Lärare för en dag

Fick agera lärare i skolan tillsammans med min lärare i omvårdnad idag. 

Sjuksköterskan som skulle va med och undervisa var sjuk och eftersom läraren vet att jag jobbat mycket inom vård innan drog in mig i att hålla undervisning med henne. Jag blev ju inte alls nervös… Hehe! Men det gick bra. Förhoppningsvis ger detta mig en fördel i kursen.  

  

Skola nu

Hello! Idag fick jag sovmorgon och njöt i lugn och ro hemma innan jag åkte för att hämta upp L’s mamma. Fixa ett ärende tillsammans sen åkte jag och gjorde ljusbehandling. 

Hann med en islatte och en PW i pildam innan det var dags att köra till skolan. Nu ska jag ha lektion och sen på spinning.  

    
 

Dag 14

Idag har jag varit igång hela dagen. Började med skola 8:45-11:44. Därefter raka vägen till jobb och jobba 12-20:30. Hade super kul med mina goa kollegor hela dagen som vanligt. 
   När jag slutade jobba så åkte jag direkt inom maxi och köpte broccoli och blomkål. 

Därefter vidare till gymmet och körde kort men intensivt cardiopass.  
  

Hann precis hem till PH och lagade blomkålsmos mellan pauserna. 

Nu är jag super trött så det är dags att säga godnatt. Har en ny inneboende hos mig från idag. Känns skönt faktiskt. Hon är super söt och trevlig. Vi ska nog komma överens! 

Tidig bodypump

Blev en tidig morgon idag. Fick ett ryck att jag skulle gå på bodypump innan ljusbehandlingen och jobb idag. 

Klockan ringde 5:50 och passet började 6:30. Till min förvåning va jag riktigt pigg! Körde på hårt och efter blev det snabba ryck till ljusbehandlingen och sen iväg till jobb käkandes på mackorna jag hade brett med mig. Multitasking!   

   
Jobba 8-12 nu och ska sen jobba 15:30-20. Ska hem och vila lite nu framför TVn innan nästa pass. Känns riktigt gött att redan ha tränat så att man kan vila nu istället. 

Ledig helg!

Har haft en underbar ledig helg med dem jag älskar mest! :)

Fredagen började med lunch på emporia med älskling. Åkte sen hem till honom en stund och efter det hade vi myskväll hemma hos mig med god mat och gotte.  

    

 

 På lördagen åkte vi med L’s syskon till nya Hylliebadet. Där var super fint! Åkte vattenrutschkanorna och mös i relaxen. 

   
 Senare på lördagen åkte jag till Hbg och träffade familjen en stund. Satt och tog lite dricka med mamma och pappa i uterummet sen kom Lisa och vi förfesta tillsammans innan vi drog ut. Blev sirocco och någon annan klubb jag inteminns namnet på. Hade det super kul och åkte hem sen vid 04. Mamma och pappa sov i båten så jag tog mig dit efter utgången och sov där med dem.  
    
    

 
Idag har jag myst sista med älskling innan han åkte iväg igen. 

Drog direkt till gymmet efter jag lämnat av honom på stationen ikväll.  Körde milen PW och ligger nu deckad i soffan. 

Imorgon är det ljusbehandling innan jobb sen jobb dubbelt pass. Mellan passen ska jag dra och träna tänkte jag. Dag 13 imorgon!  

   

Trött och sliten

Uh är jag helt slut!! Jobbat dubbelt pass och nu är jag äntligen på plats i sängen efter en go dusch! 

Lägger mig tidigt så att det fortare ska bli imorgon haha! Längtar så efter min älskling att jag snart spricker! 

Ska på ljusbehandling imorgon sen jobba kort pass fram till 12. Därefter hem och fixa mig sen kasta mig i famnen på L <3 LÄNGTAR!!