Ansiktsmask och smoothie

Mixade mig en energiboost-smoothie gjord på fryst mango, 1 citron och en bit riven ingefära (ganska stor). Svider lite i magen efter denna drink men kan säga att den gör susen.  

 Har känt mig lite små-förkyld sen vi kom hem från Spanien men en sån här om dagen har gjort att förkylningen aldrig bröt ut. Iallafall är det vad jag inbillar mig. Svårt att få i sig ingefäran varje dag bara då den är sjukt ba för immunförsvaret. Hittade en burk med ingefärakappslar i en hälsokost affär men dem burkarna låg på 190-300kr st. DYRT! Eller så är jag snål… 

Blev en go dusch efter Zumban iallafall och en ansiktsmask på det. Nu ska jag sova gott. Jobb imorgon 7-15:30 sen ska jag till Landskrona och laga kvällsmat med min Wifey Aji. Längtar!! 

Bloggar självklart om dagen imorgon. Godnatt!  

 

Battle på Zumban 

Idag överraskade Fideli oss på Zumban och bytte ut en låt. Va gamla godingen Gazolina och vi stod halva gruppen mot varandra och dansa. En riktigt kul idé trots att man stelna till en del haha! Älskar Zumba. Det var det sista träningspasset jag hinner köra innan operationen på torsdag. Sen får vi se när jag är på benen igen. Förhoppningsvis inte efter allt för lång tid. 

 

Nya träningskläder

Lite nytt till träningen fick det bli när jag besökte Primark i Spanien. Visade i tidigare inlägg promenadskorna, underställströjan och västen. 

Men köpte även 2 st underställströjor till, en t-shirt och en jacka med tunnt flicetyg på insidan.  

    
    
 
Nu ska jackan invigas för nu ska jag dra iväg på Zumba. Måste bra leta fram mitt träniskort som legat i ide tre veckor…

-10kg

Då var det dags att lägga upp bilden… Herregud… Jag är så grymt stolt över mig själv! 

Allt började i påskas. Vi boka då resa till Spanien och jag satt och kollade på gamla bilder från förra gången vi va där och hittade ”före bilden”. Jag tänkte herregud vad jag blivit bred. Inte tjock men lagt på mig helt enkelt.. Det var ingen vikt jag trivdes i och bestämde mig för att börja träna.

Efter många om och men så hittade jag 3 sorters träning som passade mig. Nr1 var spinning, nr 2 Zumba och sist Body pump. Jag är mest för konditionsträning men body pump va ändå helt okej. 

Tog mig alltså från feb till sep att gå ner dessa 10kg sakta men säkert. 

Jag har tillåtit mig något gott på helgerna. Inte förbjudit mig från något speciellt mer än bröd, pasta och ris men ändå ätit det någon gång ibland. 

Alkoholen har jag i princip slutat med att dricka. Händer kanske en gång varannan månad nu. Känner inte behov av det när jag är ute. Kör hellre bil så jag vet att jag kommer hem ordentligt. 

Nu är det bara att kämpa på och behålla formen. Jag mår så mycket bättre just nu! Här kommer bilden….. 

 

1 dag kvar

Denna dagen har varit extremt seg. Tycker topp 3 jobbigaste just nu är att gå upp tidigt när mörkret fortfarande ligger kvar. Kallt och ruggigt. Och för att inte tala om blåsigt. Hatar att bära peruk när det blåser men man har ju typ inget val annars fryser man istället. Blir nig snart mössperiod för mig.  

 
Jobbade 7-15:30 idag. Åkte inom maxi och handlade det sista jag glömde köpa igår. Drog sedan hem och kolla ett avsnitt av Fear the walking dead. Är på avsnitt 6 nu. Det är ju inte lika bra som The walking dead men faktiskt inte alls så fyskam! 

Om några timmar är det Zumba. Ska gå med Florre. Åt middag med henne, Lina och Frida igårkväll. Var mysigt att träffa dem alla tillsammans igen. 

Blir ett avsnitt I Am Cait nu och käka kvällsmat sen beger jag mig till gymmet.  

Nu är det bara en dag kvar tills man får leva på soppor och glass…. Nervös!  Bullade upp ordentligt när jag handlade igår.

  

Tiden går för fort

hann varken med ljusbehandling eller PW i pildam innan jag skulle träffa Tina. Ärendet innan drog ut på tiden. 

Kom nyss från lunchen med Tina och en liten runda på mobilia. Är på väg in till ljusbehandlingen nu och pildamsparken ligger ju här över gatan så det får bli en PW sen direkt efter det.  

 

Inviger

Blir inte gymmet idag trots allt. Jag kännermig snuvig och det får absolut inte blomma ut till en förkylning för då får jag inte opereras på torsdag. Om jag glömt att nämna det så ska jag operera bort mina halsmandlar då. 

Men det blir en promenad i pildamsparken istället! Har tagit på mig mina nya promenadskor, väst och underställströja. Allt tillsammans gick på 300kr!! Looove Primark! 

Nu ska jag på mitt första ärende sen blir det promenixen. Tjo!  

   

Vad sent det blev!

Ojoj! Dags att sova.. Idag har jag jobbat 12:30-21 och efter det åkte jag raka vägen hem för att skriva klart mitt skolarbete som skulle lämnas in idag. Nu är jag super trött och ska sova gott. 

Imorgon börjar dagen med ett ärende och Sen blir det gymmet innan jag ska träffa Tina på en lunch. Det var 3 veckor sedan jag tränade sist om man räknar bort det jag tränade på semestern. Men det va inte gym.. Oh! Har helt glömt att vida min före och efterbild på mina -10kg! Får ta och göra det imorgon!

Därefter ska jag på ljusbehandling och därpå storhandla med svärmor hihi! 

Kvällen avslutas med middag med mina gamla kollegor. 

Som ni kanske märkt kan jag inte ha en enda ledig dag utan att ha 109 saker jag ska göra! Men sån är jag… 

Godnatt!  

 

Bowlingkung

Igårkväll blev det bowling med Matilda, Louise och gänget. 

Började med att ta en drink hos Matilda sen kom Louise och vi tog bussen hem till Sara och hade förfest med henne och Jaquline. 

   
    
 
Efter förfesten tog vi en taxi till Big Bowl och mötte upp resten av gänget. Blev en go bowlingkväll och jag åkte hem med en vacker medalj för min insats. Fick den av vår gamla vakt på Breeze som jag jobbat med.