Finito

Vi gick inte ens hela Ullared. Jag kunde gått mycket mer och spenderat mer pengar men det va bra att jag hade med L som fick mig att gå en snabbis istället så att jag inte slösade så mycket. Sjukt nöjd med dagen. Nu ska vi sova på bussen och jag ska samla krafter till träningen ikväll.  

 

Mysig lördag 

Hej! Igår hade vi middag med L’s familj. Dem va jätte trevliga och vi hade det super mysigt med god mat och efterrätt. 

Idag mötte jag upp Dennis och Joel som kom på besök i Malmö för att plåta lite och gå på Emporia. Mötte upp dem precis när dem var klara med fotandet och sen åkte vi till Emporia och shoppa lite och åt. Kom nyss hem och ska nu hoppa in i duschen och göra mig iordning för inflyttningsfest med Gatsby tema. Rött läppstift och röda naglar på ingång!  

 

Äntligen klar

Japp då va hela lägenheten dammad, dammsugad och moppad! Spettars som en gris haha! Fick moppa för hand hela golven för min pinne försvann i mkn förra flytt. Dags att införskaffa en ny…  

Nu ska jag ta en lång dusch, göra ansiktsmask och måla om mina naglar sen ska jag äta lunch. 

Fick ett önskemål om lite bilder på min lägenhet så nu när här är städar får jag ju passa på att visa en liten del haha! 

  

     

Godmorgon

Nyss kommit hem från jobb, ljusbehandling och matshopping. 

Nu ska jag avnjuta min smoothie sen är det full rulle fram tills ikväll. Jag ska baka och förbereda mat, stöda osv. För ikväll ska jag få träffa L’s mamma och syskon. Smått nervös men det ska bli så roligt!

I dagens smoothie blev det: Ananas, honungsmelon, mango och honung med smak av citron och lime.

 

Tatueringsdag

Hej! Idag har jag och L tatuerat oss. Båda gjorde underarmen men han satt 7h och jag endast 1,5h hehe. Sen skulle jag jobba! Är sjukt nöjd med resultatet och kommer att visa er så fort den läkt. På bilden syns inget för då hade bara linjerna gjorts och det var plast ovanpå.