Ångest idag

Idag va den varmaste dagen innan det blir piss igen. Och vad gjorde jag, jo jag jobba 13-20. Som tur var så hann jag ju va ute på gården i 2h innan jag börja jobba och sen gick jag omkring på jobb och drömde om den fantastiska första sommardagen på stranden igår som spenderades med älsklingen och vänner. 

Idag har också varit en bra dag dock. Tiden gick fort på jobb och när jag slutade cykla jag direkt till gymmet och körde kondition 30 min och sen alla mina övningar 3×10 sen hem.    

 
Kom hem till ett berg av disk. Jag har varit lite lat då min inneboende är utomlands och jag blivit lite bekväm med att göra snyggt efter mig. 

Snygga till allt och gjorde en liten gotte-bricka till mig själv med kokt ägg och knäckebröd. Ska mumsa på det nu till ett avsnitt Norska PH sen sova. Upp tidigt imorgon igen. 

Natti!

Utnyttjar varjeminut

Sitter i solen på gården nu och steker 2h innan jobb. Varje minut ska det ta varas på för sen ska jag jobba 13-20 och hela helgen. 

Är ledig på måndag så då hoppas jag att solen är kvar. Älskar svensk sommar när den är så här! 

Ikväll blir det raka vägen till gymmet efter jobb. Sen dirr hem och sova. Imorgon ska man upp tidigt. 

 

Bästa dagen på länge!

vaknade till fint väder och visste att jag slutade tidigt på jobb idag så jag palla mig iväg och jobbade 8-12. Cykla sen direkt till stranden och mötte upp mitt hjärta för sol och bad.

När han sen skulle iväg la jag mig med Amanda och Co som låg på samma strand. Jag hade sedan morgonen inte vågat öppna mailet från Malmö högskola för jag visste att jag inte hade blivit antagen och ville inte förstöra min soliga dag haha! Men det kliade allt för myvket i fingrarna för att vänta tills jag kom hem så jag öppna.

Efter det tror jag att jag läste om mailet ca 5 gånger innan jag utbrast till brudarna att jag blivit antagen. Vi kuta upp till strandbaren och beställde vars en öl för att fira. Underbara dem är va? Gjorde liten strandfest för mig mitt på ljusa dagen en torsdag! Jag var och ÄR så sjukt överlycklig. 

Ni anar inte hur mycket jag kämpat för att få komma in. Jag har sökt på alla möjliga skolor, skickat långa personliga brev osv till andra kommuner om jag inte skulle bli antagen i Malmö men bara fått Nej. Blivit nekad att få validera både hos arbetsförmedlingen och hos yrkesvägledningen. Men NU! In your faces!! Snart är jag färdig USK! Bäääääm! 

Tillbaka till stranden! Efter att ha hängt med brudarna ett tag skulle dem dra hem och precis då kom Helin med sin pojkvän och vänner och jag satt kvar med dem en timme till innan jag drog hem. 

Har nyss sprungit av mig all extraenergi jag samlat på mig idag. Blev en PW till pildamsparken sen sprang jag 2 varv där inne innan jag nu går lugnt hem. 

Blir en go dusch, en massa aftersun, en flarra vatten och ett avsnitt Norska PH sen deckar jag gott! Natti!  

  

         

 

Super dag i HBG

Idag började jag dagen med att köa in till Chili för att köpa nytt soffbord. Det var utförsäljning idag med 50% på allt då dem konkat. Visar bild på bordet när jag dammat av det och satt den på sin plats. 

Efter det åkte jag till Hbg, köpte med mig en sallad på Torino och la mig i solen tills familjen kom hem. 5h låg jag där haha! Har fått massvis med färg! 

  

  

När familjen kom hem satt vi ute och prata lite sen blev det kvällsmat på uteplatsen. 

Åkte sen för att hämta upp Anna till bion. Vi såg premiären av Minions hahaha! Skratta oavbrutet. Den är så oss! 

   

Nu är jag hemma i Malmö igen och ska lägga mig för att sova nu. Jobbar kort pass 8-12 imorgon sen ska jag direkt till stranden med min kärlek ❤️ 

Godnatt! 

Primark

Köpte en del saker på Primark i London. Här kommer bilder. 

Blus och jeans. 100kr/st.
Strandtunika. Kosta kanske 80kr..    

En till strandtunika, 65kr  

Slimmad klänning 100kr
4t 3-pack trosor 30kr/st  
Shorts 40kr/st

2 väskor som kosta under hundralappen!     

Stekdag

Idag är det 100% stek som gäller! Är ledig både idag och imorgon så jag ska verkligen ta vara på det fina vädret! 

Idag ligger jag på gården och solar sen kl 17 ska jag fixa mina naglar, kl 19 är det spinning och senare blir det Tisdagsklubben med Amy. 

  

Helt off

Idag har jag jobbat 9-19. Direkt efter jobb cykla jag till Maxi sen hämta jag ut biobiljetter till nästa vecka som jag och Anna ska gå på. Gissa vilken vi ska se? Haha! 

Drog sen direkt till gymmet och när jag kom hem blev det ett halvt avsnitt av Orange, why? För att det är sista :((( och jag vill spara lite hahaha! Tönt jag vet… 

Nu ska jag sova. Jobb 9-19 imorgon sen kommer min älskling hit och sover över. Längtar!  

 

Underbar dag!

Avslutade kvällen med att hämta upp Anna. Jag började så klart böla direkt haha! Saknat henne så jävla mycket! 

Åkte sen ner på stranden och gick en promenad mot stan och satte oss på en uteservering. 

  
  
Nästa vecka ska vi se Minions på bio haha!  Hon bara får inte åka tillbaka till LA igen….

Kom nyss hem till Malmö igen. Jobbar hela helgen 9-19 så jag ska lägga mig nu. Natti!

Lilla godingen

Idag var jag och kolla på Linda och Marlons nya hus och busa med lilla Celiné. Hon blir bara större och större för varje gång. Har planerat att ta en ny bild med henne varje gång vi ses sen jämföra allt längre fram när hon blivit stor. Hade varit så kul!