Snabb vecka

Denna veckan har gått så sjukt fort! Kan bero på att jag har haft något att göra varenda minut! Fredag imorgon redan och då händer följande:

Jobb, ljusbehandling, doktorn, besök av Linda och Céline, göra klart middagen till kvällen, städa lägenheten, jobb, middag och bio med L och våra vänner. 

Hehe! Full rulle! 

Idag har jag också haft fullt upp. Efter spinningen mötte jag upp Tina för lunch. Vi satt sen i solen, stekte och drack en kaffe. Efter det blev det jobb till 21 och efter jobb åkte jag direkt till maxi för att handla mat inför morgondagens pardejt :) 

Nu ska jag bara hämta min cykel på mobilia sen kommer jag sova gott! 

   
   

Lillebror ❤️

Idag saknar jag min lillebror lite extra. Saknar hela min familj så klart… Ska träffa dem en liten stund på söndag och det ska bli så mysigt! 

Nu börjar dagen! Har nyss slutat jobba och ska på ljusbehandling sen hem och vila en liten stund. Blir att städa lägenheten inför middag imorgon också innan det blir spinning och sen lunch med Tina.   

Herregud!!

OMG! Detta gjorde min morgon. Jag har gått ner 5kg och minskat 5cm runt mage och midja på en månad med hjälp av min waisttrainer från @waisttrainingswe (instagram) och ändrat kost och träning. Det var helt omöjligt gör mig att knäppa en stl S i latex innan och har kört på stl M i tyg tills nu.

  

Älskar Zumba

Åh vad glad jag blir att jag hittat mina 2 sätt att tycka träning är kul. Zumba och Spinning ligger högst på listan just nu. Bara älskar det! 

Kom nyss hem från ett pass och nu ska jag fixa lunch sen blir det att cykla till jobb idag. Känner att det är dags. Fint väder och motvind. Hahaha! Kan det bli bättre? 

   
 

Solblekt

Iförrgår färgade jag topparna på min peruk från Rapunzel. Blev super nöjd och känner mig redo för sommaren. Jag tog den blondaste nyansen jag hittade och drog igenom topparna. Körde i två omgångar vilket man brukar få göra på behandlat hår så att det tar ordentligt. Funderat på att göra det ännu en gång. Vad tycker ni? :) 

Peruken hittar ni hos Rapunzel. www.Rapunzelofsweden.se    

Jag är ju smidig!

L kom till mig igårkväll efter jobb och vi bokade en weekend till London i juni för att hälsa på Maja och Chris. Vår första resa tillsammans! Ska bli så roligt!

Skildes åt nyss för vi båda skulle träna.  Jag va så grymt kass att jag glömde nycklarna till låset hemma så jag låste in alla mina saker utom hemnycklarna som nycklarna till skåpet vanligtvis brukar sitta fast i. Hade det inte varit för att dem brukar sitta fast i hemnyckeln så hade jag väl låst in den med haha! Kaos! Så efter passet måste jag gå hem, gå tillbaka, gå till FIFH där jag ska hämta min cykel som jag ställde där innan jobb igår. SEN cykla hemm haha! Bra motion idag!