Nattar mig med träning

Idag har varit en super mysig dag. Började med mysig sovmorgon med hjärtat. 

Efter det fixa vi lite ärenden sen övningskörde L till Helsingborg och vi hälsade på familjen och åt kvällsmat. 

Kom hem vid 22 och har sen dess tränat på crossen samtidigt som jag kollar PH. Blir en go dusch sen sova. 

Imorgon väntar jobb igen. Ledigheten är över! 

 

Grattis älskling!

Idag fyller mitt hjärta år. Jag ska hoppa in i duschen nu och fixa mig sen ska jag hämta upp honom för middag. Längtar tills han öppnar sin present. Hihi! 

  

Jul igen

Hej på er! 

Inflyttningsfesten hos Matilda igår var mysig. Fick se min bror med min kompis som nu är hans flickvän (!!!!) tillsammans för första gången. Så söta!! 

Blev ingen utgång för mig dock. Kände inte för det riktigt då jag var ute dagen innan. Blev hem och käka Thai till nattamat istället sen sov jag gott. 

Idag har jag Julpyntat här hemma lite. Det är ju trots allt första advent och imorgon 1e dec. Lyssnade på julmusik under tiden. Så mysigt! Saknades bara lussebullar, must och glögg.

   
    
 

Inflyttningsfest snart

Då var jag redo för inflyttningsfest hos Matilda. Blir lyxigt nog upphämtad av Bamo och Adrijana som kommer plocka upp L innan dem hämtar mig så jag slapp köra ikväll. Betyder något glas skumpa till mig Hehehe…  

    
 

Ledig

3 dagar på rad är jag ledig. Kan inte bli bättre! 

Igår var jag ute med L och hans vänner. Har sovit halva dagen idag och ätit Thai. Ser en seg film just nu men måste se hur den slutar. 

Ska sen göra v mig och så ska jag och L dra på inflyttningsfest hos Matilda sen kanske ut ikväll. 

  

Hemligheten avslöjas

Hej på er! har ju lovat att avslöja en sak jag haft hemligt i snart en månad.
Det är nämligen så att jag har blivit upptäckt av en agentur i London som heter GC Models. Efter ett möte över skype skickades kontraktet över och i Januari åker jag dit för portfolio-bilder.

Dem hörde även av sig i veckan och berättade att jag blivit bokd till mitt första jobb. Så i Februari kommer jag flyga till London igen för jobbet.

Detta ska bli så kul och dem ville ha mig just som skallig modell också. Det gör mig så glad!! Ännu en fördel med att vara bald!
Är dock ganska nervös för sist jag jobbade som modell var när jag va 20 sen slutade jag.

Model
AlopeciaDSC00823

Mysig lunch och mer skola

Hej! Gick ganska fort med däckbytena efter att jag skrev förra inlägget. Många hade gett upp hoppet och gått därifrån vilket ledde till att det blev min tur fortare. 

Var på lunch sen hos Adrijana, kom nyss därifrån. Var super mysigt och jag försökte känna sparkarna från bebisen på hennes mage men hon sparka bara när jag inte höll handen. Så typiskt! Haha… 

Nu är jag i skolan igen. Ska öva metoder sen blir det övningskörning med L. 

Har ännu inte fått tag på Emilia så jag antar att fet blir en lugn kväll hemma.