad till en högre gräns.. Alltså när vi använder en större del av den så ska vi kunna göra just det. Kanske inte knäppa med fingrarna, men vi ska kunna transprotera oss till olika platser.. Det samma gäller att flytta saker med tankens kraft.

Det låter inte rimligt, men o andra sidan så är inte rymden rimlig heller. Den är oförklarig.

Allt på jorden går att förklara på ett eller annat sätt, det gör inte rymden!

My sister painted my nails.

Det är inte bara jag som är pysslig i familjen.

Se så fina naglar min lilla syster gjorde till mig.
finest.se/balan

Känner mig som en polkagris.. *En söt sådan som inte går att äta.. Hade varit lite jobbigt om folk börjar slicka på en hej vilt.. Haha 😉 :) Ooh Jag hade blivit så rädd!!

Man är en annan!!

Det här var byxdressen som jag köpte istället för den som jag visade er tidigare.

IMG_20150216_112511

Idag har jag varit på födelsedagsfika hos en vänina till mig som fyllde ?? Jaapp.. Vi lät det vara ett frågetecken.. Hehe.. Man kan inte hålla reda på sin ålder destå äldre man blir, sa hon..

Man känner sig som en ålder men man är en annan…

Jaa.. Ju äldre man blir så är det faktiskt så. Ålder är en siffra på hur vis du är. Hur mycket du har varit med om i livet. Vilka generationer som du hängt på.. Där av vilka stilar du haft!

IMG_20150216_113810

Innan min kille blev film producent så brukade han hjälpa sin pappa som har ett eget taxi bolag.

Där träffade han alla olika typer av människor. När det kom till dom äldre, pansionärerna så brukar dom säga att deras hjärna är lika piggt och fungerande som en tånåring men att deras kropp inte hänger med längre. Dom har svårt att gå och även ta hand om sig själva. Det blir som ett fängelse. Du är inlåst i din egen kropp.. Ussh.. Det är en av mina största rädslor.

När det kommer från dom själva.. Källan i källan så är det verkligen sant. Derför är det så viktigt att hålla sig i trim nu. En av mina bästa vänner är 60 plus. När han var ung så blev han mästare i Grekiskt boxning. All träning som han lagt ner har hjälpt honom nu. Han är precis som jag. Lika pigg och spratlig. Han klara av att vara ute o springa och träna grymt svåra tränings aktiviteter.

Jag vill bli som han när jag blir äldre och därför är det extra viktigt för mig att jag håller mig i
form. Många tänker på att hålla sig i form för att se snygga ut, det är mer pluset att vara i form. Den riktiga orsaken är för att må bra och låta kroppen jobba så som kroppen egentligen ska jobba. Det är människan själv som uppfunnit alla andra aktiviteter som gör att träningen släpar efter..

IMG_20150216_114525

Visst är den snygg.

IMG_20150215_112635

Provade den här byxdressen för ett tag sen.

Köpte den inte då jag var osäker på den. Tänkte att jag skulle hitta något bättre. Man vill inte ta första bästa. Hittade en annan som jag köpte. Dock så var den här också väldigt fin.

 ————–

Jag använder dock mycket när jag skriver har jag märkt.

Dock är inget jag använder mig av när jag pratar.. Men jag tycker DOCK (haha) 😉 att det passar bra in när jag tänker. :) Man skriver ju det man tänker och där av kommer detta eviga DOCK!! :)

Det är otäckt, läskigt och farligt.

Man kan kalla det för hat kärlek.

finest.se/balan

Något som jag är livrädd för är vatten.

Något som gör mig lugn är vatten. Så länge jag kan se igenom det och det inte är allt för djupt så är det nice. När det däremot inte går att se till botten eller så kan jag se flera hundra meter ner så är det en annan sak.

Då blir det läskig. Kollat på så mycket filmer att dom har lämnat en del spår som tillsammans med mina egna tankar fått det till något otäckt.

Läskigt och något farligt.

Tex. Efter att jag hade sett filmen Aladin som liten och den dumma killen blev en orm.

Jag och mina kompisar brukade ofta bada i badhus under vinter tid. I badhusen så har dom en blå linje längst golvet i varje sim del. Den här blåa linjen brukar jag fantisera om att det egentligen är den elaka ormen i en maskerad form. Fick panik ifall jag skulle vara där själv. Tänk om han reser sig upp och kringlar sig runt mig.. Ahhh.. Ushh..

Barn och deras fantasier!!

Dock så sitter det fortfarande kvar. Sen jag såg hajen filmen så blev det bara värre ang vattnet.

Får ta en dykar tur när jag reser till ett varmt land med snälla djur så kanske det går över.
Det är ju det man ska göra när man är rädd för något. Inte springa utan jaga.

Åka ut med en båt långt ut till sjöss och sen hoppa i. Är det fler än jag som hoppar i så är det ingen fara men om det bara är jag som hoppar i är det inte lika kul.

Människor och deras fobier!!