Öl med ett gott gäng

God alldeles för tidig söndagmorgon! Igårkväll blev det Möllan med Matilda. Lite senare kom Matildas vänner Julia, Dennis och Alfred. Satt och hade en trevlig pratstund sen drog vi vidare till Grand. 

Vaknade hyfsat pigg idag men det vände snabbt haha! Nu blir det jobb 7:30-16 

 

    
    

Milen done!

Bestämt mig för att springa milen en gång i veckan. Slog förra tiden med 2 min idag. Alltid något!  

 
Igår hade jag och L en mysig kväll tillsammans. Han laga go mat och vi hade en fin kväll tillsammans.  

 Vakna idag av världens oväder och bestämde oss för att ligga kvar i sängen tills klockan blev myyycket!! Drog sen till mobilia och köpte lindor till Thaiboxningen på Tors. Efter det blev det gymmet som jag precis blev klar med.

Nu är jag lagom slut och ska hem och duscha!

Lång dag

Jobbade först från 7-EM och sen åkte jag direkt till maxi och handla hem lite mat. Hämta sedan ut min klänning jag ska ha imorgon och sen decka jag hårt här hemma innan jag skulle på Thai-boxningen.    


Boxningen var kul och vi körde på 1,5h. Det va inte någon tjejgrupp som jag trodde utan blandat men jag och en annan tjej som jag faktiskt träffat innan genom Aji var dem enda tjejerna. Ska prova på ännu en gång innan jag bestämmer mig om jag ska börja eller inte :)  

  När jag kom hem från träningen blev det en lång dusch och sen fixa jag matlådor till det som är kvar av veckan. 

Ska sova gott nu!! Natti! 

 

Nervös inför morgondagen

idag skulle jag egentligen till gymmet innan och efter jobb men när klockan ringde imorse fick den sig en lavett.  Jag va inte alls pigg på att dra till gymmet och sov istället vidare till 13 haha! 

Jobba 14-20:30 sen drog jag direkt till gymmet och körde fram till 22. Kollat lite serier nu och ska när som helst försöka somna. Frågan är hur det ska gå att somna för imorgon händer något jag är väldigt nervös över, jag ska prova på Thai boxning på rosengårds sporthall.. Är rädd att skämma ut mig som klen eller ha så kass kondition att jag kanske kräks hahaha! 

Men har alltid viljat gå på en sådan typ av sport men va förut rädd att peruken skulle åka av och att min hemlighet skulle avslöjas, nu när jag inte längre har något att vara rädd för är det självklart jag ska prova! Jag har inget att förlora. Önska mig nu lycka till imorgon! Godnatt :)