Fredag!!

Äntligen fredag! Känns dock inte alls som fredag?.. Va hos tandläkaren imorse på vanlig undersökning och efter det va jag på jobbintervju. Har en timanställning just nu på LSS-boende inom Malmöstad och ska förhoppningsvis börja plugga i august. Jobbet jag var på intervju för idag får man välja hur många brukare man vill ha själv och är också inom Malmöstad som ledsagare. Hade varit kul att få det också som en extra inkomst då jag inte vet hur mycket jag kommer jobba på boendet mer än vikariatet i sommar. 

Nu är jag helt slut för jag gick upp 7. Ska vila en stund. Längtar tills L kommer hit ikväll!  

   

Tjejerna

Idag åkte jag och Matilda in ich mötte upp Adrijana, Albolena och Helin för lunch på Gränden. Det var så sjukt gott!! Äntligen har dem öppnat igen! Efter vi käkat kom Lollo också dit och vi satt där över 3h! Blev en runda på stan efter allt sittande och sen åkte jag hem.   

           

Söta lilla mamma!

Idag har jag jobbat 7-15:30. Fanns inte så mycket att göra på jobb idag så jag bakade kladdkakemuffins till vårdtagarna :) 

Efter jobb cykla jag raka vägen till Salong betong för att fylla i min tatuering på armen och fingret. Är sjukt nöjd nu när dem är helt klara! 

Kom nyss hem och hitta ett paket i posten från min goa mamma. Hon skickar alltid söta små paket med fina brev. Åh va jag saknar henne nu! Nästa söndag är det morsdag och då ska vi äta brunch tillsammans. Längtar tills dess :)  
Snart kommer Matilda hit. Vi ska ha sovis hos mig. Ska även ha 2 tjejer som kommer och kollar på rummet jag hyr ut. Hoppas någon av dem ska nappa. Behöver verkligen hyra ut det nu! 

Spy

Idag efter jag tatuerat mina ögonbryn gick jag en sväng på stan och shoppa lite smått. Lite senare mötte jag upp L för lite bio såhär en tisdag. Vi var på förhandsvisningen för Spy. Grymt rolig film! Vi skrattade oss verkligen igenom hela! Rekommenderar starkt att se den! 

Är super nöjd med mina ögonbryn och det lär komma ett inlägg snart med före och efter. Vill bara att dem ska läka lite först. Får dock inte träna på en vecka nu för svett förstör läkningen på färgen :/ hur ska jag klara mig utan spinning nu då?! Haha! Får bli långa promenader och så… 

Imorgon väntar jobb 7-15:30. Godnatt!   

Shit va sexig!!!

Här sitter jag och är sjukt snygg! Fick befövningscreme haha! Ser ut som en clown! Blir vanlig ifyllning för mina gamla va för röda i pigmentet så jag ville inte chansa om dem hade synts igenom stråna sen. Jätte trevlig kvinna som har salongen! 

    

Dags att fylla i brynen

Hej! Är nu på väg in till stan för att tatuera ögonbrynen. Dem är minst sagt blekta och jag har väntat alldeles för länge med att boka tid. Har inte orkat ta mig till Hbg för att gå hos samma som innan så jag bestämde mig för att ta tag i det och testa någon ny här i Malmö. 

Jag har typ fortfarande inte bestämt mig om jag ska göra 3D med stråeffekt eller vanliga… Får se när jag kommer dit haha! 

Kolla så blekta…  

Club honey

I onsdags va jag och Fideli på Club Honey tillsammans. Imorgon får vi dansa loss tillsammans igen på hennes Zumbapass! 

Träffa även Stoffe, Tanja och Gabbi där.  Kommer fler bilder sen när dem fotografen tog kommit ut på hemsidan.