INGEN SOL FÖR MIG

Idag var det ju helt galet fint väder. Det enda jag fick se av denna sol var under promenaderna till och från bilen mellan skola och jobb. 

Imorgon ska det också bli skinande sol men så klart jobbar jag 7-15:30 då så något solande blir det inte då heller. Jag får verkligen hoppas på att värmen stannar i helgen också då jag är ledig! 

FULL RULLE

Igår efter jobb skulle jag träffa tjejerna men Adrijana fick förhinder så det blev jag och Matilda hemma hos mig. Åt Thai och kolla idol. 

Blev sen lite plugg innan jag la mig och idag började skolan igen. Sista kursen innan jag är klar som USK. Ska bli så skönt att bli klar! 

Köpte en god sallad med mig och åt innan jag börja jobba. 

GRYMMA PASS

Igårkväll blev det spinning och imorse startade jag denna soliga dag på bästa sätt med bodypump. 

Nu ska jag dra och jobba sen blir det mys med tjejerna ikväll. 
TODAYS

Igår sov jag hos familjen. Kolla idol och hade en mysig kväll. 

Idag blev det lunch och shopping med mormor och en glass som avslut. 

Kom nyss hem. Nu ska jag snart åka och storhandla. 


EFFEKTIV DAG


Idag kom värmen som jag trodde va en rå jävla kall morgon när jag vakna 06 och skulle cykla till jobb. Visade ju sig sen att det va värmen som kom och jag behövde inte längre cykla hem i vinterjackan haha! 


På vägen hem stannade jag och köpte hem frukt och grönt. Begav mig sen till gymmet för ett cardiopass.


Blev sen tvätt samtidigt som jag fixa lite matlådor och kvällsmat. 

DALARNA-BORLÄNGE DAY 1-6

Då ska jag berätta för er vad jag har hittat på de senaste dagarna. Jag har nämligen varit på kurs i Dalarna för ett företag som jag ska jobba lite extra för framöver. Kursdagarna va 5st men jag hade en resedag dit också så det blev 6 totalt. 

Den första dagen gick ut på att åka tåg 6h.  Fick ganska ont i rumpan haha! 6h tog resan dit och hemresan som jag nyss påbörjat varar i 7h. 

Så här kommer lite bilder från första dagen som gick ut på att sitta och äta i 6h haha! Blev träning när jag väl kom fram efter att ha suttit så länge! Dag 2: Första kursdagen. Jag åt god hotellfrukost och stack sen iväg för att få lite produktinformation. Vi käka kinamat på lunchen hela hänget och sen efter kursen va jag helt slut efter all information. Tog då en PWN innan kvällsmat på Olearys med kollegorna. Avslutade kvällen med ett gött gympass.
Dag 3: jag va sjukt trött så jag laddade upp inför dagen med 2 kaffe. Trots att jag inte tycker att det är ett dugg gott! Vi skulle nämligen köra sälj idag.

Blev lite piggare när jag väl kom till kontoret och till lunch fick vi en super god sallad. 

Kvällen avslutades med kvällsmat på hotellet med kollegorna sen drog jag ut och träna.Dag 4: Jag var tröttare än tröttast denna dagen. Vill tillägga att kursdagarna va 9-17:30 och vi satt ner hela tiden förutom på lunchen så ni kan ju tänka er syrebristen, rövsmärtan och sprallet i benen man hade!! Palla mig iallafall iväg till kontoret och vi hade ännu mer kurs. 

Minns inte exakt vad vi pysslade med denna dagen men jag minns att jag va sjukt nöjd när jag landade i hotellsängen för att vila efter kursen och att jag bara körde 30 min på crossen den kvällen för jag var så trött. 

 

Dag 5: kickoff hade vi denna dagen. Aldrig varit på det innan men det va inte alls så som jag hade trott haha! 

För kollegorna blev det ”avslutningsfest” ich dricka på kvällen hos chefen men jag avstod. Ville hellre njuta av sista dagen på hotellrummet med en god sallad efter ett mördarpass på crosstrainern. Inte varje dag man får bo på hotell ju så jag passa på att bara koppla av och jobba lite på mitt företag.Dag 6: Som är idag! Hade sista kursen 9-12 sen begav jag mig till Borlänges lilla köpcentrum för att fördriva tiden innan jag skulle åka med tåget. Blev en liten shoppingtur. Visar er i dagarna vad jag köpte. Käka även lite lunch innan jag promenerade över vägen till stationen. Nu har jag ca 3,5h kvar av resan kvar innan jag är hemma. Hemresan tar 1h mer av ngn anledning så 7h sammanlagt reser jag idag.. Ska snart av och sträcka på benen och byta till nästa tåg. 


DAY 5

Körde hårt på krossen ikväll. Blev en liten tvångstanke att nå 1111 kalorier haha! Men bra mål! 

Imorgon blir vilodag och lång tågresa. Kommer då skriva blogginlägg under tiden om vad jag gjort de senaste dagarna! Har nämligen varit lite hemlig med det!

BABYSHOWER 

Idag var jag i Hbg och hade möte revisor. Därefter blev det min älskade favvo sallad från Torino innan jag drog på Tanjas Babyshower. 

BOWLING

Ikväll efter jobb blev det mat och bowling med mina fina kollegor för att ha lite avsked för Nawar. Som vi kommer att sakna honom!